|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 17:02:53   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Katere vse pa pridete jutri? Jaz pridem.

Mi2 raje ne bova hodili, če je slučajno katera od naju prenašalka atijeve bolezni, pa da ne bi katere od vas ali vaših user posted image  okužili. Tako da bova kar doma user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
30.3.2009 17:03:31   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Joj, že komaj čakam, da bo mal sončka, ker mi gre tale dež že precej na živce, je Ljubljanica prišla že skoraj do našega balkona, tolk je narastla user posted image .

uf joj kje pa živiš, da imaš balkon nad ljubljanico?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
30.3.2009 17:04:06   
Pšemek
user posted image  user posted image  user posted image  nova stran user posted image  user posted image  user posted image  brez računanja laknerš user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
30.3.2009 17:05:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Katere vse pa pridete jutri? Jaz pridem.

Jaz se bom fejst potrudla ...sem že v LJ, da sem bližje, bom jo pa na rokah prinesla, samo še za avto se morm zmenit, ker sva samo z enim tuki ...kako bo moj šel v službouser posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
30.3.2009 17:08:55   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

gogabojan, voziček je res lep!

tud men je všeč :)

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat.

zakaj pa ne gre zraven noter???
joj škoda za alergijo :( :( :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
30.3.2009 17:24:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

gogabojan, voziček je res lep!

tud men je všeč :)

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat.

zakaj pa ne gre zraven noter???
joj škoda za alergijo :( :( :(

Not ni šel, ker je to bilo nekje v privat hiši, neka Vodušček-ova. Pa je bilo vse tam nekje ozko. Pa je rekel, da bo že vzunaj počakal. Je šel na cigaretuser posted image user posted image user posted image . V laboratorij mislim.

Tam pri zdravnici pa ga je pregledala.

Hvala za :( :( :(

VSEM HVALA ZA SOŽALJE.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
30.3.2009 17:41:25   
Lovely
Dan.

Sem čisto na hitro prebrala kaj se kaj dogaja pri vas.

Pri meni je nekaj novega.

Nisem user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Test negativen.

Jutri pridem v Areno. Po kavici grem še nekaj v BoF pogledat pa v BC.

Ves dan je bila živčna vojna, sem hotla it z Inyo shopping pa zaradi dežja no way, je lilo fuuuul. No in sem morala moža čakat iz službe, da je prinesel test... So se mi pa taki filmi vrteli. Najhujši je bil kako  na sprehod z Inyo tok majhno, dojenčkom in Larsom sama. O maj gad. No, zdaj je more konec. In lahk normalno živim naprej user posted image

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3957
30.3.2009 17:42:47   
Lovely
Gogabojan, zelo lep voziček.
In tudi z moje strani iskreno sožalje za babico user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
30.3.2009 17:46:51   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Gogabojan, zelo lep voziček.
In tudi z moje strani iskreno sožalje za babico user posted image

Men je fullll lep voziček. Pač sto ljudi sto čudi.

Hvala.

In čestitke za NOT being user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
po ta drugi strani pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
30.3.2009 17:48:14   
Pšemek
Lovely user posted image  user posted image  user posted image  za test, da ni bilo +.

A ni zanimivo, malo več kot leto nazaj smo pa vse hotle videti +.

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
30.3.2009 17:48:24   
Lovely
Glede kašic, jaz imam Milupove: riževo, grizovo in ovseno z glutenom - ta svetlo.

Imam pa vprašanje glede nadaljevalnega mleka. Doma imava zalogo Milumila1 tako da je danes (ko je že pač bil v Mullerju) kupil Milumil2. Da ne govorim o tem, da je več vrst (s sladkorjem, brez, z okusom vanilije itd)... Sem pa zdaj gledala škatlo in mi je ful čudno, da piše gor za 6 mesečno dete dva obroka dnevno po 210ml. Inya ima navadno 6 obrokov dnevno - če se ponoči zbudi. Od tega ima zdaj 2 obroka mlečne kašice in tako mislim tudi z GH - uvest dva obroka. Ostanejo mi 3 - 4 mlečni obroki, kar pomeni, da se lahko zgodi, da bo pojedla več, kot piše na škatli... Kaj ve mislite o tem? Sori če neumno sprašujem, res nimam pojma.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
30.3.2009 17:49:57   
Lovely
Ja res Pšemek, total nasproten občutek :)

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
30.3.2009 17:51:09   
Lovely
.100noga, jaz lahko pridem jutri po vaju sam pol grem naprej shopping.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
30.3.2009 17:52:54   
Lovely
Kravje mleko sem jaz brala, da do 1 leta ne ker ima kao čisto druge maščobe kot jih potrebuje otrok al nekaj takega user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
30.3.2009 17:54:34   
Lovely
Lučka, kako ti prideš jutri če bo dež glede na to, da Pšemek ne pride? Če bom jaz .100nogo šla iskat ti moramo najti prevoz (morda Irena, če sem prav prebrala že ima nov avtoček?) če ne pa jaz pridem po vaju.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
30.3.2009 17:56:32   
Lovely
Gogabojan, user posted image  za alergije. Od moje kolegice mala je imela tudi alergijo na jajca a je izzvenela do dopolnjenega 1. leta. Tako da kar mirno s tem. Res dobro, da ni še na kaj drugega.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
30.3.2009 17:57:52   
Lovely
Jaz bi tudi danes rada pogledala TV in ne bi rada, da spet TV gleda mene kot se dogaja zadnje čase user posted image
Morda pa res likanje ni slaba ideja, samo nimam tolk k sem na tekočem...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
30.3.2009 18:01:59   
Lovely
Evo, pa še ena slikica, ki kaže kaj lahko naredimo s Tommee Tippee kozarčki za pit. Stran jih lahko fliknemo k je taprava šalčka najbolj zanimiva...

user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
30.3.2009 18:06:44   
gogabojan
Punce,

dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki.

RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
30.3.2009 18:08:44   
PikicaStonoga

Glede kašic, jaz imam Milupove: riževo, grizovo in ovseno z glutenom - ta svetlo.

Imam pa vprašanje glede nadaljevalnega mleka. Doma imava zalogo Milumila1 tako da je danes (ko je že pač bil v Mullerju) kupil Milumil2. Da ne govorim o tem, da je več vrst (s sladkorjem, brez, z okusom vanilije itd)... Sem pa zdaj gledala škatlo in mi je ful čudno, da piše gor za 6 mesečno dete dva obroka dnevno po 210ml. Inya ima navadno 6 obrokov dnevno - če se ponoči zbudi. Od tega ima zdaj 2 obroka mlečne kašice in tako mislim tudi z GH - uvest dva obroka. Ostanejo mi 3 - 4 mlečni obroki, kar pomeni, da se lahko zgodi, da bo pojedla več, kot piše na škatli... Kaj ve mislite o tem? Sori če neumno sprašujem, res nimam pojma.

ma jaz mislim da ne bo nič narobe ---po eni strani promovirajo uvajanje goste hrane po 6. mesecu, po drugi bi pa naj že v 6. mesecu user posted image  imeli samo še zjutraj in zvečer mleko ...ne gre to skupaj ...ti ji kr daj mlekeca 2x kaj zdaj ...

če bom rabila ti javim, hvala,  sam mislim, da ne bo problem, bo že priletel kdo zjutraj po možeka glede na to, da sva dost blizu nejgove službe ...
inya ful faca na sliki!!! user posted image user posted image user posted image   mi imamo enake nogavičke, sam so ji že maleuser posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
30.3.2009 18:08:51   
gogabojan

Evo, pa še ena slikica, ki kaže kaj lahko naredimo s Tommee Tippee kozarčki za pit. Stran jih lahko fliknemo k je taprava šalčka najbolj zanimiva...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image INYA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
30.3.2009 18:11:06   
gogabojan

Gogabojan, user posted image  za alergije. Od moje kolegice mala je imela tudi alergijo na jajca a je izzvenela do dopolnjenega 1. leta. Tako da kar mirno s tem. Res dobro, da ni še na kaj drugega.

Mah ja no. Sam sem vesela, da ni alergičen na mleko in na žitarice. Bomo že brez jajčk.

Pa saj mu je moj zadnjič dal (kao ni vedel) jajčka mal papat, pa ni bilo res nobene reakcije do sedaj. Tak da user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli kaj bodo krvni testi pokazali.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
30.3.2009 18:13:35   
Lovely
.100noga, a veš da moram jutri tudi štunfke kupit k so ji vsi premali in ji dol lezejo in itak jih dol snema non stop user posted image
Ja, ji bom pač dala tok mleka kot ga bo hotla, sem mislila, da ne bo kaj predozirala k so pol neki vitamini not ipd. Mah ne bom komplicirala.

Ja, Inya je včer zvečer pol riževo kašico kar iz šalčke pila - sem naredila preredko in se je naveličala po žlički... A ima katera problem s stolčkom? Inya se po 10 min naveliča in hoče ven...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3973
30.3.2009 18:14:29   
Lovely
Aja. Inya je zaspala k je od prej navajena ob petih po stari uri. No, bo šla pa pač pozneje spat kaj naj zdaj.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
30.3.2009 18:14:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ma jaz mislim da ne bo nič narobe ---po eni strani promovirajo uvajanje goste hrane po 6. mesecu, po drugi bi pa naj že v 6. mesecu user posted image  imeli samo še zjutraj in zvečer mleko ...ne gre to skupaj ...ti ji kr daj mlekeca 2x kaj zdaj ...

če bom rabila ti javim, hvala,  sam mislim, da ne bo problem, bo že priletel kdo zjutraj po možeka glede na to, da sva dost blizu nejgove službe ...
inya ful faca na sliki!!! user posted image user posted image user posted image   mi imamo enake nogavičke, sam so ji že maleuser posted image user posted image

Jaz tudi mislim, da ni blema, če ji daš  mleko tolikokrat, kolikokrat si pač ona želi.

Jaz pač sem do sedaj samo sestavine pogledala več ne. Otroku pa dam jesti kolikorkrat pač hoče. To je moje mišljenje.

Eni pravijo ne to, drugi ne to.  Če pogledaš, malčica ti pije s kozarca. Drugi tega večino ne delajo do kakega prvega leta. Tako da ti poslušaj svojo princesko, pa boste vsi najbolj zadovoljni.

user posted image user posted image user posted image user posted image so vladarji našega sveta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaj do prvega leta. Ker potem več niso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ODRASLE OSEBEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?