|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
6.4.2009 19:00:26   
mojca345
oj punce, rabim nasvetek......sem šla kupit ovulacijske teste...v lekarni....

sem delala test prejle in je pokazal drugo črtico....pol pa v navodilih piše, da mora biti močnejša črtica, kar pomeni, da bo ovulacija v roku 1 do 2 dni....če pa je ni oz. je bolj slabo vidna, pa ovulacije sploh ni bilo...

skušala sem slikat, sam se ful slabo vidi, da bi dobila drugo mnenje....

druga črtica ni tko močna kot ta prva, se pa vidi čisto normalno. ni potrebno noter gledat, pa obračat proti svetlobi ali kaj drugega da bi jo vidla.

zdej pa ne vem ( ko so tok butasta navodila ), ali bo ovulacija v naslednjih 1 do 2 dneh ali kaj ?

Tiste, ki ste delale že teste, boste bolj vedle kake so te močne oz. šibke črtice....

je pa danes pri meni 15 dan ciklusa....imam pa ( sej veste neredne ) od 29 do 43 dni.

Tassika, hvala bom probala...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.4.2009 12:46:36   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ko bo čas za to bom javila...

pa pri tebi ?
Sem hotla že včeraj odgovorit pa je RR spet nekaj štrajkal.
Sem ok plodni dnevi so mimo izkoristla sva jih sicer bl tko tko. Pa sej bomo vidl sva se odločila da biva čim manj mislila na user posted image  in bo slej ko prej tudi ratalo.
zdej ko so tako lepi dnevi bo to lažje, malo bom okoli hodila pa malo bom sla user posted image  od kolegic pogledat pa bo lažje pozabit da delamo na user posted image .

Kako ste punce?

Uživajte v sončku.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.4.2009 0:28:13   
mojca345
midva sva tudi zlo pridna....sem pa zdej naroila ovulacijske teste iz zda...40 v paketu in 10 testov za test nosečnosti...da vidim, kdaj imam ovulacijo...me je pa na smrt strah, da mogoče nimam ovulacije sploh....user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.4.2009 9:56:31   
Kliki
Seveda jo imaaš ne se bat.
Pri meni je O zelo dobro vidna ko je, imam veliko izcedka.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.4.2009 23:29:46   
LUNA83
Malo za moj firbec:
Ojla punce,prvi dan zadnjeuser posted image   je 18.3, po izračunu na RR naj bi imela ovulacijo nekje med 5.4 in 10.4 vendar jaz vem da sem jo imela nekje 31.3 ali 1.4 ker sem bila ravno takrat pri ginekologu in mi je rekel da bom imela vsak čas ovulacijo. Se je dobo videlo na UZ.  Pa tudi močno sem jo čutila.
Ker sva z mojim pridno user posted image  upam, da nama je ta mesec uspelo.
Danes so me začele boleti prsi in so postale občutljive. Ali mislite, da so lahko to že znaki? aja naslednje user posted image ne pričakujem šele 21.4. Vendar ker sem imela ovulacijo toliko dni prej me zanima če je možno da se pojavljajo že prvi znaki?

Čakamo +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.4.2009 9:10:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

oj punce, rabim nasvetek......sem šla kupit ovulacijske teste...v lekarni....

sem delala test prejle in je pokazal drugo črtico....pol pa v navodilih piše, da mora biti močnejša črtica, kar pomeni, da bo ovulacija v roku 1 do 2 dni....če pa je ni oz. je bolj slabo vidna, pa ovulacije sploh ni bilo...

skušala sem slikat, sam se ful slabo vidi, da bi dobila drugo mnenje....

druga črtica ni tko močna kot ta prva, se pa vidi čisto normalno. ni potrebno noter gledat, pa obračat proti svetlobi ali kaj drugega da bi jo vidla.

zdej pa ne vem ( ko so tok butasta navodila ), ali bo ovulacija v naslednjih 1 do 2 dneh ali kaj ?

Tiste, ki ste delale že teste, boste bolj vedle kake so te močne oz. šibke črtice....

je pa danes pri meni 15 dan ciklusa....imam pa ( sej veste neredne ) od 29 do 43 dni.

Tassika, hvala bom probala...

Pozdravček,

navodila so jasna. Testna črtica mora biti močnejša od kontrolne ali vsaj enako močna da pride do O. Dokler se to ne zgodi ponavljaš testiranje vsak dan ob isti uri. Jaz jih delam okoli petih, ko pridem iz službe in mi pokaže kdaj je O

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.4.2009 14:11:47   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Malo za moj firbec:
Ojla punce,prvi dan zadnjeuser posted image   je 18.3, po izračunu na RR naj bi imela ovulacijo nekje med 5.4 in 10.4 vendar jaz vem da sem jo imela nekje 31.3 ali 1.4 ker sem bila ravno takrat pri ginekologu in mi je rekel da bom imela vsak čas ovulacijo. Se je dobo videlo na UZ.  Pa tudi močno sem jo čutila.
Ker sva z mojim pridno user posted image  upam, da nama je ta mesec uspelo.
Danes so me začele boleti prsi in so postale občutljive. Ali mislite, da so lahko to že znaki? aja naslednje user posted image ne pričakujem šele 21.4. Vendar ker sem imela ovulacijo toliko dni prej me zanima če je možno da se pojavljajo že prvi znaki?

možno

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.4.2009 22:50:41   
mojca345
ojla punce,
ravnokar sva prišla domov in grem lulat, na hlačkah pa KRI....opravim svoje se večkrat obrišem in še kr kri...svetlo rdeča kri....???????

danes je 19 dan ciklusa

no, kej takega se mi še ni zgodilo...bom vidla ali se mi bo usula ali kaj....

kaj ve mislite ?

imam pa neredne...zadnjo sem imela 31 dni.... 

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.4.2009 22:58:31   
Kliki
Joj upam da ni tečka. Naj bo to znak za vgnezditev.

Držim pesti  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  za srečo

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.4.2009 23:01:15   
buča
odvisno,kdaj si imela m.lahko je ovulacijska krvavitev,lahko je vgnezditvena,lahko napoveduje prihod m,lahko so pa sam hlačke z rdečim vzorcemuser posted image
šalo na stran-jaz sem včasih med ovulacijami vedno krvavela,tako,bolj vodeno krvavela....takrat sem bila še plodnauser posted image user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 735
11.4.2009 1:58:47   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Joj upam da ni tečka. Naj bo to znak za vgnezditev.

Držim pesti  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  za srečo

prvi dan zadnje M je bil 23 marec.....to ne more biti še M..to je nemogoče... Nikol nisem imela cikla dolgega sam 19 dni...od 29 dni naprej do tudi 50. večinoma pa ga imam od 31 do 37 dni, mesečno...moram pa rečt Kliki, da me kar malo zvija. Sej bom šla zdaj spat, ker res komaj gledam. sem pa raziskovala vse " vmesna krvavitev pa ovulacijaska krvavitev, pa vgnezidtev...pa brala Pušenjaka....sam večina primerov je k so jemale kt. Jaz nikol nisem. Mi je pa slabo dele kot pred M.

Ni mi pa jasna ta ovulacijska krvavitev...da pride po ovulaciji...se baje dogaja res malokrat.... vgnezditev pa pride, ko se vgnezdi od 6 do 9 dni po ovulaciji...delala sem ovul teste....pa mi je kazal črtico, sam ne močnejšo ko uno testno. tko, da predvčerišnjim, ko sem delala test ni blo črtice več. po ovulaciji ne kaže nič več. in sem končala z razlago, da se je sicer hormon dvignu, da pa očitno ni prišlo sploh do ovulacije. pol pa dva dni kompaktni izcedki, kar sem brala po pušenjaku, da je to koker konec ovulacije. sem se pa sama pr seb čudila. zakaj te izcedki, če ni blo ovulacije sploh. ker pa se nisem testirala dopoldne in popoldne, kot je giotti napisala, da če je črtica da to pomen približevanje ovulacije. lahko, da sem zgrešila ovulacijo.

mah, ne nisem dovolj pametna. vem pa da sem dele utrujena ful in da je za mano zlo fajn dan, jtri bo še boljši, ker gremo pese naše ven pelat na ful dolg sprehod. sam če me bo ful ščipal pol ne bom mogla nikamor it. joj te bolečine, kok gre men to na jetra.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 736
11.4.2009 8:18:35   
Bety11
Možno je tudi, da imaš ciste, ki počijo po O in so polne vode in krvi.....

Jaz navijam, da je bila O in da boš čez 10 dni zagledala user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 737
11.4.2009 16:29:48   
mojca345
men še kr teče kri. ni tok obilna sicer kot ponavadi pri M. slabo mi je pa čist isto. pomoje to zarad stresa, ker je bilo 3 dni nazaj en zlo težek dan.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 738
11.4.2009 16:37:48   
Hana76
Ženske, mene tudi zanima vaše mnenje: O sem mela pred 3 dnevi, sva bila pridna...

Da te med ovulacijo špika (čeprav tega do sedaj nikoli nisem čutila), mi je še jasno. Kaj pa zdaj, ko me špika še po ovulaciji (predvsem v jajčnikih) - to karkoli pomeni, ali naj ignoriram in počakam na dan D oziroma na test?user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 739
11.4.2009 17:38:08   
Anonimen
Probavam prilepit slikico za mojco...

Po moje ni ok... No, da vidim.

(odgovor članu Hana76)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
11.4.2009 19:23:42   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Ženske, mene tudi zanima vaše mnenje: O sem mela pred 3 dnevi, sva bila pridna...

Da te med ovulacijo špika (čeprav tega do sedaj nikoli nisem čutila), mi je še jasno. Kaj pa zdaj, ko me špika še po ovulaciji (predvsem v jajčnikih) - to karkoli pomeni, ali naj ignoriram in počakam na dan D oziroma na test?user posted image

sem že brala o tem. ni nič hudega....večkrat pa je pisal, da tiste k jih je špikalo, da so bile pol user posted image . tko, da držim pestke.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 741
12.4.2009 13:19:13   
Hana76
Mojca, hvala! Tudi jaz tebi... user posted image

Aja, sem ti obljubila fotko + O testa, ampak je ne znam prilimat sem gor.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 742
12.4.2009 13:29:29   
ursa30

tudi mene je še 4 dni po ovulaciji špikalo, potem je pa prenehalo. user posted image naj ne bi prišla okoli 20.aprila.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 743
12.4.2009 13:30:18   
ursa30

Mojca, hvala! Tudi jaz tebi... user posted image

Aja, sem ti obljubila fotko + O testa, ampak je ne znam prilimat sem gor.user posted image

slikco si shraniš na shrani.si, potem pa samo prekopiraš slikco ali pa link, kjer je slikica.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 744
12.4.2009 13:38:11   
Hana76
Evo, prilepila link, upam da dela: http://www.shrani.si/f/40/9i/1UgIzvpV/o-test.jpg

Ursa, hvala. Upam, da nama ta mesec uspe. Za srečo: user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 745
12.4.2009 17:26:44   
ursa30

Evo, prilepila link, upam da dela: http://www.shrani.si/f/40/9i/1UgIzvpV/o-test.jpg

Ursa, hvala. Upam, da nama ta mesec uspe. Za srečo: user posted image

dela user posted image ja upam, da ta mesec uspe, jaz  imam kar velika pričakovanja, mogoče celo prevelika in vem da bom ful razočarana če spet ne bo uspelo..
tudi tebi pošiljam user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 746
12.4.2009 17:41:06   
ursa30
mojca, tudi jaz ti pošiljam slikico svojega O testa prejšnji mesec, mislim da se razločno vidi, da je testna črtica močnejša od kontrole.

user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 747
12.4.2009 18:03:10   
mojca345
hvala za slikice, men ze pojenja krvavitev. boli me pa tko k pr M. sem pa brala da pri vgnezditvi lahko pride do krvavitev, vecinoma berem bolj sibkejse na spletu, da so imele punce, v smislu samo parih kapljic. jest sem imela kar blago menstruacijo. na netu sem najdla, da je tudi to mozno pri vgnezditvi, ena ginekologinja je pisala. ker imam neredne cikle ne vem kdaj imam ovulacijo in je to zdaj mozno, da je vgnezditev bila. tko, da upava na najboljse. vec krvi je ce je vecja maternica.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.4.2009 22:04:13   
LUNA83
oJLA punce kako kaj? Mene od ovulacije dalje špika in špika. Upam da je to pozitivno špikanje. Do dneva D je še 9 dni, prsa me že ful bolijo. Nevem ali se pripravlja prihod tečke ali pa +. Upam na +. Kako ste kaj ostale?

Čakamo +

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 749
12.4.2009 23:31:49   
Maja T.
Čestitke 5ra83 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu metodas)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?