|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
31.3.2009 20:21:22   
mbd0411
Laknerš,koliko pa je starejši??
Moj je od mene 10 let.
Neč se ne sekiraj,samo da se imate radi.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
31.3.2009 20:24:53   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega, zelo lepo da se tako razumeta  in imata radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba.
Lepo je slišati kaj takega, ker potem vidiš da še obstaja brezpogojna ljubezen in razumevanje na tem našem današnjem norem svetuuser posted image  .

Ja se strinjam. Zadnje čase je svet precej nor.  Midva sva mela mal krize vmes, sva se skoz kregala, pa sva jo prebrodla. Zdej se razumeva ful dobr. Človek more mal življenje spremenit, ko začne živet z nekom drugim, pa zakon je poln enih kompromisov. Jest vedno pravim da bi ljudje mogli živeti na koruzi nekaj let in se šele potem poročiti ko veš da si resnično za skupaj, ker skupno življeje je čisto nekaj drugega kot samo zmenki. Bi bilo precej manj ločitev.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
31.3.2009 20:26:27   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Laknerš,koliko pa je starejši??
Moj je od mene 10 let.
Neč se ne sekiraj,samo da se imate radi.

14 let. Samo je po duši mlajši od mene. Jest sem, odkar mam otroke, precej odrastla.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
31.3.2009 20:53:52   
Pšemek
Moj je tudi kar nekaj starejši od mene - 9 let, pa jaz te razlike sploh ne opazim, kakor verjetno tudi vidve mbd in laknerš ne. Če se s človekom ujameš, leta niso pomembna!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
31.3.2009 20:55:05   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
14 let. Samo je po duši mlajši od mene. Jest sem, odkar mam otroke, precej odrastla.

Itak, saj moški so večni otroci user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
31.3.2009 20:56:52   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image To pa,se strinjam.Jaz imam 3 otrokeuser posted image user posted image user posted image
Včasih že.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
31.3.2009 20:57:29   
Pšemek
On tudi komaj čaka na piknik in je bil zadnjič prav razočaran ko sem mu povedala daverjetno ne bo moških zraven. 

Moj je tudi rekel, da bo šel, že zaradi mene in Nejke user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
31.3.2009 20:58:12   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ??? 

ooo, a to se da.....jao, moram preverit - se mi nič ne mudi dobit izračuna, ker moram kar nekaj plačat letos....user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
31.3.2009 21:00:52   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Joj, kako grozno zgleda... k imata afnica mala in jolly ful resno debato o delnicah in dohodnini, pol pa vmes vsake tolko časa moj post ki je čisto izven konteksta... Če mi je pa dolgčas user posted image
Kaj bo šele jutri, ko mojga cel dan ne bo, midve pa še nisva za v družbo, ven pa tako ali tako ne moreva, k skos neki pada user posted image

joj, a jutri tud dež?? no, danes sva bila midva z user posted image dosti z vozičkom naokoli, pa naju ni ujel dež - vsaj do 15h v LJ ni deževalo, HB. no, bi pa prevleko gor dala, saj ne bi bilo prvič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
31.3.2009 21:03:05   
Lucka1

Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim user posted image  za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature?

a ti že dajaš kaj poleg mleka? jaz sem danes dala prvič riževe kosmiče v večerni obrok mleka...bomo videli, če bo sploh kaj drugače. grem pa jutri po zelenjavo in poiskusimo v petek...user posted image user posted image user posted image ...verejtno korenje najprej, nato bučko.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
31.3.2009 21:03:30   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ooo, a to se da.....jao, moram preverit - se mi nič ne mudi dobit izračuna, ker moram kar nekaj plačat letos....user posted image

Uuuuu, jaz pa nazaj dobim ene 200€!!!! In to večinoma samo na račun Nejke! Lani sem dobila nazaj celih 69 centov user posted image  user posted image  user posted image . Kukrkoli, sam da ni treba plačat user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
31.3.2009 21:04:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
Tud ko sva šli domov je v avtu samo zaprla oči in zaspala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a si potem ugotovila, kaj ji je...si rekla v areni, da ni čisto svoja in da ne veš al je lačna al ne??user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
31.3.2009 21:08:12   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja kaj pa če bi bila poročena samo ne cerkveno a potem tud ne velja. No to gre meni na jetra pri cerkvi. A zdej ker pa nisva cerkveno poročena, pa moj otrok ne more bit krščen??? Mislim pa dej...kar neki vero prikrajajo po svoje, kateri bog bi se pa šel kaj takega no.

No evo šla na davčno in oddala, pa sem oddala kar un list ki so mi ga dal iz KD-ja, upajmo da bo. frizerka me časti z novo frizuro, no v bistvu mi bo samo frufru postrigla, ker je že čist predolg user posted image

ej super za davčno....še dobro so ti skoz prste pogledali, glede na to, da zamujaš....a je to običajno tko, al maš kake veze?? jaz prvič slišim, da se da tako - super zate user posted image user posted image user posted image

ja, krščen pa tudi naš ne bo.....če bo hotel se lahko sam odloči, ko bo polnoleten user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
31.3.2009 21:09:13   
Pšemek

Joj, kako grozno zgleda... k imata afnica mala in jolly ful resno debato o delnicah in dohodnini, pol pa vmes vsake tolko časa moj post ki je čisto izven konteksta... Če mi je pa dolgčas user posted image
Kaj bo šele jutri, ko mojga cel dan ne bo, midve pa še nisva za v družbo, ven pa tako ali tako ne moreva, k skos neki pada user posted image

joj, a jutri tud dež?? no, danes sva bila midva z user posted image dosti z vozičkom naokoli, pa naju ni ujel dež - vsaj do 15h v LJ ni deževalo, HB. no, bi pa prevleko gor dala, saj ne bi bilo prvič user posted image user posted image user posted image

Ti povem, da danes, kadarkoli je bila možnost (otrok previt, nafutran...) da bi šli ven, je zunaj rosilo in pol si nisem upala it ven, da ne bi še bolj začelo. Prevleka, sem pa zadnjič ugotovila, paše pa samo na športni del vozička in mi košare ne prekrije zadosti. Sam mislim, da bova jutri kar skočili malo ven. Se bova pa bolj v okolici doma zadrževali pa kroge delali. V nasprotnem primeru se mi bo pa kar zmešalo  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
31.3.2009 21:17:11   
Pšemek

Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim user posted image  za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature?

a ti že dajaš kaj poleg mleka? jaz sem danes dala prvič riževe kosmiče v večerni obrok mleka...bomo videli, če bo sploh kaj drugače. grem pa jutri po zelenjavo in poiskusimo v petek...user posted image user posted image user posted image ...verejtno korenje najprej, nato bučko.

Ne, nič ji še ne dajem. Sem vprašala, ker sem pakirala stvari, ki nama jih je posodila moževa sestrična in med njimi je bil tudi grelec za flaške in kozarčke od kašic. Pa me je čist informativno zanimal, da vem ali ji lahko že vrnem ali mi bo še kaj prav prišlo. Do sedaj ga nisem niti enkrat uporabila. Tistih 3x, ko sem bila odsotna in ko je mala dobila po flaški, je user posted image  naredil vodno kopel.

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
31.3.2009 21:20:15   
Pšemek
Punce, prišla je ura, ko se jaz poslovim in vam zaželim mirno noč, pa lepe sanje.

Danes pogrešan gogobojan, se ni čisto nič oglasila... user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
31.3.2009 21:22:13   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt user posted image

Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo.

Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!!

haaaalo, zakaj ga pa kritizirajo??? prav super izgledate skupaj, vidi se, kako vaju ima rad, verjetno pa prvo hčerkico tudi user posted image user posted image user posted image ....sploh se mi pa ni zdel tako blazno starejši*** kolk pa je razlike??

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
31.3.2009 21:29:24   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt user posted image

Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo.

Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!!

haaaalo, zakaj ga pa kritizirajo??? prav super izgledate skupaj, vidi se, kako vaju ima rad, verjetno pa prvo hčerkico tudi user posted image user posted image user posted image ....sploh se mi pa ni zdel tako blazno starejši*** kolk pa je razlike??

hoj, sem že videla da 14 let....res leta niso važna....SUPER STE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
31.3.2009 21:30:46   
Lucka1
tako, zdaj pa grem mal pred TV - že dolgo nisem bila, samo sem in tja pol urce mi znese...pa saj tudi ne pogrešam preveč....LEPE SANJE VSEM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
31.3.2009 21:48:23   
Tejčika29
Mi smo pa drugi dan na korenčku in ga lepo prenašamo. Je pa danes imela Alina že kar gosto blato, prav hecno mi je videt to, pa smrdi tudi, ojoj.... Samo da bo pridno jedla, pa bom srečna, res lepo pridobiva, ima okrog 5.400g kar pomeni, da je v slabem mesecu lepo pridobila glede na prejšnji mesec, k je bil porazen.

Sva bile končno zunaj skoraj 3 ure in je blo super, brez dežja. Upam, da jutri tudi zdrži najin čas.

Grem pod tuš in pred TV, pa mojga gledat da ne bo kaj narobe, ker je jedel ananas zdaj v času alergij zunaj in ga kar malo matra dihanje, ah jej....

Nočko vsem, M.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
31.3.2009 21:58:54   
irma78

Jaz dam Niku sadne kašice tudi kar na sobni temperaturi, če pa so iz hladilnika, pa pogrejem v kopeli - čeprav redkokdaj kaj ostane. Zelenjavne pa vedno malo pogrejem.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.3.2009 21:59:07   
gogabojan
Čer punce.

Sem vas prišla mal pogledat kaj kej delate.

ZOB: Mi smo meli katastrofo. Saj veste da sem pisala dne 28.2. da smo dobili zobčka. Da ni vzunaj, ampak se vidi. Vam moram povedati, da je zobček KKKKOOOONNNNČČČČNNNNOOOO VEN POGLEDAL. Se je danes slišal, ko je prvič jedel z železno žličko, kako žvenketa žličkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zjutraj nisem mela časa se nič javiti (pa veste da vedno najdem čas za vas)user posted image user posted image ker je tamal TAKOOOOOO TEČNARU, da je bilo joj. No zdaj pa se je umiril in že spi od 20.30h. Bomo videli, kako bo spal, ker ga je tako kmalu zmanjkalo.

GOVORILNE URE: je rekla, glede na to, kakšen je bil takrat, ko sem bila nazadnje na govorilnah urah, da je mnogo mnogo bolje. Bolj sodeluje, bolj jo uboga. Pač je še govorila, da ima neke svoje fore, ampak da je precej boljši.

OBISKI SODELAVK; kr neki. Majo novo šefico, pa jih čudn piše za delat. Pa bi prišle takoj po službi, pa ne morejo, se skupaj zbrati, ker ena gre prej domov druge dlje delajo. Pa so mi dale denar v koverti in eno igračko kar tam v službi, ko sem šla mal v nabavo. Kr neki. Po drugi strani pa hvala bogu,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ARENA: ma mi je takoooooooooo žal, da nisem mogla pridt. Bom naslednji teden 100% pršla. Če se boste dobile.

VREME; poln ku... mam tega dežja. Ne morem iti nič ven. Pa še mal bi se pohvalila z novim vozičkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se boste zaj mal razpisale bom še malo tu, če ne pa grem dol.

Tiste, ki se odpravljate počasi spati lahko nočko in tiste ki ste že šle.

Morda pa me začne metati, pa bom spet dolgo tu goriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
31.3.2009 22:07:42   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega, zelo lepo da se tako razumeta  in imata radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba.
Lepo je slišati kaj takega, ker potem vidiš da še obstaja brezpogojna ljubezen in razumevanje na tem našem današnjem norem svetuuser posted image  .

Ja se strinjam. Zadnje čase je svet precej nor.  Midva sva mela mal krize vmes, sva se skoz kregala, pa sva jo prebrodla. Zdej se razumeva ful dobr. Človek more mal življenje spremenit, ko začne živet z nekom drugim, pa zakon je poln enih kompromisov. Jest vedno pravim da bi ljudje mogli živeti na koruzi nekaj let in se šele potem poročiti ko veš da si resnično za skupaj, ker skupno življeje je čisto nekaj drugega kot samo zmenki. Bi bilo precej manj ločitev.

Se podpišem pod to.

Midva z mojim dragim sva skupaj 13 let, od tega jih živiva 8 na koruzi. Sva se mislila naslednje leto poročit, pa nama je zmanjkalo financ. Ampak, kot so že druge rekle, bistvo je ljubezen, poroka pa je le en papir, ki to potrjuje.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
31.3.2009 22:11:25   
iraira
Pri nas se pa nekaj čudnega dogaja s pikico...je zaspala ob 19.15 _ pojedla samo 150ml mlekeca, se zbudila 2x za dudico do 21.30user posted image user posted image  pa sem rekla nič, ji bom naredila mlekeca da vidim, če bo jedlauser posted image ...popila še 150ml!!!! Zdaj spi, ne vem koliko časa bo?

Če se bo spet kmalu zbudila sploh ne vem kaj naj, ali naj ji dam spet jesti a kaj? Help!!!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
31.3.2009 22:16:31   
iraira
Gogabojan a je tov. kaj komentirala Bojanove pripombe od zadnjič...glede trebuha in to?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?