Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:47:58
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz pa golaža vsaj za tri kosila...dober, da bi ga angelčki jedli ...sam kuhinja mal po čebuli smrdi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:48:08
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. sej ne vem kaj bi jokala al se smejala. Sam, da je blo ok. Veš, ko sem ju naslednji dan prišla iskat, se je cel oddelek smejal, men je šlo pa kar na jok. HB je blo vse ok, so jima bol preventivno sprali želodčke, tko da razen neprijetnega posega ni blo nobenih drugih težav.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. ,pa sta kar popila?In kaj so potem v bolnici?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...a si mogla napopat...po mojem si jo bom šla zdaj naredit al ne bi rajs tole.. u...to se da pa še prej uredit kot limonada...bom počakala na mojega, ki zunaj z naglavno lučko švasa staro železje za njegov traktor..al kaj že...čist je not padu...mogoče ga bo pol...ker cel mene mal prebrne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:50:55
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. ,pa sta kar popila?In kaj so potem v bolnici? ja, vsak en kozarec. Men je blo pa čudn, ko vidim kozarce na mizi, pa tko je zgledal, kot da bi najprej pila mleko, pol pa sok čez, sem še mojga ozmerjala, zakaj ni dal svežih kozarcev, pol pa prav, ja sej je bla limonada narjena. Pol m i je pa kapnil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. sej ne vem kaj bi jokala al se smejala. Sam, da je blo ok. Veš, ko sem ju naslednji dan prišla iskat, se je cel oddelek smejal, men je šlo pa kar na jok. HB je blo vse ok, so jima bol preventivno sprali želodčke, tko da razen neprijetnega posega ni blo nobenih drugih težav. Sam da se je tko končalo. Pri nas je ena dala svojim 6 letnim dvojčkom za jest gobe in sta oba dvojčka umrla. Zanimivo je to, da je čez 3 leta spet rodila dvojčka-par. Tko da z gobami nujno počakajte, raje kasneje kot neka priporočila kdaj naj bi lahko. Ja, otrok lahko marsikaj poje ali popije.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. ,pa sta kar popila?In kaj so potem v bolnici? ja, vsak en kozarec. Men je blo pa čudn, ko vidim kozarce na mizi, pa tko je zgledal, kot da bi najprej pila mleko, pol pa sok čez, sem še mojga ozmerjala, zakaj ni dal svežih kozarcev, pol pa prav, ja sej je bla limonada narjena. Pol m i je pa kapnil. Maaa,desci ...samo ti si pa tudi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, maš dobrega ko švasa tako kasno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. sej ne vem kaj bi jokala al se smejala. Sam, da je blo ok. Veš, ko sem ju naslednji dan prišla iskat, se je cel oddelek smejal, men je šlo pa kar na jok. HB je blo vse ok, so jima bol preventivno sprali želodčke, tko da razen neprijetnega posega ni blo nobenih drugih težav. Sam da se je tko končalo. Pri nas je ena dala svojim 6 letnim dvojčkom za jest gobe in sta oba dvojčka umrla. Zanimivo je to, da je čez 3 leta spet rodila dvojčka-par. Tko da z gobami nujno počakajte, raje kasneje kot neka priporočila kdaj naj bi lahko. Ja, otrok lahko marsikaj poje ali popije. O ,mene bo kap.Pa kaksne gobe je to dala,so jih sami nabirali??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:55:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. ,pa sta kar popila?In kaj so potem v bolnici? ja, vsak en kozarec. Men je blo pa čudn, ko vidim kozarce na mizi, pa tko je zgledal, kot da bi najprej pila mleko, pol pa sok čez, sem še mojga ozmerjala, zakaj ni dal svežih kozarcev, pol pa prav, ja sej je bla limonada narjena. Pol m i je pa kapnil. Maaa,desci ...samo ti si pa tudi veš kako sva mela slabo vest, res. Jaz ne vem kje sem bla, al v kopalnici,pojma nimam, vse je blo tako hitro. Mojmu pa tud ni kapnil, da v tak vrč valda ne dajem soka. Se vidi, da ga že takrat ni blo velik doma.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tina, maš dobrega ko švasa tako kasno. Bi blo bols ce bi se vidva skupaj podstopla mal svasat . Didlinaa,pejt greva mal na zrak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sami. Sam nisem sigurna zdej al so ble mušnice po nesreči al navadne. Bi mogla starše vprašat. Sam vem da je blo zarad gob.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:57:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta? Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico. sej ne vem kaj bi jokala al se smejala. Sam, da je blo ok. Veš, ko sem ju naslednji dan prišla iskat, se je cel oddelek smejal, men je šlo pa kar na jok. HB je blo vse ok, so jima bol preventivno sprali želodčke, tko da razen neprijetnega posega ni blo nobenih drugih težav. Sam da se je tko končalo. Pri nas je ena dala svojim 6 letnim dvojčkom za jest gobe in sta oba dvojčka umrla. Zanimivo je to, da je čez 3 leta spet rodila dvojčka-par. Tko da z gobami nujno počakajte, raje kasneje kot neka priporočila kdaj naj bi lahko. Ja, otrok lahko marsikaj poje ali popije. O ,mene bo kap.Pa kaksne gobe je to dala,so jih sami nabirali?? Pri nas otroka gob HB sploh ne jesta. Je pa res, da smo ljudje včasih preveč pogumni. Moja tašča ful rada gobe nabira, in pol nabira vsega po malem. Ne vem, no. Jaz tko al tko samo jurčke al pa lisičke, pa še to jih mora kdo pregledat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Didlinaa,pejt greva mal na zrak No dej, prid pome. Kar z reaktivcem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:58:31
|
|
|
|
RMRM
|
a zdej bosta pa še vedve ušle
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:59:13
|
|
|
|
RMRM
|
a se lahko še jaz mal považim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sami. Sam nisem sigurna zdej al so ble mušnice po nesreči al navadne. Bi mogla starše vprašat. Sam vem da je blo zarad gob. O groza,groza.Uboga starsa,si ne morem predstavljati kako gres cez to .Meni bi se....ne,ne smem sploh premisljevat.Dobro,da sta zbrala pogum in imela se otroke,samo kaksen strah ju mora ves cas spremljati . Nasi vsako leto veliko gob naberejo,vecinoma jurcke,tut midve s Tali greva zraven...samo jaz nisem ne vem kak gobar,rajs nanjo stopim,kot da jo vidim .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a se lahko še jaz mal považim Ja dej...caki mal ugibam...Sara je najboljsa v razredu,Lukas bo vsak cas shodil,nov avto bos kupila,moz ti je rekel,da si najlepsa na celem svetu...kaj se...placa ti bo sla gor...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sami. Sam nisem sigurna zdej al so ble mušnice po nesreči al navadne. Bi mogla starše vprašat. Sam vem da je blo zarad gob. gremo..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:11:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a se lahko še jaz mal považim Ja dej...caki mal ugibam...Sara je najboljsa v razredu,Lukas bo vsak cas shodil,nov avto bos kupila,moz ti je rekel,da si najlepsa na celem svetu...kaj se...placa ti bo sla gor... a si ti tole zdej iz kart al iz kugle ne, resno. Danes je naša fizioterapevtka noro noro pohvalila Lukasa, kako zelo lepo napreduje in da ga bo zdravnica ful vesela, ko ga bo videla. Sem bla tko vesela, res.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:12:17
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sami. Sam nisem sigurna zdej al so ble mušnice po nesreči al navadne. Bi mogla starše vprašat. Sam vem da je blo zarad gob. gremo.. kam že
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a se lahko še jaz mal považim Ja dej...caki mal ugibam...Sara je najboljsa v razredu,Lukas bo vsak cas shodil,nov avto bos kupila,moz ti je rekel,da si najlepsa na celem svetu...kaj se...placa ti bo sla gor... a si ti tole zdej iz kart al iz kugle ne, resno. Danes je naša fizioterapevtka noro noro pohvalila Lukasa, kako zelo lepo napreduje in da ga bo zdravnica ful vesela, ko ga bo videla. Sem bla tko vesela, res. super, super - sem res vesela - bravo Lukas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a se lahko še jaz mal považim Ja dej...caki mal ugibam...Sara je najboljsa v razredu,Lukas bo vsak cas shodil,nov avto bos kupila,moz ti je rekel,da si najlepsa na celem svetu...kaj se...placa ti bo sla gor... a si ti tole zdej iz kart al iz kugle ne, resno. Danes je naša fizioterapevtka noro noro pohvalila Lukasa, kako zelo lepo napreduje in da ga bo zdravnica ful vesela, ko ga bo videla. Sem bla tko vesela, res. super ,sem te ze 100x hotla vprasat kako kaj tamal,super res.No vidis
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sami. Sam nisem sigurna zdej al so ble mušnice po nesreči al navadne. Bi mogla starše vprašat. Sam vem da je blo zarad gob. gremo.. kam že Na cik
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 22:18:45
|
|
|
|
RMRM
|
aja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.