Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:33:08
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki. RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba. Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:35:22
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 danes je FRAISER, za tiste, ki jih zanima....na SLO 1 al pa 2 okol 21.30 se mi zdi.... way to late for me!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:36:09
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Gogabojan, za alergije. Od moje kolegice mala je imela tudi alergijo na jajca a je izzvenela do dopolnjenega 1. leta. Tako da kar mirno s tem. Res dobro, da ni še na kaj drugega. Mah ja no. Sam sem vesela, da ni alergičen na mleko in na žitarice. Bomo že brez jajčk. Pa saj mu je moj zadnjič dal (kao ni vedel) jajčka mal papat, pa ni bilo res nobene reakcije do sedaj. Tak da Bomo videli kaj bodo krvni testi pokazali. Škoda za alergijo , je pa res boljše da če je že na kaj da je na jajce kot pa na mleko. Kako dolgo pa čakate na krvne teste? Izvide dobimo v roku 10 - 14 dni. Me je zanimal kako dolgo, ker tud jaz čakam na rezultate pa se mi je zdel 14 dni kr dolgo pa vidim da ti tud tak dolgo čakaš .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:36:22
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki. RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba. Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah. HVALA Pšemek bom pogledala recept. Saj biskviti so bolj sočni, zato pa sem vas prosila za pomoč. ŠE KAK RECEPT PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oz. naslov recepta prosimmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:45:50
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki. RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba. Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah. HVALA Pšemek bom pogledala recept. Saj biskviti so bolj sočni, zato pa sem vas prosila za pomoč. ŠE KAK RECEPT PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oz. naslov recepta prosimmmmmmmmmmm Jaz imam tud najrajši kake sočne biskvite ali rulade, al pa tud kak štrudel. Za rulado imam en recept, ki je z kislo smetano in ni fejst sladko ampak fajn sočno in meni osebno fulll dobro. Če te zanima ti ga lahk napišem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:53:34
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki. RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba. Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah. HVALA Pšemek bom pogledala recept. Saj biskviti so bolj sočni, zato pa sem vas prosila za pomoč. ŠE KAK RECEPT PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oz. naslov recepta prosimmmmmmmmmmm Jaz imam tud najrajši kake sočne biskvite ali rulade, al pa tud kak štrudel. Za rulado imam en recept, ki je z kislo smetano in ni fejst sladko ampak fajn sočno in meni osebno fulll dobro. Če te zanima ti ga lahk napišem. Ja prosila bi te ja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 18:57:33
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Evo, pa še ena slikica, ki kaže kaj lahko naredimo s Tommee Tippee kozarčki za pit. Stran jih lahko fliknemo k je taprava šalčka najbolj zanimiva... Lovely kje si jih pa kupila (vprašaj) Jest sem jih ful iskala pa jih nisem našla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:02:08
|
|
|
|
Marisha
|
Uf, Gogabojan a ti je "cuker padu", men tudi in sem ravno zmazala eno lešnikovo čokolado . Lovely, tudi Mark že veselo pije iz kozarca, ampak se mu tolk mudi, da se mu potem zaleti . Evo, ko je že ravno govora o kužkih, vam prilagam slikico, ki sem jo ravno dobila po mailu ena izmed 4 korenjakov bo naša Aja (si jo bom šla v soboto izbrat) . http://www.shrani.si/?c/D4/gahCZN0/pinci--.jpg Lep pozdravček, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:09:52
|
|
|
|
suzy124
|
Gogabojan ti napišem sam zdle ne morem več mi tečka in ga morem animirat. Takoj ko bom lahk ti napišem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:27:42
|
|
|
|
janja 27
|
čveke čveke čveke ste me nsmejale z vašimi postu goga da mate alergijo po drugi strani pa da boš vedela kaj mu ne dat in bo srečko veseljačk naprej in ne bo flekic po obrazu voziček je mega , kje si ga kupla mi je barva full full všeč lovely za -. kolk si bla nervozna k si čakala rezultat po moje si je tud tvoj oddahnil pred vrati da mu nlo treba bežat pred tabo pa inyi za pitje iz skodelice to vsi radi delajo sam da ni flaša suzy za obrat marisha kake pasme bo tvoj psiček?? mi bomo tud nabavli kužija ma še ne vemo kaj in kako , bo pa v pesjaku zunaj v kučici...mam full velik vrt........kak predlog kaka pasma??? mi smo skuhali mineštro ma kaj k je bla pašta bojša tko da je jedla eno žličko pašte eno žličko mineštre sem pa poguntala mam čas ne to je tko k ti otrok preveč spi, tavečja pa je z atijem na vrtu no v glavem če smo pridne čveke in v dveh dneh naklofamo še 40 strani napolnimo lih mesec dni od odprtja drugega dela tko da bejbe v A K C I J O blablablablablablablabla blablablablablabla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:46:20
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan dobiš še od mene recepte, samo da zvezek najdem v katerem imam napisano . Škoda za alergijo, ampak jo je kar dobro odnesel ane. A take krave (op. izrazu) jemljejo dojenčkom kri al kaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:47:06
|
|
|
|
iraira
|
Janja jaz napadam še eno zvezdico
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:47:29
|
|
|
|
iraira
|
Saj je pri 500 al kako?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:51:04
|
|
|
|
suzy124
|
Orehova ali lešnikova rolada 4 jajce 4 žlice sladkorja 4 žlice mletih orehov ali lešnikov (jaz dam rajši lešnike ker jih imam bolj rada) 1 vanilij sladkor NADEV 1,5 ali 2 kisle smetane (mala lončka) Jajce ločiš beljak-rumenjak. Iz beljaka in sladkorja stepeš trd sneg nato ročno primešaš orehe ali lešnike in rumenjak. Spečeš na peki papirju pri 190C cca 10 min. Še toplo namažeš s kislo smetano in zaviješ, kr v peki papirju in pustiš da se nasoči. To je za 1 rolada
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 19:59:01
|
|
|
|
jolly123
|
Nič babnice moj otrok je šel spat, grem jaz na kavč pred tv za kako uro, pol pa v mižule. Lahko noč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2009 20:47:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 20:52:10
|
|
|
|
gogabojan
|
Hvala suzy. Je moj reku da je kratek recept in naj takoj naredim enega. HAHA itak da bom zdaj jaz zavihala rokave. Kuku še katera tu?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 20:52:13
|
|
|
|
iraira
|
Punce jaz tudi šibam....še kuhinjo pospravim, ker je kot da bi atomska padla potem pa pred tv malo pa spat. Tamala mi ga nekaj sračka ponoči hoče dudo pa čajčka...,če jo dam pa k sebi v posteljo pa spi kot top. Mislim da sem jo malo razvadila , če se takega sploh že da razvadit? Saj ima prav mala , zakaj se nebi pri mamici stiskala če je tako fino...pa še mene nič ne moti, ker spim sama na dosti veliki postelji . Čisto sem zalutala zdaj s tem pisanjem Vglavnem mamice in lepo spančkajte pa lepe sanje in čim mirnejšo nočko vam želim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:07:08
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 sem pa poguntala mam čas ne to je tko k ti otrok preveč spi, tavečja pa je z atijem na vrtu no v glavem če smo pridne čveke in v dveh dneh naklofamo še 40 strani napolnimo lih mesec dni od odprtja drugega dela Janja, ni videti kakega velikega interesa . Težka bo v dveh dneh 40 strani. Še posebej, če pomisliš na dejstvo, da bodo Ljubljanske čveke jutri celo dopoldne v živo klepetele in ne tle gor. Je to ful velki minus... Se bomo pa druge toliko bolj potrudile, ane!?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:17:10
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 sem pa poguntala mam čas ne to je tko k ti otrok preveč spi, tavečja pa je z atijem na vrtu no v glavem če smo pridne čveke in v dveh dneh naklofamo še 40 strani napolnimo lih mesec dni od odprtja drugega dela Janja, ni videti kakega velikega interesa . Težka bo v dveh dneh 40 strani. Še posebej, če pomisliš na dejstvo, da bodo Ljubljanske čveke jutri celo dopoldne v živo klepetele in ne tle gor. Je to ful velki minus... Se bomo pa druge toliko bolj potrudile, ane!?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:17:40
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz se bom pa tudi za danes poslovila... Me moj že čaka v postelji... Ampak ne bo danes še nič s slončkanjem ( ), da se ne bi kaj nalezla . Gre pa njegova tridnevna viroza že k koncu. Je vsakič enako. Prvi dan ga boli grlo, drugi dan ga boli vse, cel trup, ta tretji dan mu pa na nos udari... In zdej ga že slišim, kako kiha in smrka v postelji. No, pa sem čist zabluzila... Vse kar sem hotela je, da vam zaželim SLADKE SANJE Evo, Janja, pa še ideja za pasmo...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:19:25
|
|
|
|
Pšemek
|
Kam je spet slika izginila??????? Probam še enkrat...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:22:14
|
|
|
|
Pšemek
|
Poizkus št. 2 SLADKE SANJE
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:22:50
|
|
|
|
Pšemek
|
No, pa je ratalo... Zdej pa res šibam... NOČKO
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:23:50
|
|
|
|
Tejčika29
|
Oj, Alina je bila danes popoldne malo tečkasta ampak mislim da je utrujena, vreme in to. Sva šle po obiskih... KAŠICE - jaz uporabljam Hippove, so mi ok, imajo različne tudi tiste za lahko noč, ampak jaz uporabljam zaenjrat samo My first milk pup. Korenček je pa popoldne pri atiju jedla da je bilo veselje, sem bla ful vesela, jutri ga jemo spet da izključimo alergijo in potem gremo na krompirček, cvetačo... da vse sprobamo pol pa bom začela delat pirejčke mešane. Tudi AM imam Hippovo 1, dodam pa zaenkrat samo 1x na dan 180 ml ker ostalo še dojim. Postopoma bom umikala moje mleko in zamenjala s celimi obroki npr. kašice ki jo je že dalj časa zdaj... Nič hitenja, lepo počasi. Saj smo stari komaj 5 in pol mesecev. Zvečer je Alina tudi naredila obrat iz trebuha na hrbet sama, ampak me žal ni bilo zraven, sem si skočla po pjačko, ah jej pa tako bi jo rada vidla, enkrat ji je že uspelo par tednov nazaj ampak ravno obratno. Imejte se lepo jutri v Areni, pa da ne boste deža priklicale OK???? Nočko vsem ! M.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?