|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
31.3.2009 15:14:53   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sva šli z Laro prej na sprehod... in hodiva pač po neki cesti.... kr naenkrat pa za nama začne nekaj roboštat.... se obrnem nazaj in par metrov, morda 5,6, se zruši dol na cesto en star in gnil borovc... đizus nooo... 

ojojuser posted image

ja ta je pa orenk đizus........
pa kaj komunala nič ne dela?????

pa sej ni da bi člowk goworu.......

ja če nisi prvezan v avtu.....kazen....
če prevoziš rdečo .....kazen....
kaj pa če ti posušeno drevo pade na glavo....aja sam si kriv...mislm........
k sreči da se vama / nobenmu ni nič  zgodilo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
31.3.2009 15:15:52   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Evo, vabilo 1. stran:

Kjuti kjuti. Mi smo to bolj po domače naredili user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 852
31.3.2009 15:16:40   
RAČKAPK
kaj pa kuwerte....modre, roza.....user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 853
31.3.2009 15:21:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko.

Hehe...kako mi je lušten izraz marenda. Enkrat, nekoč, dolgo tega,,,,,sem se mal italijanščine učila, ampak tale izraz mi je pa čist ušel s spomina. Je sploh italijanski??

Ma je iz Italijanščine spakedran, ja... user posted image

Pa še en komad, kr tako.... user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=vNhumsdp-pY

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
31.3.2009 15:25:09   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

najprej čestitke sestrici in tebi, bodoča tetka!

tistega prok... starca bi pa jaz prijavla zdr.zbornici al pa inšpekciji! najprej bogo revico totalno prestraši, pol pa začne "tolažiti"... user posted image

upam da je zdej pomirjena in da bo srečno donosila! in seveda dobila zdravega otročka!

Se podpišem. Banda dohtarska.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 855
31.3.2009 15:25:15   
Čarli08

Se ji je pač malo cartanja zluštalo. Jaz se tudi rada stisnem za zaspat user posted image

Ma mi se fuuul cartamo... tudi pred spanjem... ma nočem pa, da je odvisna od nekoga za zaspat... user posted image

Jaz se tudi tega bojim. Poslušam kolegice, ki hodijo s štiriletnimi malčki spat ... tega pa res ne bi.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 856
31.3.2009 15:27:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obrni jo pa se bo zadaj zapenjalauser posted image

To bom jaz naredila, ker so te pleničke zadaj tako tenke... spredaj pa bolj debele.... pa bi to bolj debelo rabla zadaj... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 857
31.3.2009 15:28:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Se ji je pač malo cartanja zluštalo. Jaz se tudi rada stisnem za zaspat user posted image

Ma mi se fuuul cartamo... tudi pred spanjem... ma nočem pa, da je odvisna od nekoga za zaspat... user posted image

Jaz se tudi tega bojim. Poslušam kolegice, ki hodijo s štiriletnimi malčki spat ... tega pa res ne bi.

Pa koliko je takih mamic.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 858
31.3.2009 15:33:43   
pf
Medve sva bile spet po nakupih. Ni čudno, da je moja kartica user posted image . Sva šle po plenice in po sadne in žitne kašice, pa robce za rito.  Me je skoraj kap, 73 € je bil račun. No samo sem pa res nakupila za mesec in pol sigurno. Malo je odročen ta  Mueler v MB-ju in se mi ne da malo po malo kupovat. Ko grem pač nakupim ful plenic in vsega kar rabiva, potem pa za slaba dva meseca spet. Sem kupila hippove robce za rito s kamilico. A jih je že imela katera?
Moram se tak Lani zahvaliti, da nisva še več nakupili, ker če bi bila brez vozička bi si sigurno vzela čas in nakupila še kaj drugega. Zdaj pa panka, potem pa greva k njeni prijateljici Evi na obisk, da se bosta spet lahko čudile ena drugi.
Bubi, da ti Bubika čimprej ozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 859
31.3.2009 15:45:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

no meta21, bova rekli kakšno???user posted image

Sem bila samo navidezno prisotnauser posted image user posted image user posted image ....v resnici pa daaaaleeeeč pročuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 860
31.3.2009 15:53:46   
meta21

A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

Če se ne motim je 500 user posted image user posted image user posted image , 1000user posted image user posted image user posted image user posted image  in 2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 861
31.3.2009 16:14:34   
gloria

A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

Če se ne motim je 500 user posted image user posted image user posted image , 1000user posted image user posted image user posted image user posted image  in 2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image

..kolk ih ma pa pol Sarayauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 862
31.3.2009 16:15:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

najprej čestitke sestrici in tebi, bodoča tetka!

tistega prok... starca bi pa jaz prijavla zdr.zbornici al pa inšpekciji! najprej bogo revico totalno prestraši, pol pa začne "tolažiti"... user posted image

upam da je zdej pomirjena in da bo srečno donosila! in seveda dobila zdravega otročka!

Se podpišem. Banda dohtarska.

....se podpišem pod pf-ino izjavo

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 863
31.3.2009 16:16:02   
gloria
user posted image ti imaš sttoke stolčekuser posted image ...a imaš tudi tist hrbtni deluser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 864
31.3.2009 16:16:33   
Lara Croft

Pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... user posted image user posted image user posted image

Dohtorji, komunala... vsi so za na odpad... user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 865
31.3.2009 16:17:36   
gloria
...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljivuser posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 866
31.3.2009 16:34:19   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljivuser posted image .....

jst bi pa rada probala rezultateuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 867
31.3.2009 17:01:51   
arabela*
dan vsem...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 868
31.3.2009 17:02:46   
arabela*

Pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... user posted image user posted image user posted image

še prehitro...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 869
31.3.2009 17:42:01   
Jazzy1

Uf to je pa še doooolga user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 870
31.3.2009 17:54:04   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obrni jo pa se bo zadaj zapenjalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 871
31.3.2009 18:06:21   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je user posted image ...

Matr mu! Fej in fuj!

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 872
31.3.2009 18:10:14   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Spet ste se razpisale.... upam, da vas uspem zvečer prebrat.

Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. user posted image  Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.

Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen user posted image  Jelša in mačice so zdaj na udaru.

No, jaz še vedno mislim, da je zaradi skute.

Bubi user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
31.3.2009 18:11:52   
Čarli08

Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
31.3.2009 18:18:44   
Čarli08
MTY je pa prav simpatično pomaldna.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?