|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
25.3.2009 16:00:47   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83

Pozdravljene punce! Še vedno vas vsakodnevno prebiram in držim pesti za vse, da zagledate željene user posted image . Me pa nekaj zelo čudi ob prebiranju ... ko še zmeraj upate na user posted image  in vas pestijo razne bolečine pijete lekadol. Vem, da naj ne bi bil škodljiv vendar meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi pila tablete. Prvi tedni so najpomembnejši za  user posted image . Mogoče kompliciram, vendar sem tudi v prvi nosečnosti vsaj prve tri mesece potrpela kakšno bolečino.
Želim vam vso srečo in še vedno navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če si noseč je drugače....ampak ne vem kako ti je uspelo prebrat, da ni nobena tlele noseča, da smo vse dobile user posted image ...  jaz imam lahko tak močne krče, da bi lahko šla kar na urgenco. pa dve tableti dopoldne ne pomagatauser posted image ...ene pa imajo nič bolečin ali pa jih samo pokrempa tu pa tam...vse skup nič.

veš kaj ? vse se izravna...ene močnejše M, druge težke porode....user posted image

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.3.2009 17:29:54   
majalina
mojca, kako si? zrihtala vse na Unicredit? 

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.3.2009 18:57:26   
mojca345
ah to ne gre tok hitr....

flat sva rezervirala...neki are dala....sam naslednji teden bomo vidli kako bo z kreditom...pa bo kar za čakat je reku referent...od 2 do največ 4 tedne...

ampak nekaj se odvija to je pomembno...

jutri pa blaženi dan, ko bova z lubijem dala lahko vse skrbi mal na koruzo in preživela nekaj uric skupaj.

user posted image

v petek pa naprej...

hvala na pitanjuuser posted image

pa ti ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.3.2009 19:25:57   
majolkica

Pozdravljene punce! Še vedno vas vsakodnevno prebiram in držim pesti za vse, da zagledate željene user posted image . Me pa nekaj zelo čudi ob prebiranju ... ko še zmeraj upate na user posted image  in vas pestijo razne bolečine pijete lekadol. Vem, da naj ne bi bil škodljiv vendar meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi pila tablete. Prvi tedni so najpomembnejši za  user posted image . Mogoče kompliciram, vendar sem tudi v prvi nosečnosti vsaj prve tri mesece potrpela kakšno bolečino.
Želim vam vso srečo in še vedno navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst user posted image še nisem dobila tako, da se na celi črti držim stran od zdravil, alkohola (razen deci za nazdravit, ki je moj dragi praznoval)... zmeraj upam, da mogoče sem pa user posted image ...
sicer pa ne vem kdaj sem nazadnje kako tableto pojedla - sem bolj od kakega rmana, kamilce pa u pojstlo.. ampak hvalabogu tudi nimam tako močnih bolečin kot nekatere.
mojca upam, da to ne pomeni, da bom imela težek porod?!?! user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.3.2009 19:44:03   
among_the_clouds
No, no, tole o tabletah je malo pretirano. Seveda jih ne ješ, ko dejansko veš, da si noseča. Ampak če pa kakšno slučajno vzameš, ker misliš, da bo user posted image  prišla in je potem ni, pa tut ne ubije niti tebe niti user posted image , če se izkaže, da si user posted image . Jaz v 1. user posted image  dolgo nisem vedela, da sem, zdaj pa imam super zdravega otročička, čeprav sem tu pa tam vzela kakšno tableto. Pa še gripo sem imela takrat v začetnih tednih.

Seveda ne podpiram jemanja tablet v user posted image , da ne bo prišlo do kakšnega nesporazuma!

(odgovor članu majolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.3.2009 20:03:16   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

jst user posted image še nisem dobila tako, da se na celi črti držim stran od zdravil, alkohola (razen deci za nazdravit, ki je moj dragi praznoval)... zmeraj upam, da mogoče sem pa user posted image ...
sicer pa ne vem kdaj sem nazadnje kako tableto pojedla - sem bolj od kakega rmana, kamilce pa u pojstlo.. ampak hvalabogu tudi nimam tako močnih bolečin kot nekatere.
mojca upam, da to ne pomeni, da bom imela težek porod?!?! user posted image

lahko samo rečem, da upam, da skozi branje tle na forumu veš, da nisem glupa in da je blo mišljen kot primer....to mi je padel prvo na pamet...upam, da si zaštekala bistvo....

Neposredna povezava do sporočila: 681
25.3.2009 21:35:13   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

flat sva rezervirala...neki are dala....sam naslednji teden bomo vidli kako bo z kreditom...pa bo kar za čakat je reku referent...od 2 do največ 4 tedne...

jutri pa blaženi dan, ko bova z lubijem dala lahko vse skrbi mal na koruzo in preživela nekaj uric skupaj.

user posted image  

super da sta šla zrihtat kredit. Kje sta ga pa jemala če ni skrivnost?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.3.2009 6:38:20   
majolkica

veš kaj ? vse se izravna...ene močnejše M, druge težke porode....user posted image

mojca sej sem se samo hecala.... user posted image
so mi prav všeč naše debate.... danes pa ti želim čimlepši dan s tvojim dragim - en kubik uživancije.. user posted image user posted image user posted image
midva sva imela v planu na eno dolgo pot, pa jo je moj prestavu - sem zdej cele dneve pekla in pospravljala, ki je imel rojstni dan pa je reku, da zdej si pa moram malo odpočit. tako, da se bova kar doma crtala..

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.3.2009 6:44:12   
majolkica

aja pa čestitke za stanovanje!!! user posted image user posted image user posted image
zdej vama bo šele lepo.. a to sta v lj vzela stanovanje?! ja vem kako so tam draga... midva sva iskala na relaciji kp - ng, na koncu pa pristala bolj v notranjosti primorske kjer so bile sprejemljive cene...

zdaj sva pa dobila ponudbo 1000 kvadratov zazidljive zemlje z elektriko in vodo za 30 tisoč evrov. pa nas tako martra ampak kje jih vzet?!?! te kredite je vse težje dobit....

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.3.2009 9:49:38   
majalina
tolko casa se caka? nisem vedela, da toliko traja...

jst sm ok... brojim danes do 02.04., ko imam pregled pri ginekologu... drugace sem pa ok...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.3.2009 10:02:52   
mojca345

mojca sej sem se samo hecala.... user posted image
so mi prav všeč naše debate.... danes pa ti želim čimlepši dan s tvojim dragim - en kubik uživancije.. user posted image user posted image user posted image
midva sva imela v planu na eno dolgo pot, pa jo je moj prestavu - sem zdej cele dneve pekla in pospravljala, ki je imel rojstni dan pa je reku, da zdej si pa moram malo odpočit. tako, da se bova kar doma crtala..

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ma jaz bi tudi bila doma nekje....v mislih sem imela, da bi šla se kopat, ma sem pozabila na M. ampak že pojenja....mogoče bova šla ali pa nekam drugam...

dva dni nazaj sem mu poslala pismo ( piševa si pisma preko maila ) pa sem mu napisala, da je on moja največja sreča in da ga imam ful rada in tko...svoja občutke o vsem, tudi o stvareh, ki me motijo...

pa mi je odpisal naslednje, kar se mi zdi zanimivo delit z vami. kot en vpogled na moške glave, prilagam naslednjih par besed od mojega možeka :

"Velikokrat razmisljam o tem kar mi govoris in kar si mi napisala tudi v pismu. Pogovor. Da ti povem kaj cutim, kaj mislim. Se trudim v tej smeri samo mi je tezko. Dostikrat se mi zgodi, da imam v glavi kaj vse bi ti rad rekel, vse premeljem preden se vidiva, a ko te vidim, ko se te dotaknem, se mi vse zbrise. Vse misli grejo cez okno, in ostanes samo ti. Samo ti in jaz, in nic drugega. Nobenih misli, nobenih skrbi. Nicesar. Zato je nekako lazje ce ti takole pisem kaj si mislim in kaj cutim ko te ni ob meni, ker drugace mi ne ratuje prevec dobro. Zal."

Neposredna povezava do sporočila: 686
26.3.2009 10:11:49   
mojca345

aja pa čestitke za stanovanje!!! user posted image user posted image user posted image
zdej vama bo šele lepo.. a to sta v lj vzela stanovanje?! ja vem kako so tam draga... midva sva iskala na relaciji kp - ng, na koncu pa pristala bolj v notranjosti primorske kjer so bile sprejemljive cene...

zdaj sva pa dobila ponudbo 1000 kvadratov zazidljive zemlje z elektriko in vodo za 30 tisoč evrov. pa nas tako martra ampak kje jih vzet?!?! te kredite je vse težje dobit....

prke celju...že savinjska dolina to....ah kje v Lj, ni šans....je tako drago.pa ne dam denarja v zid.raje bi šla na počitnice...sej me razumeš....zato pa bova še vzela ( upajoč ) un avto, k je diesel, da naju bo prišlo ceneje se vozit...mal več časa bo šlo, ker je pač služba in faks v lj, no jaz še faks v kopru ( do naslednjega leta )...eh, ma sej se mi je luštno dol pelat na morje vsaki vikend...pa tist zrak...glih 2 tedna nazaj je bila sošolka z svojim naraščajem na faksu, z partnerjem...ja kok je bil mali luštkan...jest sem kr "umrla"....tok luštkan dojenček, že dolgo nisem videla takega....in ga je oči sprehajal po svežem zraku, ko je bila mamica na predavanjih..in vse se jima odvija čist cool...najbrž je več logistike kot sicer, ampak vse se da če se hoče. mali je star okoli 3 mesece in ga seveda še doji.

ko ga je prijela k sebi, se ga je tko razveselila ( ja moja ljubezen ) in mali je odpru ustka kot da bi dal lubčka ji na obraz. jest sem sam uno : iiiiiiii.....pol pa takoj mojega klicat...in pol kasneje sem že bila v solzah ( kdaj bom jaz seveda takle bila ). 

ful dobra ponudba za parcelo, jaz bi jo takoj vzela....sva gledala v savinsjki dolini, so nama ponjali za 700 kvadratov, za 42000 eur...pol pa na 38000 eur, zadnja cena na 34500 eur.

midva bi tudi skoraj raje imela manjšo hiško in parcelo, da je pes vzunaj..kot flat...

bomo videli kako bo vse skupaj šlo...ker se na tem področju stvari nenehoma spreminjajo.

Neposredna povezava do sporočila: 687
26.3.2009 10:15:08   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

tolko casa se caka? nisem vedela, da toliko traja...

jst sm ok... brojim danes do 02.04., ko imam pregled pri ginekologu... drugace sem pa ok...

još malo DUŠO, pa če biti sve jasno

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.3.2009 10:16:39   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

user posted image  

unicredit, Kliki. če pa hočeš ti sporočim številko od najinega referenta, ker je res COOL....res ti skuša pomagat, da dobiš najbolj ugodno zadevo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.3.2009 11:10:47   
majalina
dobro pise tale tvoj, cestitke. dobro si zbrala :-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.3.2009 16:26:57   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

dobro pise tale tvoj, cestitke. dobro si zbrala :-)

mu bom predala pohvalo...

aja ups, ne ve, da sem ga dala tle na forum....user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.3.2009 21:57:21   
majalina
:-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 692
26.3.2009 22:41:07   
Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

user posted image  

unicredit, Kliki. če pa hočeš ti sporočim številko od najinega referenta, ker je res COOL....res ti skuša pomagat, da dobiš najbolj ugodno zadevo.
trenutno ne rabim samo zanimalo me je če si našla kaj ugodnega. so pa kle ful ok mam jest tut pri njih.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.3.2009 14:12:50   
Izabela_
Hojla punce,

sem vas kot navijačica popolnoma zanemarila, ampak sem tako v slabem stanju, da težko kaj naklofam.

Mojca345: ja, sem na bolniški, ker sem zdaj tudi začela bruhat in če bo šlo tako kot v prvi nosečnosti, utegne to še trajati tja do 5. meseca. Ful grozno, ker nič ne morem, niti skrbeti za našega malčka. Ime Izabela je bilo tudi nama dolgo časa ful všeč in na prvem mestu za punčko, sedaj se pa jaz ogrevam za Hano, tako da očitno zelo podobno razmišljava oz. imava podobem okus! user posted image  Za fantovsko ime pa je kar večja težava. Za vse to je pa še čas, uf, najprej tele slabosti....

Punce, mislim na vas in vam želim veliko sreče!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.3.2009 17:00:19   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Hojla punce,

sem vas kot navijačica popolnoma zanemarila, ampak sem tako v slabem stanju, da težko kaj naklofam.

Mojca345: ja, sem na bolniški, ker sem zdaj tudi začela bruhat in če bo šlo tako kot v prvi nosečnosti, utegne to še trajati tja do 5. meseca. Ful grozno, ker nič ne morem, niti skrbeti za našega malčka. Ime Izabela je bilo tudi nama dolgo časa ful všeč in na prvem mestu za punčko, sedaj se pa jaz ogrevam za Hano, tako da očitno zelo podobno razmišljava oz. imava podobem okus! user posted image  Za fantovsko ime pa je kar večja težava. Za vse to je pa še čas, uf, najprej tele slabosti....

Punce, mislim na vas in vam želim veliko sreče!

hahahhah....smejim se zarad imen....

upam, da te čimpreje minejo slabosti in bruhanje in ostale bolečine, izčrpanost....ni pa nujno, da bo tko kot v prvi nosečnosti. vsaka nosečnost je zgodba zase.user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.3.2009 19:08:37   
majolkica
ejla punce...

mene danes tako bolijo prsa, bradavice.... in vse me nekej špika.

ne vem, ta mesec imam en tak čuden občutek. in zato se bojim, da bom na koncu toliko bolj razočarana.
komaj čakam četrtek, da vidim če misli prit user posted image al ja.

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.3.2009 2:04:30   
mojca345

user posted image   

NE PRIČAKUJEMO APRILA 2009 :

1. Majolkica                       2.4.                        
2. Dysan                             3.4.
3. CJ                                   4.4.
4. Nattasha                        9.4.
5. Luna83                          21.4.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image   

user posted image  = 
user posted image  = 

user posted image

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Izabela  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

[/quote]

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 697
30.3.2009 2:09:20   
mojca345
kva je dej ? ste vse zaspale ? prava tišina....no ja sej vem....tudi midva sva tok okupirana z vsemi obveznostmi vsak dan, da ko sva skupaj, resnično ne misliva na nič drugega kot na naju in uživava...

no, ja spet bo nov teden in z tem tudi nov mesec...mesec april...upam, da bo več sončka in manj mraza. mi bo takoj boljš pri srcu že sam zarad vremena...

če nam ta mesec rata, se bodo naši sončki rodili zdravi in razigrani meseca decembra in bodo strelci ali pa kasneje kozorogi...pestro...user posted image

mačke, javite se...kar nekaj vas je pričakovalo M zadnje dni pred aprilom...kar nekaj vas pa že pričakuje M prvi teden v aprilu...

Držim pesti...smo na vezi...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.3.2009 11:39:43   
majalina
Dan Mojca!

Tudi jaz sem za nekaj dni vse skupaj odklopla in se imela prav fino!

Strelci ali pa zlatorogi... dobri znaki! Morda....

lep dan vsem!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 699
30.3.2009 22:20:36   
mojca345
oj punce imam VESELO NOVIČKO....midva sva najdla flat in se danes vselila...sva šla zdaj raje v najem..mislim, da boljše...manj stresno, avto bova pa še vseen kupila...sva rekla en korak po en korak...da ne bo preveč naenkrat...zdej sva v Domžalah doma....sva oba ful ful happy, da je sonce posvetilo na naju...

mislim, da bova zdej pa še bolj pridna kot prej...user posted image user posted image

JUHUHU...I AM SO HAPPY TU DU LUuser posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?