|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
27.3.2009 12:56:32   
resnično srečna
no ja po klicu P je rekla naša zdravnica, da Izo zagotovo ne matrajo ušesa ker drugače ne bi prespala cele noči pa tudi dnevnega spanja ne bi bilo...in ker nima niti vročine je rekla, da naj počakamo, če se bo kaj razvilo pa naj takrat pokličem...

sej drugače je madam razpoložena in tudi pojedla je dovolj...pije pa kot žolna...tako da upam, da jo daje kak zob he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
27.3.2009 14:23:21   
Jo@n
Dan!
Jaz sem pa zjutraj oddala malega princa v varstvo, pa mi je lih komaj pomahal, toliko dela je imel z raziskovanjem in plazenjem... Joka naobenega, tudi v varuškino naročje je šel bp.user posted image  Potem sem skočila domov v malo bolj spodobne cunje, pa v Lj na službeni sestanek, pa kratek čvek z dvema aprilčicama user posted image user posted image  in žepno princesko, ki je tokrat kraljevala sama in pobirala nasmeške okolice.

Zdaj pa še nekaj frej minutk, pa po malega v varstvo, če bo dobre volje bova kat spotoma naredila šoping hrane, pa domov kuhat in se crkljat. Če bo pa neprespan, bomo pa vrstni red zamenjaluser posted image .

Srečka, ma tile vaši zuboviči pa že celo večnost ven hodijo... Naj kmalu mine. Kako je pa stvojimi tangensi?

Barby, če ne pomaga spiranje, poskusi s kakšnim operilom, jaz potem lažje diham, pa imam nos čisto prehoden. Samo ne pretiravaj z uporabo.

Se še kaj beremo, menda bo zvečer 200tka padla. Ane babe?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
27.3.2009 14:45:46   
NiLe
Daaan!

Tudi za mano je pestro dopoldne, sedaj pa uživam v miru in pripravi kosila - lignji v omaki in krompir v kosih, pa motovilček z jajčkom.

Dopoldne sem dve uri "zabila" v Leonišču in čakala na vrsto za vstavitev Mirene - btw, sploh ni bilo tako hudo kot mi je to predstavila ena znanka. Med čakanjem sem špegala v P in obujala spomine na bivanje v njej user posted image .

Potem sem šibala do službe, kjer sva s šefom udarila eno debato in se pomenila o mojem povratku - uf, še dva meseca, pol pa akcija ... nato pa hitri čvek z dvema aprilčicama, ki sta svoja dva sončka pustili v varstvu in je Tia "samevala".

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

... pa kratek čvek z dvema aprilčicama user posted image user posted image  in žepno princesko, ki je tokrat kraljevala sama in pobirala nasmeške okolice.

Hvala za sladoled! Princeska že panča svojo kitico in upam, da bo čim daljša!

Se še kaj beremo, menda bo zvečer 200tka padla. Ane babe?

baje user posted image user posted image ... sem že v nizkem štartu!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
27.3.2009 15:05:06   
lepa posadka
Živjo, živjo!

Tudi za mano je pestro dopoldne. Pa pospravljanje, pa cunje, pa iskanje obrazca za OD (zakaj ne bi človke počel reči zadnji dan - je bolj pestro - hvala Joan) in na koncu še sestanek v službi. Ja, tudi jaz sem ga imela danes. Pa drug teden še enega... pa, če bo treba še kakšnega. Upam, da bomo res prišli do kompromisa in bo delo fino in 5 urni delovnik. saj na koncu so itak oni na profitu... menda bodo to izračunali :-)

Tako... vikend pred nami bo menda bolj deževen... a mi imamo vseeno nekaj akcij... upam, da bo tudi lušten.

Žal se zvečer ne bom udeležila maratnona, ker mi je MM obljubil drugo animacijo :-) Pa posteljnina se je ravno posušila na vetru... bo luštno it v posteljo, hehe.

Pa-pa.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
27.3.2009 15:54:22   
resnično srečna
a danes maraton...jao babe...sem tko čudne volje...ampak za 200tko vse...

moji cosinusi ok...malo še zamakam...pa gor vlečem...pa Izo zoprnico prenašam...hoče skoz hodit...al pa delat to kar jaz...kako dopovedat skoraj 1letnici da šivanka in škarjice niso za take male pupe...no je dobila cviren...pa se je igrala tako vneto, da je samo sebe zapletla...pa je bilo spet mama, mama, mama...sej je treba zgodaj začeti ampak tako zgodaj pa res ne no...no za nameček je še Nerota celega zafrcljala v cviren...sem na koncu kar vse skupaj preč zagnala...mislim sukanec...ne Nerota in Ize...

posadka tudi jaz sem bila v mislih pri pranju posteljnine...pa je to misel odpihnilo slabo vreme...no ja sej menda bi se pri nas tudi že posušilo he he...

kosilo...ja tudi jaz uživam...pečen piščanec...zraven sem še kruh porinila v pečico...pa omaka iz pora, šampinjonov in paprike...pa kus kus...Iza bo dobila kar bo hotela...je šla še malo odspat...upam, da MM in daša kmalu uletita...sta šla še po nakupih...da nam ta vikend ne bo več treba...

jo@n...hvala za dostavo...sem pa našla danes še 1 vrečo...pa ko se naslednjič vidimo še to predam, če ti je prav...

Scorpio...super za prvi dan službe...upam, da Nal kmalu ugotovi, da je noč za spanje in samo za spanje (no kaj drugega lahko dela po 18 letu)...pa da se boš še naspala...

She
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
27.3.2009 16:34:55   
teja78
Hojla!

Kot vidim iz prebranega, danes ni ravno najboljši dan ... čisto preveč zabitih noskov, kašljajočih grl in bolečih zobkov. Zobki hitro na plano, bolezni pa stran in pomislite, da za vsakim dežjem posije sonce in tudi po napovedanem "zimskem" vikendu gotovo sledijo toplejši dnevi. Pomlad, kje si? Midva s Filipom te že takoooo težkooo čakava ...

Kaj se pri nas dogaja? Naš korenjak dela kilometre po stanovanju, zunaj je pa tudi vsak dan bolj korajžen in spreten. Morda pripomorejo tudi čevlji? user posted image  Naša izkušnja ... ker se je začel že kmalu postavljat na noge in dober mesec nazaj štopicljat tudi zunaj, mu je bilo treba kupit kar prave čevlje - skoraj zimske. Najprej smo kupili Pedoodles iz zverinice (http://www.zverinica.net), pa sem k sreči naročila premajhne in smo jih vrnili. K sreči pravim zato, ker so bolj pomladna varianta čevljev, zunaj je pa še vedno tak mraz, da bi Filipa v njih gotovo zeblo. Drugače so bili pa super - usnjeni in zelo mehek podplat, o.k. tudi za v dež. No, tiste zimske, ki jih trenutno nosi, so pa znamke Superfit.    

Pa še malo k traparijam. Morda se boste nasmejale, če vam povem Filipovo  trenutno najbolj "in" igrarijo. Po stanovanju ful rad hodi z rač. miško v rokah. Miš je v rokah, za njim pa opleta cca. 2m kabla, ki ga vztrajno lovi 4 kg gmota črnobelih mačjih dlak. No, to je naša Biba, ki je Filipu ena najbolj smešnih stvari na svetu user posted image . Dovolj je, če mu jo uspe pocukati za rep ali pa pobožati po blazinicah... se krohota kot ta velik! Mi vsi pa z njim, ker ima tako prisrčen, neposreden in iskren smeh. Biba je nasploh dobra za lovit. Ima pa srečo, v primerjavi z Nerotom, ki ga lovi Iza, da obvlada tudi skok v višino ... Ja, Biba je res vsakdan na smejalni tapeti. Včeraj jo je med drugim uspel zapret v kuhinjsko omarico. K sreči med lonce in ne hrano user posted image . Čez kakšno uro smo zaslišali neke čudne zvoke, ampak jaz sem hitro zaključila, da je to zvok hladilnika. Čez čas sem že priznala, da je Biba, ampak da je v škripcih, mi pa še vedno ni potegnilo. HB, da je bil Filip spet firbčen in je šel odpret isto omarico ...user posted image

Zdajle se Filip čuva pri babici, zato trenutno ni na programu nobenih traparij "v živo". Jaz pa imam uro, dve samo zase... Tudi MF pride šele okoli šestih. Luksuz!!! Grem malo vandrat po Caminu - moja junakinja je nekje na sredi poti in bo še zanimivo ...  A tiste, ki poznate Camino, razmišljate, da bi se kdaj v prihodnosti podale na takšno pot? Mam občutek, da se bom enkrat tudi jaz podala, ampak vem, da ta čas še ni tako blizu ...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4231
27.3.2009 16:37:13   
teja78
Pa spet moja priljubljena tema ...
Jo@n - če smo še zainteresirane za copatke, do kdaj ti moramo javit svojo izbiro?

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
27.3.2009 17:05:31   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: teja78

Grem malo vandrat po Caminu - moja junakinja je nekje na sredi poti in bo še zanimivo ...  A tiste, ki poznate Camino, razmišljate, da bi se kdaj v prihodnosti podale na takšno pot? Mam občutek, da se bom enkrat tudi jaz podala, ampak vem, da ta čas še ni tako blizu ...

800 km...bi bilo luštno...kak mesec bi človek rabil...samo to mi ni jasno kje imaš ti junakinjo...knjiga, film, igrica???

She
Within the measur

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
27.3.2009 17:40:24   
teja78
knjiga, knjiga ... še čisto frišna ... ena zasavčanka se je l. 2006 podala na to pot ... naslov je Camino moja samotna pot, avtorica pa Staša Lepej Bašelj

Neposredna povezava do sporočila: 4234
27.3.2009 17:44:50   
teja78
Sem bila pred slabim desetletjem v Santiagu (de Compostela) v španiji, kjer se končuje ta romarska pot, pa mi takrat ni bilo čisto nič jasno - ne zakaj je vsepovsod  polno "zanemarjenih" ljudi, ne školjke, ki jih nosijo s seboj, ne ogromne vrste pred katedralo sv. Jakoba ... Sem šla takrat šele doma poizvedovat, kaj je tako posebnega v tem mestu ... in odkrila Camino

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
27.3.2009 18:25:12   
JABOLKO3
Živijo!

Končno sem se uspela počit na rit... Ma kakšen čuden dan - začelo se je že ponoči... najprej se je Jure nekaj zbujal in sitnaril, potem ravno zaspim in uleti srednji kompletno oblečen za v vrtec vprašat, zakaj še nismo vstali (ura pa 2 zjutraj), potem pa jaz nisem mogla zaspat, ker me je bolel želodec - sem zvečer pojedla skledo regrata... no, porcijo, ki bi nasitila nekoliko skromnejšo kravo... kaj čem, ko ga pa obožujem, sezona pa ne traja prav dolgo. Dopoldan sva bila z MM zmenjena v mestu za nekaj uredit, pa sva na dotičnem uradu ugotovila, da je kjučni dokument, da bi nama to lahko uspelo, ostal doma na mizi - ga je včeraj MM dal iz torbe, ker je menda mislil, da bom jaz vse skupaj prinesla, jaz sem bila pa prepričana, da je še vedno v njegovi torbi... sem bila besna, da bi se požrla... ni bilo druge - še enkrat domov, pa je bil že čas starejšega iz šole pobrat, pa še avto natankat, pa nazaj v Ljubljano. Na koncu je stvar le urejena, potem pa še po srednjega v vrtec (kjer sem mimogrede izvedela, da imajo za jeseni za 82 prostih mest preko 500 prijav), pa še enkrat v šolo po kopijo ene knjigice, ker se je večji prijavil za neko tekmovanje v slovenščini... pa domov, pa vse tri nahranit, pa pospravit.... zdaj imam pa voljno do večerje, sem jim povedala, da mi naj nikar ne hodijo blizu.

Teja - uboga Biba, čeprav sem se nasmejala, ko sem brala - še dobro, da si je mali zapomnil, kam jo je 'pospravil'...

Posadka - tudi jaz sem zadnje dni urejala za OD in si prav oddahnila, ko je bila zadeva v torek oddana na pošto... danes pa dobim priporočeno, da je moja vloga nepopolna in da naj prinesem za oba dohodnino 2007 (kriv je pa MM, ker se je nekaj pritoževal čez informativni izračun in jih je zgleda pri tem nekaj zmedlo)... že v redu, a smo obe dohodnini založili vrag si ga vedi kam in moram v ponedeljek še na davčno po nove izpiske, grrr

Joan - super za uspešno uvajanje, si si najbrž kar oddahnila, kaj...

Zdaj grem pa še na stran od Ikeje, moram eno garderobno omaro za k mami naštudirat (in nabavit)...

Pa lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 4236
27.3.2009 18:30:05   
Jo@n
Lej jo uživačko Tejo, Filipa k babici, dragega v službo, ona se pa s knjigo potepa. user posted image  Prigoda z muco me je zelo nasmejala, te je tko fajn brat, da se kar večkrat razpiši. Samo ne vem, kako to, da si tako dolgo zdržala v ilegali user posted image . Upam, da boš še naprej pridno pisala, in da bomo kmalu navijale za tvojo prvo zvezdico.

Aja, za copatek imaš časa do recimo nedelje, ponedeljka... Ker takrat bodo še moji gor prišli in bom zaključila nakup.

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
27.3.2009 18:37:34   
resnično srečna
sem pred časom gledala film...pa spremljala par blogov he he...to si bom privoščila lahko samo še ko bom v pokoju ali pa ko bom velika in bogata...

She
Within the measur

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
27.3.2009 19:31:03   
teja78
konec luksuza, sem spet v moški družbi (priznam, tudi zdaj uživam user posted image )... je pa lepo prebrat, da vas ne dolgočasim user posted image

Jo@n - mi lahko na ZS pošlješ še kontakt glede nahrbtnika?  
naročilo copatkov pa dobiš najkasneje v nedeljo dopoldan,

100x hvala

Neposredna povezava do sporočila: 4239
27.3.2009 21:32:00   
NiLe
Čeeer!

Kaj je zdaj, čveke? Kam ste se skrile? A bo kej z današnjim čvekom al kako user posted image

Jaz sem prišla čekirat, če bomo kaj zakuhale ... čeprav sem hotela odpeketati v posteljo, saj me spodaj fuuul matra, zdaj pa ne vem ali je to zapoznelil učinek od vstavitve Mirene ali je ta M pač bolj močna in boleča. No, vroč tuš mi je malo pomagal, pa čajčka pijem in dragi mi masira podplate in je bolečina takoj bolj znosna.
Teja, fino te je brati in vidim, da je tvoj Filip prav zabaven in razposajen fantiček user posted image user posted image  

Jabček; a si se ohladila od današnjega popoldneva? Bi tudi mene razkurilo, da nekam uletim, pa ugotovim, da mi manjka nekaj, kar bi moralo biti poskrbljeno z druge strani .... grrrr

.... F5 in mogoče se je katera le odločila zalaufati prste user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
27.3.2009 21:34:55   
Majček28
evo mene, se pokorno javljam...mal z zamudo...mm ni šel na hokej pa mi je mal čvekaste plane zmešal...no, sej zdej že brunda in mam na voljo svoj čas user posted image

kaj dogaja, a gremo kar dons do 200? user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
27.3.2009 21:44:24   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

evo mene, se pokorno javljam...mal z zamudo...mm ni šel na hokej pa mi je mal čvekaste plane zmešal...no, sej zdej že brunda in mam na voljo svoj čas user posted image

he, he ... kako pa to, da si je premislil?

kaj dogaja, a gremo kar dons do 200? user posted image

težka bo, težka ... zgleda, da so vse že v mižulah ali v svežih posteljah z dragimi ali feštajo ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
27.3.2009 22:00:04   
Majček28
sem šla mal za nazaj brat pa sem rajš mehala, da ne zamudim današnje debate user posted image

...lepo po vresti...
MALO Z ZAMUDO, AMPAK ŠE VSEENO IZ SRČKA: VSE NAJBOLJŠE NAŠIM SLAVLJENČKOM IN NAJ BO PRVA SVEČKA USPEŠEN ZAČETEK ŠE VELIKO LEPIH, NASMEJANIH, ZDRAVIH,....SONČNIH DNI, TEDNOV IN LET user posted image user posted image user posted image

Sončna očala...nisem vsega brala naj pa tole povem; moja prijateljica je okulistka in mi je odsvetovala sončna očala za Brino...čim kasneje tem boljš, ker se očke razvijajo in se morajo navadit na svetlobo. Seveda prav pridejo v kakšnih ekstremnih razmerah, ki pa itaq za tako majhne otroke niso primerne. Recimo velika izpostavljenost soncu na snegu ali morju, kjer se svetloba odbila od 'podlage'...Je pa res, da če že želite kupit očala za malčke, kupite res kvalitetne, ker drugače je boljš da so brez. Ker očala,ki zatemnijo razširijo zenico in če nimajo kvalitetnih stekelc so potem zenice čisto izpostavljene žarkom...boljš da si brez, ker se potem zenice že same po sebi skrčijo....uf, sem pametna, da mi že kar mal škodi user posted image

Prodajam mojga avtočka user posted image ...ker bom peš hodila v službo in mi predstavlja samo strošek. Joj mi ga je škoda, ker je skor čisto novi pa tko moj moj user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
27.3.2009 22:08:15   
simvir
Čer!

Se zdaj res bolj poredko vsedem za rač, bo kmalu treba cel šiht pred njim odsedet, pa se moram zgleda mal spočituser posted image . Pa še časa ni, imam skoraj ves čas oba doma, je bila tašča malo bolna, pa jih že nekja časa nisem tam pustila. Bomo v pon. začeli z uvajanjem.
Pa občasno imam občutek da gnezdim in čakam na dan D, si mislim da moram vse pospravitiuser posted image . Ampak sem se že sprijaznila, da mi ne bo uspelouser posted image .

Sem se zdajle kar nasmejala ko sem vas brala. Teja, pa Jabček, pa Srečka...user posted image . Luštno vas je brat, vse vas tukaj gor, da se razume.

Spet sem zamudila DDuser posted image . Joan če dobiš posnetek, bi si ga enkrat sposodila.

Majček lepo da si spet z nami, pa škoda za avtočka, samo kaj če ga ne rabiš.

Trnuljčica, Miny mi še za našega skoraj 3-letnika nismo dobili vabila za zobarja. Pred 3 letom ga pri nas sploh niuser posted image . Ga bom šla zdaj počasi kar prijavit. Ima pa hb lepe zobke.

Joan super da gre uvajanje na bolje, pa da imata s TM čas še zase.

Za OD sem tudi jaz šele v sredo oddala, zdaj moram pa še obe vlogi za vrtec spisat pa v službo nest potrdit, da čimprej oddamo, pri nas je po novem tudi to pomembno.

Zgleda da ne bo nič z debato, saj jaz tudi že posteljo vidim.

Nočko

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
27.3.2009 22:13:50   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Za OD sem tudi jaz šele v sredo oddala, zdaj moram pa še obe vlogi za vrtec spisat pa v službo nest potrdit, da čimprej oddamo, pri nas je po novem tudi to pomembno.

Joj, a sem pol res med zadnjimi, ki še niso oddali vloge? Pišuka, vlogo imam že več kot mesec dni doma, spisana je na pol, še zneske moram notr napisat - imam podoben problem kot Jabček - niti pod razno ne vem, kam sem vložila dohodnino za 2007 ... v ponedeljek moram pa RES iti do CSDja!!!

A tole je pa s5 nekaj novega? Vlogo za vrtec sem odnesla včeraj in mi niso nič rekli, da bi morala biti vloga potrjena s strani delodajalca user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
27.3.2009 22:15:32   
NiLe
Jeeee, napisala sem svoj 2000iti post in dobila 5. zvezdico user posted image user posted image ... bravo jaz user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
27.3.2009 22:31:27   
Krista28
Nile, nisi zadnja....saj veš da smo jo skupi kupile, pa je pri meni tudi še tukaj v mapi na mizi..user posted image

jaz grem pa kar v mižule...naša dva sta zadnje dni zgodnja...Je bilo pa danes uvajanje čist ok...zjutraj je mal pojokcala, ampak pomoje bolj zarad Kristjana, ker je bil tečko....Ob pol treh so me pa klicali da se je zbudila. Pričakala me je čist razigrana in vesela...se je kar naprej s kockami igrala in mi jih prinesla pokazat...joj kolk je to lažje, kot pa če joka...

Jutri je pa dež napovedan...se bomo pa bolj crkljali...

Nočko

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
27.3.2009 22:31:48   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Joj, a sem pol res med zadnjimi, ki še niso oddali vloge? Pišuka, vlogo imam že več kot mesec dni doma, spisana je na pol, še zneske moram notr napisat - imam podoben problem kot Jabček - niti pod razno ne vem, kam sem vložila dohodnino za 2007 ... v ponedeljek moram pa RES iti do CSDja!!!

A tole je pa s5 nekaj novega? Vlogo za vrtec sem odnesla včeraj in mi niso nič rekli, da bi morala biti vloga potrjena s strani delodajalca user posted image

Pri nas je en del vloge kar točkovanje (ob strani samo izpišejo točke in jih seštejejo) in zaposlenost staršev prinese dodatne točke, tako da morava oba nest v službo potrdit. Saj lahko da je pri vas drugače.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
27.3.2009 22:34:37   
simvir
Aja Nile user posted image  za novo zvezdico. Jaz ne vem če jih bom kdaj imela tolikouser posted image . Morda če bomo imeli še kaknega članauser posted image .

Krista no fajn da je tudi pri vas uvajanje že prijetnejše. Ji je pa sigurno lažje tudi zato ker ima bratca v skupini.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
27.3.2009 22:36:35   
Majček28
jaz sem pa ta teden oddala vlogo in jo kar poslala na CSD, sem pa kar iz odločbe prepisala podatke, ki sem jih že lansko leto napisala.

Men tud ni blo treba potrdit vloge za vrtec pri delodajalcu...kolk so smešni, ena in ista zadeva pa tolk različnih pravil...ni čudn, da potem še sami ne vejo kaj ij kako user posted image

kva je zdej, a bo kakšna debata...pa dejte kakšno smešno user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?