|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
21.3.2009 19:48:10   
mojca345

ej, punce...dele sem gledala naš koledarček...kje ste :

Nogavička80, Zvezdica1980, U, Nika78, Ursap ???

Imate kake čudovite novice ???

držim pestke, pa javite se !user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.3.2009 20:36:58   
Kliki
U je sedaj kliki.
Znaki do danes nič posebnega danes malo rdečega izcedka upam pa da jo kljub temu ne bo.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.3.2009 21:43:44   
zvezdica1980
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ej, punce...dele sem gledala naš koledarček...kje ste :

Nogavička80, Zvezdica1980, U, Nika78, Ursap ???

Imate kake čudovite novice ???

držim pestke, pa javite se !user posted image

Hej Mojca345!!!

Mene je 19 obiskala user posted image .....verjetno si spregledala moje sporočilo-saj čvekamo 100 na uro!!! user posted image user posted image
Zdej se user posted image  počasi poslavlja tako da bo treba počasi začet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam da aprila sporočim veselo novico!!!

Vsem ki jo je obiskala user posted image  pošiljam en veeeeeeeelikuser posted image user posted image user posted image  ostalim ki pa v teh dneh pričakujejo svoj magični user posted image  pa želim da ga kOOOOOOOnčno zagledajo!!!!

LP

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.3.2009 10:07:23   
FIA 80
Danes je moj dan - user posted image sicer še ni, ampak imam vse znake, da v kratkem bo - precej boleče špikanje, cela faca v mozoljih ...- groza!!!). Se še javim tekom dneva!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.3.2009 10:10:29   
Kliki
No tudi jast sem v mazoljih samo da so bolečine od včeraj popustile, izcedek pa se je spet pojavil.user posted image   Ne vem kaj bo upam na najboljše, da v petek delam testek in zagledam user posted image .user posted image

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.3.2009 20:53:04   
FIA 80
Moje user posted image še od nikoder - špikanje je prenehalo! Mogoče pride ponoči - mislim pa da bo zagotovo prišla. Sporočim.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.3.2009 21:59:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

U je sedaj kliki.
Znaki do danes nič posebnega danes malo rdečega izcedka upam pa da jo kljub temu ne bo.user posted image

to pa nisem vedela....zakaj si se pa preimenovala ? prej mi je blo bolj všeč.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.3.2009 22:00:59   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: FIA 80

Moje user posted image še od nikoder - špikanje je prenehalo! Mogoče pride ponoči - mislim pa da bo zagotovo prišla. Sporočim.

manj ko razmišljaš boljše bo...če se je oplodilo se je,če ne pa ne. živciranje in razmišljanje o temne more zdaj nič več spremeniti..

upam, da bo ugoden odziv....user posted image

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 633
22.3.2009 22:03:30   
mojca345
    NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image      ŠT.OTROK     KRAJ

1. Dysan                            9.3.user posted image  user posted image
2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image    1=user posted image          NM
3. Nattasha                      10.3. user posted image user posted image
4. Nogavička80               10.3.
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image   1= user posted image          NG
6. Tassika                        15.3.user posted image BRAVO!!!user posted image
7. Luna83                        17.3.user posted image user posted image
8. Zvezdica1980             19.3.user posted image user posted image
9. U                                  19.3                                               Tržič
10. Nika78                       19.3.
11. Ursap                         19.3.                              0=user posted image          LJ
12. Koala                          21.3.
13. Fia 80                        22.3                                                 MB
14. Majalina                     26.3.
15. Ejla                             28.3.
16. Tinnycka                    29.3.                                                CE

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

1. Majolkica                       2.4.                         0 = user posted image Ilirska Bistrica
2. Dysan                             3.4.
3. CJ                                   4.4.
4. Nattasha                        9.4.
5. Luna83                          21.4.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image   

user posted image  =  3
user posted image  = 4

Dysan,Majolkica, Nattasha pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !! 

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Izabela  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.3.2009 22:21:25   
mojca345
no še malo moji znakci......imam krče od popoldneva naprej....in včeri sem jih tudi že imela....tko, da mi ni čist nič fajn....vmes mal izginejo, pol pa pridejo...sam dele so že dalj časa z mano.

ta teden bi pa že mogla pridt. je bila pridna, ko ni v soboto...sam dele bo pomoje vedno huje....

čim prej, da bo mim...

ta teden naju pa čaka najbolj ugoden kredit....

aja, sparkasse naju je zavrnila....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.3.2009 22:43:02   
Anonimen
  NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image      ŠT.OTROK     KRAJ

2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image    1=user posted image          NM
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image   1= user posted image          NG
6. Tassika                        15.3.user posted image BRAVO!!!user posted image
9. Kliki                               19.3                                               Tržič
10. Nika78                       19.3.
11. Ursap                         19.3.                              0=user posted image          LJ
13. Fia 80                        22.3                                                 MB
16. Tinnycka                    29.3.                                                CE

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

1. Majolkica                       2.4.                         0 = user posted image Ilirska Bistrica

user posted image  =  3
user posted image  = 4

Dysan,Majolkica, Nattasha pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !! 

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Izabela  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
22.3.2009 22:59:56   
Kliki

U je sedaj kliki.

Ma moj je mal preeč čvekal pri enih kolegih pa je boljš da sem to naredila.user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 22.3.2009 23:02:28 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.3.2009 23:03:41   
Kliki
Moja je prišlauser posted image tako da grem naprej.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 638
23.3.2009 0:16:43   
mojca345

Moja je prišlauser posted image tako da grem naprej.

ja saj se mi je zdelo, ko si pisala, da je rdeč izcedek. sem že vedla, da se ti bo ulilo....user posted image

pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Tole pa je za igrat, da pozabiš na razočaranje. Enga hroščkauser posted image , enga pujska, k je čist in ga lahko peleš ven na sprehoduser posted image , eno user posted image  s katero se lahko igraš med kopanjem in eno user posted image , da čim preje mine user posted image .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 639
23.3.2009 0:19:23   
mojca345

U je sedaj kliki.

Ma moj je mal preeč čvekal pri enih kolegih pa je boljš da sem to naredila.user posted image

aja, ti si spremenila iz U v Kliki...okej....jest sem pa gledala debel, kdo je zdej ta anonimen in zakaj mi je ta seznam dal še enkrat...

ma saj bi ga jaz, sam da bi ktera javila kako novičko, da ni pol vsake ta druge namesto našega čveka tale seznam, k je že precel dolg moram rečt in vzame ful placa...

tvojmu pa reč, da si nej nardi svoj nick....user posted image user posted image ...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 640
23.3.2009 0:20:35   
mojca345

9. Kliki                             19.3user posted image user posted image                                                Tržič
10. Nika78                      19.3.

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

user posted image  =  3
user posted image  = 4

NAVIJAČICE :

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.3.2009 4:47:18   
CJ
MOJCA345....zavrnili so teuser posted image  user posted image ...so me pa razočarali....res....mogoče bom morala spremeniti mnenje o njihuser posted image ...mi je res žal... sem upala, da ti lahko z nasvetom pomagam...
mene tudi pika pa šraufa,  pa beli tok je kar povečan...upam, da me ne presenetiuser posted image še pred 4.4. ker te pa pop....user posted image ...eh kaj bo bo...upam, da bo ta tema res kaj pomagala...user posted image ...ajde mej/te se...lep dan...user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.3.2009 9:26:25   
majalina
jutro!

še tu sporočim, da me je tečka vceraj obiskala... stiri dni prehitro...

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 643
23.3.2009 15:04:13   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

MOJCA345....zavrnili so teuser posted image  user posted image ...so me pa razočarali....res....mogoče bom morala spremeniti mnenje o njihuser posted image ...mi je res žal... sem upala, da ti lahko z nasvetom pomagam...
mene tudi pika pa šraufa,  pa beli tok je kar povečan...upam, da me ne presenetiuser posted image še pred 4.4. ker te pa pop....user posted image ...eh kaj bo bo...upam, da bo ta tema res kaj pomagala...user posted image ...ajde mej/te se...lep dan...user posted image

ja, sva bila pa na unicreditu in nama je dal bombo ponudbo....in sicer avto in flat v stanovanjski kredit...midva sva se samo spogledala in nisva nič vedela, vzuni pa sva samo smejala se..jutri morava prinest vse dokumente, in bo pripravil ponudbo....potem  pa držimo pesti....

unicredit je zakon. sva bila že na parih, in čisto vedno so nama naredili ponudbe. samo da sva zdaj dobila res najboljšo ponudbo....

user posted image user posted image ....in jutri upamo, da bo to to....

avto pa upajoč v četrek prevzamem.....juhuhu...

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.3.2009 15:06:30   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

jutro!

še tu sporočim, da me je tečka vceraj obiskala... stiri dni prehitro...

mene je tudi danes presenetila. mi je lubi že prnesu tablete, k me zvija k zmešano...

ah, GREMO DALJE, ane majalina

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.3.2009 15:29:51   
majalina
gremo dalje, kaj pa čmo drugega ;-)

sem pa sita vseh teh sprememb res! prav stejem dneve do pregleda pri gin. (sem se pred pol leta narocila za april!)

ceprav je mrzlo, ta pomlad prav vpliva zgleda... tecka pride prekmalu... prsa mam se mi zdi za stevilko vecje... pa tezke... pa ahhhh... sej pravim, se malo, pa grem h ginekologu.. se mi zdi, da si bom prav vsa vprasanja zanj zacela pisati, da ne bom kaj pozabila!

zdej cakam samo se, da se ulije in zacne vse bolet, da bom se bolj tecna kot sem zdaj!

danes sem ze ene trikrat spremenila razpolozenje.... od dobre do slabe volje!

sem pa full vesela zate in za kredit... vidis kako se ti pocasi vse zelje uresnicujejo!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.3.2009 15:52:45   
mojca345
majalina hvala....

jest sem mislila, da se ti je že ulila....ah te pa še maš upanje....pr men je tut bolj švoh...boli pa me k svinja...

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.3.2009 15:59:06   
majalina
prejsnji mesec sem bla full slabe volje in sem se odlocla, da se bom malo razvajala, da bom boljse volje... pa sem si kupla dve majcke... pa sla na manikuro... in z dragim na vecerjo... in je pasalo in pomagalo!

samo ne morem vsak mesec v shopping, sej bom bankrotirala!

;-)

malo se salim, ker bom ce ne spet zapadla v slabo voljo!

te full boli? pol pa spij en lekadol pa hitro v posteljo pocivat... delo bo ze pocakalo!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.3.2009 16:05:28   
majalina
kar se pa upanja tice... ga ni. test sem delala ze prejsnji teden (ja, vem, da je butasto tako kmalu delat in res tega prej nisem pocela, ampak, ce bi videla spremembo mojih prsi, bi ti isto naredila). moj skace od veselja, ker so tako velike haha! vsaj nekaj pozitivnega... samo ocitno je to od tecke... in bo tudi njegovo veselje kmalu minilo ;-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.3.2009 18:30:55   
FIA 80
Tut moja user posted image je dons prišla. user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?