|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
31.3.2009 15:04:50   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Nogica- kaj pa ti? Si prišla na kofetek?? Sem nekaj gledala od daleč v Gol-a, pa se mi je zdelo vse prazno.

pikica tud jest sem prišla v Golla, ker pa je blo vse prazno sem se kar k seny na kofetka povabila. Hvala seny user posted image

Drugač pa zdele kuham. Sem komaj čakala da čemaž iz zemlje pokuka. Bom naredila gobovo juhico, pohano piško, slan krompirček s čemažem in čemaževo omako. Za povrh pa velika skleda regrata; zame s toplim krompirčkom, ostali pa še s slanino. Ja danes mam ful voljo za kuhat, ker mam same dobre sestavine user posted image
Grem mešat dalje...

njami, njami , sam ne vem , če bi kaj not ostalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
31.3.2009 15:05:54   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image user posted image user posted image  Joooj, dežek padaj, padaj, padaj vsak dan, ves dan user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
31.3.2009 15:09:40   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

.
seny, jutri začnem hujašAT s tabo, ostale naju pa v rit brcajte, če bova zahinavili, ok?! Vam bova hvaležni.. ker to je pa zdaj že res več kot preveč.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
31.3.2009 15:13:03   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

sem šal oddat na vložišče prošnjo za naše društvo pa so mi ga zavrnili, ker češ sprejemajo sam do 11.00 ure, jaz pas em bla tam ob 12.00 uri, reklle so mi, te VELEPOMEBNE GOSPEuser posted image , da sedaj pa kuverte že gor odpirajo in se ne da več, pa sem jih , PAZI, prosila naj jo hitro odnesejo gor, one pa meni takole:
ČE MISLITE DA PRI NAs DELAMO TAKO KOT DRUGJE SE MOTITE, to pa ne gre , ura je ura, (turistična in športna društva pa nimajo ure; ne vprašte me ZAKAJ NE??? ---(Mogoče zato, ker je ŠPORT V ribnici bolj cenjen kot KULTURA?user posted image )
SEM BLA JEZNA KO user posted image in sem še in bom še , ti user posted image občinarji, so 3 tam not na 4 kvadratih sedele , saj ne vem kaj so sploh delale...

sorry, za moje izbruhe jeze
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok si me nasmejala , tko si dobro opisala, si prov predstavljam....

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
31.3.2009 15:15:45   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: seny

sem šal oddat na vložišče prošnjo za naše društvo pa so mi ga zavrnili, ker češ sprejemajo sam do 11.00 ure, jaz pas em bla tam ob 12.00 uri, reklle so mi, te VELEPOMEBNE GOSPEuser posted image , da sedaj pa kuverte že gor odpirajo in se ne da več, pa sem jih , PAZI, prosila naj jo hitro odnesejo gor, one pa meni takole:
ČE MISLITE DA PRI NAs DELAMO TAKO KOT DRUGJE SE MOTITE, to pa ne gre , ura je ura, (turistična in športna društva pa nimajo ure; ne vprašte me ZAKAJ NE??? ---(Mogoče zato, ker je ŠPORT V ribnici bolj cenjen kot KULTURA?user posted image )
SEM BLA JEZNA KO user posted image in sem še in bom še , ti user posted image občinarji, so 3 tam not na 4 kvadratih sedele , saj ne vem kaj so sploh delale...

sorry, za moje izbruhe jeze
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok si me nasmejala , tko si dobro opisala, si prov predstavljam....
sem pozabila povedat , da tvojemu načinu pisanja , kot , da bi v živo govorila ....drgač pa mislim , da si neb nobena noge zlomila , če bi kuverto nesla user posted image ah ne, krona bi jim z glave padlauser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
31.3.2009 15:19:35   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

A bi me kdo odnesel do TV?user posted image

ja ,ja najprej to , pol bi rekla , če ti lahko pa še unga s krampom , prinesemo , ker ti je pa dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
31.3.2009 15:40:45   
dulcinea

Drugač pa zdele kuham. Sem komaj čakala da čemaž iz zemlje pokuka. Bom naredila gobovo juhico, pohano piško, slan krompirček s čemažem in čemaževo omako. Za povrh pa velika skleda regrata; zame s toplim krompirčkom, ostali pa še s slanino. Ja danes mam ful voljo za kuhat, ker mam same dobre sestavine user posted image
Grem mešat dalje...

Mogoče kakšen recept s čemažem? tast ga obožuje, pa bi ga kdaj podkupila. user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
31.3.2009 18:48:46   
sayuri
KAko ste kaj čvekice v tem dežju? L&Z sta zdajle zaspala (verjetno za nočuser posted image ), saj sta v celem dnevu dremuckala le kakšno urco. PA še to v avtu. Preživeli smo pregled pri razvojni pediatrinji. Sta bila kar precej živahna in pokazala kaj (ne)znata user posted image user posted image user posted image . Obiskovanje fizioterapije še naprej 1x tedensko, čimveč bit na tleh, nič na noge, nobene hoduljce, telovadit, delat vaje za pravilno sedenje (ZAra ima stegnjene nogice pri sedenju). Je rekla, da Lovru malce manjka, da se sam usede i doma se je prejle res čisto sam usedel user posted image . ZAra je bila tam bolj zadržana in ni pokazala vsega (ne)znanja. So pa še opažene zategnjene nogice, ampak veliko manj, kot je bilo. Bila sta pohvaljena user posted image , napredki so vidni user posted imagepikica sem vprašala za priporočilo za podaljšanje porodniške, pa mi je rekla, da imam še dovolj časa, da bo na naslednjem pregledu videla user posted image , kako bo. DA pa ima občute, da bosta ok. In da jaz dam lahko vlogo za podaljšanje tudi, če se ona s tem ne strinja. user posted image  Mi je kar en cmok nastal v grlu. Imela sem občutek, kot da njenjega priporočila ne bom dobila user posted image  No ja, ne vem zdaj...sem bila kar malce potrta. user posted image Saj sem ful vesela, da napredujeta, da se njuno razvojno stanje precej boljša in da res dobro lovita vrstnike...ampak v to tudi precej vlagam (FT, telovadba doma, pregledi, nedonošenčka sta...)... Bomo videli, kako bo naslednjič. Pregled imamo v sredini julija, ko bosta dopolnila 1 leto. Do takrat pa FT naprej. No, jaz bom prošnjo za podaljšanje dala v vsakem primeru. Se pa da en mesec pred iztekom porodniške.

Zdaj moram pa najprej prečekirat, kaj ste načvekale danes. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
31.3.2009 19:01:27   
sayuri

SAYURI- sem klicala Sandro pa je rekla da bo psiholog tud v četrtek ob 10.00, da lahko takrat pridemo,
boš šla ??? Jaz , če bom boljša grem...

Ojej, si zbolela? Čimprej se pocajtaj. Upam,da je le prehodna viroza. Lekadol +C, pa čajčke pit. Naj te tvoj malce razvaja user posted image  Drugače pa ja...v četrtek grem na telovadbo. Sem Sandri že prejšnji teden sporočila, da me danes ne bo, da pa v četrtek zihr pridem. Tko da...če boš boljša, pridi, da bom imela družbo. PA da greva še na kafe, če sva ga že danes špricali.user posted image  Pa tisto na občini user posted image user posted image user posted image  Tipično ribniško občinsko user posted image

pikica INVALAZA user posted image user posted image user posted image  je ena boljših besed, kar sem jih zadnje čase slišala. Sem šla danes po Filipa v vrtec in prav prebrala, kaj je zdaj s to INAVALZO in srečanjem. Hm...mormo malo preštetudirat kreacije user posted image  iz embalaže user posted image  Men nč pametnega ne pride na misel. user posted image  PA samo 3 ste bile danes? Hm user posted image
seny samo da si boljše.user posted image Mislim, da ti zdaj bolj pospešeno hujšaš-ti ne bo treba dolg cajta stradat...si v prednosti za nekaj dni...kot da bi bil že petek (zarad tvojga driskanja mislm) user posted image  
klepetka pridna, pridna. Št 36 praviš? Kdaj sem jaz to že nosila? Tam nekje v 6. razredu user posted image  user posted image user posted image user posted image
nogica , so se mi kar sline pocedile ob tvojem jedilniku. Njamsi. Zihr ni nič ostalo. Ko smo že pri hrani...moram it nekaj narest za pod zob....

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
31.3.2009 21:48:17   
klepetkaa
oj,

al ste ve ene klepetulje rataleuser posted image

nO, evo, da se najprej še tle mal pohvalim.. večina vas itak že ve. Lana je danes shodilauser posted image . SEm res vesela, ona pa tud. Kar vriska, ko maširauser posted image

Drugače pa je dan minil, kot bi mignil.
Dopoldne zjutraj na zavod, Maruša zbolela, bruhala kot za stavo,  tako da na kofe danes res nisem mogla. Pa itak berem, da niste posebne gužve v Golu delaleuser posted image . Popoldne sesttanek za bodočega prvošolčka in že je bil večer tle. Potem pa malo po kmetiji pobrkljat, saj veste kako je touser posted image

menčy, joj, ti bogica..en roj user posted image user posted image  je že na poti k vam.  Gled eobčinarjev sem se pa tako nasmejala, ampak je res točno tako kot si jih opislala. Bi ziher koga ubilo, če bi malo več akkšna kaj mignilauser posted image

dieta; joj, ženske, pa niste resne... jaz pa 36 številka. HEcala sem se.. če bom prišla do 40 pa sem zmagala...  36 sem imela 20 let nazaj(mater, pa sem res že stara?!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa zaenkrta nimam večjih težav z dietouser posted image .. sicer nimam nobene posebne diete, ampak tako da sem sladkarije črtala in pri meni je to taglavno. Upam da mi tudi v bodoče lepo uspeva

pikica, jaz pa gledam danes, če prav vidim.. tebe v našem koncu, pa sem pol vidla da si res ti, ko si pomahalauser posted image .Imam očitn oše premajhno dioptrijouser posted image

Bom ti pa  na zs napisala moj mobi, ker nikoli ne veš kdaj prav pride.. evo , danes bi  že skorajuser posted image
seny, samo da je tvoje počutje boljšeuser posted image . Glede kil pa.. itak da nam uspe, kajneuser posted image .

Jaz sem že reklauser posted image , da naj me priganja h dieti, če hoče da grem z njim na morje. user posted image  Pa  me zaenkrta še nič ne, tako da sem začela resno razmišljat, da bi očitno šel rad sam na morje, ko je tako tiho glede mojih kiluser posted image user posted image

smrka,  midve bova obe pico jedli, pa če nama uspe al pa ne, a ne deuser posted image . Prideš premalokrat domov, da se bova še takrat z radensko nalivali

nogica, o marička, to pa je jedilnik..user posted image jaz komaj dobro vem, kaj je čemažuser posted image user posted image . POjma nimam kaj bi z njim počela, če bi se znašel v moji kuhniuser posted image

SE mi zdi, da sem danes vidla tvojega možičkauser posted image , ko sem peljala na Riko kišto od računalnika popravit

sayuri, super da ste vreduuser posted image , da ste dobro zrihtali v RA. Ja Lovro je pa hiter kar se tiče sam se usest, bravouser posted image . Naša L. se je glih pri 10 skobacala na rit.

dulči, drug teden baje se bo spalčalo v vaš konec priti na kofe; menda bo od 25 stopinj

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
31.3.2009 22:27:34   
Anonimen
Dober večer. O marička kolk je že ura, sem imela en obiskec in se zaklepetala. Eh, ja, saj to mi kar gre user posted image  Vam raje ne povem do kdaj sem bila včeraj/danes pokonci, boste rekle da se mi je zmešalo user posted image
Mi2 sva šle danes po dolgem času malo ven, sem rekla če me ujame, me pač ujame. Dež mislim. Mi je zrak pasal kot že dolgo ne. En krog skozi Laze in Grič, pa švrc na kosilo do tašče user posted image . Mi je Zara danes lepo skozi okno mahala user posted image , ja, potem sem videla še klepetko kako z avtom drvi proti domu user posted image  

Bejbe, kaj je zdaj z našim mogočnim izletom v Ljubljano? A bomo vztrajale al raje prestavimo na drug teden ko bo zagotovo kaj lepšega vremena. Slabše ne more bit.. Ne vem, samo vprašam, se je vse nekam poleglo. Ja, saj vem, dež je zmočil zemljo, pa ne potrebujete motik. A možje so vas tud začel ubogat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
31.3.2009 22:54:14   
Anonimen
Najprej mi morate povedat kako kopiram besedilo, preden ga potrdim. Desni klik miške kot običajno? Samo ni funkcije "kopiraj".
Mi je spet šlo spet v franže user posted image user posted image user posted image  pa tako lepo sem načvekala user posted image user posted image user posted image
jah nč, gremo jovo na novo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
31.3.2009 23:09:58   
Anonimen
Še komentarji;
Seny- kaj naj ti povem o telovadbi? Ti samo reci, zate zastonj user posted image  Te zanima vdih-izdih al kaj drugega? user posted image  Si kaj bolje?user posted image Kdaj greste z A. v LJ?

Menčy- kako si pa ti? Upam, da je tudi tebi kaj bolje user posted image  in da imaš pomoč.

Sayuri- user posted image  za priporočilo. Če pri tebi okleva, bo pri meni v smeh padla ko ji bom rekla za priporočilo. No, saj kakorkoli bo, važno, da so otročki zdravi. Čeprav jaz se otepam službe z vsemi štirimi user posted image  L&Z sta pa itak user posted image , brez dvoma. Fer bi bilo, da bi tebi podaljšali PD, če ne drugo, že zaradi "izgubljenega" časa (če se lahko tako izrazim), ki si ga porabila za RA, FT, telovadbo...pa še nedonošenčka sta.. Bom držala pesti za vas user posted image
INVALAŽA ja, pri nas se najde svašta. user posted image  Kaj pa če bi mi2 glede kreacij iz embalaže vprašale naše RR, potem pa si izvirne ideje razdeliva in jih neseva v vrtec? user posted image  (sam jaz to resno mislim user posted image )?
Pa še to- vi zbirate papir in ga nosite v vrtec? A je to lahko kakršenkoli papir (npr.reklamni), al ga je treba kaj sortirat?user posted image

klepetka- še tukaj. 3X HURA ZA LANO!!! user posted image user posted image user posted image
Ojoj, zdaj pa še Maruša? user posted image user posted image user posted image , naj ji bo čimprej bolje! Zate pa user posted image  za voljo pri dieti. Gsm pa le napiši, danes bi mi že prav prišel user posted image

nogica- kosilo bilo dobro? Ni nič ostalo, a ne? user posted image

smrka- kako je bilo na sončnem potepanju?

Joj, 25 stopinj na primorskem? Mene kolegica vabi na obisk za 2 dni konec tedna user posted image , tele stopinje mi presneto dišijo user posted image  Kakšno je kaj vreme napovedano za petek? Dulci, ti boš mogoče bolj vedela za vaš konec?

Polkna hišice so pobarvana in so user posted image . Okvirji oranžni, polkna travnato zelena. Hvala vam za ideje. Še vrata, ki pa bodo v obratni kombinaciji. user posted image

Joooj, če mi zdajle napiše we are sorry...user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
31.3.2009 23:40:39   
klepetkaa
pikica, super mora hišica zgledatuser posted image

papir za v vrtcec; jaz kar vse odnesem kar je papirnatega, tud reklame.. nič ne prebiramuser posted image

ja ja, we are sorry......  ctrl+a, potem ctrl+c in ctrl+v... tako naj bi ratalo. Drugače pa baje, če že napisano zgine, da se vrne nazaj , če klikneš desno tipko na miški in potem klikneš nazaj(samo ne vem, če pride res nazaj, ker nisem še sprobalauser posted image .To je ena od mojih sotrpink povedala)

glede kofeta v LJ; jaz sem tud zato, da premaknemo na drug teden, ker se baje obeta super prijetno vreme. In prav lepo bi blo se martinčakt kje na sončku tako kot zadnjič, ne pa da smo notri  zaprte.. kaj pravte pa še druge?!

jah, motike bodo mogle v tem primeru še mal počakatuser posted image

jao, sredi noči je že, jaz pa še tu strašim

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 31.3.2009 23:43:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
31.3.2009 23:49:27   
Anonimen
Še malo slikic, ker jih že dolgo ni bilo, potem pa grem spat, čas je že user posted image
Lahko noč!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2165
31.3.2009 23:52:23   
Nasy
Sayuri, super, da lepo napredujeta oba, to je tko lepo slišat..ane, pa ko vidiš in spremljaš, da gre na boljše..

Seny, pocajtej se, sej bo!

Menčy, se bova zmenili za kašice, ši se za? Samo me ne bo kak teden v teh koncih, grem malo domov, če bo kaj lepega vremena, če bo toplo, pa še za kako urico moji punci malo na morski zrak peljem čez mejo, da se malo nadihamouser posted image

Klepetka
, kaj res, je shodila Lana, ma suuuupeer!!!A veš, da sem si prav mislila danes, ko sem Mašo morala za rokice peljat, da kako ste vi s hojo!!! Naša miš pa kr prileze do mene ali možeka, se dvigne na noge in naju vleče za roke, pa mormo it. Probam jo tako peljat, da jo čim manj vlečem, da pade na rito, če ne gre, pa se kr potegne za roke..pa kr kaže k vratom in maha, češ, tja gremo, papauser posted image

Dulči, se dobimo na kafetku kak dan, povej, kje? Kje bi blo pol poti..ali pa, čaki, sej jst najbrž pridem kaj do Hoferja v A. pa se zmenmo, če boš za in če nhe bom mela prevelike gužveuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 2166
31.3.2009 23:58:11   
Nasy
Nogica, hm..kdaj kuhaš pa še kej za zunanjeuser posted image drugič nardimo meeting kr pr tebi, kaj bomo hodile na pico h Harlekinuuser posted image vidim, da maš ti boljšo ponudbouser posted image user posted image

Pikica, ful maš lepa sončka!!!

Smrka, si našla še kakega z metlouser posted image

Kje so pa še kaj ostale, Voni, Sonjah?

Mi smo bili danes na pediatrični v LJ v alergološki ambulanti, ker je imela M. januarja ene pikice po telesu in nam je Lušinova dala napotnico za vsak slučaj. Ne bom opisovala, kako je bilo, upam le, da bo vse ok, še izvid krvi nam bojo poslali, ker se je pri arašidih nekaj pokazalo.
Lepo nočko vsem!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
1.4.2009 7:28:39   
Anonimen
user posted image

Ena dobra kavica za vse   user posted image

< Sporočilo je popravil nogica -- 1.4.2009 7:29:44 >

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.4.2009 7:55:45   
Anonimen
Dobro jutro

No če bi bil pogled skozi okno lepši bi bilo boljše.

Jaz sem pa že zlikala gorooo cunj, zdej sem se pa mogla tle pripopat preden grem v našo kavarno user posted image

Kosilo ni blo nič posebega user posted image . Če se spravim (če me je volja user posted image ) rada naredim kaj malo drugačnega. Čemaž sem pa res komaj čakala in včeraj je bil pravi dan, da ga uporabim. Jaz imam rada svežega, ker kuhan meni preveč spremeni okus, poleg vsega mi česen ne dene dobro v želodcu, zato ga lahko zaužijem v majhnih količinah.
Drugače pa če ga kaetra potrebuje ga je okrog nas ogromno. Eno rastišče je takoj pod našo hišo.

dulči evo par nasvetov kaj s čemažem:
PESTO
Naredim pesto iz njega. Opran in suh (suh od vode, ne posušen) čemaž zmeljem, dodam sol, baziliko, narezene pinjole in malo mletih orehov. Vso to maso zmešam z kar veliko domačega olivnega olja, dam v kozarce in jih shranjujem na hladnem v kleti. In to zdrži do naslednje sezone.
S sezamom še nisem poskusila pa je baje tudi dobro.
Za dodatke omakam ali juham pa ga sesekljam in zalijem z olivnim oljem. Shranim v kozarčke in na hladno v klet.
ČEMAŽEVA JUHA
potrebujemo: 4 žlice narezanih listov čemaža, 1 mesnat paradižnik, 10 dag gob, 1 žlico margarine, 1/4 litra instant juhe, 1 žlico peteršilja, nariban sir.
Paradižnik za hip potopimo v vrelo vodo, ga olupimo in drobno narežemo. Gobe očistimo in narežemo na tanke rezine. Na segreti margarini dušimo narezane liste čemaža, narezan paradižnik in gobe. Zatem zalijemo z juho in pustimo, da počasi vre približno 10 minut. Čemaževi juhi dodamo peteršilj, bel kruh in nariban sir.
ČEMAŽEVA OMAKA
Na maslu prepraži nekaj pesti seseklajnega čemaža, zalij z jušno osnovo ali z vodo v katero daj eno jušno kocko. Dodaj dve veliki žlici kisle smetane , kanček sladke smetane, sol in poper. Pusti malo vreti, odstavi in postreži.
PROTI TREBUŠNIM TEŽAVAM
Camez proti trebusnim tezavam:
v manjso steklenicko si nalijem domace zganje,dodam narezan camez.Vse to postavim na okensko polico in pustim dva tedna stati.Veckrat premesam.Potem shranim na temno in "varno" -mesto. Uživa se ga po kapljicah, lahko se tudi namažeš po trebuhu. Je pa kar zoprn okus, pa tudi diši ne lepo, samo če pomaga, zakaj pa ne.
Mi je lansko leto padla steklenica iz okna (veter)in  je balkon "smrdel" po česnu en mesecuser posted image

Poleg vsega  tega ga jaz svežega nasekljam in potresem po regratovi solati, dodam prepraženemu krompirju, prepražim na maslu in polijem po slanem krompirju... Sej se niti ne spomnim več, sproti improviziram.

Nasy ni panike, poleti se lahko komot dobimo pri meni. Če si zaželite pizze dela moj brat najboljšooo pizzo daleč naokoli, tako da če boste za, si bo sigurno vzel en dan in nas razvajal, brat s pizzami, jaz pa s sladkarijami user posted image . Ampak tole prav resno mislim user posted image Kosilo pa dobite kako leto kasneje user posted image
pikica kakšne lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image Še hiško prosim user posted image user posted image user posted image

klepetka BRAVO za Lano še tu user posted image user posted image user posted image Boš hitro prišla na št.36, ko jo boš lovila user posted image
Kilogrami jah, jaz se prav nič ne ubadam z njimi user posted image , čeprav bi mogla dol spravit vsaj  5 kg. Se tolažim, da bo šlo samo dol, ko bo poletje. Ja pa moj možek me tud nič ne preganja, pol pa mislim ,d asem idealna user posted image user posted image user posted image

Nasy za Mašo user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok pri alergologu. Pa fajn bi se blo dobit na kakšni kavici. Pridi v torek v Golla. Kaj pa na izlet se boš prijavila?
IZLET??? Jaz sem za drug teden, ko bo mogoče res lepše vreme. Bi mi pa zelo pasalo v torek, ker v ponedeljek mam ene obveznosti, ostale dneve pa delam (skoz celo veliko noč, še na ponedeljek user posted image )
Menčy ja uboga user posted image , pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Seny kako si pa ti danes? Pa prid kej v našo kavarno, obratuje celo dopoldne.

Evo naša "kavarna" že laufa, zato grem štuk nižje.

< Sporočilo je popravil nogica -- 1.4.2009 7:58:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.4.2009 8:14:08   
sayuri
Jutro. user posted image  nogica, hvala za kavico, prav paše user posted image

Menčy si kaj boljša danes?
klepetka ooooo, bravo za Lanine prve samostojne korake. user posted image  To je ena velika prelomnica v življenju. PA MAruša naj čimprej ozdravi. user posted image user posted image user posted image

pikica, oooo, kake dobre slike. Tvoji dve lepotički bosta mešali glave fantom tam po Lazih in še kje. Super slike. Una, v šlaufu je sploh dobra user posted image . Pa Zoja tkole že stoji user posted image  Se sama gor potegne? Men je včeraj Goluhova zabičala, da nč na noge user posted image  Sam če otrok začne sam kazat interes, potem je po moje že zrel za postavljanje. JA, smo te videli včeraj, kako si šibala z vozičkom. Te je potem dež ujel? Sem mislila, da si šla proti vrtcu peš. Starega papirja pa mi nič ne zbiramo. user posted image  Tiste reklame romajo v koš, ostalih časopisov pa ne naročamo.

Drugače pa ja....dajmo ideje na plan punce..... s pikico rabiva nasvete - obleka iz odpadne embalaže...kreativno, enostavno, domiselno....user posted image user posted image user posted image

Za ljublansko kavico se strinjam za drug teden, ko bo lepo vreme. user posted image

NAsy kaj ste bili na tistih testih, ko špikajo? user posted image  Kako je pa Maša prenesla vse skupaj?

< Sporočilo je popravil sayuri -- 1.4.2009 8:15:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
1.4.2009 8:20:27   
sayuri

Kilogrami jah, jaz se prav nič ne ubadam z njimi user posted image , čeprav bi mogla dol spravit vsaj  5 kg. Se tolažim, da bo šlo samo dol, ko bo poletje. Ja pa moj možek me tud nič ne preganja, pol pa mislim ,d asem idealna user posted image user posted image user posted image

To smo pa itak user posted image

nogica a je tvoj brat kakšem picopek al kako? Drugače si pa pridna s temile recepti. Jaz sem čemaž samo enkrat jedla...v nekih tortelinih, se mi zdi. Mi je bil okus prav zanimiv. No, po pravici povedano, sem mislila, da je česen not user posted image
pikica saj res....ko bojo polkna montirana, je treba slikce pokazat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.4.2009 8:44:40   
Anonimen
Dobro jutro! Zelo pridne ste bile. Sem prišla samo po kavico user posted image  Sva že od 7h pokonci, sem se pogajala vsaj še za pol ure, pa so bila pogajanja neuspešna user posted image  Jah, šef je šef!
Se oglasim kasneje!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.4.2009 9:05:24   
smrka
NOSECA SEM!! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
1.4.2009 9:16:50   
klepetkaa
za zdaj samo tole

smrka, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitkeuser posted image user posted image . Kako lepo... sem res vesela zateuser posted image  Želim ti eno pridetno nosečnost in zdravega dojenčka. Pa da ti na misle ne pade zdaj kakšno hujšanje.

šibam... pridem kasneje nazaj

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
1.4.2009 9:19:44   
klepetkaa
pa še tole,

a ste tud ve dobile na mail oz. st slišale, da je po tanovem treba plačati članarino na RR?! 50€ letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.