|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
1.4.2009 19:47:55   
petruscha
Nikjer nobeneuser posted image user posted image !!?? Jaz pa grem zdajle malce potelovadit na orbitreck, abrocket sem pa že uničla, pa šele en mesec sem ga imela,..bemtiuser posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
1.4.2009 20:12:58   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Lara6.11

Evo mene spet po dolgem času, in če po pravici povem, sploh me pridem do računalnika, pa čeprav  je mala pridna velikokrat kar na hitro preberem in že letim! vidim da tudi vaši srčki rastejo kot moja! grozno prehitro!

Jaz GH uvajam že od nekje 4 meseca( zdaj bo stara 5, 6aprila) in ji kar tekne! jemo že jabolko, hruško, banano, piškot, samo ne še za  cel obrok, tako da ji ponudim še mleko.Spije ga še okoli 100ml, no maximalno(Smo namreč na AM)!

Imam pa en problem!
Mala je že kakih pet dni prehlajena, kašlja, smrka bolj malo, nima vročine. Sem bila v ponedeljek pri zdravniku pa mi je rekla da je samo prehlad in naj ji spiram nosek in da se bo tisto kar se ji nabira v grlu šlo samo od sebe naprej.O.k vse lepo in prav ampak mi ne je zadnje 2 dni!! ponavadi je pojedla vsak obrok vsaj 150+Am 4 krat na dan, zdaj pa 50 ali pa še to ne, in tudi čaj zavrača se dere k user posted image ! Ali je to normalno? Ali ima katera kaj izkušenj s tem? Drugače je pa skozi dobre volje, se smeji, brca in tudi noč prespi kot ponavadi.Ali naj grem še enkrat do zdravnika?Sem pa robala že vse stvari( kreme, termofor na prsa...)

Lepo se mejte! in se tipkamo!

Kar pojdi k zdravniku. Jaz sem tudi šla večkrat in hvala bogu da sem šla. Ker iz nedolžnega prehlada se je razvil bronhitis. Ker sem bila pravočasna nama ni bilo potrebno v bolnišnico in sem ga lahko sama doma pozdravila. Drugače pa fejst s fiziološko spiraj nosek, lahko po eno šrico (2ml) na eno uro, da se slučajno ne zabaše in pol bo imel velike probleme, tako kot mi - so nas v bolnico napotili na aspiriranje.

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
1.4.2009 20:57:33   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

jutri pa se depilacija. Pa bodo sle 3kg doluser posted image user posted image .

hehe, da ni slučajno takole
user posted image

pa dober večer!!

joj Otika, kaj st apa imela? upam da si že boljše voljeuser posted image in da sta se pomirila!

lasje: meni tudi ne izpadajo, itak sem pa blond in se niti ne vidijouser posted image

kok so cukri, rees! bom nalepila še našo slikico...

no mi smo danes imeli prvo cepljenje, prestavljeno s tretjega meseca na četrti (jap, Jernej ima danes 4m), ker je prej imel norice... no pa je dobro prenesel, zaenkrat nobenih reakcij.
aha še to, črnkofe: prijateljica sinčka ni cepila in jo je sedaj P prijavila, sedaj ko je sine star 3leta, pač je dolžna to storiti in sedaj čaka kaj bo... no sam imaš še vseeno 3leta časa če se kej spremeni v zakonu glede tega.

Drugače sem bila pa danes spet takooo leteča, da sem zdele prov crknjena in grem sam pod tuš. Nekaj sem si še dela naložila (če pogledate moj podpis), pa imam še ful za poslikat... toliko se nam je cotic od Nike nabralo da se enostavno moram rešit robeuser posted image in bom še eno uro slikala pol pa spat.

pa da pohvalim malega, že par večerov sam zaspi, ga odložim, duda, malo pobožam in zaspi... in spi do 1h, ko se podoji in spi do 6h!! user posted image user posted image user posted image

aha, evo še naša današnja slikica (takole mi ga je danes tudi P posedela za par sekund in mu je bilo ful všeč, meni pa tudi, da sem očiju doma kazalauser posted image )

user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
1.4.2009 21:45:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
joj Otika, kaj st apa imela? upam da si že boljše voljeuser posted image in da sta se pomirila!

Mah nič ... dec kot dec (genetska okvara od rojstva) ... saj veš da pravijo, da te najbolj ob živce spravijo tisti ljudje, kijih imaš najrajši ... no, mojemu to fantastično uspeva na momente user posted image ... je pa današnje plavanje odplaknilo veliko večino jeze in slabe volje stran ... ostalo bo pa še današnji spanec ... upam.

No ena fotka iz današnjega čofotanja (punca je uživala še bolj, kot prvič user posted image ):

user posted image ... rokice so pa še vedno zakon user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
1.4.2009 21:46:36   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

petruscha - kaj se to učiš?   Izpit iz Človeških virov imam, zadnji v tretjem letniku. Mi je še en iz 2. ostalin ga grem delat v maju, pol pa pisat diplomsko nalogo- KONČNO:

jaz bi se tud morala učit.. imam še tri izpite pa diplomo. pa sem zvečer kot cunja. matr..kak ti uspeva še učiti se?
danes sem spet imela štalo s svojo materjo. mislim.. ne vem več kaj naj. sem jo ponovno prosila, da naj mi ne hodi več v stanovanje, če je sama ne poklicčem. mislite bo zaleglo? namreč.. to sem ji že rekla, pa je hitro 'pozabila' pol pa pride s pretvezo kao me neki vprašat in se spreneveda, kot da nič ni bilo. danes mi je bilo tako, da če bi imela kam it, bi spakirala in šla.
-ja, sem se spomnila na martkin predlog - na zlato jajce v katero bi naj stopila.. zaščitni ovoj..
šlo pa je preprosto za to, ker nisem hotla njenega kosila in bi ona bila z gromkim med tem, ko bi jaz jedla. pa je postala nesramna in dobesedno žaljiva. je rekla, da naj otroka ne tapkam po ritki. WTF??? jo tapkanje moti? pol je pa začela, kako imam čas na sprehode vsak dan hodit s tamalim dve ure, kot prostitutka. halo?!
a naj vam prpopam fotko, da boste videle kaka prostitutka izgledam v kavbojkah in bundi?
mislim.. že itak sem sama za vse - se mi zdi da ne potrebujem še njenih dodatnih izpadov. pol me čisto znervrira.

bom probala sest za knjigo da naštudiram za izpit.. imam 14 dni časa, da se pripravim. mi bo na okoliščine ratalo??!  user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
1.4.2009 21:48:03   
Detece
Otika lepa slikica!!! Si mislim kako mora uživati v vodi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
1.4.2009 21:52:03   
Detece
Blackcoffe si mislim kako ti je. Tolaži se s tem, da bi lahko bilo še hujše, če bi ti recimo tak hodila tašča in ne mama. Takrat je še huje, ker ne moreš biti nesramen. Verjemi, vem kako jeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
1.4.2009 21:57:04   
blackcoffee
oj zverka, hvala za info glede cepljenja. ma.. men so v posvetovalnici rekli, da me bodo ovadili takoj in ne pri treh letih. tako imam časa še tri mesece, ko bo imel gromki 7 mesecev, saj bi ga naj takrat cepili. v primeru, če ga ne, me bodo prijavili.
po mnenju zdravnice, ga je treba cepit v prvem letu meni pa to smrdi.

maaaaa naši cukri sploh niso več dojenčki. madona.. kolk hitro rastejo.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 1.4.2009 21:59:50 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
1.4.2009 21:58:18   
zverinca
joj črnkofe, a takle imaš?

prov nič zavidljivo! pa dej se zakleni, a ne moreš?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
1.4.2009 22:00:45   
blackcoffee
hahaha.. za po-pi-zdit.  sem se zaklenila ja.. pa sem mislila da ji bo kljuka v roki ostala. je rekla, da flat ni moj. ej.. za znoret. sem jo vprašala, če je munjena malo ali prizadeta. 

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 1.4.2009 22:02:24 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
1.4.2009 22:03:33   
katja_p
Otika: na kolk imajo ogreto vodo v bazenu?

Tiste, ki dojite: a si po podoju še do konca iztisnete mleko iz prsi al ne? A ima to vpliv? Bo nastalo več mleka, če si še iztisneš, kot pa, če sam otrok posesa, ostalo pa ostane notr?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
1.4.2009 22:04:40   
zverinca
ojej, a dej?
sej ne vem kaj naj ti rečemuser posted image
jebela.. dej veš kaj, en pir si odpri pa se mal zrelaksiri, pol pa sam ignore... pi** dam je res je.ba, stari in mladi nismo za skupaj živet!

< Sporočilo je popravil zverinca -- 1.4.2009 22:05:48 >

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
1.4.2009 22:05:14   
zverinca
jest si nič ne črpam, pač ostane, kaj pa vem... dela se pa itak sproti... 

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
1.4.2009 22:06:05   
katja_p
črn kofe: user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image  ne bi bla v tvoji koži ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
1.4.2009 22:06:49   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

ojej, a dej?
sej ne vem kaj naj ti rečemuser posted image
jebela.. dej veš kaj, en pir si odpri pa se mal zrelaksiri, pol pa sam ignore... pi** dam je res je.ba, stari in mladi nismo za skupaj živet!

Tole s pirom mi je všeč. Kar daj!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
1.4.2009 22:10:32   
blackcoffee
ha ha ha.. zdaj imam v hladilniku brezalkoholnega.. sem prejšnji teden tri ruknila.. se bojim, da mi bo prišlo v navado. lol user posted image
je pa nekaj.. mleka tolk, da mi bo joške ftrgalo! user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
1.4.2009 22:16:14   
blackcoffee
 katja_p - tudi jaz si nič ne iztiskam. če bi rada polne joške mleka, si odpri en pir. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
1.4.2009 22:21:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Otika: na kolk imajo ogreto vodo v bazenu?

Voda je ogreta na 33°C in se mi zdi povsem dovolj ... nobenega otročka nič ne zebe ... halo, če še mene ne, pa sem fuuul zmrznjena user posted image

Kavica ... tole pa ni hec ... saj tisto kar sem prej napisala velja tut za mame ... uh pa še kako! Posluši Zverinico, zvrni eno pivo, pa bo vsaj za danes bolje user posted image .

Zverinica ... Jernejko je pa že ful velik fantič ... samo res sem ravno danes razmišljala kako naši knedlčki niso več tisti mali dojenčki, ki so še 3 mesece nazaj bili ... ja to sem premišljevala danes po kopanju, ko sem jo lovila po previjalni mizi, saj sedaj ko je odkrila ta čar preobračanja iz hrbta na trebušček je pri previjanju v sekundi na trebuščku ... pol pa lepo namontirej plenico če moreš user posted image

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.4.2009 8:26:53   
Anonimen
Jutro!

user posted image

... punce, dajte mi en nasvet, kako se zvečer zgodaj spravit v posteljo, da nisem potem zjutraj kot povožen cucek user posted image ... jaz bi takoooo spala, samo zvečer, ko bi šla pa lahko imam pa 1000 in 1 stvar za narest ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.4.2009 9:13:04   
gemina
Dobro jutro,

spet dež.....da vas razveselim...baje bo vikend topel in lep!

Kavica....sem misla, da imam jaz tečno taščo, ki jo vidim 1x na teden ali na 14 dni, sam tole...dobra si, majke mi!!!!!! Meni bi ga totalka zbrisal dol in bi se začela neprimerno obnašat....tudi to namreč znam, včasih še samo sebe presenetim!!!;)

Faks...tudi meni sta ostala še 2 izpita na Epf-ju Mb....nimam pojma kdaj jih bom nredila, če jih sploh bom.....mi prav gladko malo dol visi za vse skupi....no upam, da mi rata!!!!

Naj vas še vprašam, kakšno zaščito bote zdaj uporabljale?????  Tablete , vložek, aspirin med koleni?????;)Jaz sem se odločila za mireni in mi zaenkrat še ni žal.

Javite kako in kaj!

Aja, ima katera kako fotko iz "baby meetinga" v mb-ju? Naj jo prpopa gor, če se ji da!!!

Ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.4.2009 9:43:43   
tasa.m
Kavica, uf tole pa ni fajn, da se tako vsiljuje in te zmerja z takimi opazkami.
Katja, jaz si nič ne zpumpam po dojenju, razen če mi je izpraznila eno joško, druga pa je bila ful trda, potem sem si jo, sam mam zdele ene štirinajst dni ful bolj prazne kokr sem jih imela. Mleko imam, ker ko mi z ene pije mi z druge ven kaplja, tako da moram še vedno imeti prsne blazinice.
O Otika, ti ful zavidam tole plavanje, midve morave počakat, da vi zaključite, da se začne nov termin, jah bo šele čez teden dni stara štiri mesece.
Naša čebela še spi, se ne spomnim, kdaj je spala toliko časa. Mi je pa prejšno noč čeblala, vriskala od dveh pa do štirih zjutraj.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.4.2009 9:45:01   
katja_p
Zaščita: js sm vzela tabletke. jih imam zdle za 3 mesece, pol pa menda dobim letni recept. Razišljam edin, da bi mogoč vzela injekcijo, tk kot martka.

Vreme: jaaaaa .... vikend bo zakon! Aprilsko poletje, prek 20°C

Fax: HB sm konc!!!!! Se bolj ukvajram z iskanjem službe

Vrtec: boste dale v vrtec al privat?

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

katja_p - tudi jaz si nič ne iztiskam. če bi rada polne joške mleka, si odpri en pir. user posted image

Pa ne vem, če ne bom res user posted image

MB Meeting: js imam fotk, bodo dale babnce, ko bodo mele čas user posted image

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.4.2009 9:45:52   
tasa.m
Oh ta faks, ga moram končati do oktobra user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.4.2009 9:47:16   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

...
Katja, jaz si nič ne zpumpam po dojenju, razen če mi je izpraznila eno joško, druga pa je bila ful trda, potem sem si jo, sam mam zdele ene štirinajst dni ful bolj prazne kokr sem jih imela. Mleko imam, ker ko mi z ene pije mi z druge ven kaplja, tako da moram še vedno imeti prsne blazinice.
...

Ja mam tud bolj mehke, sicer mleko je, mi tud mal teče ven - vidim po tem, da so blazinice mokre, ker jih še vedno imam.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.4.2009 9:48:52   
tasa.m
Zaščita: jaz imam tabletke
Vrtec: smo že oddali prijavo v decembru (hvala bogu v Mengšu odpirajo nove enote, tako da imamo nekaj šans)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brest scan
petruska

Ste že poizkusile novo metodo pregledovanja dojk?

da (5%)

še ne, imam pa namen (7%)

ne (40%)

ne poznam (47%)

ne zaupam (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!