|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.3.2009 20:40:57   
lunca14
user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE moja prijateljica je pa rodila fantka,sem tok hepi zanjo,sva ble skupaj v sobi ko sem rodila eneja in smo postali družinski prijatelji,kok lepo imajo žana.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.3.2009 20:54:11   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Slovenka...mi smo bili lani v Poreču...men je všeč...pa eno dobro restavracijo smo najdli tik pred centrom...tzelo dobro in razgled s terase na večerno morjeuser posted image .

Letos pa bo verjetno kar Vrsar...kampiranje...da bomo lahko več ali manj v majčkah in kopalkah...nč kompliciranjauser posted image

Ja, jaz tudi nisem mislila komplicirat, čeprav bomo v hotelu user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.3.2009 20:54:20   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se  pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnikauser posted image

Naša je pa zmeraj hujša pri rožah. Danes je bilo parkrat razpacano - pa ravno sesam jaz, ona pa od zadaj pri eni roži in zemljo ven. Moram v sredo na sistematskem vprašat, če imajo kako injekcijo proti temu, naj ji dajo user posted image user posted image user posted image

No, ampak jo moram pohvaliti - tudi danes je šla spat ob 19.10 - prej se je malo zbudila, potegnila za ono zvezdo na luni, da ji je špilala, ampak nisem šla v spalnico takoj, potem je pa že spet spala. Je spala pa čez dan od 12-14.30. Mislim, super.

Zdaj imam pa problemčič, ker imamo jutri v službi mednarodnega gosta in bom še jaz morala predavati v angleščini, pa že dolgo nisem in me je malo panika... pa še šef me bo poslušal. Eh, saj bo. Šef je na vrsti za mano, pa se bo ziher med mojim predavanjem učil za svojega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.3.2009 20:55:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Meni je pa prejle rekel, da ima občutek, da je prišel čas za novo-samo še ta je šele eno leto stara tako, da upam, da bo delala.

Jaz sem na tak način fentala 3 dni staro tipkovnico user posted image user posted image user posted image  Očitno mi tipke niso odgovarjale user posted image

No, še dobro, da ne pijem kave user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.3.2009 20:55:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela

Sem ti že zadnjič povedala - važička.

Čeprav zdaj ko se naša še malo bolj navadi na varuško, bova tudi zvečer kam šla. Samo ne ravno za vikend, ker ona je še samska in ima takrat priliko, da si kaj najde user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.3.2009 20:55:22   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE moja prijateljica je pa rodila fantka,sem tok hepi zanjo,sva ble skupaj v sobi ko sem rodila eneja in smo postali družinski prijatelji,kok lepo imajo žana.user posted image user posted image user posted image user posted image

O, sem mislila, da imava skupno prijateljico - ker moja je tudi danes rodila - samo imajo pupo Luno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.3.2009 20:55:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela

Sem ti že zadnjič povedala - važička.

Čeprav zdaj ko se naša še malo bolj navadi na varuško, bova tudi zvečer kam šla. Samo ne ravno za vikend, ker ona je še samska in ima takrat priliko, da si kaj najde user posted image

Pardon, koga... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.3.2009 21:16:50   
lunca14

O, sem mislila, da imava skupno prijateljico - ker moja je tudi danes rodila - samo imajo pupo Luno user posted image user posted image user posted image user posted image

................moje ime za pupico,upam,da bo enkrat ratalouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.3.2009 21:18:56   
lunca14
slovenka,saj boš lepo prebila led,s svojo angleščino,kot te poznamo,je to zate mala malcauser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.3.2009 21:20:27   
Tina 28

Slovenka...mi smo bili lani v Poreču...men je všeč...pa eno dobro restavracijo smo najdli tik pred centrom...tzelo dobro in razgled s terase na večerno morjeuser posted image .

Letos pa bo verjetno kar Vrsar...kampiranje...da bomo lahko več ali manj v majčkah in kopalkah...nč kompliciranjauser posted image

Ja, jaz tudi nisem mislila komplicirat, čeprav bomo v hotelu user posted image user posted image user posted image

saj hotel je super...sam cenovno je mal hujš...tko, da mi k šparamo bomo probal čimceneje skoz pridt...že tko je blo v zraku, a bi sploh šli. Drgač pa pri malih ni tolk problema. Vem pa, d je Nejc ful užival k smo prišli s plaže, pa sem jaz kaj na žar vrgla in se je igral zunaj okol šotora. Tudi meni je všeč. Čeprav bi se rajš mal pocrklala..ampak je denar v igri. V kater hotel pa greste...mi smo že lani gledali v kater hotel bomo šli drugo leto v poreču,...je res fajnuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.3.2009 21:51:31   
Tina 28
Sem ravno gledala razočarane gospodinje...ne vem če bom lahko dočakala do naslednjega tedna...groza

Še dobro, da mi živimo v takem koncu, ko ni tornadov...ali tajfunov, ali tsunamijev. Narava nam res trka na vrata...ampak pri nas je veliko mirnejše kot drugod po svetu. HvaLA BOGU!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.3.2009 21:56:12   
aleksandra silvija

Sem ravno gledala razočarane gospodinje...ne vem če bom lahko dočakala do naslednjega tedna...groza

Še dobro, da mi živimo v takem koncu, ko ni tornadov...ali tajfunov, ali tsunamijev. Narava nam res trka na vrata...ampak pri nas je veliko mirnejše kot drugod po svetu. HvaLA BOGU!

A se lahko kar pod tvoj post prilimam?

Lunca, Slovenka -user posted image user posted image user posted image za prijateljici.

DOPUST-nimam pojma kaj bomo.
se ponavljamo od lani. Mož bi v Slovenijo, jaz pa neuser posted image . Zdaj pa da vidimi. Lani mi je uspelouser posted image .

Za nas itak pride v poštev samo apartma. Zaradi prehrane.user posted image

Punce, hvala za tolažbo. Saj se toliko res ne sekiram zaradi Lovrove lahkosti, bolj zaradi našega kratkega seznamauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.3.2009 21:58:07   
aleksandra silvija
Ve, ki hodite ven-važičkeuser posted image .
Saj je prav.user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.3.2009 22:18:45   
Tina 28
Oj AS...maš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 589
30.3.2009 22:20:44   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ve, ki hodite ven-važičkeuser posted image .
Saj je prav.user posted image user posted image

Če ne prej bomo pa pri 40- tih hodile ven...kot velegospe sevedauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
30.3.2009 22:41:47   
Anonimen
Ceer

Slike urejam,mi je tali zbrisala cel januar in februar...na sreco so se na telefonu,samo imam vse zmiksanouser posted image user posted image

Alea,da z slabimi mislimi slabo priklices...ravn  o tem sem danes se razmisljala,da ne smem,ker bo koj spet kaj,samo mi tezko ratuje.
Saj je bil malo hec tisto o denarju in poroki...pa super,da sta vse nazaj dobila.

Slovenka,Lunca,za prijateljiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lunca,da se javis...pa tvojo cetico sabo pripeljes al kako??user posted image

Tina,sem brala,da je ze bolje,kaj pa zdaj zvecer??

AS,saj midva tut nikamor ne greva zvecer,pa da ti povem,mi je zaenkrat tko vsec.Emsouser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
30.3.2009 22:58:51   
Anonimen
Boste po 50-em žurale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
30.3.2009 23:54:50   
Tina 28
ojoj...vidim, da pančateuser posted image

Kleo...Anja ma danes bolj solidno temperaturo. Sicer je popoldan in zvečer dobila svečko...ampak je bla najhujša vročina ekaj čez 39.00...pa bi Anja še kar rinla pokonc. Zdaj jo ima 37...in to skoraj 4 ure po svečki. Dober znak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
31.3.2009 4:29:44   
lunca14
http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp
user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
31.3.2009 7:23:21   
Samsa

http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp
user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

lunca - ti si bla pa zgodnja user posted image . si cer bi ti lahko prišla delat družbo, ker se je LAra zbudila ob 3.51 user posted image user posted image user posted image

Evo: user posted image  za dobro jutro in user posted image , da se okrepčate user posted image

Naj vam tekne!!!

Vse najboljše obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 595
31.3.2009 7:36:31   
anaj22
dobro jutro

samsa hvala za kavo in zajtrk

vidm da ste mele debato o dopustu, mi gremo v prikolico, sam mamo problem z datumom, ker so nam v službi kar lepo določili dopust tebi nič meni nič pa ga seveda mož takrt nemore dobit. Bom mogla na šefe pritisnit, da mi dopust prestavijo.

Moj škratek pa šekar spi, sej zdej k se hvalim da spi bo sigurno čez sekundo sirena

Midva sva mogla tv dat na drugo omaro ker smo ga prej meli prenisko in je Jaka skoz na tv plezovuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 596
31.3.2009 7:37:19   
anaj22
čestitke prijateljicama od lunce in slovenke za Žana in Luno user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 597
31.3.2009 7:38:50   
lunca14
Samsa hvala za zajtrk,ne nisem se takrat vstala,se je samo enej neki zbudu,drugač,pa smo spal do zdejle,smo jih mogli budit-vrtec.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 598
31.3.2009 8:06:43   
lunca14
user posted image user posted image user posted image enejeva plenica že tretji dan suha ponoč in zjutraj je šel lulat na kahlicouser posted image user posted image user posted image še malo pa ne bo več pleničar.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 599
31.3.2009 8:14:52   
Samsa

user posted image user posted image user posted image enejeva plenica že tretji dan suha ponoč in zjutraj je šel lulat na kahlicouser posted image user posted image user posted image še malo pa ne bo več pleničar.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  enej

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......