SpeliG
|
Da se še jaz malo javim in vas pozdravim; ker precej štrajkam tule, se bom probala mal odkupit, glede na to, da sem še dva tedna na dopustu. Srečka, a ti si pa v porodni sobi poslušala Ivono od Đavolov...No, mi smo imeli Radio 1 (ups, ali je to reklama, ker potem lahko preoblikujem, da smo imeli En radio...) in jaz pridno diham v maskoj, ko začne Trkaj "Dihi z mano"...Midva z MM pa ful v smeh, valda. Vidim, da vse po malem obujamo spomine na lanski april; mi je prišlo na misel, da si nikoli nismo vsaj na RR razlagale porodnih zgodb. Se pa spomnim Sasy, ki je rodila med prvimi in napisala, da je sinček seveda fantastičen, o porodu pa ne bi, ker res ne bi rada strašila. Hm, meni pa domišljija poskočila do stropa, ojej, je pa res moralo biti hudo... No, pri nas sploh ni bilo, bila je prekrasna in izi nosečnost, prekrasen in izi porod in Martina je prekrasna, glih izi ji pa ni treba bit... Mala malinca,res upam, da se že nehajo obiski urgenc in zdravnikov, če si kdo zasluži zvrhano mero zdravja, je pa to vaša družinica! Konf. številka; mi smo na 80, bodiji na 86, je pa zanimiva naša bundica št. 74...Ampak za to je kriva škrta mamica, ki zdaj res nima namena kupovat bundice, ampak gleda oblekice; bunde naj gredo že vendar v omare!!! Plenice pa imamo Milerjeve od 9-18 kg in so za zdaj čist v redu. Minicca, dobrodošla tudi ti nazaj na aprilu, pa Panco, se ne spomnim, če sem ti že zaželela dobrodošlico... Ko je že ravno bila debata o tem, da mora mamica mislit tudi nase; po tej plati se pa veselim službe, evo. Da ne bom več hodila naokrog v modri trenirki in po možnosti zelenih nogavicah, s frizuro na pol dvanajst...Ampak res ne vidim smisla, da se polijem s parfumom in obujem visoke pete ko grem na sprehod z vozičkom;no, dokler se sprehajam po domačem teritoriju, v Citpark npr. ravno ne hodim v prej omenjeni opravi. Barby, Lia je ful luštna ob tortici, prava mala damica je že. In lepo, da je tako fino sprejela vrtec, je čisto drugačen občutek, če ti otrok ob odhodu v službo pomaha, kot pa če bi se te prijela za hlačnico in hlipala... Lepo se imejte, naredite si ta turoben dan, sončen!!
|