|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 21:30:46   
alea01
kokice user posted image user posted image user posted image ...zdaj ste se pa name spravileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 801
31.3.2009 21:31:18   
Tina 28
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ooooo Sofija ima piknikuser posted image user posted image ....superca si

slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča

Ura je 21.02...zamujam in zdaj gremuser posted image user posted image user posted image

Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla user posted image user posted image user posted image

Daj, Alea, ne važi se s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram seuser posted image user posted image user posted image

Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftuuser posted image . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jaouser posted image . Še dobro, da je  vsvoji sobici

Izabela je res pridna punckauser posted image user posted image ...moja se kar po postli skaceuser posted image .

Pa ne me j....user posted image ,da imata vidva vedno doloceno uro...a mu to na povelje...saj ves kaj...pa tii.........mal vec spontanosti nouser posted image user posted image user posted image user posted image ............danes sem se mal nate spravla,jutri mi lahko vrnesuser posted image

sem še tuki user posted image user posted image . Jutri se pa jaz nate spravimuser posted image user posted image ...hec, hec......ni blema...ti se kar spravi name....user posted image
Mogoče res tako izgleda, da ni spontanosti,ampak je...je spontanost, brez skrbiuser posted image . Grem jaz bolj ko ne mal pred TV in pol še kaj...user posted image . mislim, da se bolj ko ne že zezamo na ta račun.

Saj sem vedlauser posted image .........to samo nam luste vzbujas,v resnici pa na tv limonade gledas,tvoj pa fotke superizirauser posted image user posted image user posted image user posted image --OMG spet ena beseda ne vem od koduser posted image

zdaj si me pa dobilauser posted image user posted image user posted image ......jaz sem mahnjena na limonadeuser posted image user posted image user posted image .....

blazno resno...a reees?user posted image  Jaz sem esmeraldo gledala...pa divjega angela ene 5 let nazaj...pol pa mi ni več na misel prišlo. Čez dan sploh ne prižgem TV-ja.

sem pa prej mal piramido gledala...pa me je skor kap, ker sem prvič slišala petje Damjana Murka...OMG...pa kje je tak smotko brez posluha lahko prišel na sceno

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 802
31.3.2009 21:31:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...kakšen avto mata pa vidvauser posted image ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super aneuser posted image

Taksen,samo da ima zadaj se zatemnjene sipe.

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
31.3.2009 21:32:24   
RMRM

kokice user posted image user posted image user posted image ...zdaj ste se pa name spravileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne jokat user posted image

Mal povej, sem slišala da so bli Il divo božanski.

Pri nas je zdej koncer Eroice, me tud ful mika.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 804
31.3.2009 21:32:47   
Tina 28

Kleo...kakšen avto mata pa vidvauser posted image ...veš tisti od mojega, ki ti je bil zadnjič všeč...no ta je bil rabljen vreden 2500€...in po vseh popravilih še 1000 zraven. Zgleda pa super aneuser posted image

user posted image

uf...in tebi je bil všeč od mojgauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
31.3.2009 21:33:18   
Anonimen

user posted image

Opa miki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
31.3.2009 21:33:51   
RMRM

user posted image

cortkan avto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
31.3.2009 21:34:11   
alea01
Tina28, ne gledam limonad....sem se zezala user posted image .

no zdaj pa grem....hm...kam pa? limonade gledat ali user posted image ?user posted image user posted image user posted image

lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
31.3.2009 21:35:24   
alea01
oooooooooooo kleopatra....v kakem fensi avtu se vi vozite???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 809
31.3.2009 21:36:06   
Anonimen

joj, da res ne bo katera mislila, da limonade gledamuser posted image ......to je samo hecuser posted image user posted image

Tocno to si zdaj VSE mislimouser posted image

user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
31.3.2009 21:37:52   
Tina 28
Kleo...a si mogla napopat...po mojem si jo bom šla zdaj naredituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
31.3.2009 21:38:00   
Anonimen

joj, da res ne bo katera mislila, da limonade gledamuser posted image ......to je samo hecuser posted image user posted image

Tocno to si zdaj VSE mislimouser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
31.3.2009 21:38:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image

cortkan avto user posted image user posted image user posted image

a ne...srcekuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
31.3.2009 21:38:20   
alea01
RMRM- na eroiki sem bila 3krat. so ful dobri, dokler nisem slišala IL diva v živo. V primerjavi z il divom...se pa lahko kar skrijejo.Il divo...kaj naj rečem . Ne da se nič rečt, to moraš preprosto slišat. Božansko in ni nama z možem žal niti evra, ki sva ga dalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 31.3.2009 21:39:05 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 814
31.3.2009 21:39:56   
Anonimen

Kleo...a si mogla napopat...po mojem si jo bom šla zdaj naredituser posted image

al ne bi rajs tole..

user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
31.3.2009 21:40:02   
Tina 28
ja krasen no....no...a se misli še kera danes kaj považičkat...dobro vam gre.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
31.3.2009 21:41:29   
RMRM
Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta?

Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 817
31.3.2009 21:42:06   
Anonimen

RMRM- na eroiki sem bila 3krat. so ful dobri, dokler nisem slišala IL diva v živo. V primerjavi z il divom...se pa lahko kar skrijejo.Il divo...kaj naj rečem . Ne da se nič rečt, to moraš preprosto slišat. Božansko in ni nama z možem žal niti evra, ki sva ga dalauser posted image user posted image

In kaj oz.kdo je ta bozanski Il divo...prvic slisimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
31.3.2009 21:42:29   
Tina 28

al ne bi rajs tole..

user posted image user posted image

u...to se da pa še prej uredit kot limonada...bom počakala na mojega, ki zunaj z naglavno lučko švasa staro železje za njegov traktor..al kaj že...čist je not padu...mogoče ga bo pol...ker cel mene mal prebrneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.3.2009 21:42:58   
Anonimen

Ko smo ravno pri limonadi. A veste kaj se je pri nas nardilo, ko sta bla otroka stara ene 6 in 4 leta?

Jaz sem velikokrat poleti delala limonado. In enkrat zvečer jaz zmešam vodo in humkotovo gnojilo za rože v tak plastični vrč, da bom rože zalila. Moj pa ni vedel, in otrokoma to ponudi za pit. Je bil ziher da je limonada. Noro. Sva jih tko hit napokala in direkt v bolnico.

user posted image user posted image user posted image   sej ne vem kaj bi jokala al se smejala. Sam, da je blo ok. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
31.3.2009 21:43:59   
RMRM
kleo, GL a ne?user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 31.3.2009 21:46:08 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 821
31.3.2009 21:44:41   
Anonimen

ja krasen no....no...a se misli še kera danes kaj považičkat...dobro vam gre.user posted image

lahko....imam rdece nohte na nogahuser posted image

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
31.3.2009 21:45:03   
Anonimen

In kaj oz.kdo je ta bozanski Il divo...prvic slisimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes si boš pa dala duška.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
31.3.2009 21:45:49   
Tina 28

Na tak način sem jaz dobila drisko, ker sem spila malo radenske  z gnojilom za rože. user posted image

Sem pa pristala v bolnici z skoraj odpovedanimi ledvicami, ko sva s sestro tekmovali (7in 6 let)..katera več šabese spije. Bila je malo mehurčkasta...in seveda sem jaz zmagala, ker sem spila 3 litre...in končala  bolnici...bolelo je ko hudič...se nisem mogla niti premikatuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.3.2009 21:46:41   
Anonimen

kleo, GL a ne?user posted image

Ja GL500...pa Tina nic se ne vazim,kaj pol sprasujesuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.