Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 15:56:31
|
|
|
|
nadya
|
No evo pa še mal slikic od našga ...:) Smo bli včer na cepljenju, in je zvečer dobil mal vročinice, ampak je blo hitro bolš. Tašče...moja je ful fajn, ampak vseeno komej čakam, da bomo šli enkrat (čimprej) na svoje. Tok na kratko, ker mamo alarm..... Lp
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 16:35:20
|
|
|
|
petruscha
|
Evo, pa še moj čmrlj, ko se napapa .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 20:59:39
|
|
|
|
Suni
|
LP! Lepe slikce - maleki in mamice Naša pa zadnje dni noče več kravic past jih je ful lepo pasla, pa sem jo zdej malo več dajala na trebuh, sem mislila, da bo počas začela stegovat rokce naprej, pa je lih obratno, kr nazaj jih daje pa v jok Pa še en problem imava - noče jest, če nismo doma... je raje lačna 5 ur , smo šli na obisk k njeni babici v belo krajino, pa ni in ni hotla jest.. me je kr mal strah kaj bo za prvomajske, ko gremo na morje... Tašče: je ful fajn , moja mama je pa druga zgodba... je polna svojih nasvetov... samo vsaj vsiljiva ni, če vidi, da ne šmerglam, tko da še kar gre...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:09:50
|
|
|
|
Suni
|
martkino zlato jajce: lahko probate tudi tko, da se skoncentrirate in v mislih zgradite zid okol sebe al pa kkšno drugo oviro... recimo si predstavljač, da si sredi ognjenega kroga... mi smo to prakticiral v gimnaziji, ko je kkšn prfox vzel v roke redovalnico in iskal žrtev za spraševanje ... včas je pomagal, včas pa ne
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:19:54
|
|
|
|
zverinca
|
nujno nasvet: kaj od justa si namažem okoli ušesa ki je zgleda vneto??
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:44:35
|
|
|
|
JAPE
|
zverinca: kapljice ali pa kremo Tea Tree
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:47:01
|
|
|
|
zverinca
|
a lahko olje tea tree? to imam... ghhr, če mi spet bobnič poči
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:51:08
|
|
|
|
JAPE
|
ja, zverinca
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:58:46
|
|
|
|
Detece
|
Nadya slikica na kateri sta oba gor je full lepa.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 21:58:46
|
|
|
|
zverinca
|
ok hvala Ti!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 22:46:19
|
|
|
|
Ana Luna
|
Halo, tudi jaz vstala od mrtvih! Mah, zadnje tedne me baše cajt, ne sfolgam osnovnih stvari, forum je pa itak že luksuz ... Že en mesec delam ob večerih, kar pomeni, da sploh ni predaha - čez dan s tamalim, ki je iz dneva v dan zahtevnejši, zvečer grem učit. Nekaj me zanima - ali lahko čez dan otrok leži/sedi tudi v lupinici za v avto? Slišala sem že deljena mnenja, nekateri strogo odsvetujejo, drugi pravijo, da je še vedno bolje kot ležalnik. Pa še to - tiste, ki mate svoje otroke na AM - kdaj boste začele uvajati gosto hrano? Meni je patronažna rekla, da po dopolnjenem 4. mesecu, to pa je že!!! naslednji teden. Vse, ki ste poslale slikce svojih malčkov, - svi so zelo srčkani, pa mamice tudi. Tudi jaz prpopam gor kakšno svojo, ko bo malo več cajta. papa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 22:55:29
|
|
|
|
Ana Luna
|
no, pa mi je ratalo! tako pa jaša pase kravice ;)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 22:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna Pa še to - tiste, ki mate svoje otroke na AM - kdaj boste začele uvajati gosto hrano? Meni je patronažna rekla, da po dopolnjenem 4. mesecu, to pa je že!!! naslednji teden. Jaz jo že ... pa je stara 4 mesece in 11 dni ... tako po polžje ... mi je pa flenča danes prvič ful uživala, ko sem ji dala čežano iz kuhane hruške ... je tako usta odpirala, da je bilo veselje
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.3.2009 23:21:51
|
|
|
|
Ana Luna
|
pa še tole ... naš sine hoče biti samostojen - takole se mi hranimo ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 0:09:38
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna pa še tole ... naš sine hoče biti samostojen - takole se mi hranimo ... Kaka faca je mali !
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 0:11:08
|
|
|
|
petruscha
|
No, pa lahko noč- sem danes tudi jaz zaključila z učenjem .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 8:33:34
|
|
|
|
ninica04
|
ana luna - kaka faca je mali... iiii... pa že kr sam drži flaško... ful faca vidim da sem danes prva, JUPI... no ko smo ravno zadnjič govorile o kengurujčkih moram povedat da sem danes malo mogla dat v kengurujčka in Tjašo peljat v vrtec. Zunaj skoz neki prši pa nisma mogle it z vozičkom. Je blo kar ok, sem jo dala v zimski pajac, pa kapuco gor. Pa je kar šlo, je bila bolj kompaktna v pajacu, sicer je ful čudno gledala okoli, pa gor k meni, sma ble ful fajne... . Tako da ga bomo prakticirali v deževnih dneh.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 9:57:30
|
|
|
|
martka
|
jaz pa preko vozička oblečem zaščito za dež, pa nekaj časa gleda kapljice, potem pa jo uspava... ja, mogoče bi pa res že za kake kratke trenutke lahko šla v kenguruja... ne vem... še nima 100% stabilne glave... zdaj pa gleda risanko o zajcu petru in se smeji... pa malo je že zaspana, greva jest pa ven, dokler še ne pada .... nikamor daleč v bližini... fino bodite, čao
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 9:59:06
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna pa še tole ... naš sine hoče biti samostojen - takole se mi hranimo ... Kaka faca je mali ! gaja stekleničke ne mara, a če me ni doma, dobi moje mleko iz nje in jo tudi sama prime... hecni so... se mi pa tale Jaša zdi pravi korenjak...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 9:59:36
|
|
|
|
martka
|
lušten je!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 10:04:20
|
|
|
|
ninica04
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka zdaj pa gleda risanko o zajcu petru in se smeji... pa malo je že zaspana, greva jest pa ven, dokler še ne pada .... nikamor daleč v bližini... fino bodite, čao martka - vidim da tudi tvoja špega TV. Nekje imam v glavi da taki mali dojenčki ne bi smeli gledat TV. Zakaj? Katera ve? Tudi naša jo špega 100 na uro, ker je skoraj celi dan prižgana. Pa jo stran obračam, samo stalno pa tudi ne gre...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 10:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Najprej: Joj naša bi tut skos tv gledala, tak da ga čez dan sploh ne prižgem več ... samo zdaj ne vem al so to včasih za on navadne tv-je govorili da jih ne smejo gledat (sploh pa ne od blizu), al to zdaj za LCD-je in plazme tudi velja ... ker ne vem al je fora, da bi si učke pokvarili (to je bilo aktualno pri starih katodnih tv-jih) al zaradi hitro premikajočih se slik, ki naj bi naredile "zmedo" v možganih ... kaj pa vem ... no jaz ji včasih za kake 5-10 minut pustim da gleda, ker pol lahko v tem času z mojim vsaj v miru pojeva kosilo . Ja Jaša je pa pravi ferdo-mišica ... naša bi namreč tut že kar držala flaško, samo ji je še pretežka al pa jo koordinacija malo zafrkava pa gre potem cucelj mimo ust .
< Sporočilo je popravil Otika -- 1.4.2009 10:15:52 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 10:35:24
|
|
|
|
katja_p
|
Ana luna: faca mali Flaša: naša je tud ne mara ... sploh ne ve, kaj naj si z njo počne in se začne kr jokat TV: naša ga imam ful rada čist hipnotizira jo Otika: super zajtrk .. njam njam
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 10:53:21
|
|
|
|
pumpkin23
|
Ojla pupe! Jz sm prsla mal k sebi. Sm mela en teden take glavobole da sm komi pokonc bla. Zdej me pa ze 2 dni neki grlo matra in mam prou lep sarmanten glas .In hvala bogu je nas Jaka prisen nazaj na normalen ritem spanja (21.00-4.00 in potem do8.30). Je blo en teden mal zmesnjave. Mogoce zaradi ceplenja . Vasi otrocicki so tako fletni. Vsak po svoje in tako hitro se razvijajo .Vsak dan nekaj novega. Jaz bi tud rada pokazala naso struco pa sem vse vase pogovore kako se to naredi preskocila . Tako da tole je neki in upam da mi je kej ratal. Drugace pa ce se keri dat mi en snel kurs glede tega . http://www4.slikomat.com/09/0401/oo8-IMG-53.jpg
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.4.2009 11:00:40
|
|
|
|
arupnik3
|
pumpkin sej ti je ratal drugač pa zarad spanja mislem da je te naše malčke mal tale ura zmedla ka smo jo premaknil no ja za mojo vem da jo je zmedla ka kr tkt ka bi mogla jest je tečna pa zaspana pol zaspi za 15min pol se zbudi ka pogrunta da je lačna ji dam jest pol pa noče nazaj zaspat no sej zdej smo vse to pogruntal in je vse ok glede tv pa nimam pojma jst ji ne pustim da bi gledala tv včasih malo za 5 min je zadnč pršla moja mami na obisk in me je tok nakurla da ne sme gledat tv pa oh in sploh tko da mal ji pustim ful pa spet ne
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.