Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:08:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a vam že kaj osle kažejo? nič niste videle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:09:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: tia Koliko obrokov pojedo čez celi dan ? Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko. ma smo vsi pri neki glihi, samo tisti ta pridni nimajo nočne flaške
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:11:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vsakih štirinajst dni greva malo skupaj spat popoldne in takrat me tak občuduje in boža. Mi je všeč, njej pa tudi. Slatkec moj mali. ..tak gre naš tisto popoldansko spanje spat...se jaz kako min. zraven vležem...pol me pa gleda, pa boža, pa smejča se....ma se kar topiš lahko zraven...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:16:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Aja, pa še tale problem zadnji teden. Previjanje postaja prava mora... Prej je blo tko luštn, zdej pa sam da jo položim na previjalno, se obrne na trebuh. In ko jo obračam, vleče vse za sabo, vse prebrneva, preden je oblečena, je treba plenico 5x popravljat. Pa ji dam kaj zanimivega v roke, da bi jo zamotilo, pa se s tem vred obrne na trebuh. Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a ne boš mogla zgleda kar hlačke kupit ...easy up pants od pampers....samo so od 8 kg dalje...hitro jo napitaj.... ..tak za info.. mam jaz pri prvem v knjigici napisano, da montiranje plenic ni več možno razen stoje.....je blo sicer par mesecev kasneje...samo je pri 10mes že shodil...tak da .. veš kaj te čaka v kratkem....letala boš za njo in ji stoje menjavala plenice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:21:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dobro jutro jaz sem pa svojo vceraj okoli 18h skopala, ji dala flasko ... zaspala je tam nekje ob 19:30...in spala vse do 7h zjutraj...no, ko sem jo slisala, da se je zbudila...se mi ni dalo prec vstati...sem si mislila....joj, Leyla ...samo se pet minutk me pusti....no....in teh pet minutk se je "zlilo" v eno uro.... ....ona se je lepo igrala z medotom v posteljici, z dudiko se je nekaj pogovarjala....no v glavnem, mamico je "pustila" pri miru do 8h Ob 8h sem ji dala flasko...je spila...sva se malo premetavali v taveliki postelji...in zdaj je ponovno zaspala ... ... ...pa kje vi to jemljete take otročke .. ...kaj samo naš ga sračka še al kaj......pa zdaj je res začel vsako uro ponoči , prav nori po kinderpetu.... ...danes sem bla že malo ...., sem se skoraj naredila, da ne slišim... pa ni šlo.....tud ko pride k meni v posteljo se suče kot kaka vrtavka...in je že počez, pa me z nogami binca, pa ....samo pol me pogleda, pa e nasmeje in jaz seveda takoj vse pozabim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:22:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB Dobro jutro! Midva sva spala do 9 ure. Mi je prav pasalo, ker sinoči nisem mogla zaspati. Očitno je moj pikec to začutil. našo pa nič ne gane...........ob 7 auf.......... ...........pa če jo še tako lepo prosim........ tvoja je vsaj ob 7, moj pa že ob 5.30
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:23:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a ne Obrni jo pa se bo zadaj zapenjala Da boš mislila, da ne gre. Je bil enkrat Gal pri moji mami in je prišel domov tako povit, da so se plenice zadaj zapenjale. Kak sem se moja ga je tud 1x tak previla, je rekla...pa kak težko sem skup pravila.....pol se je pa tak režala, ko je videla kaj je naredila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:23:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you niste resne......... maš nov avatar ne.....sem že mislila da je kaka nova spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:24:36
|
|
|
|
gold fish
|
...no, ko pa fiška pride....ma pa ponavadi kar monologe .. ..grem tud jaz...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 11:50:52
|
|
|
|
Virtualna
|
Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je ... Danes me klice ....in se ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu.... ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje... ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim vse ok....halloooooooooooooooooooooo da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel.... No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil.... ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub..... ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo... in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo.... ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa .... Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede... No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat... Mislim, noooooooooooooo.... za pop.izdit....izkusnja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 12:31:24
|
|
|
|
Alenka_
|
najprej čestitke sestrici in tebi, bodoča tetka! tistega prok... starca bi pa jaz prijavla zdr.zbornici al pa inšpekciji! najprej bogo revico totalno prestraši, pol pa začne "tolažiti"... upam da je zdej pomirjena in da bo srečno donosila! in seveda dobila zdravega otročka!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 12:33:13
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dobro jutro jaz sem pa svojo vceraj okoli 18h skopala, ji dala flasko ... zaspala je tam nekje ob 19:30...in spala vse do 7h zjutraj...no, ko sem jo slisala, da se je zbudila...se mi ni dalo prec vstati...sem si mislila....joj, Leyla ...samo se pet minutk me pusti....no....in teh pet minutk se je "zlilo" v eno uro.... ....ona se je lepo igrala z medotom v posteljici, z dudiko se je nekaj pogovarjala....no v glavnem, mamico je "pustila" pri miru do 8h Ob 8h sem ji dala flasko...je spila...sva se malo premetavali v taveliki postelji...in zdaj je ponovno zaspala ... Ja madonca imaš ti zgledno punčko!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 12:33:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Danes me klice ....in se ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu.... ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje... ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim vse ok....halloooooooooooooooooooooo da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel.... No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil.... ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub..... ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo... in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo.... ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa .... Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede... No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat... Mislim, noooooooogoooooo.... za pop.izdit....izkusnja.... Ej to pa spada v kategorijo "saj ni res pa je!". Kreten neumen, da ne rečem še kaj hujšga.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 13:14:41
|
|
|
|
Alenka_
|
hvala jah mam še tretji letnik (redno) za spacat skupaj-tam nekje 8 izpitov in še diploma v istem letu (sem padla v bolonjski sistem in mamo sedaj v okviru zadnjega-tretjega letnika še diplomo za napisat) tko da so nam iz 4 let naredl 3 leta in seveda skenslal absolventski staž. kakorkoli že- bomo zmogli katero smer pa študiraš? jaz sem ubrala kar kadrovsko-izobraževalno smer. mi je ful fajn slikice pa bom obvezno pokazala, samo možek mi more pokazat kako nej to spravim na forum... sem jaz kar se tega tiče mal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 14:24:42
|
|
|
|
Alenka_
|
hej punce! bo katera jeseni dala v vrtec/jasli? nam drugače nič ne preostane, ker sta babici še obe mladi in še obe hodita v službo... pa mi že zdej kr težko pr srčku rata, ko pomislim, da jo bom mogla peljat tja... ampak saj bo le kakšen dan težko, potem bo pa komaj čakala, da gre zjutraj v vrtec... kakšne izkušnje pa imate ve, ko imate poleg septemberčka še enega otročka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 14:44:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je ... Danes me klice ....in se ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu.... ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje... ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim vse ok....halloooooooooooooooooooooo da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel.... No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil.... ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub..... ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo... in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo.... ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa .... Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede... No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat... Mislim, noooooooooooooo.... za pop.izdit....izkusnja.... jst bi ga taku zašalamajzala da bi bil mislm no....... pravilno se je odločila, da gre zdaj nazaj k svoji G v Ljubljani in tut za porod pa vse nadaljne preglede naj se meni pri tej G.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 14:47:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
virtualna - pa je to tvoja sestra povedala svojmu možu/partnerju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 14:47:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Spet ste se razpisale.... upam, da vas uspem zvečer prebrat. Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila. Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen Jelša in mačice so zdaj na udaru. No, jaz še vedno mislim, da je zaradi skute.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 14:56:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila za bubiko! Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen Jelša in mačice so zdaj na udaru. No, jaz še vedno mislim, da je zaradi skute. TI kar zaupaj svojemu občutku!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 14:57:04
|
|
|
|
Jazzy1
|
A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:01:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Spet ste se razpisale.... upam, da vas uspem zvečer prebrat. Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila. Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen Jelša in mačice so zdaj na udaru. No, jaz še vedno mislim, da je zaradi skute. sm šla še en krat pogledat slikco od bubike jst sm tud tega mnenja, da je to od hrane ker pri cvetenju se je pri nas (pri ta večjem) pojavil izpuščaj kot koprivavica tole je pa vidit drugače (vsaj jst tako vidim, kot da ima take suhe izpuščajčke) moj ta večji jih je mel skos po ličkah dokler sva se dojila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:02:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Aja, pa še tale problem zadnji teden. Previjanje postaja prava mora... Prej je blo tko luštn, zdej pa sam da jo položim na previjalno, se obrne na trebuh. In ko jo obračam, vleče vse za sabo, vse prebrneva, preden je oblečena, je treba plenico 5x popravljat. Pa ji dam kaj zanimivega v roke, da bi jo zamotilo, pa se s tem vred obrne na trebuh. Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a ne Super je meni to.... se lepo igrava in čas gre mimo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:02:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? vidiš jaz jo že imam ta tretjo pa nisem veliko pred teboj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:05:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
bubi - pa še nekaj sem se spomnila ko je moj dobil izpuščaje ob cvetenju so ti izpuščajčki izginili brez sledu (recimo v parih urah) izpuščajčki od hrane so pa potem bili še kar dolgo (tudi več dni) no ne vem če sem ti s tem kaj pomagala to je sam moja izkušnja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:11:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje? Lovro zjutraj in zvečer še dobi flašo, ostalo na žličko. Ko vidi flašo se mu skoraj meša od veselja...kar smeje se in maha z vsemi štirimi. Zdaj me pa zanima, kdaj naj bi mu ukinila hranjenje po dudi oz. do kdaj se mislite ve rešit vseh dud? jst poznam več ljudi, ko so jim ugotovili to alergijo (zdej se ne spomnem kako točno se reče tej bolezni) pri različnih starosti od otrok do starejših
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?