Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:19:42
|
|
|
|
čebelka77
|
sploh ne vem, če sem se že javla kdaj zvečer. moram mal potožit danes. Ne vem kaj je naši bejbi ampak je tulila k nora. Ni pomagal če sem jo nasila, ne joška, nič. Pol sem jo pa očiju dala, k me je znervirala in ona se je čist umirila. V 10 minutah zaspala. za očija in zame. A zdaj pa ne znam več umirit otroka?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:22:21
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 sploh ne vem, če sem se že javla kdaj zvečer. moram mal potožit danes. Ne vem kaj je naši bejbi ampak je tulila k nora. Ni pomagal če sem jo nasila, ne joška, nič. Pol sem jo pa očiju dala, k me je znervirala in ona se je čist umirila. V 10 minutah zaspala. za očija in zame. A zdaj pa ne znam več umirit otroka? Ah nehaj, seveda da jo znaš umiriti, ampak si bila verjetno že vsa živčna in je mala čutila to pa se je pač pri očkatu pomirila...nič za to še vedno si najboljša ti...mamica je samo ena, boš videla jutri
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:23:09
|
|
|
|
čebelka77
|
nova stran
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:25:13
|
|
|
|
čebelka77
|
ja sej je oči rekel, da je očitno rabla očetovsko ljubezen,k ma mame dost že ćez dan. Mogoče pa res.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:34:07
|
|
|
|
iraira
|
Bejbe grem jaz počasi če bojo slučajno kakšne budnice ponoči . Si bom pa vodo in am naštimala na nočno omarico če bo lakota, da bo takoj malica naštimana . Zjutraj poročam kako je potekala noč Lepo spite in naj spančajo celo noč......pobožne želje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:39:07
|
|
|
|
irma78
|
Meni pa danes spet RR nekaj štrajka. Sem že nekaj komentarjev napisala, potem pa ko sem hotela poslat, je pa computer mlel, pa mlel in mlel, na koncu pa eror. Upam, da tokrat ne bo spet tako. Drugače smo pa mi preživeli en čisto navaden dan. Dopoldne sva z Nikijem malo dlje spala - meni je pasalo, ker sem še malo bolana, Niku pa tudi. Okrog enih sva jo z Nikom mahnila na en giro - HB še ni nič deževalo, popoldne pa sva šla s tipom, ki je kupil moj avto prepis naredit. Jutri pa praznujemo 6 mesecev od kar smo se rodili. Sploh ne morem verjet, da je šlo tako hitro mimo. Pa pediatrinjo imamo ob devetih. Moj dragi si je kar dopust jutri vzel, tako da bomo cel dan lepo preživeli skupaj. Juhuhu!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:40:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 sploh ne vem, če sem se že javla kdaj zvečer. moram mal potožit danes. Ne vem kaj je naši bejbi ampak je tulila k nora. Ni pomagal če sem jo nasila, ne joška, nič. Pol sem jo pa očiju dala, k me je znervirala in ona se je čist umirila. V 10 minutah zaspala. za očija in zame. A zdaj pa ne znam več umirit otroka? Ah nehaj, seveda da jo znaš umiriti, ampak si bila verjetno že vsa živčna in je mala čutila to pa se je pač pri očkatu pomirila...nič za to še vedno si najboljša ti...mamica je samo ena, boš videla jutri Se s tem popolnoma strinjam. Pri nas je bil pa danes Nik pri očiju čisto živčen, ko pa sem ga jaz vzela je bil pa kot cukrček. Se je poznalo, da sta bila z očijem preveč časa sama in je bil oči tudi že malo nervozen.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:45:59
|
|
|
|
čebelka77
|
jaz se tud poslavljam. Grem spat da bom jutr sveža in fit. NOČKO VSEM!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:50:20
|
|
|
|
Dream
|
Čer! Čveke, ste me kej pogrešale? Ja, lepo ste pisale in imam za prebrat 27 strani. No. upam, da mi ne boste zamerile, če bom sedaj vmes komentirala kaj za nazaj, ker so mi določene zadeve vedno aktualne. Imam pa eno vprašanje: tiste, ki ste že imele 3. cepljenje - kako izgleda še pregled? Kaj mora otrok že znat pokazat? No, grem brat za nazaj, medtem pa upam, da mi katera odgovori.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 22:57:15
|
|
|
|
irma78
|
Mi imamo tretje cepljenje jutri, tako da jutri poročam.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 23:19:11
|
|
|
|
gogabojan
|
Kuku je še kera tu???? Jaz ne morem zaspati. Mam 1001 stvar v možganih. Kr neki. Bi sedaj rabila eno relaksacijsko masažo, zdraven pa bi pila eksotičen sok z dežničkom na vrhu. Muziko itak poslušam. Pa rada bi videla, da bi lahko vse izklopila. Totalno vse.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 23:23:30
|
|
|
|
irma78
|
Ja kdo drug kot pa Irma? čakam dragega, da pride v hišo, ker nekaj kosilnico popravlja, pa malo po netu surfam. Sem imela včeraj ponoči isti problem, nisem mogla do treh zaspat, tako da ni čudno, da sem danes koma strica Toma. Meni včasih pomaga, da ovčke štejem, pa zaspim. Debilen nasvet, ampak meni včasih pomaga. Včeraj pa mi npr. ni. Kaj te pa muči???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 23:29:33
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ja kdo drug kot pa Irma? Kaj te pa muči??? Ah nič kaj preveč konkretnega. Sam tak no. Aja moram pa povedati, da mi je danes dr. vprašal in rekel, če bom oddala za podaljšanje porodniške. Sem ga kr debelo pogleala. Pa saj imam še pol leta časa. Pa je reku da čez dva meseca tri bom morala že vlogo oddati. Ne me spraševati zakaj, ker trenutno nimam volje razlagati o problemu, saj se bo poštimalo. Mislim pozitivno. Upam no. Saj bo. Drgač pa nič no kaj takega pomembnega. Morda pa je depresiven dan .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 23:42:35
|
|
|
|
irma78
|
Joj jaz bi jo tudi kar podaljšala. Ampak itak imamo namen delat okrog novega leta na novem dojenčku, pa bom kmalu spet doma. Kar pa se problemov tiče, pa glavo pokonci. Vse se prej kot slej reši. Včasih se ti mogoče v enem trenutku zdi, da ti gre vse narobe, potem pa na koncu ugotoviš, da je vse bilo točno tako kot je moralo biti. Sicer je pa danes res en tak depresiven dan. Zato pa jaz maile čekiram, ker mi folk take stvari pošilja za popiškit, da se vsaj malo razvedrim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 23:44:34
|
|
|
|
Dream
|
Gogabojan ko si že ravno tu, bi te nekaj vprašala. Berem komentarje za nazaj in vidim, da si napisala, da ne pretiravaš ravno s kapico. Kaj konkretno to pomeni? Da Roku kmalu ne boš več dajala kapice na glavo al kako?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 23:56:57
|
|
|
|
Dream
|
Ima še katera kakšne motnje v spanju zadnje dni (ali pa se samo vračam na stara pota)? Jaz hodim spat okrog 1h ali še kasneje, zbujam pa se okrog 4.30. Kr neki, no...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 0:07:34
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Gogabojan ko si že ravno tu, bi te nekaj vprašala. Berem komentarje za nazaj in vidim, da si napisala, da ne pretiravaš ravno s kapico. Kaj konkretno to pomeni? Da Roku kmalu ne boš več dajala kapice na glavo al kako? UFFFFFFFFF. Zdaj pa si me našla. K sm drugim kolegicam to govorila za Bojana, ko smo isto mele neki taki skup, so me vse čuknjeno gledale, kao glej kaj dela z otrokom. Da nisem fajn skrbna mama, kaj pa če zboli, kaj pa ušeska BLA BLA BLA BLA BLA Rok bo mel kapico ali pa trakec. Toda če bo malo začelo pihati, mu nebi oz. ne bom dajala takoj kapice gor. Se morajo ušeska tudi navaditi na prepih malo. Primerjava kolegica in jaz. Obe imave isto starega otroka. Dva meseca razlike. Jaz pri svojem nisem toliko pazila, da sem mu tiščala kapico oz. trakec gor, ona pa vedno. Je rekla joj si bo prehladu ušeska pol pa bo hudič. Rezultat, jaz nisem toliko pazila, če pa so drugi kaj rekli sem se naredila noro da jih nisem slišala Bojan NIKOLI DO SEDAJ ni imel problemov z ušeski.. Pri njej Nejc IMA probleme z ušesi. Ko je bolan mu tudi na ušesa udari. Oz mal bolj piha, pa ima že z ušesi probleme, če si ne da kapice gor ali pa traku. Sedaj ko pa ima ona spet otroka, je pa hodila po mojem receptu. Pa ni otrok nič bolan na ušeskih. Evo primer. Smo šli k mami. Nisem mu dala kapice gor. Je imel sam od jakne kapo gor, da ga nebi zeblo (čeprav ni bilo mrzlo), ušeska odkrita. Nevem no. To je stvar posameznika. Da povem na kratko in jedernato. BOLJ KO BOMO PAZILE OTROKA, PREJ BO KAJ STAKNU. MANJ KO PAZIŠ OTROKA GLEDE MALENKOSTI BOLJE BO. IRMA saj me ne skrbi otroka, mož, nič kj takega konkretnega. Ampak vse po malem. Sam danes je pač tak dan, da mi pač je. Pa saj nisem jaz depra ampak sem pač sam tak zinla tu gori to. MEN PA NET NEKI ZAČEL JE....... MI MELJE IN MELJE IN MELJE....... Zgleda ma mogoče kaj RR????? cmokec za vse
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 0:09:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ima še katera kakšne motnje v spanju zadnje dni (ali pa se samo vračam na stara pota)? Jaz hodim spat okrog 1h ali še kasneje, zbujam pa se okrog 4.30. Kr neki, no... Ja jaz. Moj pravi, kdaj se bom skurila. Ne more verjeti, da lahko samo toliko malo spim. Saj bo bolje jaz pravim. Nekoč.......................nekoč...............................nekoč......................................
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 0:22:44
|
|
|
|
Dream
|
Gogabojan, se čisto strinjam s tabo, ampak js enostavno nisem tako pogumna. Povrhu vsega pri nas non-stop piha in si nekak ne upam. Mogoče se bom opogumila... Glede spanja je pa pri meni tako, da sem pred nosečnostjo na noč potrebovala 3-4 ure spanja, pa upam, da se ne vračam nazaj na stara pota, ker ni prav nič zanimivo...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 7:07:19
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro! Evo danes pa pišem. Izvolite samopostrežbo. pa tiste k imate jih peljem mal da . NOČ: 20.30-6.30h. Vmes se je zbudu ob 00.15 in se začel praskati po glavi . Se je kar pet min praskal, dokler ga nisem jaz začela božati, da ni mogel on sam, vendar je vmes kao spal. Ob 4h se je tudi mal predamil, dala čaj in zaspal. Tako da sem kar . VREME: ma že poln ga že imam. Dajte punce, če bo dež padal, dajmo se zmenit za pijačko, da se vsaj malo spavimo v družbo. Men počas preseda (komu pa ne no).... Tak nevem kaj naj še pišem. Pridem gor, ko bom mela kaj pametnega za povedat. V drugem primeru pa vas lepo in prisrčno pozzzz. Cmok Cmok
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 7:12:31
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Moj je tudi kar nekaj starejši od mene - 9 let, pa jaz te razlike sploh ne opazim, kakor verjetno tudi vidve mbd in laknerš ne. Če se s človekom ujameš, leta niso pomembna! Moj pa od mene 7 let, samo v realnosti pa ne vem kdo je starejši
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 7:14:33
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ej super za davčno....še dobro so ti skoz prste pogledali, glede na to, da zamujaš....a je to običajno tko, al maš kake veze?? jaz prvič slišim, da se da tako - super zate ja upam da res ne bo vsaj una je tako rekla, da dokler ne izdajo odločb da imam še možnost, če bi pa že odločbo izdali, pol bi bla pa kazen. Vez pa nimam nobenih, čeprav ne bi kaka škodila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 7:20:35
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ima še katera kakšne motnje v spanju zadnje dni (ali pa se samo vračam na stara pota)? Jaz hodim spat okrog 1h ali še kasneje, zbujam pa se okrog 4.30. Kr neki, no... Evo Jaz!!! Pa ne vem kaj je to, mož me zbudi k kašlja, smrka, smrči...ob pol dveh in nisem mogla zaspat do pol 4!!!!! Pol se pa spet zbudim ob petih. Ampak meni se to dogaja že skoraj 6 mesecev Sem prav kronično neprespana in temu primernu tečna. No vsaj Taj je spet spal celo noč
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 7:54:48
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Mi smo imeli pa danes čuuuudno noč. Prvič se je zbudila že okol polnoči, pa ker zadnje čase ni več rabila dojenja do zjutraj, sem ji samo dudo dala pa malo jo pobožala. Čez 15 min pa spet jok, pa spet ji dam dudo in nazaj zaspi - za nadaljnih 15 min. Pa mi je bilo že malo čudno in sem jo ven vzela in podojila. In smo imeli do 6h mir... Takrat sem jo spet k sebi vzela in podojila, pa je kar pri meni ostala. je vstal za službo, midve sva pa še sladkih 3/4 urece odspali. Zgleda je samo zamenjala. Zadnji teden je vedno spala do 4h ali 5h, pa po dojenju še 2-3 urce. Dans je bilo pa ravno obratno...
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 1.4.2009 7:56:44 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 1.4.2009 8:01:52
|
|
|
|
čebelka77
|
dobro jutro! Zgleda da nam bo še mal moril tale vreme. Sem pa gledala napoved, vikend naj bi bil lep ravn premišlujem, da bi šla še mal v posteljo,bi blo najboljš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?