|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 30.3.2009 14:32:41
|
|
|
|
Menčy
|
no, drgač smo pa kar lepo spali, Zarja mirno, sam 1x je šla lulat pola pa tkoj spat do 7.30, Tobija pa se je 1x zbudil in dojil, spal pa do 6.45, potem pa mali sitko mitko , zdaj pa bova odromala v LJ, čeprav to vreme, saj ne vem, če ne bom sam šla na , ko moj pride... sem šal oddat na vložišče prošnjo za naše društvo pa so mi ga zavrnili, ker češ sprejemajo sam do 11.00 ure, jaz pas em bla tam ob 12.00 uri, reklle so mi, te VELEPOMEBNE GOSPE , da sedaj pa kuverte že gor odpirajo in se ne da več, pa sem jih , PAZI, prosila naj jo hitro odnesejo gor, one pa meni takole: ČE MISLITE DA PRI NAs DELAMO TAKO KOT DRUGJE SE MOTITE, to pa ne gre , ura je ura, (turistična in športna društva pa nimajo ure; ne vprašte me ZAKAJ NE??? ---(Mogoče zato, ker je ŠPORT V ribnici bolj cenjen kot KULTURA? ) SEM BLA JEZNA KO in sem še in bom še , ti občinarji, so 3 tam not na 4 kvadratih sedele , saj ne vem kaj so sploh delale... sorry, za moje izbruhe jeze SAYURI - PRI nas mali tud nč ne spi, ga moram kar naprej met na ---pa še ne gre se takoj zbudi in me išče-saj ne vem njbrž se je že razvadu, ne more brez-a to so že mali moški hormončki , al ti Zara tud to počne? Nisem vedela za Francija - lepo z veseljem si bom ogledala oddajo z Lucijo, to bo smešno Pikica - 3x hura za tvoje pridne bejbike , naš ni že 3 mesece spal 3 ure NOGICA - kaj počneta s Taro? Kakšno izobrazbo pa maš? DULCINEA -vse NAJ še tvojemu !!! Oh, super knjiga , sam zadnje čase pa res berem same strokovne, saj ni čuden da me zraven vzame in še prej zaspim preden pridem do konca strani
|