Mandek
|
Janja27, najin ponedeljkov večer bo isti . Gospodinje in mafijke, jaz pa za likalno desko . uf, vidim, da ste že kar na KM. Jaz ne vem, če bi si že upala. Moj me prepričuje, če bi ji že poskusila kako skutko, ampak sploh pojma nimam kako in koliko....Je pa do zdej vse fino prenašala, vse pojedla in bla pridna...razen danes, ko je bolanček. Danes pa samo ziza in flašira Drugače sem uspešno skuhala pol kosila, Zala namreč spet spančak in že 2.danes je zaspala SAMA v svoji posteljici . Zvečer ni problema, ampak, če je presvetlo, pa ni šans. najbrž jo je bolezen tok utrudla, da se ji še protestirat ne da. Aha, nadgradil smo ozvočenje. Zdaj nismo več na dojenčkastem joku, ampak imamo vmes ADEDEDE;BBBBBB . Prejle sem jo posnela, ko se je menila z ogledalom. DEDEDEEEEEEEEDEDEBBBBBBBEBEDE, prou luštna je bla . Na tleh protestiramo, kar naenkrat bi dekle sedelo . Ampak itak še ne zna sama,ddddddd. Sam ji še nekak ne znam dopovedat... Jap, nekdo ima danes časa v presežku....HB za takšne dneve, Ne bolane, umirjene. Ajaaaaaaa, da poročam še o krstu: Zala je bla full pridna, ves čas je gledala očija in se mu smejala, ko jo je župnik krstil, ga je prijela za prst in neki b-jala. Potem pa se župnik spravi na razlago imen in začne z Zalo, mala pa...ooooh...tak, kokr bi se dolgočasla:):) . Vsi so se začel smejat, js itak najbolj Krstili smo jo za Zalo-Mario. Rozalija mi nekak ni blo