|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
31.3.2009 11:30:35   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim user posted image  za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature?

Jaz ji pogrejem, ker noče jesti drugače. Kupim ji pa samo včasih kakšno hruško drugače ji sama kuham.
Ni pa nič narobe, če je sobne temp. in ne pogrevaš...samo če hoče jestiuser posted image

iraira- kaj pa od sadja daješ? Neli zaenkrat je banano, jabolko in breskev- če je brskev potem kupim kašico- jih ima ful rada

kaj je zdaj z našo pupo? Kar spančka.

Od sadja ji dajem jabolko, hruško, banano....sem ji dala zadnjič za probat od hipp borovnica in jabolko (po 4.mesecu) in je jedla ko zmešana, samo jo je pa full zaprlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da ne bo še nekaj časa papala borovnicuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
31.3.2009 11:53:01   
Pšemek
Za danes imam dosti urejanja...

Sem po več kot pol leta, odkar živiva tukaj, razpakirala svoje zimske jakne, plašče, bunde, ki sem jih nosila pred nosečnostjo... Madona, same 36 in 38 številke... Kje so te časi, ko sem jih lahko nosila... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pol sem pa še eno vrečo svojih oblek, ki jih več ne bom nosila, pripravila za Rdeči Križ. Pa ker sem bila že pri pospravljanju oblačil, sem se lotila še Nejkinih. Sem spakirala vse tiste, ki nam jih je posodila sestrična od user posted image , ker je že vse prerasla.

Pol sem pa še njeno omaro pospravila in imam sedaj en predal čisto prazen. To je pa poklicna deformacija, da moram imeti vse u nulo zloženo pa vse čim bolj skupaj, da je čim več prostega placa...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
31.3.2009 11:57:38   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( 

saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to.

Mah so vzajemni skladi in sem jih kupovala vsak mesec...tko da to se mi glih ne da računat user posted image

joj, čwe je bilo to več mesecev, se boš pa napisala; ko boš pisala napoved, boš itak morala pisati ceneuser posted image , mislim da obeh nakupne in prodajne. Zato sem jaz letos oddala šele 2. marcauser posted image - se mi ni in ni dalo pisat in iskat vseh dokumentov- letos sem ful lena pri urejanju arhiveuser posted image , me čaka veliiiiik kup,Meni KD že vse pošlje- samo prepišem in preverimuser posted image

evo na davčni rekli da naj nujno danes oddam, pa bo šlo skoz. Kot zakleto mi printre ne dela, zdaj moram pa do kolegice da sprintam napoved vse napišem in grem oddat to sranje. mah dej no kok sem gnila a sem lohk pozabla no.

Neposredna povezava do sporočila: 4153
31.3.2009 12:07:56   
iraira
Jolly vsi pozabljamo...včasih manj pomembne zadeve, včasih bolj pomembne.....ne sikiraj se vse boš zrihtala in bo...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
31.3.2009 12:09:09   
iraira
Pa nisi gnila zaradi tega- kaj je s tabo...imaš pač bolj pomembne stvari za mislit user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
31.3.2009 12:50:09   
Pšemek
....... iiiin spet spi ....... se je najedla in zaspala.

Jaz grem pa kosilo pripravit, user posted image bo vsak čas doma.

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
31.3.2009 13:08:20   
mbd0411
Mi smo se tudi šli prejšnji teden za krst menit.Joj,joj,joj,ta župnik,kolk je zateženuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj ne poročit,pa zakaj to pa ono...Da prvega še krsti,drugega pa ne,ker smo kao na koruzi....Pa sem mu povedala,da je bil prvi drugje krščen,ker smo pač drugje živeli.....Potem mu ni bilo jasno,da ne bomo med mašo al po maši na nedeljo,ker jaz hočem da je na soboto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obveljala je moja,da se ne poročimo,da ne bomo imeli maše,da imamo krst na soboto....25.4.user posted image user posted image user posted image Pa še en drugi župnik bouser posted image user posted image user posted image
Še dobro,da imata oba taki imeni,ki so župniku ok.

Aja tavečji ima danes goduser posted image user posted image user posted image
Tamali pa ravno na Miklavžauser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
31.3.2009 15:06:04   
PikicaStonoga

Lovelx in Pikica- a bosta imeli voziček?

za tole sem pa prepozna, da ti odgovorim a ne user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4158
31.3.2009 15:06:39   
PikicaStonoga
Tud ko sva šli domov je v avtu samo zaprla oči in zaspala user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
31.3.2009 15:08:46   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mi smo se tudi šli prejšnji teden za krst menit.Joj,joj,joj,ta župnik,kolk je zateženuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj ne poročit,pa zakaj to pa ono...Da prvega še krsti,drugega pa ne,ker smo kao na koruzi....Pa sem mu povedala,da je bil prvi drugje krščen,ker smo pač drugje živeli.....Potem mu ni bilo jasno,da ne bomo med mašo al po maši na nedeljo,ker jaz hočem da je na soboto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obveljala je moja,da se ne poročimo,da ne bomo imeli maše,da imamo krst na soboto....25.4.user posted image user posted image user posted image Pa še en drugi župnik bouser posted image user posted image user posted image
Še dobro,da imata oba taki imeni,ki so župniku ok.

Aja tavečji ima danes goduser posted image user posted image user posted image
Tamali pa ravno na Miklavžauser posted image user posted image user posted image

Ojoj ti župniki naš pa ni nič kompliciral pa tudi nisva poročena je reko pač da bo zaenkrat napisal izvenzakonsi otrok potem pa če se boma kdaj poročila bo to popravil, pa imamo tudi na soboto krst pa ni čisto nič reko čeprav imajo napisano da je krst ponavadi v nedeljo po maši, izjemoma kakšen drug dan, tako da super za našega župnikauser posted image .

Drugače pa sva midva pridna sedaj spimo že drugo rundo in že to skoraj eno uro, upam da ne bo zvečer problemov.

Lepo se imejte midva šibava v trgovino ko se zbudi po sadje in baterije, so začele odpovedovat na igračah se vidi da se že malce več igrauser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
31.3.2009 15:45:09   
jolly123
Ja kaj pa če bi bila poročena samo ne cerkveno a potem tud ne velja. No to gre meni na jetra pri cerkvi. A zdej ker pa nisva cerkveno poročena, pa moj otrok ne more bit krščen??? Mislim pa dej...kar neki vero prikrajajo po svoje, kateri bog bi se pa šel kaj takega no.

No evo šla na davčno in oddala, pa sem oddala kar un list ki so mi ga dal iz KD-ja, upajmo da bo. frizerka me časti z novo frizuro, no v bistvu mi bo samo frufru postrigla, ker je že čist predolg user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
31.3.2009 16:07:58   
PikicaStonoga

Ja kaj pa če bi bila poročena samo ne cerkveno a potem tud ne velja. No to gre meni na jetra pri cerkvi. A zdej ker pa nisva cerkveno poročena, pa moj otrok ne more bit krščen??? Mislim pa dej...kar neki vero prikrajajo po svoje, kateri bog bi se pa šel kaj takega no.

No evo šla na davčno in oddala, pa sem oddala kar un list ki so mi ga dal iz KD-ja, upajmo da bo. frizerka me časti z novo frizuro, no v bistvu mi bo samo frufru postrigla, ker je že čist predolg user posted image

Itak da ne velja, če nisi cerkveno poročen ...kr neki ...a vidva bosta krstila Taja?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
31.3.2009 16:10:59   
jolly123
zdaj se dopisujem z eno teto iz vrtca in šit zdaj sploh ne vem če bomo sploh dobili vrtec. Itak sem blond pa nisem vedela da gre to tko, ampak v prijavi si napisal kao kateri vrtec bi najraje in jaz še možu ker je on nesu prijavo rečem, da naj vpraša podnujno če to zdaj pomeni, da bomo kandidati samo za ta vrtec in on meni da je vprašal in da je una teta rekla, da ne da če tuki ni placa da nas dajo v drug.
No in itak neki mi ne da miru, napišem mail in zvem da v primeru če ne dobimo željenega vrtca ki je btw eden najbolj zasedenih, nam ponudijo prosta mesta v ostalih če seveda je sploh še kaj placa in itak majo prednost vsi uni ki so najprej navedli ta vrtec. Tko da hmmmmmm user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
31.3.2009 16:12:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Itak da ne velja, če nisi cerkveno poročen ...kr neki ...a vidva bosta krstila Taja?

zaenkrat nimava namena...bova videla kaj bo cajt prinesu.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
31.3.2009 16:26:34   
Pšemek
jolly, a si kej računala, koliko točk dobite, glede na kriterije za sprejem v vrtec?

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
31.3.2009 16:35:23   
jolly123
Ja sem, sam nič posebnega tko kot večina. 

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
31.3.2009 16:43:40   
Pšemek
Jah srauser posted image  no, mogoče pa vseeno dobite... Upajmo.

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
31.3.2009 17:22:16   
Lovely
Dan,

Jolly, no sam da si zrihtala. Jaz nimam takih težav, ker nimam dnarja za vlagat v VP, bi pa rada nekega dne...

Pšemek, mi je Lučka rekla naj tebe vprašam - a si ti bila v Strunjanu v hotelu Salinera? Kako je? Midva razmišljava, da bi šla kar tja od pondelka do petka nasl. teden. A je wellness (predvsem me zanima savna, da švicam tale trebuh in stegna čimbolj vsak dan user posted image ).

Meni je bilo danes super n čveku z vami. Pol sem šla še v Bof pa domov. Pol s psom in Inyo še en hiter giro zdaj pa mi je zaspala.

Si mi pa .100noga dala malo mislit. Ko smo se pogovarjale kako nam je v domačem okolišu dolgčas vozičkat pa si rekla nekaj v smislu da sem jaz itak skoz okoli. In sem vzela zadnjih 14 dni in sem bila res večinoma zdoma. Da ni to za tole pikico malo prehuda user posted image  Morda pa ne bi bilo slabo malo več doma bit... Pa tale moja ideja it poleti na morje za kake 3 tedne k žlahti morda le ni tako super ideja. Moram vse skupaj premislit...

Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt user posted image

Nič, grem zdaj malo počivat preden mahnem na fitnes.

Gogabojan, kako je bilo na govorilnih urah?

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
31.3.2009 17:44:59   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Pšemek, mi je Lučka rekla naj tebe vprašam - a si ti bila v Strunjanu v hotelu Salinera? Kako je? Midva razmišljava, da bi šla kar tja od pondelka do petka nasl. teden. A je wellness (predvsem me zanima savna, da švicam tale trebuh in stegna čimbolj vsak dan user posted image ).

V hotelu jaz nisem bila, tako da ti ne znam povedati, kako je. Wellness pa vem, da imajo, not maš pa savne pa različne masaže, pa nego telesa itak. Ti pa na splošno Strunjan zelo priporočam, če hočeš dati možgančke malo na off.

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
31.3.2009 18:22:54   
laknerš

Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt user posted image

Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo.

Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
31.3.2009 19:02:56   
evelin
Punce pozdravljene po zeloooooooooo dolgem času. Vas nisem zdle več kot en teden mela časa obiskat ker sem mela gužvo na šihtu, sem delala bilance ko norcuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja pri nas zaenkrat ni nč novega, še vedno pridno jemo in spimo.user posted image user posted image
Nč vas grem mal za nazaj prebrat

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
31.3.2009 19:40:32   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo.

Laknerš ne se obremenjevati, kaj drugi govorijo!!!! Pa kaj če je starejši od tebe.....pri nas v familiji imamo dva primera velike starostne razlike ( od mami sestra ima 15let starejšega moža, in brat 11let mlajšo ženo) pa jim super funkcionira user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno da se imate radi itak se bosta pa vidva skupaj starala in to se nobenega ne tiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
31.3.2009 19:41:53   
iraira
Lovely Strunjan je meni tudi fullll všeč. Spočili se boste garantiranouser posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
31.3.2009 19:55:06   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Laknerš ne se obremenjevati, kaj drugi govorijo!!!! Pa kaj če je starejši od tebe.....pri nas v familiji imamo dva primera velike starostne razlike ( od mami sestra ima 15let starejšega moža, in brat 11let mlajšo ženo) pa jim super funkcionira user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno da se imate radi itak se bosta pa vidva skupaj starala in to se nobenega ne tiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej u bistvu sem se že nehala sekirat. Sam vseen je lepo slišat lepo besedo za tvojega soproga.

Moj mož je super človek. Komaj je čakal da je spoznal moje prijateljice in z njimi spregovoril eno ali dve. Je zelo zgovoren in ni ga sram pred nikomer. Ko sva hodila na preglede h ginekologu je vedno med pregledom zabaval vse ženske v čakalnici. So se ful nasmejali ko me ni bilo. On tudi komaj čaka na piknik in je bil zadnjič prav razočaran ko sem mu povedala daverjetno ne bo moških zraven. 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
31.3.2009 20:16:13   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega, zelo lepo da se tako razumeta  in imata radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba.
Lepo je slišati kaj takega, ker potem vidiš da še obstaja brezpogojna ljubezen in razumevanje na tem našem današnjem norem svetuuser posted image  .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?