Živ_Žav
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli IZVIRNO SPOROČILO: Živ_Žav Možek pa dela od zunaj.So se začeli tisti dnevi,ko bo treba poprijet za delo tudi odzunaj. pa kaj pri vas počnete zunaj v dežju? A drevesa obrezujete, rožice in zelenjavo sadite, al kej druzga? Mi smo že tudi kar precej ponardili zunaj, sam zdele, ko je dež, smo pa not! Hm, včer sem šla po motovilec z dežnikom, pa je bil ves blaten ! Mi se ima zdaj pri mojih domačih super. Živimo pa kar tri družine + oči pa mami.Moja sestra in moj brat z družinama pa midva z malijem in je super.Pa še boljše bo ko bo poletje,ko bo tudi tadejček zrastel in bomo lahko skupaj uživali zunaj na sončku z bratrankami in bratrančkom.Sestra ima dve punčki,brat pa enega fantka in eno punčko tok da bo kr pestro ja. Sam res je čist odvisno od skuliranosti ljudi v hiši...men bi bila pa pri nas doma na momente kriza, ker naša mami zmer na veliko ukazuje. Oglavnem mi smo zankrat še zdravi se pa je od sestre punčka nekaj v šoli nalezla in je zdaj bolana tok,da se držim nazaj ker,ko se spominjam,ko je bil naš tamali v bočnišnici z minigitisom me kar strese. Joj, pazite se! Kosilo se kuha.Danes bo na mizi pire krompir in špinača pa regrat.Njami Pri nas bo pa nekakšna zelenjavna enolončnica, za sladico se pa še nisem spomnila kaj bi bilo... Počasi bom dala našega junaka na dopoldanski počitek,ker je že pravi sitko,če ne spi zadosti. No bo treba letet,če ne bo spet jok pri hiši... Vas pridem še dons kaj prebrat pa če bo čas še kaj napisat. Voziček: Tudi mi smo še v košari, ki pa bo kmalu premajhna, pa še naš mali firbček noče več ležat not...ne vem, mi bomo najbrž počasi kar zamenjali... Kengurujček: Mi imamo enega predpotopnega, pa sem ga 2x sprobala... prvič leže, ko sem nekega večera pekla pizzo, pa mula ni pa ni hotla bit sama v stolčku (sem jo potem v rjuho naštelala, je blo koker v slimu, sam..matr, me je hrbet bolel od megavozla) in drugič, ko je sama začela držat glavico...Ni blo v redu. Sem ga spet spravla, da bo sama sedela, pol bomo mele pa spet probo.
< Sporočilo je popravil Živ_Žav -- 31.3.2009 12:35:09 >