|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
31.3.2009 18:19:33   
Čarli08
Mi smo bili pa spet po dolgem času na telovadbi in ugotovili, da se je gužva naredila. Ampak Glorie pa ni bilo.

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 31.3.2009 18:20:49 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 876
31.3.2009 18:21:51   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti

S tem da jaz sem še orank za tabo! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 877
31.3.2009 18:36:31   
Lara Croft
Kateri od teh dven je primeren za v hribe?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179233

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174159

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 878
31.3.2009 19:06:13   
Čarli08
Po moje tist s strehico.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 879
31.3.2009 19:06:37   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz bi se odločila za prvo vrianto (rdečega), prevladala pa je strehica, ker sonce je res ful nevarno, v hribih pa še posebej. Je treba čuvat naše malčke pred soncem.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 880
31.3.2009 19:42:48   
pf

Lara meni je tale prvi skoraj bolj všeč. Strehica fajn pride po moje. A nameravata z Laro v hribe?

Neposredna povezava do sporočila: 881
31.3.2009 19:48:40   
pf
Lana spi ko cuker. Se je najedla in napila ful, zdaj pa panka. Na obisku je bilo fino, le prijateljica Eva toliko vriska in tako na glas, da se je naša kar boji. Bolj je Eva vriskala, bolj je Lana jokala. Miška mala. Se je nekaj zaštudirala in gledala igrače, pa je ona zakričala in je našo kar streslo in v jok, pol je bil en cajt mir, pa spet vrisk in spet jok. Nista sprva najdle skupnega jezika. user posted image Se kar vidi kje je še kak otroček v hiši. Ona ima še bratca in taki otročki niso tako bojazljivi. Naša je sicer veseljak in ni boječka, ampak nje se pa zgleda boji. Zdaj je že drugič revček jokal. Saj se je bo navadila. Ampak čez čas je Eva opazila, da Lana zajoka, ko ona vriska in je tudi ona nehala. Pol je bilo pa dobro.
Sem ji dala za večerjo Milupino kašico z piškoti, ki se z vodo zmeša. Je tak pojedla, pa moram reči, da sem probala in je res okusna, pa drugače nisem za take poce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 882
31.3.2009 20:07:19   
*bubi*

Lara, TOLE si preberi. Tisti pdf file. 1x sem ga brala, je res zanimivo napisano. Čeprav jaz verjetno tega ne bom nikoli rabila (nismo neki hribolazci user posted image ).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 883
31.3.2009 20:10:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

niste resne.........user posted image

maš nov avatar ne.....sem že mislila da je kaka nova spetuser posted image

si že mislila, da je prišla kakšna nova flufica, pufica.........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.3.2009 20:10:18   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Danes me klice ....in se user posted image ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu....user posted image ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje...user posted image  ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega user posted image ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim user posted image  vse ok....halloooooooooooooooooooooouser posted image  da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel....
No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil....user posted image user posted image user posted image  ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub.....user posted image user posted image user posted image ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo...user posted image user posted image user posted image user posted image  in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo....user posted image ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede...user posted image

No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat...

Mislim, noooooooogoooooo.... za pop.izdit....izkusnja....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej to pa spada v kategorijo "saj ni res pa je!". Kreten neumen, da ne rečem še kaj hujšga.

mislm.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 885
31.3.2009 20:10:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. user posted image  Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.3.2009 20:10:38   
ključek

MTY je pa prav simpatično pomaldna.

o hvala hvala.user posted image

saj veš............zvončki in trobentice, mačice, vijolice..........user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 31.3.2009 20:24:38 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.3.2009 20:11:32   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

Če se ne motim je 500 user posted image user posted image user posted image , 1000user posted image user posted image user posted image user posted image  in 2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image

..kolk ih ma pa pol Sarayauser posted image

mislim, da je 5 user posted image  maksimum, pa če imaš 2000 ali pa 20000 postov...............menda......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.3.2009 20:14:19   
*bubi*
Grem. Danes pa res ne bom z vami klepetala. user posted image

Vprašanje, kdaj bo bubika zaspala, je čisto boga. Tak mirno je gledala popoldan dogajanje okoli sebe, s takimi solznimi očkami user posted image  Pa skoz jamra. Hvala bogu da vsaj je. Pa cartat se pusti, kar se sicer ne. Še inhalacijo je stoično prenašala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
31.3.2009 20:19:26   
petra1978
Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 890
31.3.2009 20:21:36   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Eno vprašanje, ki ne spada sem, ampak vseeno - kje naj kupim tičino (ticcino) maso za torte?

Pri Goljatu v Škofji Loki (ali je Kranj?). Pa mislim, da nekje v Vrhniki. Če ne celo Pekarna Vrhnika.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 891
31.3.2009 20:23:07   
gloria

Mi smo bili pa spet po dolgem času na telovadbi in ugotovili, da se je gužva naredila. Ampak Glorie pa ni bilo.

user posted image ni časa...haha dober izgovor.....ma bom enkrat krenila...saj to bo še trajal a neuser posted image ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 892
31.3.2009 20:24:24   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljivuser posted image .....

jst bi pa rada probala rezultateuser posted image

...pridiuser posted image ...ma saj ne bi tolk pekla če ne bi imel tast 60 let v petekuser posted image ....on mi je pa res pri srcuuser posted image ....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 893
31.3.2009 20:24:45   
pf

Petra kaka masa pa je to? Prvič slišim.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 894
31.3.2009 20:25:59   
ključek

Grem. Danes pa res ne bom z vami klepetala. user posted image

Vprašanje, kdaj bo bubika zaspala, je čisto boga. Tak mirno je gledala popoldan dogajanje okoli sebe, s takimi solznimi očkami user posted image  Pa skoz jamra. Hvala bogu da vsaj je. Pa cartat se pusti, kar se sicer ne. Še inhalacijo je stoično prenašala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
31.3.2009 20:26:32   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Petra kaka masa pa je to? Prvič slišim.

sem ravno hotela vprašati, si me prehitela.......user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 896
31.3.2009 20:26:33   
gloria

Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. user posted image  Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.3.2009 20:26:56   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je user posted image ...

Matr mu! Fej in fuj!

pa to ne moreš verjet,kaj vse lazi po tem svetuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 898
31.3.2009 20:27:38   
ključek

Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti

S tem da jaz sem še orank za tabo! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

ah, ne porajti teh user posted image .

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
31.3.2009 20:27:41   
gloria

MTY je pa prav simpatično pomaldna.

o hvala hvala.user posted image

saj veš............zvončki in trobentice, mačice, vijolice..........user posted image user posted image user posted image

...ja ful dober...pa marčevke 09 majo dober naslov...tko pomladniuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?