tasyo
|
Pozdravček tudi od mene. Tole deževlno vreme mi ni nič kaj všeč, pa moji punčki tudi ne, saj kar spi, je čist brez energije, še jest se ji glih ne da. No, čeprav je to verjetno povezano tudi s tem, da š**** zg. dvojkice prebija dlesen. Sicer pa ni tečka, samo dogajat se mora na veliko. Mi smo vikend preživeli mirno - v soboto smo se, kot je že v naši navadi, odpravili na potep, zavili še na en zelo prijeten obisk in pristali pri tašči na kosilu. Ko smo prišli domov, smo se malce poigrali, zvečer dobili še ene obiske, včeraj pa poležavali in poskušali ignorirati novo uro. Lana jo je že zjutraj osvojila in je vstala po svoji navadi ob 6-ih, meni je pa zvonilo v glavi - otrok božji, ura je 5!!!!Ah ja, vsaj za varstvo je ne bo treba na silo metat iz postelje. Jutri pričneva z uvajanjem, upam da bo ok. Po eni strani se pa kar malce veselim... Sem pa ob tem začela malce študirat papirologijo iz službe in ugotovila, da so na naši zdravniški zbornici spet malce pomešali stvari in tako sem avgusta in septembra zaenrat brez delovnega mesta oz. na dopustu???? No, sej v bistvu ne bi imela nič proti, ampak taka šlamparija... Sem jih obvestila, pa me še niso nič poklicali nazaj, tudi na mail ni odgovora. Ne vem, no... Moram kar po pravici povedat, da me tole nervira. Večer tako ni bil nič kaj lep. Ja, nostalgija in obujanje spominov - žal sama prvih trenutkov svoje pikice nisem ujela, pa tudi nekaj naslednjih ur je bolj kot ne meglenih, ampak imam kljub vsemu lepe spomine na njene prve dni. Čeprav ko takole zrem nazaj - ja, seveda je tvoj otroček takoj največje zlato, vendar tisto pravo vez in občutek pripadanja sem sama razvila potem, v prvih mesecih, pa tudi zdaj se to le še nadgrajuje. Ja, meni je tole obdobje še bolj všeč... Jabi, upam da si se prebila na vrh gore perila, men tudi to čaka, ampak bom raje zvečer, pred tv-jem. Tia-čestitke za nove zobke! Teja in Panco, dobrodošli in le nadaljujta v tem tempu... Morata nadoknaditi zamujeno. Posadka - slovo zboru? No, če to ni bilo več tisto, kar te navda z energijo, potem je bolje tako. Kolikor te poznam, pa boš prav hitro našla zamenjavo. Upam le, da ni to slovo od petja?! Srečka, tale tvoja Izika... Sploh nimam komentarja. Zdej bo začela pa še korake delat in kar naenkrat bodo vse njene obline izpuhtele... Ha,ha. Joj, meni je tko luštno, ko gledam malecko, ki prikoraka izza vogala vsa nasmejana in s ključi, ki jih je uspešno izmaknila iz moje torbice... Ja, to je pa naša obsesija. Telefoni in torbica- no, tut nahrbtikov se glih ne brani. Ketrin, upam da uživaš v službi, da si spočita in polna energije!!!! Pa javi se kej! Kje je pa Katka, pa Eva se tudi že dolgo, dolgo ni javila... Evo, zdej pa bo treba zaključit, mala se zbuja. Preženite tale dež, no... Pa še tole- kar se mene tiče, se lahko preselimo na otroka, ni treba čakat do konca aprila - bomo eni prve svečke pihali v novem okolju... Zdej pa res šibam!
|