Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 15:32:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra88 aja, danes so tortelini na jedilniku. so v lidlu v akciji in sva jih kupila par paketov. zdej jih jem, kot da jih nebi še nikol jedla je padla 8ka na izpitu hvala, hvala tortelinčki :) Jast danes nardila telečje zrezke v omaki, zraven dušen riž in veliko kuhane zelenjave za 8ko
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 15:46:38
|
|
|
|
petra88
|
Nea in OLjica, sem prej pozabila napisat: VSE NAJ NAJ NAJ, čeprav pozno pa iz srca mi imamo danes take fajn poplave tle, se greva zdej nafutrat, potem pa ven malo pogleadt, če se da že kaj več videt kot prej. baba firbčna
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 18:26:18
|
|
|
|
sonček33
|
Naš LOvro Petra super za 8.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 19:07:50
|
|
|
|
krtekxx
|
Sem jo malo tehtala koliko poje in je bilo to res malo okoli 50-60ml naenkrat potem pa malo dremat in to se je ponavljalo skozi ves dan. Parkrat je bilo tudi samo 20ml in v jok, spet zgrabla, jok.. Našo sem tudi velikokrat tehtala koliko poje in je bilo max 100, velikokrat pa le 40, 60...ampak redila se je pa normalno - točno po sredini unih pediatričnih tabel. No, in mi je patronažna rekla, da je na zadnjem izobraževanju slišala, da imajo ene mame lahko bolj druge pa manj kalorično mleko in pač tistega, ki ima več kalorij ni potrebno dojenčku spiti v taki količini.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 19:33:41
|
|
|
|
spetko
|
krtexxx ja to bi lahko blo čisto možno... sicer jz tudi sem ga tehtala in tudi kakšenkrat mi je popil 20ml al 60 al celo 120ml..ko smo šli pol v posvetovalnico mi je rekla da se je zredil za 1200g... pa patronažna mi je tudi rekla...da pač enkrat več popije enkrat manj..in da se tudi ga tehta tko v razdobju enega tedna..ker je rekla enkrat bo težji drugič pa ne... tko da..važno je samo da napreduje..
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 20:21:50
|
|
|
|
mimi30
|
.in če tedensko teža napreduje za vsaj 120 -140g, je to čista zmagauser posted image v enem tednu se je zredila za 120g in zato sem šla malo preverjat...in vidla, da je to čista zmeda ...mislim, da bom tehtnico kr vrnila in bo mir . krtekxx ja mogoče je pa res fora v hranljivosti . mi smo pa gumjaste škornje kupli dons uli v hofru( ful je težk tko male dobit, pa še poceni so - 6€ ) i mi jih pa nismo dobili ...so imeli skor same št.26....nabavili pa dežno jakno in hlače....je bilo nujno potrebno ...smo bili ravno s sprehoda...Nejc in jaz sva šla po cca 370 stopnicah na Kalvarijo...ati in Špela pa sta zmrzovala spodaj. Sonček iiii, lepotec mali Danes je Nejc kr naenkrat vprašal katere živali nimajo dlake...in jaz začnem govorit, pol pa vprašam zakaj...in on, da bi se lahk cartal kr drgač mi grejo dlakice v usta Ulla sam, da krofki ratajo, ko si jih dragi tolk želi. Sem se kr na tiste tople, male, dobre... spomnila, ko jih mama naredi. Punce kako pa ve pripravljate torteline? Pri nas je ura najbolj naju z dragim iz tira vrgla ...nikakor se nisva mogla včeraj spravit spat.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 20:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
..mislim, da bom tehtnico kr vrnila in bo mir pametno glede na to, da so maščobe edina sestavina mleka, ki je odvisna od materine prehrane, bi lohk blo kej na tem - bolj oz. manj kalorično mleko. ampak to samo v dveh primerih - da je mati totalno podhranjena al pa uno kontro vse kar je v okvirih normale, je pa mleko ravno prav razen v primerih kakih presnovnih težav, kar pa je spet redko. Punce kako pa ve pripravljate torteline? jaz prepražim pršut al pa zašink, slanino, kej tajga pač, pa mal česna, zalijem s sladko smtano, pa pol se sir čez in to je to joj kok je neo tečen grem ga nosit sem pa tja
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 20:46:45
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pajo, sonček in krtekxx: gorenjke se to menjo in menmo pri orenjskih mamicah :))) barba: mogoče pa pridem, no se zna zgodit, kje pa mate??? pa kdaj?? Menmo se za sredo ob 10h v Mercatorju na Primskovem, tam k je zraven igralnica. Lepo povabljene vse! krtekxx - jst mam štorkljo - sling iz Pikapolonice. Nisem ka še velik sporobala, sam mal po bajti gor in dol. Zaenkrat nimam pripomb. petra88 Jst sem dons šivala in zašila hlače za Meto. Zdej morem pa mal u šoping po blago, da še za Tineta kej nardim. Sta bla oba čmrla ful pridan in sem lohk delala. Zdele mi sicer Tine tle neki štrajka, sam bo (upam) kmal zaspal.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 21:00:48
|
|
|
|
sonček33
|
joj kok je neo tečenuser posted image grem ga nosit sem pa tjauser posted image ulla - samo ime zamenjam, pa je
|
|
RE: Januarski sončki 2009 30.3.2009 23:00:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
kak corek je lovro . Sem ga prej na IVF ovkah vidla... Sonček, boš ti šla še enkrat v postopek? Mi2 full razmišljava in ja najverjetneje bova
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 8:43:40
|
|
|
|
mimi30
|
Jutro Kje ste . Midve sva se ravno v štorklji uspavale...Nejc gleda risanko...jaz pijem kavico.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 8:45:52
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro! Vse najboljše mojemu sončku Lovru za 2 meseca! Srček moj! Spali smo kar dobro. Je pa tole vreme zdaj že malo tečno. Se mi zdi, da smo vsi mal sitni. Upam, da popoldne vsaj džja ne bo, da gremo na en giro z vozičkom. kak corek je lovro . Sem ga prej na IVF ovkah vidla... Sonček, boš ti šla še enkrat v postopek? Mi2 full razmišljava in ja najverjetneje bova Zvezdica - hvala. Joj, jaz trenutno še ne razmišljam o novem naraščaju. Malce zaradi porodne izkušnje, pa službe... Namreč marca nasl. leto me čaka služba, ki bi jo bilo dobro zgrabiti z obema rokama, predvsem v tem času. Kako pa ti in služba? Najbrž imaš za nedol. čas. kar je super. Sicer pa ...nikoli se ne ve... Tebe nič ni strah spet teh hormonov? Meni se zdi, da se je moje telo od teh dveh postopkov čisto spremenilo. Kilaža, počutje... No ja, glede na to, da je rezultat tale mali čmrljček, se ne bom pritoževala. Ulla - si ti potem poslala tisto pismo onima staršema?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 8:47:49
|
|
|
|
sonček33
|
mimi - tukaj sem. Hvala za kavico. Torej uživaš v mirnem jutru. Tudi naš Lovro spi na tleh v ringelšpilu Je tale premik ure tudi vam porušil sistem? Naš mali je včeraj zvečer imel take težave s spanjem.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 31.3.2009 8:48:34 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:09:44
|
|
|
|
mimi30
|
Torej uživaš v mirnem jutru. malo za tem, ko sem napisala je planila v neutolažljiv jok in sem jo nosla in šuškala in zdaj spet spi. Je tale premik ure tudi vam porušil sistem? Naš mali je včeraj zvečer imel take težave s spanjem. maleckom ne, bolj nama...kr ni bila še ura za spat ...zjutraj pa ne za vstat ...danes smo se že nekak vštimal...z večerom z jutrom še ne . A se bo katera kaj potikala v CE? Jaz moram it en dan do konca tedna in se lahk domimo na kavici in tortici .
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:11:27
|
|
|
|
mimi30
|
O moj god, kako jaz pišem . Se vidi, da hitim, nič preberem in še samo eno roko uporabljam ...samo, da se razumemo .
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:13:19
|
|
|
|
sonček33
|
mimi vse razumemo jaz sem čisto na drugem koncu, drugače se koj prijavim za kavico
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:37:13
|
|
|
|
kiara24
|
Tudi jaz vam želim dobro jutro no meni se je včeraj kar keglalo, Klara noče nič spat mogoče za 15 minutk pol pa konc tale vreme jo očitno daje ker pol nisva nič zunaj. Dajte mi povedat kako se vaši obnašajo v lupinici. Nama se je to zgodilo že drugič, ko se nosi v lupinici in samo da pride v trgovino se zbudi in se ne vem očitno ustraši, ker kmalu za te začne jokati , če pa je v globoki košari pa ona spi . Nam je potem popoldan včeraj ratalo da smo šli vem za 1 urico, k je dž nehu in je spala v vozičku. Ali vaši cukrčki kaj dajejo že v usta pri nas da celo pest potem je začela dajat plišastega pujska ... a da jantarjeva ogrlica pa tolk pomaga pri zobkih . Danes gremo pa tudi samo, da ne bo kaj dol šlo, trenutno ne gre nič. Upam, da se danes večkrat javim.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:44:57
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: meta mi tudi v lupinci spi nemoteno, sva velikrat po kakšnem velikem trgovskem centru pa nje to nič ne moti, mogoče ker je navajena vsega šundra doma, ko traktar, tovornak in kmetijski stroji ropotajo,.... Drugače pa mi namesto uspavank in pravljica za lahko noč poslušamo radio Veseljak in zaspi ko šus Pa zadnjič sem jo spat dajala pa ni in ni hotla zaspat, pa dudo je ven metala pol ji pa ni blo všeč pa je jokala, 1 uro sva se dajale, je prišel (jest sm šla ven tacajt) je požugov s prstam pa reku Meta zdej pa spat in jo je zmanjkal, jest ne vem al je bla že tolk hin da je pol zaspala al pa se je vstrašla
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:51:33
|
|
|
|
Nea
|
Dobro jutro! Škoda da je v Slo tako slabo vreme. Pri nas tukaj za čez vikend napovedujejo 22 C. Noč je bila super. Erik je ob 23 zaspal, ob 4ih se najedel in spal do pol 7ih. Vmes se je Lara enkrat zbudila in sem jo šla malo potolažit in je spet bila tišina. Včeraj popoldan smo imeli teater. Sem z vsemi tremi šla na sprehod do pošte in pekarne. Erik je bil v vozičku, Laro sem pelala na Kiddy board-u (nastavku za voziček), Emo pa za roko držala. In ker Lara popoldan ni nič spala, se ji je zadremalo in je hotela stoje zaspat... in ker me je bilo strah da ne pade z vozička, sem tudi njo za roko prijela... za drugo roko jo je Ema držala... in je revica od pekarne do hiše (ca 800m) hodila in dobesedno spala. Včasih se mi res Tudi naš Erik ima danes 2 meseca kiara24 - zadnje dni je odkril da ima palček in ga skozi tlači v usta. Ostale stvari pa še ne zna. V lupinici smo mi imeli hude težave z Laro. Kadarkoli je noter sedela se je drla, in da ne govorim o tem da se je mogla kam pelat. V vozičku je bilo enako in je trajalo enih 6m. Potem se je umirilo. Erik je zaenkrat še ok (3x trkam) Alarm... Ciao
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 9:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
helou bejbe kak corek je lovro podpišem sem včeri pozabla Ulla - si ti potem poslala tisto pismo onima staršema? aja sem pozabla povedat...sem poslala, ja vse une članke, pa iz celja je poslano k drgač bi takoj vedla da sm jst zdej pa ne vem...bomo vidl, sej bo verjetno on kej mojmu omenu, ko bosta skup pršla k me res zanima odziv... ula je v vrtcu, v četrtek imajo nastop upam da se ne bom drla, da so se mi hormoni že umirili tolk neo spi, jst sem si pa pečico našpricala sam je res že cajt da jo spučem, preden bo tolk zasvinjana, da se je bo dalo več...sej, pol jo lohk pa za v reklamo za kak cilit al kaj že dajem v najem sam pol je še ene pet let ne smem spucat, da bo tok usrana kot so une tam pol morm še hladilnik spucat, sam to je pesmica babe, če bo ktera nov hladilnik kupova, absolutno priporočam nofrost...kolk je pa to zakon, nobenga leda, niti v zamrzovalnem delu, ma nč....to sam ven zdevaš, obrišeš in zložiš nazaj če se unga tastarga spomnem, k je cel dan trajalo da sm ga spucala predn se je odtalil groza.... tko da sm mal pridna dons
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:10:40
|
|
|
|
tincy23
|
NO da se vam še jst malce javim. Naša pa je danes spala od 20.30 pa do 6.30, skoraj nisem mogla verjet, pa sva se najedli pa sedaj zopet spi, ne vem ali je kaj narobe s tem otrokom? Res je tok pridna samo ne vem zakaj tok spi, res pa je da jo popoldan ne pustim spati, se kr vedno nekdo ukvarja znjo, razen za kake pol urce zadrema. Sicer pa redi se normalno nič ji ne manjka, tako da mislim da je vseeno zdrava. Tok je prida, da je meni že skoraj dolgčas, bi že kar u službo šla :)
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:17:55
|
|
|
|
sonček33
|
pol morm še hladilnik spucat, sam to je pesmica user posted image user posted image user posted image babe, če bo ktera nov hladilnik kupova, absolutno priporočam nofrost...kolk je pa to zakon, nobenga leda, niti v zamrzovalnem delu, ma nč....to sam ven zdevaš, obrišeš in zložiš nazajuser posted image če se unga tastarga spomnem, k je cel dan trajalo da sm ga spucalauser posted image predn se je odtaliluser posted image groza.... tko da sm mal pridna donsuser posted image To sem jaz danes ponoči gruntala, da morem nardit...in ja, jaz imam uno sranje od celodnevnega odmrzovanja...jao meni...pomoje bo kar na vikend počakalo ...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:18:43
|
|
|
|
sonček33
|
n je revica od pekarne do hiše (ca 800m) hodila in dobesedno spala. Včasih se mi res user posted image a to je pa res že malo teatra ...ampak uspelo ti je
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:26:08
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro no mi smo danes res dooolgo spali.včerej je šla žana spat ob 19,30 pa spala do 5,pol pa pojedla pa spet do 9.res fajn,zadnje čase res dobr spi skor celo noč.no čez dan full mal spi.vsega skupej 3 urce,res mal.no ja vsaj ponoč imamo mir kar nam paše. kako ste kej,joj tale vreme danes že spet mori to ne morš verjet. kdaj bo kej boljš se slišmo papa
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
To sem jaz danes ponoči gruntala, čuj sonček, a nimaš kej bl pametniga ponoč za počet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.