|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
30.3.2009 14:32:41   
Menčy
no, drgač smo pa kar lepo spali, Zarja mirno, sam 1x je šla lulat pola pa tkoj spat do 7.30, Tobija pa se je 1x zbudil in dojil, spal pa do 6.45, potem pa mali sitko mitko user posted image , zdaj pa bova odromala v LJ, čeprav to vreme, saj ne vem, če ne bom sam šla na user posted image , ko moj pride...

sem šal oddat na vložišče prošnjo za naše društvo pa so mi ga zavrnili, ker češ sprejemajo sam do 11.00 ure, jaz pas em bla tam ob 12.00 uri, reklle so mi, te VELEPOMEBNE GOSPEuser posted image , da sedaj pa kuverte že gor odpirajo in se ne da več, pa sem jih , PAZI, prosila naj jo hitro odnesejo gor, one pa meni takole:
ČE MISLITE DA PRI NAs DELAMO TAKO KOT DRUGJE SE MOTITE, to pa ne gre , ura je ura, (turistična in športna društva pa nimajo ure; ne vprašte me ZAKAJ NE??? ---(Mogoče zato, ker je ŠPORT V ribnici bolj cenjen kot KULTURA?user posted image )
SEM BLA JEZNA KO user posted image in sem še in bom še , ti user posted image občinarji, so 3 tam not na 4 kvadratih sedele , saj ne vem kaj so sploh delale...

sorry, za moje izbruhe jeze

SAYURI - PRI nas mali tud nč ne spi, ga moram kar naprej met na ---pa še ne gre se takoj zbudi in me išče-saj ne vem njbrž se je že razvadu, ne more brez-a to so že mali moški hormončki user posted image , al ti Zara tud to počne?
Nisem vedela za Francija - lepouser posted image
z veseljem si bom ogledala oddajo z Lucijo, to bo smešno user posted image
Pikica - 3x hura za tvoje pridne bejbike user posted image user posted image user posted image , naš ni že 3 mesece spal 3 ure user posted image
NOGICA - kaj počneta s Taro? Kakšno izobrazbo pa maš?
DULCINEA -vse NAJ še tvojemuuser posted image !!! Oh, super knjiga , sam zadnje čase pa res berem same strokovne, saj ni čuden da me zraven vzame in še prej zaspim preden pridem do konca strani user posted image user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.3.2009 14:34:49   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Dulcinea- bi bilo res fino, če prideš še ti na kavico. Glede razdalje te pa štekam.
NY- jooooj, mi delaš lušte. UŽIVAJTA! Meni ob misli na NY tako toplo pri srčku rata. Jaz sem se tam počutila tako prijetno, mi je bilo res fenomenalno. Imam še vedno en mali priročnik z kraji, ki se jih splača ogledat v NY, pa zemljevid je priložen. Če potrebuješ- ti posodim user posted image
In vse najboljše za tvojega! Pa še dobro da si lahko pravočasno ukrepala v kurilnici user posted image

Ja, lahko posodiš. No, sja pol tud tam dobiš po raznih TICih, ampak od začetk aje pa fajn imet kako gradivo. Kdaj pa si bila ti tam?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.3.2009 14:35:34   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
dulči user posted image  ne govori o Corsi. KAdar grem jaz kam dlje z mojim Matizom, se odločam med vožnjo, če ga naj grem porivat zraven, da bo šel hitreje user posted image . DRugače je pa super avtomobilček za tlele okrog skakat user posted image . No ja...probala sem...vseeno si lahko narediš izlet kar tako v LJ. SAj je vse s teboj user posted image  JAz sem velikokrat prav vesela, da si najdem en razlog za LJ. In tokrat bo kavica user posted image

Jah tko je. Saj kar gre, edin za prehitevat je pa obup. Sploh če voziš kdaj tud kakšen mal boljši avto, se ti zdi, da malček niakmor ne gre...

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.3.2009 15:01:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Dulcinea- bi bilo res fino, če prideš še ti na kavico. Glede razdalje te pa štekam.
NY- jooooj, mi delaš lušte. UŽIVAJTA! Meni ob misli na NY tako toplo pri srčku rata. Jaz sem se tam počutila tako prijetno, mi je bilo res fenomenalno. Imam še vedno en mali priročnik z kraji, ki se jih splača ogledat v NY, pa zemljevid je priložen. Če potrebuješ- ti posodim user posted image
In vse najboljše za tvojega! Pa še dobro da si lahko pravočasno ukrepala v kurilnici user posted image

Ja, lahko posodiš. No, sja pol tud tam dobiš po raznih TICih, ampak od začetk aje pa fajn imet kako gradivo. Kdaj pa si bila ti tam?

Ekola, sem jo že našla.. mmmm, pa imam spet spomine lepe user posted image  Naslov je Mesto na dlani-NY-dva vodnika v enem (25 glavnih znamenitosti-pregleden mestni načrt) Ja, meni je tudi zelo prav prišla PREDEN sva odpotovala, s pomočjo te knjigice sva izdelala načrt ogledov po dnevih.
Tam sva bila l.2002.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.3.2009 15:10:37   
Anonimen
Sva bili jaz in Zoja slučajno v spalnici, pa sem jo za foro položila v posteljico (pokonci je bila 1,5 ure), in bebika nič ne protestira, očitno bo zaspala spet user posted image user posted image user posted image  Joooj, dežek padaj, padaj, padaj vsak dan, ves dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.3.2009 15:20:08   
Anonimen
Pride Lana iz vrtca in jo povprašam o tem, kaj morajo v vrtec nosit.
Lana:" INVALAŽO" user posted image user posted image
Jaz: "zakaj mi nisi pa nič prej povedala o tem?"
Lana: "nisem vedla, nismo včeraj nič o tem pogovarjal"

user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa si misli svoje..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.3.2009 17:57:48   
smrka
Jah, pikica zacni zbirat zdaj INVALAZO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.3.2009 20:04:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Jah, pikica zacni zbirat zdaj INVALAZO user posted image user posted image user posted image

Sem že, sem že user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.3.2009 20:15:01   
seny
No evo meneuser posted image ni še čist tako kot bi moralo biti vendar , se stanje normalizirauser posted image user posted image
No moram pa povedat , da ima vsaka slaba stran tud dobro , recimo moje obiskivanje školjke , je dobro za moje hujšanjeuser posted image user posted image user posted image Jao , s čim se jaz tolažimuser posted image user posted image
Nasy vse naj, naj...user posted image user posted image
več pa kasneje , moram tamalo zrihtat za spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.3.2009 20:28:18   
smrka
ej kok se pa meni nic ne da, to ni res!!!!! nevem kaj bi delala, ce se pa ze kaj spomnim da bi, pa se mi ne da!!! A ni to za znoret? Grem jest kar pogledat en film.. najbrz kako komedijo to bi mende gledala.user posted image

Nasa tamala se je odlocila da bo sla spat v najino posteljo in jo je zdaj dragi uspaval in zraven zaspal.. no se to! Je pa zacela zdaj protestirat da noce it spat kot ponavadi ker je se zmeraj dan, da ona bo sla ko bo tema!user posted image

A bi me kdo odnesel do TV?user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.3.2009 20:34:19   
Anonimen
No, jaz se bom za danes poslovila od računalnika. Ga bom čisto ugasnila, ker drugače se ne bom mogla upret. Imam namreč delo, ki ga bom izvajala v sobi, kjer imamo računalnik. Moram izrisat Z. sobico in barvat vrata omar in predalov, da bomo vedeli v katerih barvah naročit stranice vrat in predalov.
Lana me kliče iz sobe, naj bi že spala, Zoja joka, tud naj bi že spala user posted image user posted image , tako da.. če je bila čez dan tako pridna, že ne more it vse tako gladko čez tudi zvečer.
Lahko noč, se beremo, vidimo jutri!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.3.2009 21:51:22   
klepetkaa
Živjo,

vas moram vsaj pozdravit, ker sem čsit zmatrana. Pa še po tleh moram še pomit, ker je D. predeen je oddšel spat, polil 1l jabolčnega soka. Potem si lahko mislite, kako prikupno se vse lima po tleh.Tolk, da bom mogla it na kolena.

NASY, VSE NAJBOLJŠE IN  NAJLEPŠE TI ŽELIM. IN NAJ SE TIO IZPOLNIJO VSE SKRITE IN NESKRITE ŽELJE.

user posted image
EMKEY, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ

user posted image

Drugače pa sva se dopoldne z L. potepali, popoldne pa itak ni časa za rač.

Ja, ja, z dieto sem se borilauser posted image . NI bilo hudo, tako da če bo zmeraj tako lahko, potem se že vidim v št. 36user posted image (itak, ja).

pikica, oranžna polkna bi znala bit zanimiva. Zdajle razmišljam, kakšen barve so pa naša. SE ne spomnimuser posted image user posted image .

Ampak Lana je pa taprava.user posted image   Faca mala.user posted image
seny, suepr da si boljšeuser posted image

smrka, no ja, takle s krampom bi tud meni prišel prav, ja.. pa če bi imel še lopato, bi bil pa več kot dobrodošel. Ker iamm en tovornjak(lažem.. pol tovornajka) zemlje za razvozit, tam kjer se je posedlo okol hiše.

Kaj sem že mislila še napisat?!user posted image user posted image ... Pozabila, ker na pamet pišem.

jUtri se pol vidimo, ne. Sicer imam ob 10 uri zmenek na zavoduuser posted image , ampak na kofe pridem. Mogoče mal zamudim.

Lahko noč vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
31.3.2009 7:33:32   
sayuri
Jutro... Lep telovadite in kofetkajte danes. Jaz šibam v RA na Metelkovo.....user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
31.3.2009 8:32:59   
Menčy
jutro, mene-naju danes ne bo user posted image  , ker se nekaj slabo počutim, m e bolijo vsi sklepi, upam, da ne bo psihologa danes, bi ga tud jat rada slišala user posted image
pa poročajte, kaj ste se žzmenile
papapapa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
31.3.2009 9:16:46   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
Ja, ja, z dieto sem se borilauser posted image . NI bilo hudo, tako da če bo zmeraj tako lahko, potem se že vidim v št. 36user posted image (itak, ja).

Ej klepetkaaaaaaaa tok si bla pridna!!!! Vsaka cast, ti si bos res pico prsluzila, jest pa sam vohanje, medtem ko bos ti jedla! Ful si pridna res! Jes lahko samo sanjam o tej stevilki. OMG! Jah sej pravim.. najbl za mene bi blo da neznam kuhat, pa da nic ne kuham, samo tako bom lahko shujsala... drgac pa samo hodim proti vetru. HELP!

Danes mamo lep dan, tako da grem s kolesomo v mesto pa nazaj, potem pa se z A. do tasce ko jo poberem iz vrtca. Tako lep dan da nemors verjet uzivam v soncu, sploh ce slisim pticke, mogoce sem neumna, ampak to me tako spominja na mojo Jurjevico.user posted image

Se se kaj prfockam... zdej grem prstavt zreske v omaki, da bo dragi imel kosilo ko pride iz sluzbe! Sibam....

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
31.3.2009 9:24:30   
Menčy
pridna SMRKA pa spomini ti ne dajo dihat a ne ?

SAYURI- sem klicala Sandro pa je rekla da bo psiholog tud v četrtek ob 10.00, da lahko takrat pridemo,
boš šla ??? Jaz , če bom boljša grem...

zdaj grem pa kar v posteljo nazaj, me tak mrzlica trese, porkoš ne vem kaj sem spet pokasirala...
še kofetek user posted image  se mi ne lušta, zajtrk pa še manj

papa

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
31.3.2009 10:00:19   
Anonimen
user posted image KAVICA za vse user posted image user posted image user posted image Kljub temu, da je ura 10 vam ponujam dobro vročo, dišečo kavico, z mlekom, penicami, smetanco... mmmmmm user posted image
Jaz sem že odkofetala v naši "kavarni" user posted image

A danes sploh kakšna pride na kofetka?

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
31.3.2009 11:29:03   
Menčy
nogica - HAVLA ZA čudoviti kofetek. Se si šla zmerit vročino - 38 C , kljub Lekadolu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
31.3.2009 11:39:19   
seny
OOOOO, kok ste klepetaleuser posted image
Ja boga menčy ,user posted image user posted image user posted image zdaj pa še ti, naj ti bo čimprej bolje user posted image user posted image
nogica hvala za kavo, moram tud jaz v kratkem mal vašo kavarno obiskatuser posted image user posted image
sayuri , dobro opravite.
pikica ,kje , pa si ti.....aha saj res telovadišuser posted image
klepetka user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme , si pa vstrajna , upam , da bom tud jaz tako....sicer sva pa zdaj vskupaj v timuuser posted image user posted image user posted image
smrka , a ti se tud boriš s to kilažouser posted image
dulci , mate tud dons dež?

No jaz sem mal bolš počutim , sam nisem še taprava , taka švoh , vse me nekaj boli.............user posted image mam pa 2 kg manjuser posted image user posted image user posted image saj sem rekla vsaka slaba stvar je za nekaj dobrauser posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
31.3.2009 12:07:26   
Anonimen
Takole. Jaz zjutraj nisem utegnila priti do računalnika (beri-Zoja je pančkala spet do 8:30 user posted image ), tako da je bila potem akcija. Seny, zato tudi tvojega sporočila nisem dobila in nisem vedela da te ne bo in zakaj ne, drugič je bolj zanesljiv gsm user posted image
Na telovadbi smo ble 3 mamice, pa tudi psihologinja je prišla, malo smo se pogovajale o partnerstvu po porodu, pa o crkljanju naših otročkov.. zanimivo.. sem pa zdaj domov prišla.
Bo pa Sandra verjetno obe skupini združila, ker je v naši skupini vedno kar nekaj odpovedi.

Klepetka- nate sem se spomnila. Upam, da nisi čakala v Golu, ker nobene ni bilo. Če bi imela tvojo gsm številko bi te poklicala ali napisala sms. 
Seny- user posted image  za izgubljena 2 kg, naj ti bo čimprej bolje!

Menčy- zate mi je Sandra povedala.user posted image zate, da bo tudi tebi čimprej bolje.

Sayuri- dobro opravite danes!

Nogica- hvala za kavico, zelo dobra je bila user posted image

Smrka- uživaj maximalno v lepem vremenu. Tukaj ga nimamo.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
31.3.2009 12:49:48   
Anonimen
Nogica- kaj pa ti? Si prišla na kofetek?? Sem nekaj gledala od daleč v Gol-a, pa se mi je zdelo vse prazno.

Jaz sem si zdaj skuhala ta veliko šalco kave, mi manjka tista "potelovadniška" user posted image  Zoja pančka, jaz sem ji skuhala porovo juhico, ostali pa gremo na kosilo k tašči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
31.3.2009 12:51:55   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

dulci , mate tud dons dež?

Ne. Že včeraj prot poldnevu je nehalo padat, nakar se je čisto zjasnilo, pa seveda je ačela pihat burja. In ta še zmeraj piha. Grrr. Je pa oblačno danes.
Včeraj sva šla z mojim do tega izvira, ko hodim peški, kar z avtom. Gor jje blo tolk ljudi, da se skor ni dalo parkirat. Ta izvir je že tako lep slap, samo ob večjih nalivih je pa še večji. Če mi bo uspelo bom dala gor kako fotko. No, pol sva šla pa še poplavljeno Vipavo poslikat, nato pa še do enega izvira, ki je v bistvu hudorunik. ENkrat sem bila tam, ko je blo vse suho, včeraj sva pa po blatu in vodi hodila, da sva prišla do gor. Je vse po poti voda tekla.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
31.3.2009 13:29:38   
Anonimen
Nogica- kaj pa ti? Si prišla na kofetek?? Sem nekaj gledala od daleč v Gol-a, pa se mi je zdelo vse prazno.

pikica tud jest sem prišla v Golla, ker pa je blo vse prazno sem se kar k seny na kofetka povabila. Hvala seny user posted image

Drugač pa zdele kuham. Sem komaj čakala da čemaž iz zemlje pokuka. Bom naredila gobovo juhico, pohano piško, slan krompirček s čemažem in čemaževo omako. Za povrh pa velika skleda regrata; zame s toplim krompirčkom, ostali pa še s slanino. Ja danes mam ful voljo za kuhat, ker mam same dobre sestavine user posted image
Grem mešat dalje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
31.3.2009 14:06:00   
Anonimen
Joj nogica, pa ti si kuharica 1A user posted image user posted image user posted image user posted image  Tak jedilnik jaz samo preskočim v kuharski knjigi, če jo sploh odprem user posted image
Si se znašla za kofetek, bravo ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
31.3.2009 15:04:11   
seny
No jaz sem počasi sestavljam user posted image hvala bogu , ker tole ni pa tud nič , če nič ne moreš.user posted image
pikica poročaj kaj več o telovadbi...user posted image prosim -ti bom pol dvojno kavo častilauser posted image pa kakšno pivikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s hrano se te itak ne da podkupituser posted image user posted image , dnarja pa nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.