lepa posadka
|
Dober večer! Tako... iz sobic se sliši počasno dihanje, MM je na poti iz Gorice, jaz pa tukaj naklofam še kakšno vrstico in se zleknem h knjigi. Ko sem bila prejle pod tušem, sem razmišljala: včasih se hudo trudiš, da dan OK spelješ, včasih se fejst trudiš, pa ne rata... včasih pa sploh ni potrebno veliko in je res lepo... brez bockarij, brez pregovarjanja (no, vsaj hujšega :-))), uigrano... zabavno... No, tak popoldan in večer je bila danes. Sicer smo na poti iz šole in vrtcev imeli postojanko v eni trgovini z nakupom za eno darilo in smo že sredi trgovine imeli sestanek: kaj je kulturno in kaj ne... No, od tam naprej je šlo prav fino. Pohvalim se lahko tudi s sestankom v službi... sicer bom prevzela delo od ene, ki je to isto delo opravljala full time... meni pa je šef rekel, da bom zmogla v 5 urah. Ali me tako ceni, ali me želi samo izkoristit... ali pa je tista ženska nesposobna :-) Si bom mislila, da prvo in poskušala uživat še ta prosti mesec. Vračam se 11. maja :-) Vmes pa bom morala še dogovorit za kakšno pametno plačo. A se katera kaj spozna kako je res s temi delnimi delovniki... pa ob 36 urnem polnem delovniku... en kup kvič in kvač, kjer me lahko lovijo. No, pa o tem kdaj drugič. Jutri je dan Lažnjivega Kljukca in našega Tomaža :-))) Sicer ne bo pravega družinskega praznovanja, ker ima MM popoldan službo, pa pevske imamo popoldan kar pri nas... bo pa vseeno pestro :-) Menda celo deževat preneha... sedaj si pa tudi jaz že sonca želim! Uvajanje v vrtce, varstvo: ja, priznam, da sem pri četrtem glede tega že veliko bolj utrjena. Sem pa pri prvem MM izkoristila in je imel on delo s tem... pa je prav lepo šlo. Jaz vsega nisem videla, on pa je zadevo bolj racionalno speljal. Prvi dnevi so bili vedno pestri... le zjutraj, potem pa so vsi radi odhajali v vrtec oz. varstvo. Tako, pogumno vse mamice. Bolj kot strahu pred ločitvijo sem se bala jaz ponavljajočih se bolezni. No, do Tomaža za enkrat nismo imeli težav... ena viroza na leto je bila sicer skoraj obvezna. Kako bo pa tokrat, bomo pa še videli. Tasyo... HB, da so uredili... se je slišalo res skrajno neumno. Pa upam, da ti uspe izpeljat vse dejanske dopustniške želje. Saj res... kje pa si našla varstvo? Srečka... ja, si me spomnila na sladkosnednost... naš mali je tudi nor na sladko. Smo jedli zadnjič kremšnite, pa je očitno bral iz oči ostalih, da je to nekaj super sladkega, ker je kar norel zraven. Je pa še vedno zelo ješč. Se kar trudim, da mu ne dajem preveč oz. ga zamotim s čim drugim, ko bi on še vedno, saj če je zmirneje, potem tudi bolje spi. Je pa zjutraj potem hecen oz. histeričen, če ni takoj doze mleka... potem včasih celo zadrema nazaj. Ketrin... super, da se javiš... pa fino, da vam krasno gre. Joj, bi vas blo luštno spet v živo kaj videt... No, tudi ostale... se dostikrat spomnim tistega otroškega mrgolenja iz koloseja... kaj pa vsi moji foto modeli... Upam, da vas še kdaj dobim na kup :-) Vreme lani... ja, tudi jaz se te dneve velikokrat spominjam lanske pomladi... se pa recimo spomnim, da je bilo februarja več kot 20 dni totalno sončnih in s skoraj 20 stopinjami :-))) Saj bo letos pa maja že pravo poletje, boste videle. Joan... a vidva pa kar bronhitis? Ja upam, da tako odide, kot je tudi prišel. Pa, HB, da gresta lahko lepo ven. Saj po mojem to še pomaga... Krista... super, da se s službo dober kaže. Ja, je kar en fajni občutek, če imaš kaj otipljivega in malo veš kaj lahko pričakuješ. Panco... srečno jutri :-) (Pa Mario ni bil povod, zgolj pika na i, da je odločitev lažje padla :-))) Minicca... me veseli, da imamo še eno pevko med nami:-))) Ja, pri nas v NM ni bilo veliko alternative... pa dolgo sem se počutila fajn... sedaj je pač ena taka prelomnica... in ja, je luštno če se veseliš, da greš na vaje. Sicer pa nisem mislila tako veliko se razpisovat po RR glede tega... izgleda vse skupaj samo še bolj teatralno, kot je res. Pa veliko zabavnih kilometrov z novim avtom :-) Misa... a ti pa v petek... no, saj to ni tako slab dan za začetek :-) Srečno tudi tebi :-) Malinca... da je to dober trik! Pet pik za dobro poslovno idejo. Glede uporabe sploh nisva razpravljala... ne vem zakaj... mogoče so mu trenutni dizajni všeč, hehehe. Majček... je luštno tudi kak tvoj post prebrat po dolgem času... No, uživajte v toplicah, pa zdravi pridite nazaj. Nile... ja ti Nik ti... upam, da vama uspe tokrat brez AB... če ne pa naj ta dobro prime, da se ne bo spet ponovilo. Pa upam, da popoldan ni bil preveč naporen. In nazadnje: JABČEK:.. zdele si mi pokvarila večer!!! Pa danes sem se še spomnila na to kuverto, ki jo nosim že 5 dni v torbici. A mislite, da če jutri zjutraj ob 8h nesem na CSD, bo še OK? No, itak pišem tole že več kot pol ure... bo treba zaključit za nocoj, sicer bodo črke v knjigi spet plesale pred očmi. Lahko noč vsem... velikim in malim.
< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 31.3.2009 21:34:51 >
|