|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
31.3.2009 15:56:31   
nadya
user posted image user posted image user posted image

No evo pa še mal slikic od našga ...:)

Smo bli včer na cepljenju, in je zvečer dobil mal vročinice, ampak je blo hitro bolš.

Tašče...moja je ful fajn, ampak vseeno komej čakam, da bomo šli enkrat (čimprej) na svoje.

Tok na kratko, ker mamo alarm.....

Lp

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
31.3.2009 16:35:20   
petruscha
user posted image

Evo, pa še moj čmrlj, ko se napapauser posted image .

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
31.3.2009 20:59:39   
Suni
LP!
Lepe slikce - maleki in mamice user posted image user posted image user posted image

Naša pa zadnje dni noče več kravic past user posted image jih je ful lepo pasla, pa sem jo zdej malo več dajala na trebuh, sem mislila, da bo počas začela stegovat rokce naprej, pa je lih obratno, kr nazaj jih daje pa v jokuser posted image

Pa še en problem imava - noče jest, če nismo doma... je raje lačna 5 ur user posted image , smo šli na obisk k njeni babici v belo krajino, pa ni in ni hotla jest.. me je kr mal strah kaj bo za prvomajske, ko gremo na morje...

Tašče: je ful fajn user posted image , moja mama je pa druga zgodba... je polna svojih nasvetov... samo vsaj vsiljiva ni, če vidi, da ne šmerglam, tko da še kar gre...

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
31.3.2009 21:09:50   
Suni
martkino zlato jajce: lahko probate tudi tko, da se skoncentrirate in v mislih zgradite zid okol sebe al pa kkšno drugo oviro... recimo si predstavljač, da si sredi ognjenega kroga... mi smo to prakticiral v gimnaziji, ko je kkšn prfox vzel v roke redovalnico in iskal žrtev za spraševanje user posted image ... včas je pomagal, včas pa ne user posted image

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
31.3.2009 21:19:54   
zverinca
nujno nasvet: kaj od justa si namažem okoli ušesa ki je zgleda vneto??

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
31.3.2009 21:44:35   
JAPE
zverinca: kapljice ali pa kremo Tea Tree

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
31.3.2009 21:47:01   
zverinca
a lahko olje tea tree? to imam...
ghhr, če mi spet bobnič počiuser posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
31.3.2009 21:51:08   
JAPE
ja, zverinca

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
31.3.2009 21:58:46   
Detece
Nadya slikica na kateri sta oba gor je full lepa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
31.3.2009 21:58:46   
zverinca
ok hvala Ti!!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
31.3.2009 22:46:19   
Ana Luna
Halo, tudi jaz vstala od mrtvih! Mah, zadnje tedne me baše cajt, ne sfolgam osnovnih stvari, forum je pa itak že luksuz ... Že en mesec delam ob večerih, kar pomeni, da sploh ni predaha - čez dan s tamalim, ki je iz dneva v dan zahtevnejši, zvečer grem učit.

Nekaj me zanima - ali lahko čez dan otrok leži/sedi tudi v lupinici za v avto? Slišala sem že deljena mnenja, nekateri strogo odsvetujejo, drugi pravijo, da je še vedno bolje kot ležalnik.

Pa še to - tiste, ki mate svoje otroke na AM - kdaj boste začele uvajati gosto hrano? Meni je patronažna rekla, da po dopolnjenem 4. mesecu, to pa je že!!! naslednji teden.

Vse, ki ste poslale slikce svojih malčkov, - svi so zelo srčkani, pa mamice tudi. user posted image Tudi jaz prpopam gor kakšno svojo, ko bo malo več cajta. papa

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
31.3.2009 22:55:29   
Ana Luna
no, pa mi je ratalo! tako pa jaša pase kravice ;)
user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
31.3.2009 22:56:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
Pa še to - tiste, ki mate svoje otroke na AM - kdaj boste začele uvajati gosto hrano? Meni je patronažna rekla, da po dopolnjenem 4. mesecu, to pa je že!!! naslednji teden.

Jaz jo že ... pa je stara 4 mesece in 11 dni ... tako po polžje ... mi je pa flenča danes prvič ful uživala, ko sem ji dala čežano iz kuhane hruške ... je tako usta odpirala, da je bilo veselje user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
31.3.2009 23:21:51   
Ana Luna
pa še tole ... naš sine hoče biti samostojen - takole se mi hranimo ...
user posted image
user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.4.2009 0:09:38   
petruscha

user posted image
user posted image

Kaka faca je maliuser posted image user posted image !

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.4.2009 0:11:08   
petruscha
No, pa lahko noč- sem danes tudi jaz zaključila z učenjemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.4.2009 8:33:34   
ninica04
ana luna - kaka faca je mali... iiii... pa že kr sam drži flaško... ful faca

vidim da sem danes prva, JUPI...

no ko smo ravno zadnjič govorile o kengurujčkih moram povedat da sem danes malo mogla dat v kengurujčka in Tjašo peljat v vrtec. Zunaj skoz neki prši pa nisma mogle it z vozičkom. Je blo kar ok, sem jo dala v zimski pajac, pa kapuco gor. Pa je kar šlo, je bila bolj kompaktna v pajacu, sicer je ful čudno gledala okoli, pa gor k meni, sma ble ful fajne... user posted image user posted image . Tako da ga bomo prakticirali v deževnih dneh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.4.2009 9:57:30   
martka
jaz pa preko vozička oblečem zaščito za dež, pa nekaj časa gleda kapljice, potem pa jo uspava...

ja, mogoče bi pa res že za kake kratke trenutke lahko šla v kenguruja... ne vem... še nima 100% stabilne glave...

zdaj pa gleda risanko o zajcu petru in se smeji...
pa malo je že zaspana, greva jest pa ven, dokler še ne pada .... nikamor daleč v bližini...

fino bodite, čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.4.2009 9:59:06   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

user posted image
user posted image

Kaka faca je maliuser posted image user posted image !

gaja stekleničke ne mara, a če me ni doma, dobi moje mleko iz nje in jo tudi sama prime...
hecni so...

se mi pa tale Jaša zdi pravi korenjak...

Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.4.2009 9:59:36   
martka
lušten je!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.4.2009 10:04:20   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: martka

zdaj pa gleda risanko o zajcu petru in se smeji...
pa malo je že zaspana, greva jest pa ven, dokler še ne pada .... nikamor daleč v bližini...

fino bodite, čao

martka - vidim da tudi tvoja špega TV. Nekje imam v glavi da taki mali dojenčki ne bi smeli gledat TV. Zakaj? Katera ve? Tudi naša jo špega 100 na uro, ker je skoraj celi dan prižgana. Pa jo stran obračam, samo stalno pa tudi ne gre...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.4.2009 10:14:13   
Anonimen
Jutro!

Najprej:
user posted image

Joj naša bi tut skos tv gledala, tak da ga čez dan sploh ne prižgem več ... samo zdaj ne vem al so to včasih za on navadne tv-je govorili da jih ne smejo gledat (sploh pa ne od blizu), al to zdaj za LCD-je in plazme tudi velja ... ker ne vem al je fora, da bi si učke pokvarili (to je bilo aktualno pri starih katodnih tv-jih) al zaradi hitro premikajočih se slik, ki naj bi naredile "zmedo" v možganih ... kaj pa vem ... no jaz ji včasih za kake 5-10 minut pustim da gleda, ker pol lahko v tem času z mojim vsaj v miru pojeva kosilo user posted image .

Ja Jaša je pa pravi ferdo-mišica ... naša bi namreč tut že kar držala flaško, samo ji je še pretežka al pa jo koordinacija malo zafrkava pa gre potem cucelj mimo ust user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 1.4.2009 10:15:52 >

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.4.2009 10:35:24   
katja_p
Ana luna: faca mali user posted image

Flaša: naša je tud ne mara ... sploh ne ve, kaj naj si z njo počne in se začne kr jokat user posted image

TV: naša ga imam ful rada user posted image  čist hipnotizira jo user posted image

Otika: super zajtrk .. njam njam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.4.2009 10:53:21   
pumpkin23
Ojla pupe!
Jz sm prsla mal k sebi. Sm mela en teden take glavobole da sm komi pokonc bla. Zdej me pa ze 2 dni neki grlo matra in mam prou lep sarmanten glasuser posted image .In hvala bogu je nas Jaka prisen nazaj na normalen ritem spanja (21.00-4.00 in potem do8.30). Je blo en teden mal zmesnjave. Mogoce zaradi ceplenjauser posted image .

Vasi otrocicki so tako fletni. Vsak po svoje in tako hitro se razvijajouser posted image .Vsak dan nekaj novega. Jaz bi tud rada pokazala naso struco pa sem vse vase pogovore kako se to naredi preskocilauser posted image . Tako da tole je neki in upam da mi je kej ratal. Drugace pa ce se keri dat mi en snel kurs glede tegauser posted image .
http://www4.slikomat.com/09/0401/oo8-IMG-53.jpg

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.4.2009 11:00:40   
arupnik3
pumpkin sej ti je ratal
drugač pa zarad spanja mislem da je te naše malčke mal tale ura zmedla ka smo jo premaknil
no ja za mojo vem da jo je zmedla ka kr tkt ka bi mogla jest je tečna pa zaspana pol zaspi za 15min pol se zbudi ka pogrunta da je lačna ji dam jest pol pa noče nazaj zaspat
no sej zdej smo vse to pogruntal in je vse ok
glede tv pa nimam pojma jst ji ne pustim da bi gledala tv včasih malo za 5 min je zadnč pršla moja mami na obisk in me je tok nakurla da ne sme gledat tv pa oh in sploh tko da mal ji pustim ful pa spet ne

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.