|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
23.3.2009 19:31:33   
mojca345
 uš
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

kar se pa upanja tice... ga ni. test sem delala ze prejsnji teden (ja, vem, da je butasto tako kmalu delat in res tega prej nisem pocela, ampak, ce bi videla spremembo mojih prsi, bi ti isto naredila). moj skace od veselja, ker so tako velike haha! vsaj nekaj pozitivnega... samo ocitno je to od tecke... in bo tudi njegovo veselje kmalu minilo ;-)

jah, jaz če bi imela večje, bi bila tudi vesela....user posted image user posted image ...men so moje mahjne...modrček imam 75B....ampak, če bom hodla po maminih stopinjah, bom tudi enkrat imela velike...z starostjo....upam pa, da po dojenju, mi bodo se mal povečale, no...user posted image user posted image

ja, vsaj vse smo na istem...to je pa tudi nekaj...hudič je, ko smo vse žalostne, pol pa ena prbija, jaz sem pa noseča.....padeš še v večjo depresijo in takoj vprašanje : zakaj ona ja, jaz pa ne ?? kaj je z mano narobe ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.3.2009 19:39:31   
mojca345

prejsnji mesec sem bla full slabe volje in sem se odlocla, da se bom malo razvajala, da bom boljse volje... pa sem si kupla dve majcke... pa sla na manikuro... in z dragim na vecerjo... in je pasalo in pomagalo!

samo ne morem vsak mesec v shopping, sej bom bankrotirala!

;-)

malo se salim, ker bom ce ne spet zapadla v slabo voljo!

te full boli? pol pa spij en lekadol pa hitro v posteljo pocivat... delo bo ze pocakalo!

sem že vzela 4 tablete....k drgač ne morem dihat...ta prve dva dni, sem ko koma....in če takrat preveč delam ( prisiljeno ) pol sem celoten mesec v komi.  

kaj si bila slabe volje zarad tega, nisi user posted image  ali kej drugega ?

drgač pa vsaka se drugače tolaži...ena z preveč garanja, druga z čokoladicami, tretja z ležernostjo, četrta tak kot ti...peta kriči....in še bi se dalo naštevat...

jaz dva meseca bi takoj kupla še enega kužka....da bi imela okupacijo....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.3.2009 20:13:23   
among_the_clouds
Ojla, punce,

ampak tale user posted image  je pa prav nesramna! Da je spet prišla pa sploh je povable niste!! user posted image user posted image  Držim pesti za april.

Drugače pa p joškah - mojca345 user posted image user posted image  sem se prav nasmejala, da bodo po dojenju zrasle. Jaz sem pred 1. user posted image  imela tudi 75B, med dojenjem 75E (!!!) - katastrofa. Po končanem dojenju pa je vse spahnelo na slabo B, preveč kože in nič kaj super občutek. Zdaj, ko sem spet user posted image , so mi v 2 tednih zrasle na D.

In verjemi, najlepše je bilo, ko sem imela 75B! Tako da be happy until you can!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.3.2009 20:25:00   
majalina
hiiiiiiiiiii!!!

ne vem zakaj sem bla slabe volje... pred/med tecko mi full niha razpolozenje in sem ponavadi dan/dva nemogoca :-)
zalostna, jezna,... povsem brez razloga... no, malo slabe volje potem posledicno postanem tudi zaradi nenosecnosti... ampak tokrat res nisem racunala na nic...

sej bo! 

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.3.2009 20:41:52   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: among_the_clouds

Ojla, punce,

ampak tale user posted image  je pa prav nesramna! Da je spet prišla pa sploh je povable niste!! user posted image user posted image  Držim pesti za april.

Drugače pa p joškah - mojca345 user posted image user posted image  sem se prav nasmejala, da bodo po dojenju zrasle. Jaz sem pred 1. user posted image  imela tudi 75B, med dojenjem 75E (!!!) - katastrofa. Po končanem dojenju pa je vse spahnelo na slabo B, preveč kože in nič kaj super občutek. Zdaj, ko sem spet user posted image , so mi v 2 tednih zrasle na D.

In verjemi, najlepše je bilo, ko sem imela 75B! Tako da be happy until you can!

pusti vsaj malo upanja in sanjarjenja..drgač pa si jih obdelam obvezno...user posted image user posted image user posted image user posted image

pol k ne bom več imela otrok....bom šele takrat ta prava babura....BABA...user posted image user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.3.2009 20:42:59   
mojca345

hiiiiiiiiiii!!!

ne vem zakaj sem bla slabe volje... pred/med tecko mi full niha razpolozenje in sem ponavadi dan/dva nemogoca :-)
zalostna, jezna,... povsem brez razloga... no, malo slabe volje potem posledicno postanem tudi zaradi nenosecnosti... ampak tokrat res nisem racunala na nic...

sej bo! 

poznam to....enako.....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 656
23.3.2009 22:34:58   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Moja je prišlauser posted image tako da grem naprej.

ja saj se mi je zdelo, ko si pisala, da je rdeč izcedek. sem že vedla, da se ti bo ulilo....user posted image

pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Tole pa je za igrat, da pozabiš na razočaranje. Enga hroščkauser posted image , enga pujska, k je čist in ga lahko peleš ven na sprehoduser posted image , eno user posted image  s katero se lahko igraš med kopanjem in eno user posted image , da čim preje mine user posted image .

hvala za podporo.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.3.2009 22:46:39   
mojca345

ja saj se mi je zdelo, ko si pisala, da je rdeč izcedek. sem že vedla, da se ti bo ulilo....user posted image

Tole pa je za igrat, da pozabiš na razočaranje. Enga hroščkauser posted image , enga pujska, k je čist in ga lahko peleš ven na sprehoduser posted image , eno user posted image  s katero se lahko igraš med kopanjem in eno user posted image , da čim preje mine user posted image .

hvala za podporo.

VEDNO KLIKI - U....

dobr se zjoči, pol pa te nej dragi fajn stisne...pomaga tudi sprehod na polju, kjer ni žive duše in si sama s svojimi mislimi...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.3.2009 22:57:53   
mojca345

user posted image

Moja prva slikica, ki sem jo tokrat tako zlahka prilepila. Jo pa NAMENJAM VSEM NAM, ki smo jo doble user posted image ....a ni cute tale....sej ne vem kaj sploh je to za ena žival...osel ali kaj ? vem sam, da je prijateljček od Winnie the pooh...user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.3.2009 23:05:04   
mojca345
                                             user posted image  

NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image      ŠT.OTROK     KRAJ

1. Dysan                            9.3.user posted image  user posted image
2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image    1=user posted image          NM
3. Nattasha                      10.3. user posted image user posted image
4. Nogavička80               10.3.
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image   1= user posted image          NG
6. Tassika                        15.3.user posted image BRAVO!!!user posted image
7. Luna83                        17.3.user posted image user posted image
8. Zvezdica1980             19.3.user posted image user posted image
9. Kliki                             19.3user posted image user posted image                                                Tržič
10. Nika78                      19.3.
11. Ursap                         19.3.                              0=user posted image          LJ
12. Koala                          21.3.
13. Fia 80                        22.3                                                 MB
14. Majalina                     26.3.
15. Ejla                             28.3.
16. Tinnycka                    29.3.                                                CE 

user posted image   KMALU BOM TVOJ MAMICA MOJA user posted image user posted image user posted image          

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

1. Majolkica                       2.4.                         0 = user posted image Ilirska Bistrica
2. Dysan                             3.4.
3. CJ                                   4.4.
4. Nattasha                        9.4.
5. Luna83                          21.4.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image   

user posted image  =  3
user posted image  = 4

Dysan,Majolkica, Nattasha pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !! 

user posted image

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Izabela  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.3.2009 9:06:01   
majalina
jutro!

kako lepe slikce... ta tušek je sploh super!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.3.2009 13:09:38   
mojca345

jutro!

kako lepe slikce... ta tušek je sploh super!

thanksi...mal sem se špilala..user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.3.2009 13:45:09   
majalina
jst sm pa danes na istem kot ti vceraj... vse me boli... sibam po lekadol! hitro!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.3.2009 15:23:29   
CJ
ojj...vsem skupaj...sem totalno KOuser posted image ....nimam pojma kaj se dogaja...verjetno se mi že blede od prevelike želje...4.4.jo NE pričakujem...meni pa tako dela po jajčnikih (menda), da je noro...verjetno je spet lažen optimizem...user posted image ...pa kje še je ta datum...se mi zdi, da bi najraje prevrtela čas naprej...aja pa kaka šlogarca bi mi prav prišla, da me  en mau potolaži....user posted image ...tiste pupe, ki pa urejate vse te možne seznamčke pa itak KAPO DOL PRED VAMI....user posted image  FUL LEPO!!!!

...imejte se lepo....CJuser posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.3.2009 18:32:25   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

ojj...vsem skupaj...sem totalno KOuser posted image ....nimam pojma kaj se dogaja...verjetno se mi že blede od prevelike želje...4.4.jo NE pričakujem...meni pa tako dela po jajčnikih (menda), da je noro...verjetno je spet lažen optimizem...user posted image ...pa kje še je ta datum...se mi zdi, da bi najraje prevrtela čas naprej...aja pa kaka šlogarca bi mi prav prišla, da me  en mau potolaži....user posted image ...tiste pupe, ki pa urejate vse te možne seznamčke pa itak KAPO DOL PRED VAMI....user posted image  FUL LEPO!!!!

...imejte se lepo....CJuser posted image

eno poznam, šlogarco, če rabiš....user posted image ...no ja, te vsaj v dobro voljo lahko spravi in vsaj nekaj upanja...ureja pa sam ena tale seznamček...

CJ, pa kaj te boli ali kaj tok ?  sej mene tut vsak mesec, sam tok me pa spet ne...ne vem pa kok sploh tebe...mi je pa zoprn k me špika...

ah, danes je tok naspediran dan, da sem pozabila še vložek zamenjat...avto smo delal prepis na mene, čeprav ga že vozim 3 leta...pa za kredit sva šla z vso dok. tja....pa sva naletela na eno zlo fajn super enkratno oviro....tko, da ne veva, če se jo bo sploh dal odstranit...drugače pa bova mogla it v najem..avto pa odpade pol...user posted image user posted image user posted image user posted image

k bi najraj kr zaklala enga... ( mojga fotra )...

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.3.2009 19:53:12   
CJ
...MOJCA345...toto mojo špikanje je totalno out....nikdar me ni tako matralo, od kar pa sanjam o user posted image  pa se mi zdi, da samo nekaj čutim...bolj se približuje datum user posted image  bolj me matra...imam pa res dosti povečan beli tok, nič ne srbi...sem govorila z G in je rekla, da je to OK, če ne srbi...user posted image glede na to kakšna je ta G itak nimam komentarja...bom morala počakati, na dan D.user posted image ...bo že itak....user posted image

....veš, da sem včeraj zvečer mislila nate...malo pozno ampak sem s frendico debatirala o teh kreditih in se spomnila na to Unicredit bank....upam, da vama rata...user posted image
...jaz sem prehodila vse in to res vse banke...kot sem ti že napisala...kar pa me je najbolj iztirilo...ko ti že vse kaže, da gre skozi kredit....najdejo neko banalno stvar in zajebejo celi tvoj načrt...ali kaj manjka...ali je za par € premajhen preliv...en kup izgovorov...user posted image  in potem vse jovo na novo...kot sem ti že napisala...ne obupajta...bo že...pa če greta v najem...ja pa kaj...nikdar ne veš zakaj je to dobro...verjemi...VSAKA STVAR SE ZGODI Z RAZLOGOM...PA POGUMNO....user posted image user posted image user posted image

LP CJuser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.3.2009 22:03:43   
majolkica

...MOJCA345...toto mojo špikanje je totalno out....nikdar me ni tako matralo, od kar pa sanjam o user posted image  pa se mi zdi, da samo nekaj čutim...bolj se približuje datum user posted image  bolj me matra...imam pa res dosti povečan beli tok, nič ne srbi...sem govorila z G in je rekla, da je to OK, če ne srbi...user posted image glede na to kakšna je ta G itak nimam komentarja...bom morala počakati, na dan D.user posted image ...bo že itak....user posted image

LP CJuser posted image

evo mene...
zdej sem bla par dni tako zasedena, da niti do računalnika nisem utegnila.
CJ popolnoma isto se počutim!!! ta mesec sem prvič tako čutila te jajčnike. prejšnji teden sem si to razlagala kot ovulacijo, ma zdej pa ne vem kaj še to vrta. user posted image user posted image nikoli ni tako... in u prsih me tako špika samo med tečko. zdaj pa kar noče nehat!! user posted image user posted image
danes me je glava bolela, da sem mislila, da mi bo eksplodirala - ki me nikoli ne boli!!
ne vem kaj se dogaja.
pa user posted image naj bi dobila šele 2.4. ta mesec se mi tako obupno vleče........

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.3.2009 23:20:11   
mojca345

....veš, da sem včeraj zvečer mislila nate...malo pozno ampak sem s frendico debatirala o teh kreditih in se spomnila na to Unicredit bank....upam, da vama rata...user posted image
...jaz sem prehodila vse in to res vse banke...kot sem ti že napisala...kar pa me je najbolj iztirilo...ko ti že vse kaže, da gre skozi kredit....najdejo neko banalno stvar in zajebejo celi tvoj načrt...ali kaj manjka...ali je za par € premajhen preliv...en kup izgovorov...user posted image  in potem vse jovo na novo...kot sem ti že napisala...ne obupajta...bo že...pa če greta v najem...ja pa kaj...nikdar ne veš zakaj je to dobro...verjemi...VSAKA STVAR SE ZGODI Z RAZLOGOM...PA POGUMNO....user posted image user posted image user posted image

LP CJuser posted image

ne znam pomagat pr temu špikanju. sej veš, vsak mesec se kaj novega najde....user posted image user posted image user posted image user posted image ...to sam zato,da ti živce žre....upam, da pr OBEMA čim preje MINE, je pomoje zoprno...

jutri grema spet v akcijo, sva čist naspedirana, sam sva vsak skupaj....k sva ven prišla iz banke, nisem vedla ali naj se jokam ali naj se derem...pol me je lubi objel...in rekel, da se nej pomirim....pol pa je predlagal, da greva neki pojest, da se malo umiriva....

ja unicredit, moram rečt, je za moj epojme, kar sva pregledela teh bank, trenutno najbolj in tudi obrok pride lep...okol 450 eur na mesec..to je pa tok k če bi dala za najem...isti šmorn...450 eur je garsonjera ali enosobno v lj an mesec brez stroškov flata seveda...drago res, ful drago...zato sva rekla, da hočeva v kredit, da je vsaj najino...

mačke, držte se...pa se jutri slišimo...

user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 668
25.3.2009 4:32:18   
CJ
MAJOLKICA...o glavobolu pa itak, da ne blebetamuser posted image ...če me že boli je to 2x na leto in to oring....zdaj pa se mi zdi, da že ves teden nekaj utripa v glavi in se seli bolečina...user posted image ...tudi meni se že vleče ta cajt do user posted image ...morava pa vzdržati...druga niuser posted image ...lep dan ti želim CJuser posted image

(odgovor članu majolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.3.2009 4:34:43   
CJ
MOJCA345...itak, da me samo nervira...zato mi to delauser posted image
...glede stanovanja imaš prav...je vsaj tvoje oz. veš zakaj daješ denar...da bo tvoje/vajino...vse dobro...pa javi kako poteka...user posted image
...tudi tebi lep danuser posted image ...CJ

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.3.2009 8:19:10   
Pikapoka83
Pozdravljene punce! Še vedno vas vsakodnevno prebiram in držim pesti za vse, da zagledate željene user posted image . Me pa nekaj zelo čudi ob prebiranju ... ko še zmeraj upate na user posted image  in vas pestijo razne bolečine pijete lekadol. Vem, da naj ne bi bil škodljiv vendar meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi pila tablete. Prvi tedni so najpomembnejši za  user posted image . Mogoče kompliciram, vendar sem tudi v prvi nosečnosti vsaj prve tri mesece potrpela kakšno bolečino.
Želim vam vso srečo in še vedno navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 671
25.3.2009 9:22:02   
majalina
se strinjam s tabo, da se je v nosecnosti treba drzat stran od tablet... vendar sem jaz vceraj pisala, da grem po lekadol, ker sem dobila tecke in so bolecine res hude... za vsak drek itak tablet ne jemljem...

jst tudi navijam za vse!!!

lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 672
25.3.2009 9:45:37   
Anonimen
Tekoč prozorno-belkast izcedek??? Je katera imela? 

(odgovor članu majalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
25.3.2009 10:50:21   
majalina
jst vedno pred tecko :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
25.3.2009 14:06:41   
Kliki

hvala za podporo.

VEDNO KLIKI - U....

dobr se zjoči, pol pa te nej dragi fajn stisne...pomaga tudi sprehod na polju, kjer ni žive duše in si sama s svojimi mislimi...
mojca345 res hvala za podporo ja res pomaga če se zjočešuser posted image im te potem dragi k sebi stisne.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?