mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: CJ ...MOJCA345...toto mojo špikanje je totalno out....nikdar me ni tako matralo, od kar pa sanjam o pa se mi zdi, da samo nekaj čutim...bolj se približuje datum bolj me matra...imam pa res dosti povečan beli tok, nič ne srbi...sem govorila z G in je rekla, da je to OK, če ne srbi... glede na to kakšna je ta G itak nimam komentarja...bom morala počakati, na dan D. ...bo že itak.... ....veš, da sem včeraj zvečer mislila nate...malo pozno ampak sem s frendico debatirala o teh kreditih in se spomnila na to Unicredit bank....upam, da vama rata... ...jaz sem prehodila vse in to res vse banke...kot sem ti že napisala...kar pa me je najbolj iztirilo...ko ti že vse kaže, da gre skozi kredit....najdejo neko banalno stvar in zajebejo celi tvoj načrt...ali kaj manjka...ali je za par € premajhen preliv...en kup izgovorov... in potem vse jovo na novo...kot sem ti že napisala...ne obupajta...bo že...pa če greta v najem...ja pa kaj...nikdar ne veš zakaj je to dobro...verjemi...VSAKA STVAR SE ZGODI Z RAZLOGOM...PA POGUMNO.... LP CJ ne znam pomagat pr temu špikanju. sej veš, vsak mesec se kaj novega najde.... ...to sam zato,da ti živce žre....upam, da pr OBEMA čim preje MINE, je pomoje zoprno... jutri grema spet v akcijo, sva čist naspedirana, sam sva vsak skupaj....k sva ven prišla iz banke, nisem vedla ali naj se jokam ali naj se derem...pol me je lubi objel...in rekel, da se nej pomirim....pol pa je predlagal, da greva neki pojest, da se malo umiriva.... ja unicredit, moram rečt, je za moj epojme, kar sva pregledela teh bank, trenutno najbolj in tudi obrok pride lep...okol 450 eur na mesec..to je pa tok k če bi dala za najem...isti šmorn...450 eur je garsonjera ali enosobno v lj an mesec brez stroškov flata seveda...drago res, ful drago...zato sva rekla, da hočeva v kredit, da je vsaj najino... mačke, držte se...pa se jutri slišimo...
|