|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 21:35:14   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja pa še to moram povedati. Babico po očetovi strani nisem dobro poznala, ker je umrla ko sem imela 2 leti. Je pa babica imela sestro, ki smo njo klicali babica, čeprav ni bila taprava. Je rekla da jo tako kličemo zato, ker z očetove strani nismo poznali ne dedija ne babice.

Je pa danes umrla v spanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjeti. Zdaj pa res nimam nobene babice več. Dedijev pa nisem niti nikoli poznala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

But life goes on.

Moje iskreno sožalje. Ampak, če mene vprašaš je to najlepša smrt. Se nič ne matraš ampak samo lepo zaspiš. Jaz bi si tudi tako želela.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
30.3.2009 21:47:23   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

A ni luštno?
Je tole nardila moja nečakinja, Tijanina sestrična :) user posted image user posted image user posted image  Dans pa muloti že res vse znajo :)

user posted image

Ohhhh kako lepo. Jaz bi tudi kaj takega imela. Moram poslat Nikovemu bratrancu in sestrični - mogoče še onadva kaj podobnega ustvarita. Res zelo lepo. Koliko je pa stara Tijanina sestrična?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.3.2009 21:51:24   
gogabojan

I R M A  is in the haus.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.3.2009 21:55:00   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mam za pomit po tleh, pa likat..ma likala bom verjetno zvčer k bom gledala razočarane gospodnije....včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam..user posted image user posted image

Tudi jaz sem to včeraj zasledila, samo imam pa problem, ker so v istem terminu tudi Odvetniki na popTv, ki jih tudi rada gledam in imam problem, kaj naj gledam. Pa še z vami ponavadi zvečer čvekam, tako da imam čisto preveč stvari za počet na enkrat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.3.2009 22:00:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ohhhh kako lepo. Jaz bi tudi kaj takega imela. Moram poslat Nikovemu bratrancu in sestrični - mogoče še onadva kaj podobnega ustvarita. Res zelo lepo. Koliko je pa stara Tijanina sestrična?

Ona je v 8. razredu, njen brat pa v 5. pa obadva že delata s tem programčkom user posted image user posted image user posted image
sam še nisem vprašala kako se imenuje ...BOM :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.3.2009 22:01:45   
PikicaStonoga

Ona je v 8. razredu, njen brat pa v 5. pa obadva že delata s tem programčkom user posted image user posted image user posted image
sam še nisem vprašala kako se imenuje ...BOM :)

opa popravek njen bratec je 4. razred ... ;)

programček je pa PHOTOSCAPE user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
30.3.2009 22:02:26   
suzy124

Hvala suzy. Je moj reku da je kratek recept in naj takoj naredim enega. HAHA itak da bom zdaj jaz zavihala rokave. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuku še katera tu?????

Saj je hitro gotovo pa še dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če boš pa delala pa povej če ti je dobrauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.3.2009 22:04:48   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Katere vse pa pridete jutri? Jaz pridem.

Midva z Nikijem žal ne, ker nimava avta. Se bomo pa naslednji teden videle, ko bom imela mogoče že novega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.3.2009 22:08:42   
irma78

No da vam povem kako je na testih:

Alergija:

-  mleko imamo
- jajca    imamo
- arašidi imamo
- pršice  imamo
- jagodičevje  imamo
- lešnik  imamo
- cvetni prah  imamo

Hecam se. Zdaj ne bo grozno, k boste zvedele resnico.

Res imamo alergijo. Imamo pa na jajca in na arašide (fulll burno reagiral).

Sam v sredo in četrtek in petek jedla jajčka pa ni tamal imel nikakršnih flekcov.

So nam še kri vzeli, da bodo fajn stestirali, ker ZAME OZ. JAZ MISLIM da je morda koža tak reagirala glih pr jajcu zato, ker je tam zdraven mel tudi piko k se kao mora pokazati alergija. Al pa jaz to samo upam.

Hvala bogu nismo alergični na žitarice in na mleko. Škoda da smo na jajca. Ampak bo že. Sam da je mleko in kruh OK.

Sem pa mal žalostna zaradi tega. Pa tak priden je bil, ko so ga špikali tam. Ni čisto nič jokal, sam čuknjeno je gledal tisto sestro, ki ga je ščipala. Potem pa se je smejčkal.

Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat.

JAJCA IN ARAŠIDI - potrjena alergija.

Žita in mleko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nismo. Je pa mama me potolažila, da smo glavni dve stvari dali skoz brez alergij. Je rekla da je lažje živeti brez jajčka kot pa brez mleka in kruha.

Aja una je rekla, da moramo paziti kombinacijo hrane, ker določena živila se ujemajo z alergijo jajc in arašidov. Tako da NO WAY jagode, hruške, svinjsko mesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa rekla da je tudi možnost, da bo s časom dobil lahko kako alergijo na pršice, glede na to, da jih moja rodbina ima, in nevem kaj je še bluzila.

Evo spet roman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res lep in zelo ugoden voziček si kupila. Grozno, da imate alergijo, ampak kot je že tvoja mama rekla, HB da na mleko in na žitarice ni alergičen. Brez jajc in arašidov ni problem živet - mi jajc skorajda na jemo, pa čisto lepo živimo.

Aja, pa držim pesti za stanovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.3.2009 22:11:48   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

gogabojan, voziček je res lep!

tud men je všeč :)

Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat.

zakaj pa ne gre zraven noter???
joj škoda za alergijo :( :( :(

Not ni šel, ker je to bilo nekje v privat hiši, neka Vodušček-ova. Pa je bilo vse tam nekje ozko. Pa je rekel, da bo že vzunaj počakal. Je šel na cigaretuser posted image user posted image user posted image . V laboratorij mislim.

Tam pri zdravnici pa ga je pregledala.

Hvala za :( :( :(

VSEM HVALA ZA SOŽALJE.

Ta Voduškova je pa Nikova pediatrinja. Je sicer kar dobra, čeprav kot sem mislim da že enkrat napisala, se ji zdi vse kar ji rečem da je z Nikom narobe, da ni nič posebnega. je pa baje priznana alergologinja, tako da upam, da bo Rokiju vse pravilno ugotovila.

Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.3.2009 22:13:33   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dan.

Sem čisto na hitro prebrala kaj se kaj dogaja pri vas.

Pri meni je nekaj novega.

Nisem user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Test negativen.

Jutri pridem v Areno. Po kavici grem še nekaj v BoF pogledat pa v BC.

Ves dan je bila živčna vojna, sem hotla it z Inyo shopping pa zaradi dežja no way, je lilo fuuuul. No in sem morala moža čakat iz službe, da je prinesel test... So se mi pa taki filmi vrteli. Najhujši je bil kako  na sprehod z Inyo tok majhno, dojenčkom in Larsom sama. O maj gad. No, zdaj je more konec. In lahk normalno živim naprej user posted image

Čestitke, da nisi user posted image . Si se verjetno kar oddahnila, a ne???

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.3.2009 22:14:37   
laknerš
Jest pa mogoče pridem celo zmožem.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.3.2009 22:19:32   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

user posted image

Cukrček, tale tvoja Inya. Ta prava babnca, ki že sama iz šalčke pije user posted image

Res cute, je že prava velika dečva.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.3.2009 22:20:29   
zvezda17
lep pozdrav mamice
po dovgem casu vam malo spet pisem
s tianom se imava zelo lepo uzivava da kar ne najdem casa da bi kaj veliko pisala
kdaj pa kdaj vas preberem in vidim da ste zelo pridne s pisanjem
kako se kaj ze uvajate v gosto hrano midva se dojiva in jeva gosto hrano z velikim zanimanjem
kaj jim kaj ze dajete za jest
kako pa kaj pripravljate kaksne omakce ali pa minestrice zelenjavne
8.4.imava 3.cepljenje
ima pa ze 9.5kg in je velik 74cm
imejte se lepo se naprej ker bo se prehitro konec lepega ko smo lahko z nasmi soncki skupaj cev dan user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.3.2009 22:23:37   
mbd0411
Da še jaz kako pametno povem nouser posted image Jaz mojemu že kak mesec zraven dajem alpsko mleko.Najprej 1,6 brez laktoze,potem pa 3,5.Nobene alergije.Dajem tudi skutko,pa je bp.Seveda še je  mleko-hipp,sam včasih dodam alpsko.Ni problemov.Tudi jabolko,malo banane,drgač pa po večini zelenjavo,jo ima rad.In sok pije,ker težko kaka.Od Allete ali pa frutek,hipp....Malo mešam.Nad temi kašicami od Milupe in hipp,ki se z vodo mešajo-riževe...pa ni navdušen.user posted image Pa kar 4 imam odprte,ker probujemuser posted image .Bo že pojedel.
Danes je bil tako priden,pa veliko je spal.Ponoči še vedno parkrat vstanem.Do zdaj je samo 1x spal celo nočuser posted image Pa še takrat je imel prvič vročino,ki je kot je prišla tudi izginila.
Goga..Tudi moje sožalje.
HB da le ni alergičen na vse,brez jajc se pa da prežvet.verjtno to z leti mine.Jaz sem bila na jajce,suhomesnate izdelke,jagode...pa je minilo.
Vozičej je super.Nekaj receptov iz kulinar.slo.sem preizkusila.Odvisno kaj imate radi.Sladko bolj  ali manj?Sočno ali bolj kekse...
Lovely,če si ti vesela,da ni +,potem smo me tudi.Res,lani smo pa vse trepetale,da bomo zagledale +,vsaj jaz.
Upam,da dež že mine,ker se mi bo zmešalo noter.
lahko noč.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.3.2009 22:23:38   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Evo, ko je že ravno govora o kužkih, vam prilagam slikico, ki sem jo ravno dobila po mailu ena izmed 4 korenjakov bo naša Aja  (si jo bom šla v soboto izbrat) user posted image user posted image .

http://www.shrani.si/?c/D4/gahCZN0/pinci--.jpg

Lep pozdravček,

Marisha

O kakšni cortki so teli kužki. Ko gledam slice maldičkov, imam kar željo, da bi spet imela enega mladička. Pa imam že doma dva velikana. Najbolje, da odprem doma pasji hotel ali pa zavetišče. Sem itak čisto nora na pse.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.3.2009 22:30:15   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jest pa mogoče pridem celo zmožem.

Če vam je prav. Seveda!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.3.2009 22:32:59   
irma78

I R M A  is in the haus.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes.

Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla.

Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Ena pesmica gre tako.

Pluj, pluj barčica,
nežno čez vodo,
veselo, veselo, veselo, veselo,
kako je to lepo.

No, na koncu smo šli pa še v kitajsko jest in prišli domov ob osmih.

Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.3.2009 22:38:19   
irma78
Sedaj ima pa IRMA monologe. Sem se že malo navadila na tole nočno samevanje.

Pozabila sem vam še povedat oz. napisat, da sem danes Niku dala kašico s krompirjem in bučkami, pa mu nikakor ni šla dol. Ker sem pa zraven jaz en jogurt jedla, pa sem dala njemu eno žličko, mu je bilo tako dobro, da sem mu dajala vsakič po dve žlički kašice in eno jogurta in tako je pojedel toliko kot sem mu pripravila. Sem se bala, da ga bo kaj zvijalo, pa ga ni nič. Edino kakal ni danes nič (ponavadi 1-2krat na dan), tako da ga je lahko nekaj od tega zaprlo.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.3.2009 22:41:52   
laknerš
Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.3.2009 22:42:30   
gogabojan
Joj zdaj sem se spomnila.

Moj user posted image pa obožuje špinačo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam doma zdaj novo zaposlitev. Moram narediti neke letake za v kaslc s sliko in napisom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madona me to veseli. Ustvarjanje in slikanje, in pisanje, in urejanje za računalnikom. Ker vem da V TEM SEM DOBRA oz. ODLIČNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.3.2009 22:43:45   
gogabojan
Irma moram pa ti povedati, da nisi sama zvečer tu gori.

Zadnja grem jaz spati.

Drgač ne gre. Ne morem in ne morem prej zaspati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.3.2009 22:44:23   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.3.2009 22:45:14   
laknerš

I R M A  is in the haus.

Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes.

Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla.

Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Ena pesmica gre tako.

Pluj, pluj barčica,
nežno čez vodo,
veselo, veselo, veselo, veselo,
kako je to lepo.

No, na koncu smo šli pa še v kitajsko jest in prišli domov ob osmih.

Kuhaš ali kihaš????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.3.2009 22:55:46   
irma78
Joj, sedajle mi pa spet RR ni delala.

V glavnem KIHAM ne kuham, hvala ker si opazila. To je pa tako, če gleda človek v tipkovnico in ne na ekran, ker ne znam slepo oz. desetprstno tipkat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, saj kuham tudi (skoraj vsak dan), čeprav ponavadi bolj ali manj isto, ker se mi ne da razmišljat.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?