![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:09:05
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, meni tudi zdej dela video. Ful je luštkana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, heloo tudi tebi Didlina, ja res je hud znesek. Tud nama ni nič jasno, sploh ker na pogled niti ni tako hudo. Najbol nama je pa čudno, da je računala vse nove dele, pol pa ceno kleparjenja skor 1000. Ne vem no, samo kaj bodo pa kleparil, če so deli novi. Bom vidla, ker če mi ne bodo plačali, bom tko drugo varianto mogla pogruntat. Vesolk je popravilo nasega,od zadnjic-karambol......11.000eu,saj zavarovalnica povrne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, heloo tudi tebi Didlina, ja res je hud znesek. Tud nama ni nič jasno, sploh ker na pogled niti ni tako hudo. Najbol nama je pa čudno, da je računala vse nove dele, pol pa ceno kleparjenja skor 1000. Ne vem no, samo kaj bodo pa kleparil, če so deli novi. Bom vidla, ker če mi ne bodo plačali, bom tko drugo varianto mogla pogruntat. jaz bi ga še kam drugam peljala, ker to je full veliko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:11:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Prikolica - mi2 sva močno razmišljala o nakupu le te, pa sva se zaradi krize premislila, zaenkrat. Tako da letos nadaljujemo z apartmajem, najbrž spet v Mandricah Kako ste mi zanimive, tiste, ki hodite vsako leto na isto lokacijo Jaz še nikoli nisem bila na istem, ko je še toliko novih. Letos pa naj bi šli v Poreč v en hotel, kjer je bila moja prijateljica že 3 leta za povrstjo in je priporočala - jo tudi hecam, kako se ne naveliča, ampak je tako zadovoljna. PA gremo preverit Sej na začetku nismo hotil na isto lokacijo. Smo šli vedno drugam, pa vedno je blo kaj, da smo bli nezadovoljni. Zadnje nezadovoljstvo pa je preseglo dno in sva rekla, da na slepo nikoli več. Takrat mi je tud agencija povrnila del plačila, ker je blo res katastrofa. Sva našla eno ful lepo lokacijo na Pagu, nobene gužve, zjutraj sva šla s kolesom ene 10 minut ob morju na kavo in po kruh, otroka sta spala, pol smo pa skup zajtrkovali. Nobenih trgovin, nobenega čakanja v vrsti. Meni je res super. Je pa seveda stvar okusa. Pa se nista bala, da bi ju kdo ukradel? Kot tisto pupo na Portugalskem... ne, ne, moja2 tavečja sta stara skor 15 in dobrih 12 let. Tako da ni panike. Pa obvezno sta bla zaklenjena. Sva pa to prakticirala ene dve leti, prej koles nismo sabo vlačil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:13:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, heloo tudi tebi Didlina, ja res je hud znesek. Tud nama ni nič jasno, sploh ker na pogled niti ni tako hudo. Najbol nama je pa čudno, da je računala vse nove dele, pol pa ceno kleparjenja skor 1000. Ne vem no, samo kaj bodo pa kleparil, če so deli novi. Bom vidla, ker če mi ne bodo plačali, bom tko drugo varianto mogla pogruntat. Vesolk je popravilo nasega,od zadnjic-karambol......11.000eu,saj zavarovalnica povrne. Noro, sam ti imaš avto. Jaz imam samo Renaulta . Vem pa, da so deli ful dragi. Moj oče skoz jamra, če je kaj hin. Samo prav, da čez nišana ga ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, heloo tudi tebi Didlina, ja res je hud znesek. Tud nama ni nič jasno, sploh ker na pogled niti ni tako hudo. Najbol nama je pa čudno, da je računala vse nove dele, pol pa ceno kleparjenja skor 1000. Ne vem no, samo kaj bodo pa kleparil, če so deli novi. Bom vidla, ker če mi ne bodo plačali, bom tko drugo varianto mogla pogruntat. Vesolk je popravilo nasega,od zadnjic-karambol......11.000eu,saj zavarovalnica povrne. OMG pa za ta denar mamo mi novga picassoja. Direkt iz salona. Ampak dobro, višji cenovni razred je avto, več stane popravilo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:14:11
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, heloo tudi tebi Didlina, ja res je hud znesek. Tud nama ni nič jasno, sploh ker na pogled niti ni tako hudo. Najbol nama je pa čudno, da je računala vse nove dele, pol pa ceno kleparjenja skor 1000. Ne vem no, samo kaj bodo pa kleparil, če so deli novi. Bom vidla, ker če mi ne bodo plačali, bom tko drugo varianto mogla pogruntat. jaz bi ga še kam drugam peljala, ker to je full veliko sej bom, samo sem rabila predračun, da sem lahko odškodninski zahtevek spisala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici Izabela je res pridna puncka ...moja se kar po postli skace . Pa ne me j.... ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti no ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnes
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:17:09
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, hm, ti imaš pa res že velike otroke. Kdaj bom še jaz na tem... ŠE moram prej 2x rodit, pa vse ostalo. To pa res boljše ne razmišljam, kdaj bova šla sama kolesarit. Zadnjič sva se pogovarjala, da ko bo Sofija lahko en dan in eno noč recimo pri moji sestri, da bova ves čas v postelji poležavala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:18:51
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, ja, saj smrčat pa tudi mora, no, čeprav je mala grofična. Saj veš, kako so spraševali - če princeske in kraljične tudi kakat hodijo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:19:19
|
|
|
|
slovenka
|
Zdaj pa jaz grem mojemu družbo delat. Fajn bodite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:21:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, hm, ti imaš pa res že velike otroke. Kdaj bom še jaz na tem... ŠE moram prej 2x rodit, pa vse ostalo. To pa res boljše ne razmišljam, kdaj bova šla sama kolesarit. Zadnjič sva se pogovarjala, da ko bo Sofija lahko en dan in eno noč recimo pri moji sestri, da bova ves čas v postelji poležavala pametno Veš, sem se kar mal zamislila, res, ker sama sem ful proti temu, da se puščajo otroci sami, tud moja2 doma nista bila res nikoli sama. Ampak tam je tud lokacija taka, da res nima kaj bit. Je manjše naselje, ograjeno, tja po večini hodijo le slovenci, na začetku je pa recepcija in lastnica nikogar ne pusti not, ker točno ve kdo so njeni gostje. Tko da res ni blo panike. Manjšega otroka pa ziher ne bi pustila samega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:21:54
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici Izabela je res pridna puncka ...moja se kar po postli skace . Pa ne me j.... ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti no ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnes sem še tuki . Jutri se pa jaz nate spravim ...hec, hec......ni blema...ti se kar spravi name.... Mogoče res tako izgleda, da ni spontanosti,ampak je...je spontanost, brez skrbi . Grem jaz bolj ko ne mal pred TV in pol še kaj... . mislim, da se bolj ko ne že zezamo na ta račun.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:23:43
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, pa kaj potem tvoj do zdaj še ni skapiral, da greš ti vsak večer 'kao malo pred TV'? Ja, saj mojemu bi bilo tudi vseeno, bi tudi navalil. No, grem gledat zdaj, če bo... pa pa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
hej bejbe - še mal pa boste mele vse uro ob 21h - ste kar neki pokapale kleo - Meri bi lahko prišla k men rože presadit slovenka - men se tud ne zdi, da grdo gleda Sofija - prav simpatična je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici Izabela je res pridna puncka ...moja se kar po postli skace . Pa ne me j.... ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti no ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnes sem še tuki . Jutri se pa jaz nate spravim ...hec, hec......ni blema...ti se kar spravi name.... Mogoče res tako izgleda, da ni spontanosti,ampak je...je spontanost, brez skrbi . Grem jaz bolj ko ne mal pred TV in pol še kaj... . mislim, da se bolj ko ne že zezamo na ta račun. Saj sem vedla .........to samo nam luste vzbujas,v resnici pa na tv limonade gledas,tvoj pa fotke superizira --OMG spet ena beseda ne vem od kod
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:25:47
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka...itak, da ne more sam na visoko stranišče...mami je za to . Kar se pa kampiranja tiče...mam pa jaz isti problem. Samo smo predlani dobili v najem prikolico z lijakeom zunaj..in tekočo vodo. tudi žar je bil zraven. Tako sem velikokrast zjutraj šla do ribiča, ki je zjutraj pripeljal sveže ribe...naročila kaj čem in prišla čez dve uri po očiščene. Popoldan sem pa na žar vrgla in njami večerja je bla tu. RMRM,...to je pa res velik...sam res kot je ena zapisala...s ceno svta rasejo stroški. Moj je vreden 2000€...zame pa zlata vreden. ...pa še kar dobro zgleda Kleo...kakšen avto mata pa vidva ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super ane
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:26:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya hej bejbe - še mal pa boste mele vse uro ob 21h - ste kar neki pokapale kleo - Meri bi lahko prišla k men rože presadit slovenka - men se tud ne zdi, da grdo gleda Sofija - prav simpatična je ja, res. Saj se vidi, je zatišje tu gor.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya hej bejbe - še mal pa boste mele vse uro ob 21h - ste kar neki pokapale kleo - Meri bi lahko prišla k men rože presadit slovenka - men se tud ne zdi, da grdo gleda Sofija - prav simpatična je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:27:39
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici Izabela je res pridna puncka ...moja se kar po postli skace . Pa ne me j.... ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti no ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnes sem še tuki . Jutri se pa jaz nate spravim ...hec, hec......ni blema...ti se kar spravi name.... Mogoče res tako izgleda, da ni spontanosti,ampak je...je spontanost, brez skrbi . Grem jaz bolj ko ne mal pred TV in pol še kaj... . mislim, da se bolj ko ne že zezamo na ta račun. Saj sem vedla .........to samo nam luste vzbujas,v resnici pa na tv limonade gledas,tvoj pa fotke superizira --OMG spet ena beseda ne vem od kod zdaj si me pa dobila ......jaz sem mahnjena na limonade .....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:28:47
|
|
|
|
Tina 28
|
na zadnjo temo sploh ne upam nič komentirat...ker ko grem jaz pogledat kaj na TV...moj že dve uri smrči . Eni mamo več problemov z nebesedno komunikacijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:28:59
|
|
|
|
alea01
|
joj, da res ne bo katera mislila, da limonade gledam ......to je samo hec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:29:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici Izabela je res pridna puncka ...moja se kar po postli skace . Pa ne me j.... ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti no ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnes sem še tuki . Jutri se pa jaz nate spravim ...hec, hec......ni blema...ti se kar spravi name.... Mogoče res tako izgleda, da ni spontanosti,ampak je...je spontanost, brez skrbi . Grem jaz bolj ko ne mal pred TV in pol še kaj... . mislim, da se bolj ko ne že zezamo na ta račun. Saj sem vedla .........to samo nam luste vzbujas,v resnici pa na tv limonade gledas,tvoj pa fotke superizira --OMG spet ena beseda ne vem od kod zdaj si me pa dobila ......jaz sem mahnjena na limonade ..... a s sladkorjem al brez
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.