Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.3.2009 22:01:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oh Bubi Tina tudi ni mogla zaspat , samo njej so narobe hodile 3 ure spanja popoldne . Urša, ni tako hudo kot se ti zdi , verjemi meni z izkušnjami - Anže ima že 2 plombici in eno začasno, ki bo zamenjana zdaj aprila. Res zna malo zaskeleti, vendar zobozdravnik vse opravi zelo hitro, saj ve kje je meja potrpljenja pri otroku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 8:51:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 9:21:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ajde, danes popoldan rabim kako pikapoko. Glede na količino učenja še kaj več
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 12:18:25
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Bubi kolk jih rabiš? Sam povej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 12:19:12
|
|
|
|
petarda
|
A bubi je dobro? Je v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 15:51:01
|
|
|
|
ada2
|
Adam pa ima angino ponoči je ful kašljal, se nenormalno potil, zjutraj je govoril, da ga tam doli v ustih boli in težko je požiral... no, zdaj imamo pa ospen , ki mu taaaako zežko gre po grlu....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 20:28:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala petarda Ja, dobro jutro opoldne Evo, to častim: razen če bi katera raje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 20:30:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Adam Bubi je boljše, danes je bil v vrtcu. Malo je sicer še izčrpan, ampak ni šlo drugače Po gripi si itak še en teden fuč. Se pa bojim, da je tudi bubika fasala, temperatura ji je rahlo narasla. Bom videla, kako bo ponoči.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 21:28:04
|
|
|
|
Urša
|
Nika je super prestala prvo plombico, sploh ni bilo nič takega. Res krasen pristop zobozdravnice, vse pohvale!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 21:30:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, saj znajo..... drugače bi brez službe ostali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.3.2009 21:31:23
|
|
|
|
ada2
|
Nika. pa bubi ... saj po ponujeni pijači lahko sklepamo tako, ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 8:26:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi ...nazdravim danes, sem včeraj prezgodaj zaspala . Pa za bubiko , da se ni nalezla od bratca Adam Nika za pogum Teni, kako kaže s službo , upam, da so pomagale Tinina nogica je kar OK , včeraj je v vrtcu fulll uživala in bila menda celo noro dobro razpoložena, nogica pa je ni ovirala. Smo ravno te dni dobili zavarovalnino za poškodbo - no vsaj zavarovanja za oba otroka imamo poplačana (jaz sem pri računanju mal kiksnila, ker sem mislila, da plačajo le delovne dneve, tako da sem bila prijetno presenečena)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 8:26:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, drugače pa: DOBRO JUTRO in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 9:27:02
|
|
|
|
ada2
|
evo še mleko zdaj pa šibam, Miha kliče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 11:04:05
|
|
|
|
til
|
Punce rabim dobro destinacijo za dopust, če nam prva slučajno pade v vodo. Pa hitro se nam že mudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 11:05:40
|
|
|
|
til
|
Pa en lep pozdrav vsem. to pa je za vse bolančkane.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 14:36:33
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, dobim podaljšano, ampak ne vem za kak dolgo. Danes ni bilo šefa, tak, da bom menda jutri podpisala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 14:42:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa za bubiko , da se ni nalezla od bratca too late ful je boga.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 19:52:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa za bubiko , da se ni nalezla od bratca too late ful je boga. šit ...pa vseeno še kup , če bodo le pomagale
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 20:27:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa za bubiko , da se ni nalezla od bratca too late ful je boga. šit ...pa vseeno še kup , če bodo le pomagale Pa še jaz.. ...pa naj bodo še za Adama in druge bolančke ...pa naj že enkrat posije sooooonce, da bo manj teh bolezni. Bubi čestitke za strokovni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 20:28:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Punce rabim dobro destinacijo za dopust, če nam prva slučajno pade v vodo. Pa hitro se nam že mudi Bi ti rade volje pomagala, pa nisem nič gledala... mi že vemo kje bomo ... kaj pa je prva destinacija?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.3.2009 20:58:34
|
|
|
|
Urša
|
Bravo Bubi!!! Za vse bolančke:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 7:18:16
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kako smo pa mi danes spaaaaliiiii ... Petardito celo noč sam v svoji postelji, junior celo noč sam v svoji posteljici...vmes se je dvakrat zbudil, pojedel in takoj nazaj zaspal, oči in mami celo noč sama v svoji postelji ....še več takih noči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 7:19:16
|
|
|
|
petarda
|
Kavica in čajček Kaj čem pa jaz danes kuhat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 8:17:27
|
|
|
|
petarda
|
Aja...da vas ne bo kdo pošteno nategnil danes .... jaz sem že mojega ....sicer je nateg trajal samo dobrih 10 sekund, ampak boljše kot nič, ne? Sem ga poklicala, da še enkrat preverjam listek za loto in da sva zadela ŠESTICO! .... Je najprej komentiral...aaaaaaa Pa to ne moreš verjet!!! ...sem rekla, da RES NE MOREŠ ....pa mu je takoj padlo, da je 1.april Je pa rekel, da je petarditu rekel, naj vzgojiteljico na foro...naj ji čez nekaj časa reče, da jo nekdo pred vrati čaka in ko bo šla do vrat naj reče 1. april .....kaj pa vem kak bo to izpadlo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.