kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Lep večer,evo moja v bolnici,jaz pa doma čakam da me pokliče in gas v bolnico.lp Joj, me je tale post vrnil v lanski marec... v tem času sem vsak večer že imela popadke na 6 minut po celo uro, potem pa so nehali. In tako se je dogajalo skoraj cel mesec. Na koncu sem bila že tako jezna in prestrašena, da sploh nisem vedela, ali bom vedela, kdaj bo šlo zares. Pa sem vendarle vedela... ker mi je šla voda. Pa še takrat nisem bila čisto 100%, če le nisem močno lulala, ker sem celo noč spala... SI znate predstavljat, celo noč sem zadnjič prespala eno noč pred porodom. Niti lulat nisem rabla it... Kot da bi vedela... No, ampak, za porod neke moči nisem potrebovala - žal se je končal s CR. In po letu dni si še zmeraj dopovedujem, da je prav tako, ker zdaj imam svoj zakladek... tam, nekje čisto zadaj v skritem kotičku pa mi je hudo, ker nisem doživela tiste intime ob prvem srečanju z otrokom - na intenzivni negi je bilo vse tako... sploh ne vem, kako naj rečem... polno ljudi, čas obiskov, tako da jih je bilo še več, moj mož zraven, jaz pa v jok in prav nerodno mi je bilo, ker sem jokala pred ostalimi pacientkami... si znate predstavljat, s kakšnimi bedarijami sem se ukvarjala? Pa atija sem skoraj na kolenih prosila, naj mi ga pristavi za dojenje, da bi nama čimprej steklo... Ma, vsaj zaveso bi lahko dali med nami, da imaš trenutek zasebnosti... ker to je pa res taki intimni dogodek, pa tako enkraten... Dovolj jamranja. Bomo pa v tretje rodili spet naravno in bo vse ok. Danes sva si z atijem po dolgem času spet privoščila kino. Uh, je pasalo... Maladva pa sta uživala v varstvu babice in dedija. Pred našim blokom gori... vrtičkarjem so se vžgale utice in vrt... Slišala sem neko pokanje, pa sem mislila, da ima spet nekdo ognjemet (tega je tu pri nas nenormalno dosti). Potem, ko je le nekaj časa pokalo, pa sem hotela videt tale "ognjemet" in sem potegnila gor rolete. Skoraj me je kap, ko sem videla pred sabo ogenj... Poklicala sem 112 in samo vprašala, če sem dobila gasilce, pa so me rahlo osorno odpravili: "Ja, boste povedali, da v tej in tej ulici gori? Vi ste že 17., ki kliče." Bolje, da sem 17., kot pa nobena.
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 28.3.2009 21:16:31 >