|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
31.3.2009 20:55:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ma sem lačna, ampak ne bom jedla in pika.

jaz pa se zdaj bašem z makaronovim narastkom...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 926
31.3.2009 20:55:45   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Copatki so prvi že v carinski.

Super, se že veselim.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
31.3.2009 20:57:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem jst močno močno razmišljala danes in ugotovila zakaj Lara že dva dni dela kažin za zaspat zvečer.... točno ta dva dni, ko je premaknjena ura, sem jo okopala ob isti uri, kot ponavadi, ampak.... jest pa sem ji dala precej kasnej...... zgleda, da ta prekinjena rutina škodi njenemu spancu... Danes sem jo okopala, sicer malenkost kasneje, kot ponavadi, ma takoj po kopanju je dobila za jest... joško, flaško, kupček in v pojslo... sicer je malo mmmm-jala, ma ni nič jokala in zdej že spi..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

Je bla pa cel popoldne tečna... jao, samo po rokah je tela bit.... ne vem, kaj je moji, ponavadi, mirni pupiki...

ma moja tud nekaj biksa zadnje dni....pa ponoči tud..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 928
31.3.2009 21:00:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sem tud lačna za zjokat...........pa sem 1 kivi pojedla, pa cel krožnik jagod.........sam kaj ko mi diši sendvič...........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
31.3.2009 21:03:46   
Lara Croft
Eva toliko vriska in tako na glas, da se je naša kar boji. Bolj je Eva vriskala, bolj je Lana jokala.

Ma moja Larika tudi tako joka, ko pride frendica (Eva) s svojim sinekom... on tkooooo zja.... joj, za vsako stvar, ko ni po njegovo, spušča take krike..... Lara pa joče...

Ko pridem v sobo, potem, ko se ona zbudi... joj, kako se ustraši, tudi, če čisto počasi odprem vrata.... zdej se vedno odkašljam, ko prihajam, da me sliši....

Kašice pa imamo kr tiste od DM... meni so dobre, Lari pa tudi... pa še drage niso tako.. user posted image

Bova ena drugo malo podpirale? Jaz tudi ne bom, sem si shake naredila in to je sve za danes.... joj, kaka sem, ko balon sem ratala....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 930
31.3.2009 21:04:10   
Lara Croft

BUBI.... hvala bom prebrala ob priliki do konca... si bom shranla.... ma sej tudi mi ne hodimo ne vem kako visoko.... Pa tudi nje ne mislim ne vem koliko časa na hrbtu nosit.... Nanos, Slavnik... tko da za eno urco dve... malo počitka in nazaj... Bomo že potem, ko bo lahko sama hodila, šli še kam....
Kak je Bubika?

Neposredna povezava do sporočila: 931
31.3.2009 21:04:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz sem tud lačna za zjokat...........pa sem 1 kivi pojedla, pa cel krožnik jagod.........sam kaj ko mi diši sendvič...........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa daj,kaj se matraš....pojej..pol pa 15 sklec naredi..pa si na istem..user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 932
31.3.2009 21:04:53   
Jazzy1

Ja madonca, zakaj pa ne poješ sendviča potem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 933
31.3.2009 21:05:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte?

Jaz tud nimam pojma kaj bi to blo... Še dobro, da mi misli ne morte bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 934
31.3.2009 21:07:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

halo punčare!
Jest vas še vedno spremljam. res da bolj pomalo pišem, ker me mali tolk zaposli.
Dejte mi nekej povedat. Ali vašiuser posted image že sedijo čist sami , tko naprimer, da jih na tla posadite in čičajo.
Moj sicer že sedi, vendar ga malo vinta ko pijančka, ne sedi pa še samostojno. res pa je, da se pa že plazi, tako da se je že začelo lovljenje po stanovanju.

Naša že skoraj hodi... user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 935
31.3.2009 21:07:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ja madonca, zakaj pa ne poješ sendviča potem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker sem debela.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.3.2009 21:07:42   
pf
Tak jaz sem pojedla pol žemlje in malo sira, pa en duplo sem navrh še. Klinc ga naj gleda. Če pa je bilo kosilo ob pol dveh, zdaj pa že dvojno vidim vse. No zdaj več ne, je pa bilo kar hudo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.3.2009 21:10:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

hej punce! bo katera jeseni dala user posted image v vrtec/jasli? 
nam drugače nič ne preostane, ker sta babici še obe mladi in še obe hodita v službo... pa mi že zdej kr težko pr srčku rata, ko pomislim, da jo bom mogla peljat tja... ampak saj bo le kakšen dan težko, potem bo pa komaj čakala, da gre zjutraj v vrtec...
kakšne izkušnje pa imate ve, ko imate poleg septemberčka še enega otročka?

naš je že vpisan....gre tud v jasli...sicer upam, da mi nekak uspe za 3 mesece podaljšatuser posted image ...ampak ne računam preveč na to...

...ta prvi je tud šel v jasli je novembrski, pa je že avgusta hodil malo na uvajanje tja...sicer prav je šel pol februarja (so mi podaljšali).... je pa hodil postopno do takrat..  Ni bilo nekih problemov.....je sicer parkrat zajokal, ampak takrat je pomembno, da se obrneš in greš....ker takoj neha...če pa ti cinclaš tam, pa jokaš, pa ....pa user posted image  to vidi in izkorišča...

.tako postopno bi rada tudi sedaj tega uvedla.... ne glih sept.,ko je največja gužva, ampak lepo uro po uro, pa pol do kosila, po s spanjem, .....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.3.2009 21:11:39   
Lara Croft
(

Tak jaz sem pojedla pol žemlje in malo sira, pa en duplo sem navrh še. Klinc ga naj gleda. Če pa je bilo kosilo ob pol dveh, zdaj pa že dvojno vidim vse. No zdaj več ne, je pa bilo kar hudo.

Haha... kamor je šel bik pa nej gre še štrik, ne? user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 939
31.3.2009 21:12:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

halo punčare!
Jest vas še vedno spremljam. res da bolj pomalo pišem, ker me mali tolk zaposli.
Dejte mi nekej povedat. Ali vašiuser posted image že sedijo čist sami , tko naprimer, da jih na tla posadite in čičajo.
Moj sicer že sedi, vendar ga malo vinta ko pijančka, ne sedi pa še samostojno. res pa je, da se pa že plazi, tako da se je že začelo lovljenje po stanovanju.

Naša že skoraj hodi... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
31.3.2009 21:12:50   
Jazzy1

ker sem debela.

Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 941
31.3.2009 21:13:10   
meta21

pa daj,kaj se matraš....pojej..pol pa 15 sklec naredi..pa si na istem..user posted image

Da bi le bilo tak enostavno...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
31.3.2009 21:13:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

hej punce! bo katera jeseni dala user posted image v vrtec/jasli? 
nam drugače nič ne preostane, ker sta babici še obe mladi in še obe hodita v službo... pa mi že zdej kr težko pr srčku rata, ko pomislim, da jo bom mogla peljat tja... ampak saj bo le kakšen dan težko, potem bo pa komaj čakala, da gre zjutraj v vrtec...
kakšne izkušnje pa imate ve, ko imate poleg septemberčka še enega otročka?

naš je že vpisan....gre tud v jasli...sicer upam, da mi nekak uspe za 3 mesece podaljšatuser posted image ...ampak ne računam preveč na to...

...ta prvi je tud šel v jasli je novembrski, pa je že avgusta hodil malo na uvajanje tja...sicer prav je šel pol februarja (so mi podaljšali).... je pa hodil postopno do takrat..  Ni bilo nekih problemov.....je sicer parkrat zajokal, ampak takrat je pomembno, da se obrneš in greš....ker takoj neha...če pa ti cinclaš tam, pa jokaš, pa ....pa user posted image  to vidi in izkorišča...

.tako postopno bi rada tudi sedaj tega uvedla.... ne glih sept.,ko je največja gužva, ampak lepo uro po uro, pa pol do kosila, po s spanjem, .....

mi pa začnemo z 3.avgustom, če bomo sprejeti. upam, da ne bo večih težav. sicer ln obožuje otroke, kako bo pa tam, bomo pa videli.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 943
31.3.2009 21:14:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

..ne vem al je že katera odgovorila, ker grem spet po vrstiuser posted image  .... 500 postov...mora bit, da pade tvoja 3zvezdicauser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
31.3.2009 21:14:34   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....je sicer parkrat zajokal, ampak takrat je pomembno, da se obrneš in greš....ker takoj neha...če pa ti cinclaš tam, pa jokaš, pa ....pa user posted image  to vidi in izkorišča...

Meni se bo mešalo, že zdaj sem vsa nervozna, če se čuva kje za kako urco. Ko se bo pa za osem ....

Neposredna povezava do sporočila: 945
31.3.2009 21:14:40   
ključek
user posted image  si nabrala regrat?

Neposredna povezava do sporočila: 946
31.3.2009 21:17:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image ti imaš sttoke stolčekuser posted image ...a imaš tudi tist hrbtni deluser posted image

kateri hrbtni del misliš......user posted image  .

..bom ti zdaj po mailu sliko poslala pa poglej....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 947
31.3.2009 21:19:06   
arabela*
grem film na popu gledat....se vrnem...

Neposredna povezava do sporočila: 948
31.3.2009 21:21:14   
gold fish

user posted image ti imaš sttoke stolčekuser posted image ...a imaš tudi tist hrbtni deluser posted image

idi na mail gledat..., pa zs tud mašuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 949
31.3.2009 21:21:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljivuser posted image .....

jst bi pa rada probala rezultateuser posted image

jaz tud...a napišem naslov...user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?