Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:40:57
|
|
|
|
lunca14
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE moja prijateljica je pa rodila fantka,sem tok hepi zanjo,sva ble skupaj v sobi ko sem rodila eneja in smo postali družinski prijatelji,kok lepo imajo žana.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:54:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Slovenka...mi smo bili lani v Poreču...men je všeč...pa eno dobro restavracijo smo najdli tik pred centrom...tzelo dobro in razgled s terase na večerno morje . Letos pa bo verjetno kar Vrsar...kampiranje...da bomo lahko več ali manj v majčkah in kopalkah...nč kompliciranja Ja, jaz tudi nisem mislila komplicirat, čeprav bomo v hotelu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:54:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika Naša je pa zmeraj hujša pri rožah. Danes je bilo parkrat razpacano - pa ravno sesam jaz, ona pa od zadaj pri eni roži in zemljo ven. Moram v sredo na sistematskem vprašat, če imajo kako injekcijo proti temu, naj ji dajo No, ampak jo moram pohvaliti - tudi danes je šla spat ob 19.10 - prej se je malo zbudila, potegnila za ono zvezdo na luni, da ji je špilala, ampak nisem šla v spalnico takoj, potem je pa že spet spala. Je spala pa čez dan od 12-14.30. Mislim, super. Zdaj imam pa problemčič, ker imamo jutri v službi mednarodnega gosta in bom še jaz morala predavati v angleščini, pa že dolgo nisem in me je malo panika... pa še šef me bo poslušal. Eh, saj bo. Šef je na vrsti za mano, pa se bo ziher med mojim predavanjem učil za svojega
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:55:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Meni je pa prejle rekel, da ima občutek, da je prišel čas za novo-samo še ta je šele eno leto stara tako, da upam, da bo delala. Jaz sem na tak način fentala 3 dni staro tipkovnico Očitno mi tipke niso odgovarjale No, še dobro, da ne pijem kave
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:55:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela Sem ti že zadnjič povedala - važička. Čeprav zdaj ko se naša še malo bolj navadi na varuško, bova tudi zvečer kam šla. Samo ne ravno za vikend, ker ona je še samska in ima takrat priliko, da si kaj najde
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:55:22
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE moja prijateljica je pa rodila fantka,sem tok hepi zanjo,sva ble skupaj v sobi ko sem rodila eneja in smo postali družinski prijatelji,kok lepo imajo žana. O, sem mislila, da imava skupno prijateljico - ker moja je tudi danes rodila - samo imajo pupo Luno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:55:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela Sem ti že zadnjič povedala - važička. Čeprav zdaj ko se naša še malo bolj navadi na varuško, bova tudi zvečer kam šla. Samo ne ravno za vikend, ker ona je še samska in ima takrat priliko, da si kaj najde Pardon, koga...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 21:16:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE moja prijateljica je pa rodila fantka,sem tok hepi zanjo,sva ble skupaj v sobi ko sem rodila eneja in smo postali družinski prijatelji,kok lepo imajo žana. O, sem mislila, da imava skupno prijateljico - ker moja je tudi danes rodila - samo imajo pupo Luno ................moje ime za pupico,upam,da bo enkrat ratalo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 21:18:56
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka,saj boš lepo prebila led,s svojo angleščino,kot te poznamo,je to zate mala malca
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 21:20:27
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Slovenka...mi smo bili lani v Poreču...men je všeč...pa eno dobro restavracijo smo najdli tik pred centrom...tzelo dobro in razgled s terase na večerno morje . Letos pa bo verjetno kar Vrsar...kampiranje...da bomo lahko več ali manj v majčkah in kopalkah...nč kompliciranja Ja, jaz tudi nisem mislila komplicirat, čeprav bomo v hotelu saj hotel je super...sam cenovno je mal hujš...tko, da mi k šparamo bomo probal čimceneje skoz pridt...že tko je blo v zraku, a bi sploh šli. Drgač pa pri malih ni tolk problema. Vem pa, d je Nejc ful užival k smo prišli s plaže, pa sem jaz kaj na žar vrgla in se je igral zunaj okol šotora. Tudi meni je všeč. Čeprav bi se rajš mal pocrklala..ampak je denar v igri. V kater hotel pa greste...mi smo že lani gledali v kater hotel bomo šli drugo leto v poreču,...je res fajn
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 21:51:31
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem ravno gledala razočarane gospodinje...ne vem če bom lahko dočakala do naslednjega tedna...groza Še dobro, da mi živimo v takem koncu, ko ni tornadov...ali tajfunov, ali tsunamijev. Narava nam res trka na vrata...ampak pri nas je veliko mirnejše kot drugod po svetu. HvaLA BOGU!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 21:56:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Sem ravno gledala razočarane gospodinje...ne vem če bom lahko dočakala do naslednjega tedna...groza Še dobro, da mi živimo v takem koncu, ko ni tornadov...ali tajfunov, ali tsunamijev. Narava nam res trka na vrata...ampak pri nas je veliko mirnejše kot drugod po svetu. HvaLA BOGU! A se lahko kar pod tvoj post prilimam? Lunca, Slovenka - za prijateljici. DOPUST-nimam pojma kaj bomo. se ponavljamo od lani. Mož bi v Slovenijo, jaz pa ne . Zdaj pa da vidimi. Lani mi je uspelo . Za nas itak pride v poštev samo apartma. Zaradi prehrane. Punce, hvala za tolažbo. Saj se toliko res ne sekiram zaradi Lovrove lahkosti, bolj zaradi našega kratkega seznama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 21:58:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ve, ki hodite ven-važičke . Saj je prav.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 22:18:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Oj AS...maš ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 22:20:44
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ve, ki hodite ven-važičke . Saj je prav. Če ne prej bomo pa pri 40- tih hodile ven...kot velegospe seveda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 22:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceer Slike urejam,mi je tali zbrisala cel januar in februar...na sreco so se na telefonu,samo imam vse zmiksano Alea,da z slabimi mislimi slabo priklices...ravn o tem sem danes se razmisljala,da ne smem,ker bo koj spet kaj,samo mi tezko ratuje. Saj je bil malo hec tisto o denarju in poroki...pa super,da sta vse nazaj dobila. Slovenka,Lunca,za prijateljici . Lunca,da se javis...pa tvojo cetico sabo pripeljes al kako?? Tina,sem brala,da je ze bolje,kaj pa zdaj zvecer?? AS,saj midva tut nikamor ne greva zvecer,pa da ti povem,mi je zaenkrat tko vsec.Emso
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 22:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Boste po 50-em žurale.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 23:54:50
|
|
|
|
Tina 28
|
ojoj...vidim, da pančate Kleo...Anja ma danes bolj solidno temperaturo. Sicer je popoldan in zvečer dobila svečko...ampak je bla najhujša vročina ekaj čez 39.00...pa bi Anja še kar rinla pokonc. Zdaj jo ima 37...in to skoraj 4 ure po svečki. Dober znak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 7:23:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp Dobro jutro lunca - ti si bla pa zgodnja . si cer bi ti lahko prišla delat družbo, ker se je LAra zbudila ob 3.51 Evo: za dobro jutro in , da se okrepčate Naj vam tekne!!! Vse najboljše obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 7:36:31
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro samsa hvala za kavo in zajtrk vidm da ste mele debato o dopustu, mi gremo v prikolico, sam mamo problem z datumom, ker so nam v službi kar lepo določili dopust tebi nič meni nič pa ga seveda mož takrt nemore dobit. Bom mogla na šefe pritisnit, da mi dopust prestavijo. Moj škratek pa šekar spi, sej zdej k se hvalim da spi bo sigurno čez sekundo sirena Midva sva mogla tv dat na drugo omaro ker smo ga prej meli prenisko in je Jaka skoz na tv plezov
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 7:37:19
|
|
|
|
anaj22
|
čestitke prijateljicama od lunce in slovenke za Žana in Luno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 7:38:50
|
|
|
|
lunca14
|
Samsa hvala za zajtrk,ne nisem se takrat vstala,se je samo enej neki zbudu,drugač,pa smo spal do zdejle,smo jih mogli budit-vrtec.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 8:06:43
|
|
|
|
lunca14
|
enejeva plenica že tretji dan suha ponoč in zjutraj je šel lulat na kahlico še malo pa ne bo več pleničar.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 8:14:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 enejeva plenica že tretji dan suha ponoč in zjutraj je šel lulat na kahlico še malo pa ne bo več pleničar. enej
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......