|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
31.3.2009 14:17:36   
Ploha
sonček: lovro je cukr! user posted image

ulla: ker pogled, navihanka user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
31.3.2009 14:19:39   
sonček33
gorenjke kaj se pa mente? a gremo na kavico? sem gledala napoved, vikend bo sončenuser posted image

oljica hvala, glede kavice-jest sem za, če prideva že domov iz pediatrične

ulla - leptička...a sta si kej podobna z bratcem?

zdej ste še mene s tem šivanjem zakurle, pa sploh ne znam...bogve a obstajajo še tečaji šivanja al ne?...pa v kakšenga kuharskega bi tut šla, čeprav se mam za dobro kuharco

kam dam prazne  baterijske vložke?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
31.3.2009 14:20:48   
sonček33
Oljica - mogoče bi pomagala proti aftam daktarin gel...mi smo ga uporablajli pri soru

snikolina - žal ti ne znam svetovati...morda obisk pediatra

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
31.3.2009 14:24:14   
mimi30
soncnica, super za kolke in ledvičke.
kolikokrat na dan kakajo vaši sončki?

naša po vsakem obroku al pa vmesuser posted image med menjavo zizuser posted image . Kaj vpliva na pogostost ne bi vedla, mogoče prehrana mamiceuser posted image .

a resno? dela? prodaš?
sem mamo klicala in pravi, da se lahk zmeniva.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
31.3.2009 14:24:45   
Soncnica
Hoj!

Sinkolina jaz bi najbrž P poklicala po telefonu in povedala o tej bulici. Tako te vsaj ne bo skrbelo do 21. 4.

lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
31.3.2009 14:32:55   
mimi30
snikolina, malo opazuj, če se kaj spreminja čez kakšen dan pa vseen pokliči P, da se boš pomirila.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
31.3.2009 15:16:41   
OLjica
sonček, a je vama gel predpisal pediater? mi mamo to že par dni in se bojim, da ne bo še huje. ker pon je še daleč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
31.3.2009 15:34:52   
snikolina
Sončnica, Mimi, hvala, bom tako naredila, ja.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
31.3.2009 15:38:57   
spetko
dober dan..
čeprav oblačen ampak vseeno...
mi smo vsi po vremenu in nimam kaj za počet...mali je zaninal malo tako da sem prišla malo tukaj pogledat..

Ulla zelo lepa slika...mala je faca resuser posted image

sonček ..lovro je luškan...prav srčkan..

sončnica...naš pa kaka na 3dni ampak takrat pa kaka zelloooo obilno in to tudi dvakrat ...
od česa pa je odvisno ne vem..ker prej je tudi on kakal vsakič kadar sem ga previla..pol pa en teden nič..in pol pa se je naredilo tako da kaka na 3 dni...

naš tudi zelo malo spi čez dan...
pol pa tudi jaz ne morem kaj preveč doma naredit...in pol se tega lotim zvečer in moram vse potiho delat...ampak kaj čmo..tko je..user posted image user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
31.3.2009 16:04:14   
petra88
hehehe, kera šmeksi frizura pr uli! in lovro je tud luškan!
no mi2 sva šla prej za 15min vn sam je tak mraz in piha.. brezveze. upam da bo ju3 lepše. david je pa tud siten danes, sploh noče spat, pa vidm da je zmatran. no, sm ga dala mal name da leži na meni in ga je u trenutku zmanjkalo. zdej napišem to do konca pa ga dam dol, ker če ga dam prej se bo zbudu in jovo na novo.
prri nas tudi ni več vsaka plenica polna. se je pa že en parkrat nardilo, da od zvečer ko je šel spat pa do zjutraj ko smo se zbudili ni kakal. ko pa je pokakana pa nikol ne vem, kdaj ponoči kaka, ker takrat ko je ponočči lačen to naredim napol v spanju user posted image še sreča da ga potem sam položim v zibko in tud on spi naprej. če bi blo treba pa takrat še kšne uspavanke pet al pa nosit sem pa tja pa nevem kdo bi ga user posted image user posted image takga zaspanca kot sva z mojim.. user posted image user posted image
danes je bla kura na jedilniku user posted image user posted image torteline pa naredim na več načinov, kdaj jih sam z maslom oblijem, kdaj naredim paradižnikovo omako, zadnjič sem probala s tuno in sirčki pa se tud da pojest user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
31.3.2009 16:28:00   
kiara24
Ulla- super slikica, tamala zažiga s to čupco!user posted image user posted image user posted image

Prej smo vsak dan, pol na tri dni, no sedaj pa mi kakamo enkrat na teden in pol tolk, da je kar hudo, pa pol tudi smrdi k user posted image k revca tolk časa ne. Ne vem no če je kaj odvisno od naše prehrane, ker jaz pojem sedaj sadje sigurno (jabolko, banana), celo skledo solate sigurno poleg drugih stvari, mleko, ful velik popijem....
Drugače pa vidim, da mi gre sedaj ful velik cunjic sploh ta vrhnih delov zato, ker se tolk slini. Jih bom mogla malo več nabavituser posted image .

Drugače smo pa danes z lubijam in pa princesko letali po trgovinah in sva si midva nekaj privoščila. Zanj sva kupila jakno in hlače Espirit, zame pa majčko in hlače S. Oliver. Pa ne morm vrjet da hlače niso črne, kar je zame čudežuser posted image . Sedaj me čakajo pa še čevljiuser posted image enkrat.

Meni je pa za vreme važno samo to, da ne gre nič dol.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.3.2009 17:12:39   
African queen
Dober dan!

Danes je imel Noah prvo cepljenje,božček, mal je jokal...pred pol urce pa je postal precej jokav,sem mu zmerila vročino,pokazalo je 38.3 v ušesku.Sej moram odbit 0.5,da dobim realno temperaturo,a ne??Zdej sem mu dala eno svečko,upam da bo kmalu bolje.Se mi prov smili...

Nea in OLjica vse naj naj,se opravičujem za zamudo!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
31.3.2009 17:37:15   
snikolina
Ulla- super slikica, tamala zažiga s to čupco!

Sem šla pogledat, haha ULA je prava mala navihana lepotička!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
31.3.2009 18:21:39   
gloria
user posted image

LOVRO IN MAMICA čestitke za 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
31.3.2009 19:19:10   
OLjica
AQ hvala, upam, da bo Noah v redu. tudi mi mamo drug teden prvo cepljenje. te reakcije na cepivo so noramalneuser posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
31.3.2009 20:18:50   
Nea
'večer!

Moji pupiki sta dobili Polly pocket punčki in se zdaj lepo igrata v dnevni... user posted image  pa spi.
Kljub temu da sem danes sama, mi je uspelo veliko naredit. Pospravila sem zlikane stvari, dala 2 stroja prat in sušit, skuhala kosilo za danes in za jutri...

Kakanje je tudi pri nas pred kratkim bilo zelo pogosto. Zadnja dva tedna pa vsako 2-3 dni. Ko se je danes pokakal sem ga mogla 2x celega oprat: prvič ko sem plenico dol dala, in drugič ko sem mu slekla bodi... o jej... dreka je bilo vsepovsod.

Oljica  - reakcije na cepljenje so lahko različne. Eni po cepljenju samo spijo, drugi se fejst jokajo, tretji imajo vročino. Pri Emi je prvo in drugo cepljenje bilo katastrofalno. Revico je noga tako bolela, da jo sploh ni mogla premaknit... nisem več vedela kako naj ji pomagam... user posted image  ona user posted image  jaz.
Erikova naslednja posvetovalnica je šele koncem aprila. Takrat bo tudi prvič cepljen.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
31.3.2009 20:23:18   
spetko
mi pa imamo prvo cepljenje 15.4. in upam da bo dobro podnesel...
drugače pa ja...to so normalne reakcije da dobi vročino...ampak nekje sem brala da ni dobro zbijat te vročine ker to se telo bori proti temu...in če bi to prekinil pol naj ne bi štekalo telo da se mora borit..neki takega...bbooo..sej vsak drugače pove..
drugače pa verjamem da so takrat bogi...

evo tuki pa je slikica kako izgleda tista podloga s podporo od Tiny love
user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
31.3.2009 20:27:42   
spetko
tuki pa ko gremo na pot

user posted image

user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.3.2009 20:50:53   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica
Tudi jaz se glede tašče ne morem pritoževat, pa živi v sosednji hiši. Obakrat mi je po porodu ful pomagala, pa še sedaj mi vsak dan popazi tamalčko, da grem lahko po Jaša v vrtec.

Ja, super! Men tašča popazi max. 1 uro pol ma pa dost. Lohk kakšno limonado al pa ponovitev od ponovitve zamudi.user posted image

kakanje - pri nas je ful različno, zadnje čase vsak drug dan, pa takrat tolk, da je vse skozuser posted image user posted image

sinkolina - jst ti nevem pomagat

oljica - kar z daktarinom maž dudo in dojko. Pri nas je pomagaluser posted image , sam nevem če je v prosti prodaji. Mi smo ga pri P dobil.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.3.2009 20:55:13   
Anonimen
sem mamo klicala in pravi, da se lahk zmeniva.

maš zsuser posted image da ne bo cela saga tuleuser posted image

kar se ule tiče - ko mi bo pr 16ih s tako frizuro pršla, vprašanje kolk bom navdušenauser posted image user posted image user posted image

aq -user posted image user posted image za noaha...

spetko kak frajer user posted image user posted image

tko, jst sem s heroji svet rešvalauser posted image zdej mam pa cajt, k lubi neki druge gleda....a je ktera za kako udarno debatouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.3.2009 20:58:51   
spetko
evo tudi jaz imam cajt...
mali spi...
dragi pa v stanovanju rihta...tako da sem tudi jaz fraj...user posted image

aja...AQ tudi z moje strani...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
31.3.2009 21:21:22   
Anonimen
evo, mi že na joški visi pa bradavico žvečiuser posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
31.3.2009 21:27:20   
spetko
heheheh..ni dolgo trajalo...:))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.3.2009 21:52:49   
mimi30
hitro ste nehale čvekat user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.3.2009 21:55:40   
spetko
hehehe..res je...user posted image ..
ampak je vse razumljivo...user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.