Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:28:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY je pa prav simpatično pomaldna. o hvala hvala. saj veš............zvončki in trobentice, mačice, vijolice.......... ...ja ful dober...pa marčevke 09 majo dober naslov...tko pomladni sem šla prou gledat.........luštn........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:29:16
|
|
|
|
gloria
|
...zdej pa grem...pridem mogoče kasneje...lep večer.... imaš ZS
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:29:16
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Mi smo bili pa spet po dolgem času na telovadbi in ugotovili, da se je gužva naredila. Ampak Glorie pa ni bilo. ni časa...haha dober izgovor.....ma bom enkrat krenila...saj to bo še trajal a ne ... Bo bo. Samo vse bolj toplo bo zunaj, pa bo vse manj zanimivo v telovadnici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:29:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je ... Matr mu! Fej in fuj! pa to ne moreš verjet,kaj vse lazi po tem svetu sej bolš da ne vemo vsega.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:30:05
|
|
|
|
pf
|
Ma sem lačna, ampak ne bom jedla in pika.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:30:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti S tem da jaz sem še orank za tabo! go go go go go go go.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:30:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY je pa prav simpatično pomaldna. o hvala hvala. saj veš............zvončki in trobentice, mačice, vijolice.......... ...ja ful dober...pa marčevke 09 majo dober naslov...tko pomladni sem šla prou gledat.........luštn........ ...sem vedla da bo tebi všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:33:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you niste resne......... maš nov avatar ne.....sem že mislila da je kaka nova spet si že mislila, da je prišla kakšna nova flufica, pufica......................... kokica..mucica...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:34:05
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Pri Goljatu v Škofji Loki (ali je Kranj?). Pa mislim, da nekje v Vrhniki. Če ne celo Pekarna Vrhnika. Ok, kaj pa mogoče kje na štajerskem koncu? Da se ne bi ravno v Vrhniko vozila po to.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:35:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Če se ne motim je 500 , 1000 in 2000 ! ..kolk ih ma pa pol Saraya mislim, da je 5 maksimum, pa če imaš 2000 ali pa 20000 postov...............menda...... pol pa poherbaš rr po mojem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:35:19
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Petra kaka masa pa je to? Prvič slišim. sem ravno hotela vprašati, si me prehitela....... To je ena taka masa, ki se razgneti in se lahko preko torte položi. V bistvu lahko ful lepo narediš s to maso. Bom dala slikice gor, ko bom naredila torto.
< Sporočilo je popravil petra1978 -- 31.3.2009 20:36:01 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:36:26
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...pa marčevke 09 majo dober naslov...tko pomladni sem šla prou gledat.........luštn........
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 31.3.2009 20:37:06 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:40:05
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Pri Goljatu v Škofji Loki (ali je Kranj?). Pa mislim, da nekje v Vrhniki. Če ne celo Pekarna Vrhnika. Ok, kaj pa mogoče kje na štajerskem koncu? Da se ne bi ravno v Vrhniko vozila po to. To pa ne vem. Mogoče ta rešitev? http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:42:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem jst močno močno razmišljala danes in ugotovila zakaj Lara že dva dni dela kažin za zaspat zvečer.... točno ta dva dni, ko je premaknjena ura, sem jo okopala ob isti uri, kot ponavadi, ampak.... jest pa sem ji dala precej kasnej...... zgleda, da ta prekinjena rutina škodi njenemu spancu... Danes sem jo okopala, sicer malenkost kasneje, kot ponavadi, ma takoj po kopanju je dobila za jest... joško, flaško, kupček in v pojslo... sicer je malo mmmm-jala, ma ni nič jokala in zdej že spi..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Je bla pa cel popoldne tečna... jao, samo po rokah je tela bit.... ne vem, kaj je moji, ponavadi, mirni pupiki...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:45:30
|
|
|
|
gloria
|
puhica13 halooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:46:06
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte? Pri Goljatu v Škofji Loki (ali je Kranj?). Pa mislim, da nekje v Vrhniki. Če ne celo Pekarna Vrhnika. Ok, kaj pa mogoče kje na štajerskem koncu? Da se ne bi ravno v Vrhniko vozila po to. To pa ne vem. Mogoče ta rešitev? http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html hvala, sem to že najdla, ma je ne bi sama delala. Kako je kaj z našimi copatki?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:46:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem jst močno močno razmišljala danes in ugotovila zakaj Lara že dva dni dela kažin za zaspat zvečer.... točno ta dva dni, ko je premaknjena ura, sem jo okopala ob isti uri, kot ponavadi, ampak.... jest pa sem ji dala precej kasnej...... zgleda, da ta prekinjena rutina škodi njenemu spancu... Danes sem jo okopala, sicer malenkost kasneje, kot ponavadi, ma takoj po kopanju je dobila za jest... joško, flaško, kupček in v pojslo... sicer je malo mmmm-jala, ma ni nič jokala in zdej že spi..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Je bla pa cel popoldne tečna... jao, samo po rokah je tela bit.... ne vem, kaj je moji, ponavadi, mirni pupiki... ja lara, tvoja mirna pupika je včasih tudi nemirna........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:47:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179233 Lara meni je tale prvi skoraj bolj všeč. Strehica fajn pride po moje. A nameravata z Laro v hribe? Ma ja, jst sem ful v hribe hodila zadnja leta..... mi ful manjka, komaj čakam, da bo sedela, da jo dam lahko notri... ga bom kar naročila, samo bi se odločam tudi med sedežem za bicikel in ne vem katerega kupit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:48:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vprašanje, kdaj bo bubika zaspala, je čisto boga. Tak mirno je gledala popoldan dogajanje okoli sebe, s takimi solznimi očkami Pa skoz jamra. Hvala bogu da vsaj je. Pa cartat se pusti, kar se sicer ne. Še inhalacijo je stoično prenašala joj,pikica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:50:29
|
|
|
|
puhica13
|
halo punčare! Jest vas še vedno spremljam. res da bolj pomalo pišem, ker me mali tolk zaposli. Dejte mi nekej povedat. Ali vaši že sedijo čist sami , tko naprimer, da jih na tla posadite in čičajo. Moj sicer že sedi, vendar ga malo vinta ko pijančka, ne sedi pa še samostojno. res pa je, da se pa že plazi, tako da se je že začelo lovljenje po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:52:09
|
|
|
|
puhica13
|
aja, drugače pa imamo že oba spodnja zobeka, kdaj pa ponavadi zgoraj pridejo ven, ker se spet slini, pa spet ima žareča lička pa pikasto rit-take znake je imel pri prvih dveh zobkih! No ja pa tečka je bil za p...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:54:40
|
|
|
|
Čarli08
|
Copatki so prvi že v carinski.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 20:54:59
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vprašanje, kdaj bo bubika zaspala, je čisto boga. Tak mirno je gledala popoldan dogajanje okoli sebe, s takimi solznimi očkami Pa skoz jamra. Hvala bogu da vsaj je. Pa cartat se pusti, kar se sicer ne. Še inhalacijo je stoično prenašala bogica mala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?