|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
29.3.2009 13:02:03   
Tabali

wow DaniNeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŠANK ROCKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image
no jst sem končno prišla na svoje - ko sem končno po petih dneh objela Danajo sem lažje zadihala in po moje se mi jie tut krvna slika u momentu zboljšalauser posted image user posted image user posted image
sicer, ona se je mela super, zdele mamo pogajanja za it nazaj - frajerka mala, ne da se ji it, ona bi bla kle, sej... jo čist zastopim jst bi tutuser posted image user posted image user posted image
čestitke metuljčici
se še oglasim, če ne prej zvečer
eno lepo nedeljo vsem skupaj

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.3.2009 15:03:51   
DeMer
Ola, sorodilke! user posted image

Kako ste kaj na takle prečudovito zaspan dan? Men so takile dnevi sem ter tja všeč, da je bolj umirjeno vse skupaj in zaspano in da lahko notri lenarimo. Pravim, kakšen dan, kaj več je pa potem že kriza.

No, kje sem bila? V službi je noro, vsak dan sem imel akakšne obveznosti, tudi sobote, seminarji, tekmovanja, .... En dan je imel tudi MArk nastop, no 25. 3. za mamice. Je bilo krasno. Berem vas redno ob zajtrkih ob 5.50, pol pa ne svolgam več. Komaj čakam da gre tale marec mimo, da se stavr malo umiri.

Tabali user posted image da si spustila Danajo malo stran od sebe. Jest ne vem, kdaj bom zmožna tega narediti. user posted image
Kolumbo, user posted image user posted image user posted image za udejstvovanje na RRju, kjub 2 user posted image .
MAteja, user posted image za razturanje v šoli.
Jasna, user posted image da ste se dobro zmenili v vrtcu in da Alen zdaj uživa. Velikokrat sem se spomnila nanj.
DaniNeli, user posted image za -20 kg. Tudi meni bi prišlo nekaj minusa prav. user posted image

No ta pridne sem pohvalila.user posted image

Drgači pa se priporočam tudi jaz za kakšno zasebno sporočilo o gradnji. MI smo v fazi urejanja načrta v glavi. In lede okem in rolet: jaz sem 100% zagovornik rolet. JIh tukaj nimamo in jih hudo pogrešam. Stređna okna sem začela sovražiti, dlih kar mi je zalilo parket (že 100tič), ker pozabimo, da pada dež in potem teče notr. Pa ponoči, če je hud dež tudi ropota in ni več tisti romantični zvok.

Ja, za srečanje sem pa tud jest.
Kolumbo, midve lahko že kej prej, npr kaksno sredo.

Ewo, mali se prebuija, gremo k tašči na kosilo cv spodnji štuk, sem že lačna.

Se vidimo čim prej!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 452
29.3.2009 19:11:16   
DanijelaNeli
Kot je rekla DeMer,da včasih prav paše tek dan kot je danes.Jaz sem šla spat ob 15,pol je prišla še Neli,tati pa je spal kar na kavču.
Zdaj pa sem pošteno lačna zato gremo kaj pojest ven,....gremo na pico.Neli že komaj čaka...user posted image
Danes bomo bolj pozni za it spat zveer...ker smo spali prej...

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.3.2009 19:27:09   
malecka_mateja
čer!

evo mi smo doma jaz sem že stuširana zdaj še tamalo in spat.počasi.
demer lepo te je spet brat.

mi smo tudi lenarli...pa jedli pa pili...

zdaj pa norimo po sobi in se špilamo. pa vsi me sprašujejo če sem noseča.user posted image user posted image nevem zakaj ampak te že. tašča me sparšuje kaj bo. pa pravim sej vem da mam kako kilo več sam noseča nisem.user posted image user posted image ker ne jem mesa...in je celi halooouser posted image user posted image user posted image če pa mi ne paše.

tjaša pa mi prda zdaj pod nos morem it stanovanje zluftatuser posted image user posted image

grem.mogoče še pridem na zaj.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 454
29.3.2009 21:56:34   
DanijelaNeli
Čer!
Jst morem it še pod tuš,pa se mi tako nič ne da.Itak se nobenemu ne spi.Moj gre v Italijo čez 20 minutk...jaz delam pa zjutraj.
Danes mi je tak čuden dan.Pa nevem zakaj,al zaradi vremena,al pa zato,ker sem včeraj žuralauser posted image Mačka niuser posted image ...

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.3.2009 22:13:20   
Tabali
hej DaniNeli kak gre že tista maček brez glave, maček brez repauser posted image user posted image user posted image ... jutri bom spet mačka dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image
joj moja dva se še uspavatauser posted image , pa se mi zdi da sta čedalje bolj budnauser posted image user posted image user posted image , mislim da bo tole še dolga nočuser posted image
drugač smo se kar fajn odpravili od doma, sam... nekje na polovici poti oz. tam okol Celja je pa začela tok jokat, da me je kar groza prepadla, taka žalost jo je prjela, da smo se mogli na Lopati ustavit in it na bencinsko po suhe slive (ja mi se tolažimo s suhimi slivamiuser posted image ), komi komi sem jo uspela potolažiti, da bomo spet šli k baki pa dedi... sam bi se najrajš tut sama zjokala tam zravenuser posted image user posted image
Demer, dej se oglasi še kaj, drugač pa ni blema napišem ti vse kaj te zanima, strešnih oken mi nimamo, ker nama niso všeč (vsaj  neki se nama je ratalo uskladituser posted image )
grem pod tuš, moram še skor dve uri čakat za AB, mislim...

Neposredna povezava do sporočila: 456
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 0:17:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
30.3.2009 7:43:24   
Anonimen
Jutro!!

Sm čist zaspana... Sma šla z mojim učeri okol polnoči spat in smo se koooomi privlekli iz postelje. Vikend je bil napol deloven - sobota ene 12 ljudi v stanovanju, moška ekipa razbijala po otroški sobi, pa vsake tolk si zaslišu kak kreg pa kako kletvico, ženska ekipa pa zasidrana na sedežni, pa vsake tolk smo vlekli otroke narazen. No, so vlekli...Js nism mela cajta, ker sm bluzila po kuhinji za kave, sokove, vino, bureke, pice, ipd...user posted image  Učeri smo se sam zbudili, spili kavo, najedli in šli k enim kolegom na obisk, pa ostali ceeeelo nedeljo. Še kosilali smo tam. Tak, da so vsi tisti kupi cot počakali.

Ta teden hočem že belit in imet vse šaltre in luči, da lahka gremo po tapison, pol pa sam še pohištvo zbrat pa čakat na dobavo. Upam, da ne bomo dolgo čakali.

Se mi pa kr srce para, ko vem, da bo Alen v drugi sobiuser posted image user posted image  Zdej ga je fajn vsake tolk mal polubčkat pa pobožat, pa fajn je poslušat, kako smrči.user posted image

Nč, grem še mal okol prebrat, pol pa na delo in mi ni mrdanja do 15h. Ta teden se spet začne!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
30.3.2009 7:57:40   
malecka_mateja
jutro!

jasna sej bo!sej boš vidla mal boš mela krize ko bo tm spal jaz sem tudi mela.zdaj sem se že navadla, sm še vedno slišim kako smrčiuser posted image user posted image tko da nič bat.

danineli upam da se čimprej spraviš na stare tire.

kolumbo vse bo, če si vrtec pedenala boš zdaj še dvauser posted image .

danaja welcome back at home.user posted image user posted image user posted image sej bojo hiter počitnice in bo spet paket pri baki.

tjaša je že v vrtcu.
midva pa mava kr nekaj za porihtat to dopoldne. tko da veselo na delo.

lep dan pa čeprv deževen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
30.3.2009 14:01:51   
malecka_mateja
haloooo kje ste vse???
kolumbo je v usnjarni ostala, jasna med papiri, tabali pa v postljiuser posted image user posted image user posted image
ostale pa lenariteuser posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 14:04:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 461
30.3.2009 19:26:17   
DanijelaNeli
Evo me ...na starih tirih... Mi je kr folk govoru danes,da sem vsa druga,drgačna...ful happy... Pa sm rekla,da sm si prvoščla life po dolgem časuuser posted image Sam mi je res manjkalo...mal rock n roll-a.
Enkrat aprila si bom spet prvoščla...aja,saj smo na koncu marca...no jst bom šla po 20.aprilu ven...veste kam....user posted image spet na Šank rock-euser posted image ...

Kolumbo
...en Marlboro light zate... jst sm jih preveč med vikendom zato mi zdej ne gre...

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 462
30.3.2009 19:59:31   
malecka_mateja
čer!

kolumbo ti bom dala cigarete...nič same bedarije vam gredo po glavi. jaz ne kadim več kake 7 mesecev in mi tako zelo smrdijo da sovražim kadilce. seopravičujemtistim ki kadijo, ampakmoj ne dobi lupčeka če kadi in bog ne daj da poleg mene kadi da se mi kadi v usta ker popizdim, sej vem ozdravljeni kadilci so najhujši ampak nemoremsi pomagta. sploh nevem kaj sem vidla v cigaretu.

midve s tjašo sva lutale pri seki zdaj sva že pravljico prebrale in se počasi odpravljamo spat.
zdaj je spila obrok mleka in nekaj pojedla zdaj pa nori po sobi. in se meni sama s sabo.

kolumbo bravo za nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danineli no vidiš kak pomembno je da si privoščiš enkaj zase.jaz si vsak esec skoraj privošlim kako pijačko alpa kaj podobnega z kolegicami.paše...

grem zdaj hišo spravit v red.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 463
30.3.2009 20:00:58   
malecka_mateja
ma katera kako premembo pri torti nutela???katera jo je že delal al ste delale čist po receptu???tu bi rabla našo kuharco!kuharca javi seuser posted image
kolumbo kako si ti zadnjič delala???

Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 21:29:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 465
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 21:31:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 21:32:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 467
30.3.2009 21:38:10   
DeMer
NJami, se dobro sliši! Kakšne oblate?

Neposredna povezava do sporočila: 468
30.3.2009 21:42:04   
DeMer
Ohoj!

Danes je bil pa en obupen dan. Jest sem cvikala, da ne bom iz službe prišla zaradi poplav, ampak na srečo je bilo ok, čeprav je bila Sora na meji, da se zlije iz struge. Sovražim dež!!!!!!!
Mali ej bil sitn 100 na uro. Neka trma ga je dajala. Se je kr u tla z glavo, ko ni bilo po njegovem in potem jok do solz. user posted image Bo jutri bolje!

Kolumbo, to sredo, če maš čas.

Jest iščem eno dobro torto sadno čokoladno. MI smo čist napadl ene piškote iz pirime moke z mamrelado oz viššnjami. Jih vsak teden pečemo. Pujsi smo!

Mejte se fajn, pa se še kej oglasim. Mi more spet tole pirdt v navado, pa bo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.3.2009 21:46:50   
malecka_mateja
kolumbo tnx!user posted image
jaz kos em nutelino delala ni bilo sadjauser posted image bom polpol naredla a bouser posted image al pa dveuser posted image bom še vidla

demer lepo te je spet bratuser posted image

kolumbo dihaj no sej zdaj že maš mir al ne??

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 22:57:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 471
31.3.2009 7:29:59   
Anonimen
Jutro!

Mene pa glava boli. Komi se vlečem iz postelje te dni. Sm učeri spet bedela skor do polnoči in pospravljala.

Je bil okol 18h električar pri nam, pa je namontiru 1 šalter in luč user posted image  Ostalo se še mora dovrtat al kaj js vem kaj... V glavnem popizuser posted image !!!

Sm že mislila, da bomo lahko zbelili in šli po tepih, pa no way...

Mah, ne bom vas morila, se slišimo kasneje, če bo čas!

Neposredna povezava do sporočila: 472
31.3.2009 7:31:48   
Anonimen
Aja - Kolumbo user posted image  za montl in jakno. Js sm tud bla lani tule čez cesto v usnjarni na razprodajah, pa nism nič najdla. Pa je šla sodelavka popoldne, pa najdla 3 usnjene jakne za vsega skupi 190€. user posted image  Pa so bile fuuul lepe, ampak js jih nism vidla. Bom zgleda morala kdaj tebe uzet zraven!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
31.3.2009 8:55:49   
malecka_mateja
jutro!

jasna sej bo bolje- tudi počasi se daleč pride.user posted image user posted image sej me smo tudi s tabo

včeraj sem šla pozuno spat danes pa hiter auf sam sem kr ok.
nevem kaj naj skuham???

kje ste vse????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
31.3.2009 10:53:03   
DanijelaNeli
EEj...
Se nahitr javim,ker pol pa morem kej narest doma...Neli sem ob 8h peljala v vrtec...moj je šel zjutraj nekam gor v Slovenijo...jst pa frej...
Zdej morem najprej posesat,pa mal speglat,...pol pa dalje...

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?