Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 11:30:35
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature? Jaz ji pogrejem, ker noče jesti drugače. Kupim ji pa samo včasih kakšno hruško drugače ji sama kuham. Ni pa nič narobe, če je sobne temp. in ne pogrevaš...samo če hoče jesti iraira- kaj pa od sadja daješ? Neli zaenkrat je banano, jabolko in breskev- če je brskev potem kupim kašico- jih ima ful rada kaj je zdaj z našo pupo? Kar spančka. Od sadja ji dajem jabolko, hruško, banano....sem ji dala zadnjič za probat od hipp borovnica in jabolko (po 4.mesecu) in je jedla ko zmešana, samo jo je pa full zaprlo , tako da ne bo še nekaj časa papala borovnic
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 11:53:01
|
|
|
|
Pšemek
|
Za danes imam dosti urejanja... Sem po več kot pol leta, odkar živiva tukaj, razpakirala svoje zimske jakne, plašče, bunde, ki sem jih nosila pred nosečnostjo... Madona, same 36 in 38 številke... Kje so te časi, ko sem jih lahko nosila... Pol sem pa še eno vrečo svojih oblek, ki jih več ne bom nosila, pripravila za Rdeči Križ. Pa ker sem bila že pri pospravljanju oblačil, sem se lotila še Nejkinih. Sem spakirala vse tiste, ki nam jih je posodila sestrična od , ker je že vse prerasla. Pol sem pa še njeno omaro pospravila in imam sedaj en predal čisto prazen. To je pa poklicna deformacija, da moram imeti vse u nulo zloženo pa vse čim bolj skupaj, da je čim več prostega placa...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 11:57:38
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to. Mah so vzajemni skladi in sem jih kupovala vsak mesec...tko da to se mi glih ne da računat joj, čwe je bilo to več mesecev, se boš pa napisala; ko boš pisala napoved, boš itak morala pisati cene , mislim da obeh nakupne in prodajne. Zato sem jaz letos oddala šele 2. marca - se mi ni in ni dalo pisat in iskat vseh dokumentov- letos sem ful lena pri urejanju arhive , me čaka veliiiiik kup,Meni KD že vse pošlje- samo prepišem in preverim evo na davčni rekli da naj nujno danes oddam, pa bo šlo skoz. Kot zakleto mi printre ne dela, zdaj moram pa do kolegice da sprintam napoved vse napišem in grem oddat to sranje. mah dej no kok sem gnila a sem lohk pozabla no.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 12:07:56
|
|
|
|
iraira
|
Jolly vsi pozabljamo...včasih manj pomembne zadeve, včasih bolj pomembne.....ne sikiraj se vse boš zrihtala in bo...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 12:09:09
|
|
|
|
iraira
|
Pa nisi gnila zaradi tega- kaj je s tabo...imaš pač bolj pomembne stvari za mislit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 12:50:09
|
|
|
|
Pšemek
|
....... iiiin spet spi ....... se je najedla in zaspala. Jaz grem pa kosilo pripravit, bo vsak čas doma.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 13:08:20
|
|
|
|
mbd0411
|
Mi smo se tudi šli prejšnji teden za krst menit.Joj,joj,joj,ta župnik,kolk je zatežen Zakaj ne poročit,pa zakaj to pa ono...Da prvega še krsti,drugega pa ne,ker smo kao na koruzi....Pa sem mu povedala,da je bil prvi drugje krščen,ker smo pač drugje živeli.....Potem mu ni bilo jasno,da ne bomo med mašo al po maši na nedeljo,ker jaz hočem da je na soboto.... Obveljala je moja,da se ne poročimo,da ne bomo imeli maše,da imamo krst na soboto....25.4. Pa še en drugi župnik bo Še dobro,da imata oba taki imeni,ki so župniku ok. Aja tavečji ima danes god Tamali pa ravno na Miklavža
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 15:06:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Lovelx in Pikica- a bosta imeli voziček? za tole sem pa prepozna, da ti odgovorim a ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 15:06:39
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tud ko sva šli domov je v avtu samo zaprla oči in zaspala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 15:08:46
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Mi smo se tudi šli prejšnji teden za krst menit.Joj,joj,joj,ta župnik,kolk je zatežen Zakaj ne poročit,pa zakaj to pa ono...Da prvega še krsti,drugega pa ne,ker smo kao na koruzi....Pa sem mu povedala,da je bil prvi drugje krščen,ker smo pač drugje živeli.....Potem mu ni bilo jasno,da ne bomo med mašo al po maši na nedeljo,ker jaz hočem da je na soboto.... Obveljala je moja,da se ne poročimo,da ne bomo imeli maše,da imamo krst na soboto....25.4. Pa še en drugi župnik bo Še dobro,da imata oba taki imeni,ki so župniku ok. Aja tavečji ima danes god Tamali pa ravno na Miklavža Ojoj ti župniki naš pa ni nič kompliciral pa tudi nisva poročena je reko pač da bo zaenkrat napisal izvenzakonsi otrok potem pa če se boma kdaj poročila bo to popravil, pa imamo tudi na soboto krst pa ni čisto nič reko čeprav imajo napisano da je krst ponavadi v nedeljo po maši, izjemoma kakšen drug dan, tako da super za našega župnika . Drugače pa sva midva pridna sedaj spimo že drugo rundo in že to skoraj eno uro, upam da ne bo zvečer problemov. Lepo se imejte midva šibava v trgovino ko se zbudi po sadje in baterije, so začele odpovedovat na igračah se vidi da se že malce več igra
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 15:45:09
|
|
|
|
jolly123
|
Ja kaj pa če bi bila poročena samo ne cerkveno a potem tud ne velja. No to gre meni na jetra pri cerkvi. A zdej ker pa nisva cerkveno poročena, pa moj otrok ne more bit krščen??? Mislim pa dej...kar neki vero prikrajajo po svoje, kateri bog bi se pa šel kaj takega no. No evo šla na davčno in oddala, pa sem oddala kar un list ki so mi ga dal iz KD-ja, upajmo da bo. frizerka me časti z novo frizuro, no v bistvu mi bo samo frufru postrigla, ker je že čist predolg
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 16:07:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ja kaj pa če bi bila poročena samo ne cerkveno a potem tud ne velja. No to gre meni na jetra pri cerkvi. A zdej ker pa nisva cerkveno poročena, pa moj otrok ne more bit krščen??? Mislim pa dej...kar neki vero prikrajajo po svoje, kateri bog bi se pa šel kaj takega no. No evo šla na davčno in oddala, pa sem oddala kar un list ki so mi ga dal iz KD-ja, upajmo da bo. frizerka me časti z novo frizuro, no v bistvu mi bo samo frufru postrigla, ker je že čist predolg Itak da ne velja, če nisi cerkveno poročen ...kr neki ...a vidva bosta krstila Taja?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 16:10:59
|
|
|
|
jolly123
|
zdaj se dopisujem z eno teto iz vrtca in šit zdaj sploh ne vem če bomo sploh dobili vrtec. Itak sem blond pa nisem vedela da gre to tko, ampak v prijavi si napisal kao kateri vrtec bi najraje in jaz še možu ker je on nesu prijavo rečem, da naj vpraša podnujno če to zdaj pomeni, da bomo kandidati samo za ta vrtec in on meni da je vprašal in da je una teta rekla, da ne da če tuki ni placa da nas dajo v drug. No in itak neki mi ne da miru, napišem mail in zvem da v primeru če ne dobimo željenega vrtca ki je btw eden najbolj zasedenih, nam ponudijo prosta mesta v ostalih če seveda je sploh še kaj placa in itak majo prednost vsi uni ki so najprej navedli ta vrtec. Tko da hmmmmmm
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 16:12:23
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Itak da ne velja, če nisi cerkveno poročen ...kr neki ...a vidva bosta krstila Taja? zaenkrat nimava namena...bova videla kaj bo cajt prinesu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 16:26:34
|
|
|
|
Pšemek
|
jolly, a si kej računala, koliko točk dobite, glede na kriterije za sprejem v vrtec?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 16:35:23
|
|
|
|
jolly123
|
Ja sem, sam nič posebnega tko kot večina.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 16:43:40
|
|
|
|
Pšemek
|
Jah sra no, mogoče pa vseeno dobite... Upajmo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 17:22:16
|
|
|
|
Lovely
|
Dan, Jolly, no sam da si zrihtala. Jaz nimam takih težav, ker nimam dnarja za vlagat v VP, bi pa rada nekega dne... Pšemek, mi je Lučka rekla naj tebe vprašam - a si ti bila v Strunjanu v hotelu Salinera? Kako je? Midva razmišljava, da bi šla kar tja od pondelka do petka nasl. teden. A je wellness (predvsem me zanima savna, da švicam tale trebuh in stegna čimbolj vsak dan ). Meni je bilo danes super n čveku z vami. Pol sem šla še v Bof pa domov. Pol s psom in Inyo še en hiter giro zdaj pa mi je zaspala. Si mi pa .100noga dala malo mislit. Ko smo se pogovarjale kako nam je v domačem okolišu dolgčas vozičkat pa si rekla nekaj v smislu da sem jaz itak skoz okoli. In sem vzela zadnjih 14 dni in sem bila res večinoma zdoma. Da ni to za tole pikico malo prehuda Morda pa ne bi bilo slabo malo več doma bit... Pa tale moja ideja it poleti na morje za kake 3 tedne k žlahti morda le ni tako super ideja. Moram vse skupaj premislit... Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt Nič, grem zdaj malo počivat preden mahnem na fitnes. Gogabojan, kako je bilo na govorilnih urah?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 17:44:59
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Pšemek, mi je Lučka rekla naj tebe vprašam - a si ti bila v Strunjanu v hotelu Salinera? Kako je? Midva razmišljava, da bi šla kar tja od pondelka do petka nasl. teden. A je wellness (predvsem me zanima savna, da švicam tale trebuh in stegna čimbolj vsak dan ). V hotelu jaz nisem bila, tako da ti ne znam povedati, kako je. Wellness pa vem, da imajo, not maš pa savne pa različne masaže, pa nego telesa itak. Ti pa na splošno Strunjan zelo priporočam, če hočeš dati možgančke malo na off.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 18:22:54
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo. Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 19:02:56
|
|
|
|
evelin
|
Punce pozdravljene po zeloooooooooo dolgem času. Vas nisem zdle več kot en teden mela časa obiskat ker sem mela gužvo na šihtu, sem delala bilance ko norc . Ja pri nas zaenkrat ni nč novega, še vedno pridno jemo in spimo. Nč vas grem mal za nazaj prebrat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 19:40:32
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo. Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!! Laknerš ne se obremenjevati, kaj drugi govorijo!!!! Pa kaj če je starejši od tebe.....pri nas v familiji imamo dva primera velike starostne razlike ( od mami sestra ima 15let starejšega moža, in brat 11let mlajšo ženo) pa jim super funkcionira Važno da se imate radi itak se bosta pa vidva skupaj starala in to se nobenega ne tiče
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 19:41:53
|
|
|
|
iraira
|
Lovely Strunjan je meni tudi fullll všeč. Spočili se boste garantirano
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 19:55:06
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo. Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!! Laknerš ne se obremenjevati, kaj drugi govorijo!!!! Pa kaj če je starejši od tebe.....pri nas v familiji imamo dva primera velike starostne razlike ( od mami sestra ima 15let starejšega moža, in brat 11let mlajšo ženo) pa jim super funkcionira Važno da se imate radi itak se bosta pa vidva skupaj starala in to se nobenega ne tiče Pa sej u bistvu sem se že nehala sekirat. Sam vseen je lepo slišat lepo besedo za tvojega soproga. Moj mož je super človek. Komaj je čakal da je spoznal moje prijateljice in z njimi spregovoril eno ali dve. Je zelo zgovoren in ni ga sram pred nikomer. Ko sva hodila na preglede h ginekologu je vedno med pregledom zabaval vse ženske v čakalnici. So se ful nasmejali ko me ni bilo. On tudi komaj čaka na piknik in je bil zadnjič prav razočaran ko sem mu povedala daverjetno ne bo moških zraven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 20:16:13
|
|
|
|
iraira
|
za tvojega, zelo lepo da se tako razumeta in imata rada za oba. Lepo je slišati kaj takega, ker potem vidiš da še obstaja brezpogojna ljubezen in razumevanje na tem našem današnjem norem svetu .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?