Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:38:08
|
|
|
|
sonček33
|
čuj sonček, a nimaš kej bl pametniga ponoč za početuser posted image user posted image ulla jaz bi ponoč svašta naredila...mam ful volje in energije...sam kaj, ko bi zihr vse zbudila...čez dan pa pol ni pravega časa, k lovro bl mal spi kako pa kej tašča
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa kej tašča čuj bo....zdej k se bl vsak zase držimo čeprov še zmeri so priložnosti za izpade sam men se ne da več...bo že
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 10:52:17
|
|
|
|
snikolina
|
kako pa kej tašča To pa je vprašanje!!! Rajš ne bi nič rekla.... Sam to: izogibam se je, ko hudič križa!!!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 11:41:42
|
|
|
|
mimi30
|
kako pa kej tašča še lahk jaz kaj odgovorim
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 11:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kake smo tud, no
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 11:55:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 12:07:11
|
|
|
|
OLjica
|
pozdravljene punce, internet mi ne dela, me skoz vrže ven hvala za čestitke, kar se tiče praznovanja, bili so moji starši in prijateljice, malo smo pojedli in poklepatali. torte nisem pekla, ker ni časa. kar se pa tiče tašče, moja tašča ne živi v tujini, vidm jo 2x na leto se pa kar štekava, po moje ker ne živiva skupaj, kot je rekla niia. danes smo imeli ultrazvok kolkov, vse je bp. 6.. imamo posvetovalnico pa bom videli kaj je. a je mogoče da zobki matrajo v 3 mes starosti? ker naš grize dudo tole vreme je za pop.. vpliva pa tudi na otroke, v ned je bilo katastrofa. nič spanja, zdej se je umirilo. k karse tiče izpita, punce nimam dobr občutek, ni bi težak, sam pač smola. bo pa drugič. vas preberem za nazaj, pa komentiram.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 12:23:03
|
|
|
|
mimi30
|
no mi smo danes res dooolgo spali pa dobro, kaj še samo mi ne spimo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 12:23:52
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 kako pa kej tašča še lahk jaz kaj odgovorim moja danes zadnjič dela, gre v penzijo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 12:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
moja danes zadnjič dela, gre v penzijo mimi a je to dobro al slabo joj, mi spimo tud bl tko, sam zarad ule, neo je kul on zvečer mal pojokca, mislim da ga mal zvija, sam ni hudga, pol pa zaspi okol devetih, ga kar v dnevni na kavč odložim, dokler sem jaz pokonci. pol pa preden grem spat, ga dam na joško, da on to v spanju zrihta ga odložim v kinderpet in spi nekje do 3h, ga vzamem k seb, se naje in spi do zjutri, do 6ih, 7ih....ula....joj ula dons se je trikrat zbudila, včeri petkrat jst ne vem kaj bo s tem otrokom in pol je treba zravn nje sedet pa ji roko božat, tak dolg da zaspi nazaj tako fajn blago sem dobila za zavese za v otroško, zdej morm še sam mašino kupit še nism, gledam mal....sej bo...tko da punce, če ktera ve za koga ki to ima, pa bi prodal, se priporočam...bagat slavica al pa višnja
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:05:08
|
|
|
|
mimi30
|
mimi a je to dobro al slabouser posted image če bo pol še bolj zapečkarska ...že zdaj oni včasih doma počivajo mi pa otroke tja vozimo kazat
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
.že zdaj oni včasih doma počivajo mi pa otroke tja vozimo kazatuser posted image sej to je kul jih pelješ takrat k teb paše
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
moj sine pa kr spi dons kok mi je dohcajt, k ni tamale sploh ne vem kaj nej počnem.....no, ajd, bi lohk kej najdla, sam tist se mi pa ne da
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:14:58
|
|
|
|
mimi30
|
ulla. jaz imam en star šivalni stroj doma in sem šla zdejle gledat kak sploh zgleda , pol sem pa še v gugla vpisala bagat slavica .... men se zdi, da je to to ...ne znam linka pripopat, da bi pisal samo npr. tale
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:15:31
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj punce! Sonček, Lovro je res luškan Tudi jaz se glede tašče ne morem pritoževat, pa živi v sosednji hiši. Obakrat mi je po porodu ful pomagala, pa še sedaj mi vsak dan popazi tamalčko, da grem lahko po Jaša v vrtec. Tudi mi smo že imeli UZ kolkov in je bp, pa še UZ trebuščka so ji naredili, ker ima ob ušesku eno majhno znamenje, ki bi teoretično lahko pomenilo, da je kaj narobe z ledvičkami. Pa je vse OK danes ponoči je moja pupika spala od polnoči in do sedmih, tako da sem čisto prespana. Uspelo mi je posesati stanovanje in spucati kopalnico in stranišče mi imamo kengurujčka, pa ga skoraj nismo uporabljali, ker ga ni priporočljivo nosit do 4 meseca, takrat pa je bil Jaša že pretežek kolikokrat na dan kakajo vaši sončki? Naša tamalčka je na začetku precej kakala (skoraj pri vsakem previjanju je bila pokakana), potem je kakala 2-3x na dan, potem 1x, včeraj pa cel dan ni bilo nič Od česa je odvisno koliko kakajo? Lp
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:16:27
|
|
|
|
mimi30
|
sej to je kuluser posted image jih pelješ takrat k teb pašeuser posted image al pa mojmu , ko mu ziher večkrat oz. ko rečem kaj ko bi nekam šli on reče lahk gremo pa k mami
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:19:55
|
|
|
|
mimi30
|
kok mi je dohcajt, k ni tamaleuser posted image user posted image sploh ne vem kaj nej počnem. evo in si lahko malo več na rr . Si že skuhala kaj? Nejc gre pa jutri dop. k tašči ...jo bo spet nahecal, da ga hrani in mu lepo žlice v usta daje on pa samo lepo odpira .
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla. jaz imam en star šivalni stroj doma a resno? dela? prodaš? link nardiš pa tko, da v ta okvirček ko pišeš, napišeš TUKAJ, to osenčiš, pol maš pa desno un znakec, zemlja pa še neki , klikneš, se ti odpre oknček kamor pastaš kopiran link in potrdiš in to je to kuhala? ja ko bi se mi ljublo grem pol špagete na brzino narest madona, mi sam od testenin živimo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:32:13
|
|
|
|
snikolina
|
Oj punce, dejte mi povedat neki; Anžetu se je pojavila za desnim ušeskom majhna bulica-sem jo otipala včeraj zvečer in danes je še vedni prisotna. Ko se jo dotaknem ga ne moti, predvidevam, da ga ne boli... Kaj naj naredim? Mislite, da je treba it k P??? Ne bi rada kar takoj zapaničarila. Drugače pa malček nič ne spi in v tem trenutku uživa v igralnem centru in se "pogovarja" z igračami. Na hodniku pa muca zavija, tako da imam pravi direndaj.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
soncnica jst mam sralce tko da ti ne vem povedat... snikolina kaj pa vem če ga ne boli, če se ne veča, če ne zgleda vneto....lohk do posvetovalnice počakaš pojma nimam...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:39:21
|
|
|
|
snikolina
|
Ula sploh ni opazna na pogled, ni nč večja od učerej in kot sem rekla Anže ne reagira na dotik. Posvetovalnico imava šele 21.4. Sej bom vidla kako bo do konca tedna. Mogoče pa zgine...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 13:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
sm slike mal gledla da vam tole pokažem
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 14:02:29
|
|
|
|
mimi30
|
TUKAJ da vidim če je šlo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 14:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to je to....ta je celo super slavica, jst bom že z navadno zadovoljna
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 31.3.2009 14:13:58
|
|
|
|
OLjica
|
ulla, ta mala je tko luštkana, navihana, pa kakšna faca je lepaslika sonček lovro je pa čist teb podoben, luštkan. pr 2 - 3 mes so čist drugačni, men tko luštkani, sladke bombice moj mali ima pa bele pikice v ustih, afte, in zgleda, da zaradi tega ima težave pri sesanju gorenjke kaj se pa mente? a gremo na kavico? sem gledala napoved, vikend bo sončen
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.