|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
1.4.2009 11:04:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Jaz bi tud rada pokazala naso struco pa sem vse vase pogovore kako se to naredi preskocilauser posted image . Tako da tole je neki in upam da mi je kej ratal. Drugace pa ce se keri dat mi en snel kurs glede tegauser posted image .
http://www4.slikomat.com/09/0401/oo8-IMG-53.jpg

Pumpkin, sam pred ta link, ki si ga navedla vtipkaš [img], za link pa [/img] in je ... takole:

user posted image

Fleten pobič ... fuuul!

< Sporočilo je popravil Otika -- 1.4.2009 11:05:37 >

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
1.4.2009 11:28:15   
ninica04

user posted image

ful je lepi mali, pa take učke... pravi bo čez kake 15 let. Tk da mamice ko mate punčke kr v vrsto.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
1.4.2009 11:39:20   
Detece
TV: Kako so smešni ko ga gledajo ne??!! hehe...Meni je tako smešno ko ima tako resno faco, kot da bi vedel zakaj se gre...No drugače mu tudi jaz nisem pustila da ga gleda in sem ga zmeraj stra obračala. Samo je problem, ko imamo tv skoro čez celo sobo in pol ne veš kam bi se z njim sploh obrnil. Sem potem vprašala pediatrinjo kako je s tem in mi je rekla da ni neke panike, če tu in tam pogleda na tv. Zdaj da bi ga pa za 1 uro pred tv posadil pa ni glih najboljše, pa treba je pazit da niso preblizu.

Ja jaz sem imela pa tako lepe plane kako bom z aprilom začela hoditi nazaj na telovadbo, da malo pridobim kondicijo. Ta naj bi bila ob 8:30 zvečer in takrat je Ruj vedno že veselo ajal. Zdaj se je pa ura prestavila in mi zaspi komaj ob 9h. In ne bo nič iz moje telovadbe še zaenkrat.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.4.2009 11:55:50   
gemina
Pozdrav,

mene pa zanima, če so že kateri začeli izpadati lasje....baje se to po porodu okrog 4 meseca začne....

lp

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.4.2009 12:06:41   
Detece
Gemina veš da se nisem posebej zavzela, ampak če bolje razmislim res povsod ležijo moji lasje. Zdaj pa ne vem, lahko je tudi zaradi letnega časa. Hmmmm....možno...Ampak hvala bogu jaz jih imam dovolj, tud če mi polovica odpadeuser posted image user posted image

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.4.2009 12:25:25   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Pozdrav,

mene pa zanima, če so že kateri začeli izpadati lasje....baje se to po porodu okrog 4 meseca začne....

lp

ne vprašaj ... celi šopi ... user posted image

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
1.4.2009 12:44:20   
pike
Ojla,

lasje tudi meni izpadajo, posebej, ko si jih operem in obrišem, so po vsej brisačiuser posted image .
Je pa to normalno, vsaj upam, pa še pomlad je.

Naša je že kar sprejela sadno kašico, zdaj sva že 3 dan na istem okusu in počasi se bo lepo privajala na sadne okuse in mislim, da bomo nekje po 6. mesecu veselo papcali.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
1.4.2009 13:08:33   
arupnik3
živjo
joj meni lasje tud ful izpadajo obup res celi šopi pa ko si jih umijem tudi
moja punca bo jutri stara 4 mesece pa bom po mojem tud že mal probala kako kašico sam nism čist ziher me je kr mal strahuser posted image user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
1.4.2009 13:09:33   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Pozdrav,

lp

ne vprašaj ... celi šopi ... user posted image

enako user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
1.4.2009 13:18:08   
martka
da ne boste mislile, da je gaja pred tvjem... ampak, ko je prižgan je bolj zanimiv, kot njena igralnica... hehe

lasje... nič mi ne izpadajo.. nok nok na les!!! ampak res nič. ne ko si češem, ne ko si umivam...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
1.4.2009 13:18:23   
CIPRESA
Jaz sem vprašala pediatrinjo za frutek, pa je rekla da brez problemov. Nisem nameravala še sedajle dodajat, ampak ker imamo sedaj eno zdravilo v sirupu in Anja ni navajena drugih okusov kot mleko ga težko dol spravi, zato sem malo začela dodajat druge okuse. Pa ji najbolj sede še v čaju, da skupaj z čajem spijeva zdravilo dol.
Bom še malo počakala pa potem začela z domačo pripravljeno hrano. Tudi Žiga mi ni posebno maral tiste frutke pa kašice....

Ana Luna ti si spraševala kdaj gosto hrano, naša Anja je tudi na AM, pa ji mislim začeti uvajati tam sredi 4 meseca, zdaj bova sem in tja le za okus kako stvar v usta dali, da vidim kako reagira. Drugače pa jaz če imamo seveda čas, največkrat ob sobotah in nedeljah vedno Anjo peljem zraven ko iimamo kosilo, tako nekako sem delala pri Žigu in je sam začel z oblizovanjem in kriljenjem da bi on probal in potem je takrat tudi res  kako stvar pogoltnil, prej je bilo samo za okušanje.

Lasje tudi meni občasno izpadajo, ne v šopih ampak recimo opazim na povštru da jih je kar nekaj, pa ko si glavo umivam tudi. kdaj se potem to neha?

ful so luštne slikce od vseh, ampak Nadya tvoj je pa filmskiuser posted image user posted image user posted image sploh na prvi sliki kot bi delal reklamo za  kakšne pleničkeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
1.4.2009 13:19:50   
martka
gaje pa ni zmedla ura... tisti dan se je zbudila 8.30 (7.30) in ob 20h je spala... kakor prej... sem bila zelo vesela...
tako, da na ure gledano ima enak ritem... bravo punca!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
1.4.2009 13:23:01   
CIPRESA
Glede Tv - tudi pri nas bi ga Anja ful gledala, še najbolj ji je všeč muzika, tisti program  ko je zdaj nov Golica al kaj je že, tako da ji včasih dam in jo malo bolj stran obrnim, pa ušesa imam konec dneva že čist na harmoniko narjenauser posted image user posted image user posted image to ji je ful všeč ker zraven kar poje in jamrauser posted image

Sem pa ravno včeraj spraševala za svakinjinega sinčka glede vida pa si poglejte:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5374647

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
1.4.2009 13:29:07   
Nincica1
Lasje tudi meni odpadajo in to v šopih,...imela sem jih je res veliko, sedaj pa niti čopka ni večuser posted image zdaj sem si nabavila šampon proti izpadanju las, ko sem si ga prvič gor dala sem mislila, da bo brez las,..očitno ti vse "mrtve" dol spravi in je bilo res grozno v banji, no danes je bilo malo bolje, ampak še vedno groza. Sicer pa niti šampon po moje ne bo pomagal, ker to so hormoni,...čez to bo treba iti, upam, da se kmalu konča.
Glede ure, pa je naju tudi zelo zmedla,..zaspiva šele ob 23.00 in ni šans prej,..noče in noče, tako da bo treba počasi uvajat na prej.
Zdaj me pa že kliče,...lep dan vsem.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
1.4.2009 13:59:09   
Anonimen
Nas pa ura HB ni čisto nič zmedla ... še vedno zaspi ob pol 8ih in se zbudi ob 7ih (z enim vmesnim hranjenjem).

Las mi odpadajo tako kot prej, ni krize.

Sem pa danes malo slabe volje, saj sva imela z mojim ponoči hudo uro in sva se skregala tako kot še nikoli do sedaj user posted image in pomoje da če tamale ne bi bilo, bi kar spokala ... tolk sem bila jezna ... no zdaj je recimo ok ... čeprav še vedno misliva, da imava vsak zase prav ... ah kar neki ... upam, da mi bo danes plavanje odplaknilo tole slabo voljo ...

(odgovor članu Nincica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
1.4.2009 14:01:59   
Detece
Otika nič se ne sekiraj preveč, tudi to bo minilo. Tu in tam je v vsaki vezi kak vihar, je pa zato sonce bolj žareče ko posije:)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
1.4.2009 14:11:16   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

no, pa mi je ratalo! tako pa jaša pase kravice ;)
user posted image

user posted image kaki bunkolo!  pa pravi mož je že! nič več dojenčkasti niso naši otročički..
danes sem šla v posvetovalnico stehtat gromkega.. pa je prišla ena mamica s full micenim dojenčkom - po mioje par tednov starim... se mi je kar milo storilo, ko je neutolažljivo jokal. pa tko micen obrazek in prstki....
sem si kar zaželela, da bi bil gromki še tko majhen.. pa raste kot konoplja hitro.

res mi ni jasno, kako je una čmrla v RA gledala na tehtnico, da je vidla 6500g, saj so ga dans natehtali 7480g in 68cm. torej, gromki nič ni shujšal. in tudi moje slabo počutje prejšnji teden ni nič vplivalo na njega.

petruscha - kaj se to učiš?

športni del vozička že uporabljava, le da imam naslonjalo čisto dol spuščeno. zgleda pa v njem, kot kak astronavt v pajacu.
...

ne govori - tako, kot mi zdaj izpadajo mi še v življenju niso! upam, da spodaj poganjajo novi, ker drugače... user posted image
-  to je bil tudi razlog, da sem se ostrigla. povsod vse polno las, četudi sem imela spete v čop.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
1.4.2009 17:14:34   
petruscha
Samo sprobavam, če že dela.....

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
1.4.2009 17:18:35   
petruscha

Pozdrav,

lp

Bemti, sem prej šla trikrat nekaj napisat, pa mi je skoz ERROR pisalouser posted image .

Lasje,... ja, mi nenormalno izpadajo in jih je po celi hiši dovolj. Še en tak mesec, pa bom brez lasuser posted image user posted image . Drugače pa sem razmišljala da bi si dala pramena, sedaj pa nisem več prepričana v to, čeprav bi bila kar potrebna kake nove frizure.  Mogoče pa mi bo tako dop... kot kavici user posted image user posted image .

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
1.4.2009 17:21:27   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

petruscha - kaj se to učiš?   Izpit iz Človeških virov imam, zadnji v tretjem letniku. Mi je še en iz 2. ostalin ga grem delat v maju, pol pa pisat diplomsko nalogo- KONČNO:

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
1.4.2009 18:10:03   
pumpkin23
Ja ns mali je cist po mamiciuser posted image user posted image .. Ne ucke ma pa po ociju tolk lepe. Jaz sam upam da bodo modre tud ostale.No zdej ko znam slikice dat gor vam v prihodnosti se kako pripopam. Pa hvala otika za navodila.

Joj te lase!! Meni tud tolk izpadajouser posted image . Ze tko jih mam bolj malo zdej pa se to.Sm bla uceri pri frizerju in sm se mal postrigla jutri pa se depilacija. Pa bodo sle 3kg doluser posted image user posted image .

Jz sm tud ze mislila kej telovadit pa mi doma nekak ne gre, da bi pa km hodila pa ne morm ker mojega zvecer ni doma. Tako da mi preostane samo vozickanje. Ko bo malo boljse vreme sem rekla da bom probala prakticirat laufanje z vozickom. A je to ze kera pocela? Ker kile morjo it dol.user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
1.4.2009 18:20:12   
Lara6.11
Evo mene spet po dolgem času, in če po pravici povem, sploh me pridem do računalnika, pa čeprav  je mala pridna velikokrat kar na hitro preberem in že letim! vidim da tudi vaši srčki rastejo kot moja! grozno prehitro!

Jaz GH uvajam že od nekje 4 meseca( zdaj bo stara 5, 6aprila) in ji kar tekne! jemo že jabolko, hruško, banano, piškot, samo ne še za  cel obrok, tako da ji ponudim še mleko.Spije ga še okoli 100ml, no maximalno(Smo namreč na AM)!

Imam pa en problem!
Mala je že kakih pet dni prehlajena, kašlja, smrka bolj malo, nima vročine. Sem bila v ponedeljek pri zdravniku pa mi je rekla da je samo prehlad in naj ji spiram nosek in da se bo tisto kar se ji nabira v grlu šlo samo od sebe naprej.O.k vse lepo in prav ampak mi ne je zadnje 2 dni!! ponavadi je pojedla vsak obrok vsaj 150+Am 4 krat na dan, zdaj pa 50 ali pa še to ne, in tudi čaj zavrača se dere k user posted image ! Ali je to normalno? Ali ima katera kaj izkušenj s tem? Drugače je pa skozi dobre volje, se smeji, brca in tudi noč prespi kot ponavadi.Ali naj grem še enkrat do zdravnika?Sem pa robala že vse stvari( kreme, termofor na prsa...)

Lepo se mejte! in se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 3047
1.4.2009 18:26:06   
katja_p
Lara: naša ima prehlad že skor 2 meseca oz. neki ima v nosku, nč ne teče ven, sam morm fiziološko ji not kapat pa z baby vacom čistim.
Kar se pa tiče jedenja pa ne vem, zakaj ti noče jest user posted image

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
1.4.2009 19:39:35   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: Lara6.11

Imam pa en problem!
Mala je že kakih pet dni prehlajena, kašlja, smrka bolj malo, nima vročine. Sem bila v ponedeljek pri zdravniku pa mi je rekla da je samo prehlad in naj ji spiram nosek in da se bo tisto kar se ji nabira v grlu šlo samo od sebe naprej.O.k vse lepo in prav ampak mi ne je zadnje 2 dni!! ponavadi je pojedla vsak obrok vsaj 150+Am 4 krat na dan, zdaj pa 50 ali pa še to ne, in tudi čaj zavrača se dere k user posted image ! Ali je to normalno? Ali ima katera kaj izkušenj s tem? Drugače je pa skozi dobre volje, se smeji, brca in tudi noč prespi kot ponavadi.Ali naj grem še enkrat do zdravnika?Sem pa robala že vse stvari( kreme, termofor na prsa...)

Moj user posted image   je imel iste znake kot tvoj, pa sem mu isti z fiziološko spirala nosek (sam v nosku ni imel skoraj nič, se mu je pa nabiralo v grlu in to zelo). Posledično pa je tudi zavračal hrano, ker je imel gnojno grlo. To je trajalo kakšne 3 dni vse skupaj. Je takrat zelo shujšal- več kot pol kg. Jaz sem takrat šla nazaj k pediatrinji, ker se mi je zdelo, da mu malo piska v pljučkih oz. nekje mu je nekaj piskalo, pa nisem bila čisto prepričana kje. No na srečo ni bilo nič narobe s pljučki,... Je bil pa vse skozi zelo dobre volje in tudi ponoči je spal, kljub temu da je zelo kašljal. Sem mu pa zvečer dajala poln piskr kuhanih kamilic zraven posteljice, potem pa še na radiator in še dvakrat sem prakticirala popražene kamilice na olju, zavite v gazico in vse to skupaj sem mu položila za 10 min na prsa. SE je mali pozdravil v enem tednu, tako da je mogoče kaj od tega pomagalo.

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
1.4.2009 19:45:18   
petruscha
Drugače pa mojemu user posted image že  spet nagajajo dlesni oziroma zobki. Mislim, da se bo kmalu  kakšen pokazal. Včeraj sem mu  pričela dlesni mazati z CALGELOM in mu kar oblaži vse skupaj. Pa non stop grizlja tiste gume od igračk in se slini sto na uro.
Tako, da ga moramo še malce bolj cartati, ker je takrat ko ga boli zelo bogi in se jokca. Ja res so eni mali boščki te naši malčki.

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.