|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
29.3.2009 15:03:01   
misa79
Lep pozdrav.

Po dolgem času se malo javim, da nas ne pozabite. Midva z malim sva na obisku pri babici in dediju, pa sta šla mali in dedi malo pohajkovat z marelo po dežju, jaz pa malo pogledat kako kaj na RR.

Mi smo drugače zdravi - ne morš verjet in se počasi psihično pripravlamo na jutrišnje uvajanje pri varuški. No mami se pripravlja, mali tak ne ve kaj ga čaka. Sem si malo podaljšala dopust tako da grem šele 6. aprila delat.

Smo pa v zadnjem tednu pridelali še dva zobka - spodnje štirke (hvala NaTaŠa) in še dobro, da se je skoz nekaj dogajalo, da mali ni mel časa misliti na to in ni bil tako tečen kot pri zgornjih dveh.

Zdej grem pa še na kavico po kosilu, pa bom kasneje več pokomentirala, če bo čas.....

Lep dan še naprej....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
29.3.2009 15:16:32   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

..ja tale ati me je pa malo opomnil, da bomo tudi mi kmalu šibali po novo štručko, čas leti k pr norcih hehe In si samo želim, da bo tako lepo in na izi kot pri Hani.

Ja, julij bo 1,2,3 tu ... in bomo stiskali pestke za tebe, da bo na izi kot v prvo user posted image

Malo off topic:
Konfekcijske cifre naših malčkov: vem, da se rast in teža zdaj umirjata, pa me zanima (okvirno, približno in za enega povprečo težkega velikega otroka) kakšno št. bodo nosili naši aprilčki jeseni in pozimi,, pa naslednjo pomlad - poletje. Neke cunjice bom dobila zato me zanima čisto tako za orientacijo.

Glede na to, da imam jaz dva starejša, ki sta marčevca, smo jeseni in pozimi nosili št. 86, pomladi pa št 92. Seveda so odstopanja, če so otročki večji, se pravi naslednja cifra je 98.

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

zadnje dve noči se mali zbudi čist premočen-pleničke so totalno nafilane in grem jutri kar po novo zalogo pleničk št. 5. katero cifro pa ve kaj uporabljate?

mi smo na št. 4, čeprav je Tia bolj suhcane sorte ... uporabaljamo od Mullerja 4, kilaža od 9kg do 18 kg ... naslednja št. je +4 in mislim, da bi bile te boljše za tvojega junaka ... 5. smo mi uporabljali pri 2 letih

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
29.3.2009 18:12:26   
Isabellabina
Lep deževni nedeljski popoldan

Eh tale turobni dan me tako ubija...user posted image

Povejte mi kakšen recept ,da si spet povrneš izgubljeno energijo!Jaz sem čist na podnu danes in se mi čisto nič ne da...dela mam pa še tolkouser posted image .Jutri gre moj šestorazrednik za en teden na tabor v Tolmin in pakirava....sam čist na iziuser posted image user posted image user posted image

Srečka---ja ti si res lahko srečna ,ker je Iza tako pridna....ko bi le naš mulc vzel pol ur od nje spanca pa bi bla ful hepi...no pa sej bo tud naš mogoče enkrat malo bolje spal.!

Nile---za novo zvezdicouser posted image ......

Plenice----Mi2 vsa že nekaj časa na 5 ,ker 4+ sploh niso kaj preveč različne od petice...

Misa----super ,da sta sedaj zdrava ,in želim vama čim boljše uvajane

Dobrodošli Panco in Teja---imena otročkov sta pa oba ful dobra!

No toliko sedaj grem pa spet mal u pakiranje,ampak vas bom še brala ,če boste slučajno kakšno debato razvile!

Konfekcija naših malčkov---hm mi2 že sedaj uporabljava št.98 in sem že tudi uporabila srajčke in bodije ,ki so prav še našmu triletniku tko, da ne vem....drugače pa naj bi nosili v jeseni tam 92 ali 98 po moje.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 29.3.2009 18:17:08 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
29.3.2009 18:44:52   
malamalinca
Zdravo,

danes je en tak danuser posted image  BM, te cisto razumem, jaz sem v podobnem stanju kot ti.Za vracanje energije pa bo najbrz treba pocakat na malo soncka.
Vceraj smo bili na urgenci z Galom, ker je prejsnji dan dobil Hiconcil zaradi usesk in je bil cel flekast. Alergija, itak. Smo dobili summamed in neki proti alergiji.

Punce, od teh nasih bolnic mi na vsake tolk casa kar jermen dol pade. In danes je spet en tak dan. Tole se vlece ze od moje nosecnosti dalje in ni in ni miru...
Pa se tolazim, sej bo bols, ampak zdej pa tole traja ze en let in pol.

Sej bo soncek.user posted image

Da ne bom prevec traumirala...

pa pa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
29.3.2009 23:02:07   
minicca
Čer!
Jaz kar ne morem verjet. Tako sem bila pridna lani, ko sem pričakovala Mateja, da sem redno sodelovala v debatah, potem pa sem se dvakrat obrnila in je leto naokrog. Kakšna se me bo mogoče spomnila, pa saj je vseeno, važno da vas spet malo pozdravim. Matej je rojen 17.4., danes pa prazujemo 3. rojstni dan starejšega bratca-ki seveda že spi kot ubit. Tudi jaz padem kot ubita in nimam skoraj niti pol ure na dan zase, danes pa me tale evforija še kar drži, poleg tega pa delam družbo možu, ki ima jutri strokovni izpit.
Porodniškega dopusta je konec, tako da sedaj koristim lanski dopust in grem delat maja. Starejši sine je hodil po dva dni v vrtec potem smo bili vsi bolni in to se je vleklo od avgusta, tako da sem ga izpisala in gresta oba do septembra v varstvo k tašči. Potem probamo spet z vrtcem. O moji psihi v tem času ne bi razlagalauser posted image Matej je shodil, ko je dopolnil 11 mesecev, bori se s 6. zobom, je pa na splošno zelo vesel otrok. Ne morem ga uspavat brez dojenja, tako da tale mesec bo borba, da se nehava čez dan dojit. Velik je , težak pa tudiuser posted image . Tako, malo sem vas pozdravila, uživajte s svojimi sončki, če ima pa katera čas, se lahko kaj dobimo v Ljubljani.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
29.3.2009 23:10:16   
teja78
Hojla,

samo v tolažbo BM in Malamalinca, tudi pri nas smo danes kar malo vegetirali ... kriva sta bila pa dež in prestavitev ure. Enakomerno škrebljanje po strešnih oknih je bilo na trenutke prav prijetno in pomirjajoče, pogled na uro me je pa danes parkrat zmedel. Smo nekje že prestavili kazalce na novi čas, mobiteli in pečica kažejo še včerajšnjega, Filip si je pa tudi izbral čisto drugačne ure za obroke kot ponavadi ... jutri upam, da bo že vse utečeno ...

Čez vikend so bile pri Filipu na sporedu še vedno iste traparije ... beri: lovljenje in iskanje Bibe , redno sprehajanje rač. miške oz. vsega, kar je podobno kablom user posted image . Imamo pa tudi krvavo praskico pod nosom. Pa ni bila Biba. Med španciranjem se je malo zapletel in se popraskal s plastičnimi grabljicami, ki jih je takrat držal v rokah. Ja, med nabiranjem kilometrine in sprehajanju non-stop okoli sedežne ali mize se človeku res lahko malo zvrti ... že meni, ko ga samo gledam, kaj šele njemu. Jutri bo moral špancirati kar brez njih ...

Noč je še mlada, ampak jaz sem že hudo zaspana. Dober spanec vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.3.2009 8:19:54   
Jo@n
Jutro!
Joj, tale prestavljena ura je pa krneki... Smo včeraj mali pohajali in se fajn imeli, pa je imel J čisto zmešan ritem. In bil zvečer koma strica Toma po novi uri že pred 8. Kar je sicer fajn, ampak glede na staro uro je pa občutno prekmalu. Hja, prav nam je, je bila budnica že ob pol 6h zjutraj... Sicer smo po orto pregovarjanju potem vsi še malo potegnili, mali princ je zdaj  v varstvu, možek v službi, jaz pa za računalnikom...user posted image

Vidim, da sta novinki še najbolj pridni v pisanju (ane Teja in Minicca), ostale pa se kar nekaj šlepamo in čakamo, da pade 200tka. Ja le od kje? user posted image

Malinca, pa kaj ni že dovolj bolezni in letanja okoli zdravnikov?

BM: a Jernej ima pa že kar 98??? Saj je res ornk fant... Pri nas smo na 86 in razmišljamo o 92. Glede filanja baterij in energije: pomagajo kakšni vitamini in frej večer, ki ga imaš samo zase. Pa magari izležavanje na kavču z dobro knjigo in cela noč spanja. Pa zmanjšan vnos ogljikovih hidratov (sladkarij in kruha), vsaj pri meni deluje.

Plenice: trenutno na 4+ od DM, pa ni velike razlike s 4, le v pasu je cm več.

Misa: čestitke za mimogrede pridelane štiriceuser posted image

Toliko od mene, ostalo je rozi pojedla. Šibam bit pridna, se beremo kasneje.

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.3.2009 9:06:18   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image

spet v službi ... pa mal frej user posted image  zjutri sem pa skor zmrznila ... brrrrrrrrrr, kolk je mraz ... pol pa še stat na postaji pa čakat, da kombi pripelje mularijo ... pa je že mim user posted image

Minicca, le kej se še javi ... je fajn, če nas več čveka user posted image

Malinca ... joj, a nimate še dost user posted image  zdej pa res bolezni stran pregnat user posted image user posted image

velikost ... hmmmmmmmmm, a smo res tolk majhni ... precej stvari nam je še 74 prov, načeloma smo na 80, kaj je 86 ... o večjih pa sploh še ne razmišljamo user posted image  bo treba zdejle še eno prehodno jaknico kupit pa par trenirk ... v vrtcu se to najbrž precej popacka ... pa bom kar 86 kupila ... še to mu je preveliko, sploh hlače ... smo bolj kratkonogi user posted image  BM, a Jernej je pa že tak velikan ...user posted image

plenice ... mi imamo 4 ... od DM ali pa Pampers active fit ... je 4 še prov, potem pa na 4+ user posted image

tko ... še mal grem prebrat, pol pa spet delat ... je treba, ni kej user posted image

naredite si lep dan (ne preveč zaspan) ... pa upam, da tale dež neha padat, hočem sonček user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.3.2009 9:08:58   
resnično srečna
no pa dejmo pridelat to 200tko k je tko bedno vreme...pa čez 2 dni nas bodo aprilke izselile he he...

in ne bomo več dojenlki ampak otroci...in res je...naš otrok postaja vedno bolj otrok...smo včeraj šli gledat kače, pajke in škorpijone...idioti smo milili, da ne bo gužve...ja pa jade...se je ljudi kar trlo...navadno nimamo navade ob vikendi letat po centrih in trgovinah, ker smo raje zunaj...no ja...

smo pogledali zadevo...jih imam pa raje daleč od oči..kačone, kosmate pajke in škorpijone namreč...si ne predstavljam imeti tole doma...

potem smo šli na hitro kupit samo čokolešnik za Izine zajtrke (delamo ga z mlekom pa ni nobenih težav)...pa čaja je zmanjkalo...in je tam na plenicah bil en ogromen piščanec...meril je kak slab meter...pa sem ga dvignila in z njim pohecala izi...je bil madam tako všeč, da je tulila, ko sem ga odložila...prvič v življenju je pokazala za nekaj tak interes (razen za hrano, dudo...)...no kasneje se je zadovoljila z veliko manjšo različico piščanca...se je očka usmilil princese za veliko noč...he he...še ne ve, da iz malega vodi v veliko ko enkrat takole popustiš...no jaz se izsiljevat ne pustim pri nakupih in nema trte mrte...sem vedno tud z matevžem v miru nakupovala...ampak ok...bomo šolali malo smrkljo naslednjič...pa očka tud...

pristali smo pri tašči...jo boli hrbet pa sem ji nesla nekaj krem za masažo pa zmasirali smo jo fino...Iza je sšala v mansardi (ja je prav romantično škrebljanje po oknih...sem že malo pozabila)... potem pa domov...

tale ura je pa res kar nekaj ja...smo vsi zjodlani pri nas...še pes...je Iza včeraj ob 20ih vstala...itaq...ker smo jo dali v posteljo ob 18ih...preklemana ura...no pa je bilo 1 urico norenja...vriskanja in smejanja...se ji je nero spravil v naročje in je kar cvilila od užitka...pa dobila spet dar govora...joj je ni bilo za ustavit...pa se postavljala na noge in si ploskala vsa srečna in se tresla od užitka, da sama stoji...nama je bilo žal, ker nisva snemala...je bila neponovljiva...no ob 21ih je pa omagala...tale naša prinčipesa je res pravi cuker pridnosti...

Đavoli...so v porodni se vrteli na radiu...sedaj je pa to za naju Izina pesem in se vedno razneživa, ko jo slišiva....privrejo lepi spomini na plan...

K&M...pa sem še gledala pa ni bilo nič novega napisanega...he he...potem sem šla pa malo k možu...

Minicca...veš da se te spomnimo...navadno smo se vsak teden dobile...sedaj bo pa očitno malo suše na tem področju...ampak ni vrag, da se še kaj dogovorimo he he

Jo@n...joj sem se včeraj režala...k je Zrnec špilal polža Jakoba...he he...je bil na trenutke prav komičen...pa ne zarad sebe...ampak ker sem ga mal s tvojim Jakobom primerjala he he...recimo (če imaš jakoba ne moreš imeti rož, ker jih vse poje)...

miša...lepo da sta se oglasila...a je dopust že padel??? 

SinskaT...ma daj si malo odmora pri dojenju...saj je prav tako...je hana že dobro vedela kaj dela...tudi mamino telo si mora malo spočiti...jaz dojim, ker si Iza želi crkljati...pa ker je zadnja...in jo oliko bolj mrcvarim...če se pa otrok odloči, da tega ne potrebuje več...pa hvala bogu...pomeni, da ga na nič ne siliš...pa ničesar mu ne trgaš od ust...in tako je najlažje...zanj...zate ne...ampak saj smo jih dojile zaradi njih samih...

prioritete...mi je zanimivo kako se nam v življenju spreminjajo...kako je bila prej nosečnost glavna, pa pred tem kako izgledaš pa služba pa stanovanje...ko pa pride otrok...se pa vse vrti samo okrog njega...in vse ostalo ostane daleč zadaj...briga me kaj imam na riti, kako izgleam, kakšna je oprema v stanovanju...važno mi je le, da je ona srečna...ni to čudno...in po eni strani ne bi smelo biti tako...sem se malo zamislila včeraj, ko sem gledala Tomažinovo in je na Mariovo vprašanje: Kaj si sedaj?...Srečna mamica?...odgovorila: SREČNA ŽENSKA...

hmmm...sem malo pozabila na to...bo treba tudi sebe počasi malo zadovoljiti---Big mama vidiš...otroci jemljejo energijo...čeprav j o njihovi nasmehi in napredki vračajo...pa to ni dovolj...predvsem moramo gledati na to, da si me napolnimo baterije...in če smo srečne, bodo tudi otroci...verjamem pa ti, da je pri 5ih to kar velika naloga...upam, da bo sine imel lepo vreme...čeprav danes ravno ne kaže najbolje...

kaj kuhamo...Iza je zjutraj pomlatila čokolešnik...za malico bo banana...pa kaka žlica jogurta, če banana ne bo dovolj...za kosilo dobi krompirček s polpeti in zelenjavno prilogo iz brokolija in cvetače...za malico pa jabolko...večerja pa kašica...

pijemo...najraje še vedno mlačni čaj...morda kak sok (korenček je super, ampak sedaj je ves že tako brez soka, da ga ne morem več narediti)...vode samo kak požirek...vsega skupaj kakih 5 dcl...v dobrih dneh je to tudi 1 liter...

telovadba z malčki...ste kaj premišljevale o tem...sem namreč ravno gledala eno oddajo kako so otroci v današnjih časi veliko manj gibljivi...ne gredo več peš v vrtec...ne igrajo se več pred bloki in hišami kot smo se včasih...vse bolj so zaprti doma in pred Tv ali računalniki...baje je že sprehod v vrtcu s 3-4 letnikom cel podvig he he...no upam, da mi ne bomo imeli teh problemov...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.3.2009 9:37:17   
JABOLKO3
Živijo!

Da se še jaz malo javim, preden nas kakšna povodenj odnese... ko sem prejle peljala večjega v šolo, sem se kar zgrozila, kako narasla in deroča je čez noč postala Kamniška Bistrica... pa še napovedujejo dež... mi je že žal, ker sem si želela malo dežja za našo travico in rožice na gredici... pri teh stvareh pač nikoli nismo čist zadovoljni... no, zdaj bi spet sonce in temperature malo nad 15 stopinj - če morda kdo od pristojnih tole bere, hi hi...
Danes sem imela v planu en kup opravkov, pa se je vse tako zasukalo, da mi nazadnje ni treba nikamor in mi prav paše... sovražim letanje naokrog v nalivu in z otrokom... bom lepo v miru doma prebolevala stres zaradi prestavljene ure... morda se pa od vsega hudega še celo likat spravim... ker sicer, če nas že povodenj ne bo odnesla, nas bo pa plaz nezlikanih cunj zasul... pa v Juretovi sobi imam za par dni dela... no, malo pretiravam, ampak veliko pa ne - moram vse premajhne cunje, ki jih je polna njegova omara, zložiti v škatle, da jih bomo odpeljali k moji mami in spravili v novo garderobno omaro, ki smo jo v soboto nabavili v Ikei (kjer bodo čakale na novega nečaka ali pa če se katera od sestričen kaj spomni)... pa še zgodbica v zvezi s tem nakupom - po vzoru naše Posadke, ki je enkrat napisala, da če v Ikei nabaviš nad 1000€, ti zastonj dostavijo domov, sem še na hitro preverila na njihovi spletni strani in videla, da za nakupe preko spletne trgovine to drži, sklepala, da drži tudi sicer in hajd v Celovec... tam smo vse lepo skompletirali, naložili dva ogromna vozička, plačali in navalili na DHL službo, kam naj zadevo dostavijo... pa so vrli DHL-ovci hoteli 89€ za prevoz, MM pa da je zastonj in ga napotijo nazaj na Ikejevce, kjer mu tetice razložijo, da zastonj prevoz velja le za spletno trgovino... pa reče MM, da v tem primeru vrača vso zadevo in da bo popoldne doma naročil preko spleta... pa pokličejo šefico in ženska hitro ugotovi, da če je stvar že na vozičkih in plačana, je bolje da jo zastonj dostavijo, kot pa da vračajo denar, zadeve pospravljajo na police, čez par dni pa spet zbirajo na kup in dostavljajo...in mu je iz blagajne dala tistih 89 €, da jih je nesel čez sobo na DHL... za vse sem bila pa seveda kriva jaz, ker nisem bolje preverila...

Očitno je tale ura zmedla tudi Jureta, ker še vedno spi... ali pa je kriv nizek pritisk in škrebljanje dežja po strehi... imam vsaj mir za zajtrk in rr...

Sem sedaj še malo zadnjo stran pogledala, kaj je za komentirat, pa nič kaj ni... se je zadeva res precej umirila in težka bo tale z 200-tko...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.3.2009 9:50:06   
JABOLKO3
no, sem sedaj videla, da Srečka pa nima težav s tem, kaj komentirat...

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

prioritete...mi je zanimivo kako se nam v življenju spreminjajo...kako je bila prej nosečnost glavna, pa pred tem kako izgledaš pa služba pa stanovanje...ko pa pride otrok...se pa vse vrti samo okrog njega...in vse ostalo ostane daleč zadaj...briga me kaj imam na riti, kako izgleam, kakšna je oprema v stanovanju...važno mi je le, da je ona srečna...ni to čudno...in po eni strani ne bi smelo biti tako...sem se malo zamislila včeraj, ko sem gledala Tomažinovo in je na Mariovo vprašanje: Kaj si sedaj?...Srečna mamica?...odgovorila: SREČNA ŽENSKA...

tole glede prioritet je pa še kako res... je Saša Einsiedler enkrat rekla, do ko imaš pet otrok, ti ni več pomembno, ali se barva brisač v kopalnici ujema z barvo ploščic... je pa tudi res, da ne smemo pozabiti nase, ker otroci bodo zrasli, mi bomo pa ostale...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.3.2009 10:03:55   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

no, sem sedaj videla, da Srečka pa nima težav s tem, kaj komentirat...

he he če pakaj ni si pa kar nekaj spomni....mater je smotana tale srečka he he...

JABI upam, da vas ne zalije...pa spet ti je uspelo možička v IKEO zvlečt...ma res si carica...men ga je še do Interspara v sosednji ulici težko he he...moški pa nakupovanje...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
30.3.2009 10:13:58   
JABOLKO3

JABI upam, da vas ne zalije...pa spet ti je uspelo možička v IKEO zvlečt...ma res si carica...men ga je še do Interspara v sosednji ulici težko he he...moški pa nakupovanje...

eh, je imel glih nekaj slabo vest, he he... pravzaprav pa gre moj še kar rad po trgovinah - vsaj dokler ne kupujemo cunj zanj... ker on nikoli nič ne rabi, pa naporno je probavat... za take primere je pa najbolje, če je zraven moja mama - ga samo pogleda s tistim pogledom češ tiho bodi pa nase potegni, pa je mir

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
30.3.2009 10:16:49   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

... za take primere je pa najbolje, če je zraven moja mama - ga samo pogleda s tistim pogledom češ tiho bodi pa nase potegni, pa je mir

uuuuuuuuu a se možiček boji tašče??? ...he he...pa naj samo kdo reče, da mame niso za vse dobre...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
30.3.2009 10:20:31   
NiLe
Dobro jutro bejbike!

Uf, nas tudi "mede" tale premaknjena ura, je bila Tia včeraj nekako tako raztresena kot Iza ... čez dan je odspala dve kratki kitici in ob 19ih čisto morto ... je takoj padla dol ... ja, ob 20ih pa akcijaaaaa ... show time! Je omagala malo čez 22to in zjutraj ob 7ih auf ... kr neki ... no, zato pa sedaj tolče že 1 uro, naj le traja user posted image

Srečka, ko si ravno omenjala romantiko ... tudi "romantično" škrebljanje po strešnih oknih mi po dveh dneh deževja ni prav nič romantično ... jaz hočem sonceeee!

Malinca; jaz ti iz srca privoščim, da se pri vas tile obiski bolnic, urgenc in zdravnikov čim prej končajo in da začnete uživati user posted image user posted image ...

no pa dejmo pridelat to 200tko k je tko bedno vreme...pa čez 2 dni nas bodo aprilke izselile he he...

ne vem, ne vem ... težko verjamem, da nam bo uspelo ... čeprav tole deževje najbrž ne vabi ravno ven, ampak naši bejbiji so tud več ali manj na power, tako da bo težka ... zvečer so pa očitno tdrugi interesi user posted image

in ne bomo več dojenlki ampak otroci...in res je...naš otrok postaja vedno bolj otrok...smo včeraj šli gledat kače, pajke in škorpijone...

bljaki ... je MM predlagal ogled, pa sem rekla: ja, brez mene ... sorry, nekako mi tele zadevce ne "sedejo"

Aja, pa še novička z naših koncev: Tia je postala malo bolj zobata user posted image ... ven sta prikuakli obe zg. enici user posted image (Nataša, za seznam: 2 nova zobka user posted image )

... F5 pa da vidim, če se debata razvija ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
30.3.2009 10:21:54   
barby78
Ojla!

No,danes,pa se začne moj 1.delovni dan.Pa saj drugače me ne matra tolko,hudo mi je le zato,ker cel dan ne bom videla otrok.Zvečer bosta pa itak že spala,ko bom prišla domov user posted image .Pa saj verjetno ne bom cel teden popoldan,ker itak ni dela user posted image

Mi smo v torek malo praznovali naš 1.rojstni dan,kar tako sami.prava zabava pa šele pride.Verjetno v aprilu,ko bo malce bolj toplo.da bomo lahko zunaj.

Lia tudi danes ni nič jokala,ko sem jo pustila v vrtcu,ampak mi je spet pomahala in odhitela med igrače user posted image .

Je pa zato Vito ga začel neki sračkat in mu je kar naprej slabo in ne bi šel v šolo.Čez vikend,ko smo bili na roj.dnevu,je pa ful norel in je bilo vse vredu.MM pravi,da ga verjetno sedaj mal živčki dajejo,ker ve,da grem jaz delat in se bo moral sam v šolo spravljat.Tudi to je možno.user posted image  Bom pa še kak dana počakal,da vidim kako bo in če ne bo boljš,ga bom vsekakor peljala k zdravniku.

To bo zaenkrat vse.
Lepo se imejte in uživajte še naprej
se čujemo,pa-pa

Pa še nekaj utrinkov 1.roj.dne:

LIA SAMA OB TORTICI,NA KATERI SO ŽE ODTISI NJENIH PRSTKOV user posted image

user posted image

LIA IN BRATEC VITO (JI JE POMAGAL PIHAT SVEČKO)

user posted image

TAKOLE PA NAŠA PRINCESKA TULI,ČE JI NOČEŠ DAT PRSTKA,DA SE PRIME

user posted image

...NO IN ZASPAN POGLED,KO SE ZJUTRAJ ODPRAVLJAVA V VRTEC

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
30.3.2009 11:27:16   
lepa posadka
Pozdrav še iz naših zaspanih koncev!

Ja, tole premikanje ure je ena neumna reč. Samo tokrat pri nas ni prinesla hujših pretresov. Odkar ob nedeljah zjutraj več ne gledamo živ-žava (smo ugotovili, da imamo veliko lepša jutra, če se ne mudi k risankam), ni bilo nič narobe, ker smo zjutraj dlje pospali... Tomaž pa je začuda vstal že po ta novi uri in je tako potem tudi nadaljeval dan. Zadnje dneve je res pravi sonček. Ga je sam smeh in igra. Če dan odspi dve pošteni rundi (po dve uri) in noči so spet mirnejše. Saj hujšega ni bilo... je bilo pa treba tudi po 7x na noč iskat dudo v posteljici. Nocoj smo vstavili dudo, ko sva šla midva spat in to je bilo to. Nekaj ste omenjale mleko... ko sva s Tomažek ukinila dojenje pred enim mesecem, sva kar takoj prešaltala na pravo mleko... tudi za pit zvečer in zjutraj. Prej sveže... sedaj dobi že tudi Alpsko in ni težav. Ga zelo rad pije.

Vikend je bil lušten. Malo pospravljanja notri, malo zunaj, malo igre, pa ta velik je imel nogometno srečanje... smo šli gledat in navijat in sem se počutila kot en majhen otrok... sem navijala in vriskala, ko je zabil moj sin svoj prvi gol na ta pravi tekmi :-). Včeraj pa smo živeli bolj počasi. Celo par uric izležavanja sem si privoščila in spet eno sladko knjigo, hehehe. Teja... super, da imamo enega knjižnega molja med seboj... da nam daš še kdaj kakšen nasvet za čtivo.

Ja, čas zase veliko pomeni... in Joan je natresla tudi zame učinkovite ukrepe, hehe. Sem pa ta mesec naredila en ukrep, za katerega bom morala poiskat kakšen substitut. Namreč, konec sem rekla zboru, kjer sem prepevala skoraj pol svojega življenja. Zadeva se odvija čisto v drugo smer in vlak ne more nazaj. Lahko pa jaz izstopim... in sem. Sicer so včeraj zmagali... in jih čaka še en krog cirkusa... Je bilo pa petje obeh zborov včeraj ubogo... ali pa je bilo res ozvočene zanič. Po mojem pa je bil ples tisti, ki je vse spačil. Mi je šlo strašansko na smeh, ko so prišli na oder še Turbo angels in so mi nehote prišle na misel asociacije... Pa pustimo to.

Drugače pa vidim, da zahajamo v vode, ko bodo vsem prišli na plano spomini izpred enega leta :-) Tudi mi se veselimo srede, ko Tomažek praznuje. Sicer bo pester dan, a vseeno ostaneta dekleti doma, da vsaj kaj sladkega pripravimo za našega junaka. Spomini... ja, jaz sem imela vedno čudovite porode in na vsak rojstni dan mi prihajajo solze na oči. Naš Tomaž pa je čisto v sovjem stilu tudi privekal na svet: hitro in glasno, hehehe. Še živo se spominjam, kako sem se smejala vašim postom tisti večer, ko ste vse nekaj poročale, da vas zvija... mene pa nič. No, pa se je hitro vse odvilo in naš čudoviti fant je že tiščal svojo črno glavico k mojim prsim... No... pa me je zaneslo...

Počasi moram po ta velikega v šolo.

Vsem KOŠ ZDRAVJA. Malinca..., če kdo, si pa ti res zaslužiš malo miru pred bolnicami.
Pa manj ali bolj zobatim... čestitke za vsak nov zobek.
Vsem, ki se spravljate na razmetano stanovanje, kupe cunj... naj vas volja ne mine.
Vsem, ki ste v službi... pa naj dan hitro mine in javite se nam kaj.
Pa dobrodošle panco in minnica... Le javite se nam še kaj, saj vidite, da same postajamo prelene, da bi uspešno polnile te strani.
Jabček, ja jaz sem vse skupaj naročila prek neta :-) Pa super, da sta le vztrajala in se dogovorila.

Kdaj nas odslovijo na tem forumu? Bomo spet počakale vse aprilčke in se tja spravile konec aprila?

No, lep dan...

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 30.3.2009 11:32:06 >

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
30.3.2009 11:34:58   
Isabellabina
Dober dan še iz naših logovuser posted image

Uh tud pri nas je tale prestavljena ura čist zmešala ritem.user posted image user posted image

Energija----ma saj za izgubo energije sploh niso krivi otroci,ampak kaj jaz vem ,včasih se zbudim že brez nje.Če dobro pomislim sploh nebi rekla ,da imam pet otrok ampak, samo dva,ker se ostali trije že vsi sami zrihtajo in nimam nobenga hudega dela z njimi ,tudi zajtrk, sami delajouser posted image je pa sigurno kriv tale dež ,ker, ko gremo ven na zrak, si takoj boljše volje in Nile tako kot ti tudi jaz gočem sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Minicca---ja pa te je po dolgem času spet faj slišat in super ,da tako faj napredujete,pa daj se večkrat oglasi!

Hja tolko zaenkrat se spomnim...moram spet malo brat....

Sicer pa šibam po tamalo u šolo ,ker danes pa ne gre peš ,ko pa tako lije in sem ji obljubila ,da jo pridem iskat.

Šibam in priletim še kaj nazaj.....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
30.3.2009 11:52:29   
resnično srečna
ja tale dež je nekaj boljšega...pri nas se je kanal na križišču zamašil in so vozniki že skoraj pluli po cesti...so pribrzeli sedaj vrli cestarji in vodovodarji in stvar sanirali...je pa morala najprej biti prometna nesreča, da se je kaj zganilo...

Iza je pridna in se mirno igra na tleh...premetava igrače iz enega kupa na drugega pa spet nazaj...vmes pa malo komentira...Nero spi kot top in je prav mirno dopoldne...mama pa malo surfa, malo bulji TV predvsem pa greje svojo rit na stolu za dojenje...

no sva pa prejle z Izo skupaj telovadili in sem se narežala kako smrklja že poskuša oponašati in za mano dviguje noge in roke...sedaj je postala res že pravi papagaj...

ja ja, še malo pa bomo prvega he he... že malo brskam kako naj mojega "naostržkam"...he he to bo še fletno...

Petje...he he Posadka kako pa to?...pa vedno si zelo uživala?...verjamem pa da ti tale cirkus ni všeč...tudi meni se je včeraj grozno zdelo...in vse to mahanje je bilo bolj podobno utapljajočemu kot čemu drugemu...brezveze...komercializacija meni ne potegne...raje imam izvirne ideje

Verižica z DDja...se režim Izi...je sedaj to njena nova igrača...jo vleče in s prstki tipa kot bi imela rožni venec v roki...

BM... he he...emšo je to he he...se je meni tudi začelo dogajati po 35letu...saj bo minilo...prej mi še spat ni bilo treba...potem sem se pa včasih tako počutila kot bi me kdo celo noč tepel...pa nisem imela drugače nič fizično napornega...ok služba je bila stresna...samo vseeno...se mi zdi, da so obdobja v življenju, ko si mora telo malo oddahniti...pa rabi malo več, da se zjutraj zažene he he...saj ko bo sonček bo res življenje lepše...pa vsaj ven bomo lahko šli...

She
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
30.3.2009 12:03:01   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Drugače pa vidim, da zahajamo v vode, ko bodo vsem prišli na plano spomini izpred enega leta :-) Tudi mi se veselimo srede, ko Tomažek praznuje. Sicer bo pester dan, a vseeno ostaneta dekleti doma, da vsaj kaj sladkega pripravimo za našega junaka. Spomini... ja, jaz sem imela vedno čudovite porode in na vsak rojstni dan mi prihajajo solze na oči. Naš Tomaž pa je čisto v sovjem stilu tudi privekal na svet: hitro in glasno, hehehe. Še živo se spominjam, kako sem se smejala vašim postom tisti večer, ko ste vse nekaj poročale, da vas zvija... mene pa nič. No, pa se je hitro vse odvilo in naš čudoviti fant je že tiščal svojo črno glavico k mojim prsim... No... pa me je zaneslo...

he he ... očitno nisem sama, ki me v teh dneh prevevajo podobni spomini ... veš, sem ravno včeraj zvečer malo brskala za nazaj in našla debato izpred enega leta ... najbolj pa mi je v spominu ostal tvoji večerni post, ko si napisala ,da greš na pevske, čez dobri dve uri pa si že pestvala svojega četrtega junaka
user posted image

tule je debata, če se kateri da obujat spomine ... he he

http://www.ringaraja.net/forum/m_2419338/mpage_80/key_/tm.htm

Kdaj nas odslovijo na tem forumu? Bomo spet počakale vse aprilčke in se tja spravile konec aprila?

pojma nimam ... najbrž je odvisno od aprilčic 2009, če bodo začele takoj debato na Dojenčku, pol se me lahko počasi preselimo na forum Otrok

tole sem mogla naklofat še 1x, ker je vmes zmanjkalo elektrike ... grrrr ... še dobro, da nisem imela dolgega posta user posted image

Moja Tia je odspala svojo 1,5 urno kitico, pomalicala je kos kruha s sirnim namazom, popila malo čaja, sedaj pa se igra s prestavljanjem domin v različne lončke ... jo je prav fino gledat. No, vmes zahteva tudi mojo pozornost in se ji pridružim pri igri.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
30.3.2009 13:58:17   
simvir
Hej!

Sem imela končno spet nekaj dela z branjem, tako da bom morala zdaj samo na hitro pokomentirati. Vikend je bil pester, Tevž je pri moji mami padel s posteljice na glavo. Hb je bilo vse ok, je bila pa ona čist fertik, ker si je prejšnji teden med njenim čuvanjem pri nas tudi Nejc pridelal buško in nekaj kaplic krvi na čelu. Se zgodi, ni kaj. Očitno bosta kaskaderjauser posted image .

Včeraj praznovanje taščinega rd in obisk dobrih kolegov. Tako da mi skoraj nismo opazili dežjauser posted image . Je pa tudi pri nas oz v dolini polje čisto poplavljeno.

Zjutraj sem mala dva odpeljala k tašči, smo skupaj pozajtrkovali, potem sem bila še nekaj časa tam, zdaj me je pa že klicala da so vsi že vstali oz da Nejc sploh ni spal. Bom šla kmalu ponju. Jutri ju bomo pa že okrog 6h zbudili in ju bo MM odpeljal tja, da vidimo kako bo šlo jutranje vstajanje, ker v sredo grem jaz že služit kruhuser posted image .

Ura tudi nam še dela težave, ravno včeraj zvečer oba nista mogla zaspati, zjutraj bi pa še šlafala. Na žalost zdaj ne bosta več mogla podaljševati.

Dobrodošla Panco, Minicca pa wb, oglasita se še kaj.

Naj bo za zdaj dovolj, za komentarje pa ni časa.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
30.3.2009 14:11:14   
malamalinca
Poglejte na  http://www.mybikini.si/    ( ne znam kopi pejstat )

In kako hudica se to uporablja? A kr gor drzis al nalimas al kva?

Sem poferbcala, k je blo ucer po TV.

BTW, jaz sem ze ok.user posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
30.3.2009 14:51:39   
SpeliG
Da se še jaz malo javim in vas pozdravim; ker precej štrajkam tule, se bom probala mal odkupit, glede na to, da sem še dva tedna na dopustu.
Srečka, a ti si pa v porodni sobi poslušala Ivono od Đavolov...No, mi smo imeli Radio 1 (ups, ali je to reklama, ker potem lahko preoblikujem, da smo imeli En radio...) in jaz pridno diham  v maskoj, ko začne Trkaj "Dihi z mano"...Midva z MM pa ful v smeh, valda. Vidim, da vse po malem obujamo spomine na lanski april; mi je prišlo na misel, da si nikoli nismo vsaj na RR razlagale porodnih zgodb. Se pa spomnim Sasy, ki je rodila med prvimi in napisala, da je sinček seveda fantastičen, o porodu pa ne bi, ker res ne bi rada strašila.
Hm, meni pa domišljija poskočila do stropa, ojej, je pa res moralo biti hudo...
No, pri nas sploh ni bilo, bila je prekrasna in izi nosečnost, prekrasen in izi porod in Martina je prekrasna, glih izi ji pa ni treba bit...user posted image

Mala malinca,res upam, da se že nehajo obiski urgenc in zdravnikov, če si kdo zasluži zvrhano mero zdravja, je pa to vaša družinica!

Konf. številka; mi smo na 80, bodiji na 86, je pa zanimiva naša bundica št. 74...Ampak za to je kriva škrta mamica, ki zdaj res nima namena kupovat bundice, ampak gleda oblekice; bunde naj gredo že vendar v omare!!!
Plenice pa imamo Milerjeve od 9-18 kg in so za zdaj čist v redu.

Minicca, dobrodošla tudi ti nazaj na aprilu, pa Panco, se ne spomnim, če sem ti že zaželela dobrodošlico...

Ko je že ravno bila debata o tem, da mora mamica mislit tudi nase; po tej plati se pa veselim službe, evo. Da ne bom več hodila naokrog v modri trenirki in po možnosti zelenih nogavicah, s frizuro na pol dvanajst...Ampak res ne vidim smisla, da se polijem s parfumom in obujem visoke pete ko grem na sprehod z vozičkom;no, dokler se sprehajam po domačem teritoriju, v Citpark npr. ravno ne hodim v prej omenjeni opravi.

Barby, Lia je ful luštna ob tortici, prava mala damica je že. In lepo, da je tako fino sprejela vrtec, je čisto drugačen občutek, če ti otrok ob odhodu v službo pomaha, kot pa če bi se te prijela za hlačnico in hlipala...

Lepo se imejte, naredite si ta turoben dan, sončen!!

Neposredna povezava do sporočila: 4298
30.3.2009 15:08:12   
SpeliG
Nile, ti si mi pa zdej čist zmešala plane kaj vse bom počela, ko se javim na RR...Namreč sem kliknila tisti link izpred enega leta in zdej berem našo takratno debato; kako nas bolijo hrbti, pa o pajackih, pa CTG-jih. In priznam, da sem kar dobila solze v oči ob branju kako smo druga za drugo "bežale" v Rim....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
30.3.2009 15:17:29   
Majček28
dan babnice, super ste mi naklofale malo čtiva....mogoče se nam pa zdej spet mal odpre...zdej ko kuzla v rit skače do naše 200tke user posted image
Mi sicer v sredo odhajamo v Podčetrtek, še mal skupnih brezskrbnih dni predno grem spet arbajtat....bljak bljak...je blo tko luštno doma, da bi komot lahko podaljšala

Sem se hotla mal pohvalt, pa vidim da tud vaši čmrlčki dobr spijo...Brina je to noč namreč spala skupi 14 ur user posted image ...mamica pa mal manj user posted image ...mi je blo tkooooo čudno ko sem ob 10h vstala pa je bla še vedno tišina...sem šla hitr prevert če moje dete sploh še diha in ko sem se mal odahnila sem po prstih ven iz sobe šla, Brina pa je potegnila do 11h user posted image user posted image user posted image  spat jo bomo pa začeli dajat on 21h, da se že mal na poletje pripravi, ko bo doooolg dan....hm, samo če bo vsakič tkole šlafala bomo imel potem septembra mal problema z odhodom v vrtec user posted image ....sicer pa tole spanje pripisujem vremenu, ker se je že parkrat potrdilo da je Brina zeloooo vremenska....a uganete kaj zdele dela....spi že od pol 2h....super je tale Iza sindrom user posted image

Đavoli...zdej pa tole pesem čist drugač razumem, je dobila nove dimenzije in mi je še bolj všeč...da me bo vedno spomnila na Izo, na srečko pa na Ait kako poplesava po porodni ni treba posebi povdarjat, a ne? user posted image
Men je pa Sidarta nažigala...zato je Brini še dons všeč user posted image

Tia, bravo za zobke...tole je lo pa kr v paru, al kako user posted image

JAbček, tkooo rada berem tvoje poste....imata s srečko eno tako žilco za pisat, da se človk tko nasmej zraven....pa upam da vas ne poplakne...al pa zasuje

Posadka, v življenju se stvari obačajo po svoje in tudi stvari, ki nas dopolnjujejo včasih zgubijo svoj namen...prepevaš in plešel pa lahko tudi doma s vojimi sončki

Joj, še tole vam moram povedat...včeri smo šli v slaščičarno na tortico pa sedita za sosednjo mizo dve punči, ki sta opravljali enga fanta...OK, nč tazga, pol pa ena čist zgroženo začne: Ej, a veš kva...a veš da je on '82 letnik...fak stara, a veš da bo on letos star 27 let.........
Pišuka, men se je kar zataknil, sva z mojim tko grdo pogledala...sem hotla že mal naglas komentirat pa sem bla rajš tih, ker bi lahko še pod nos dobila: Dej stara tih bot pa ne prisluškuj....hi hi hi...sej verjetn sem tud jaz kdaj tko razmišljala, ampak zdej pri 30tih mi pa ni to več ko smešen.....

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!