|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
29.3.2009 23:06:26   
Menčy
a ve ste jkaj sem ugotovila , najprej se ne spravim k računalniku, sevda ker mi drugi ne dajo, pol se pa odlepet ne morem, pa kar klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in klofam in

zdaj pa res LAHKO NOČ

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.3.2009 23:11:24   
smrka
Zdaj sem gledala film Marley and jaz... brezveze.... ni mi bil vsec.

Klepetka... najdem neko sliko pomocnika v kuhni :)

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.3.2009 23:15:39   
Anonimen
A katera ve, če jutri pokličem V ZD za posvetovalnico, bi me že to sredo vzela?

Sayuri ja te bo vzela ni problem. Jaz sme Taro kar v sredo, ko so že imeli posvetovalnico naročila, ker če sem jo prej je sigurno zbolela za takrat. ti kar v torek popoldne pokliči pa te bo vzela.

Ja jaz sem še kar tukaj user posted image
Do zdej sem možku družbo pred tv-jem delala zdej grem pa pogledat kaj se dogaja v miževi deželi

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.3.2009 23:34:27   
smrka
user posted image
Evo tale bo za vse tiste, ki greste v Ljubljano v soping po motiko!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.3.2009 23:42:11   
smrka
user posted image
Tole je pa kofi za jutr zjutraj, da bom enkrat vsaj prva vas ponudla! A bo kul? Al sem dala prevec sladkorja :)user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
30.3.2009 8:44:33   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Meni danes ta ura ne gre v glavo. Pol enajstih, jaz pa nič zaspana... user posted image user posted image user posted image  Zjutraj bom pa kot povožena....
VSi trije so tko pozno zaspalai..šele ob devetih user posted image , Filip še kasneje user posted image . ZAčuda ni bilo nobenega dretja pri Lovru user posted image .

Jaz sem bla pa cel dan zaspana, ker smo prišli iz maturantskega plesa ob 4. Ampak popoldne iz principa nisem šla spat. Sem pa zvečer že pred deseto zaspala. user posted image

dulči brez izgovorov. V avto in v Lj na kafe. Saj jaz bom šla tud nalašč. user posted image

Ja, saj iz Ribnice bi tud jaz šla. Iz Ajdovščine je pa kar precej daleč. Je več kot 80 km v eno smer. user posted image

Ima katera v načrtu Gardaland? user posted image  Me je neki prešinlo danes, da bi mogoče šli user posted image

Jaz sem bila lani prvič. Smo dali kar precej skoz. Letos verjetno ne bova šla, bi bilo preveč. Sploh ker greva junija v NY. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
30.3.2009 8:45:03   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**
Dulcinea- potem je knjiga branja vredna?

O ja. Super je. Ponavadi se zbojim knjig od 400 strani, ampak to sem pa kar brala in brala. user posted image user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
30.3.2009 8:50:45   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

no, sem pozabila še vprašat DULCINEO, katero knjigo bere? 

Brala sem knjigo Kluum: Pride ženska k zdravniku...  Res dobra knjiga. Govori pa o paru pri 35 letih. Ona zboli za rakom na prsih, kemoterapije... ful v živo vse opisano... on jo ful vara... No včeraj sem prebrala zadnjih 100 strani dopoldne in sem tolk jokala, da sem cel paketek robčkov ponucala...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
30.3.2009 8:55:28   
dulcinea
Joj, babe žabe. Tle tolk pada. Če pogledam skoz okno na vrt, je celo jezero že zadaj. Upam, da se ne bo spet plaz kaj splašil in začel lesti sem dol.

Moj ima danes rojstni dan. Sem mu hotla it nekaj kupit v AJD, pa je rabu moj avto zjutraj, ker je svojega fotru posodil, ker je on v svojega tankal bencin namesto nafte user posted image .

Danes zjutraj sem bila že gasilec. tašča je iz peči pobrala pepel, not pa zapičla leseno palico. Pridem dol, pa je blo vse zakajeno. Ker je bl pepel še vroč, se je palica vnela in je bila lih pred tem, da bi se prelomila in padla na drva. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
30.3.2009 9:28:07   
Anonimen
Dobro jutro user posted image , res dobro, razen pogleda skozi okno user posted image
Jaz sem se iz kavarne gor privlekla. zdej grem pa ropotijo pospravljat.

Danes zjutraj sem bila že gasilec. tašča je iz peči pobrala pepel, not pa zapičla leseno palico. Pridem dol, pa je blo vse zakajeno. Ker je bl pepel še vroč, se je palica vnela in je bila lih pred tem, da bi se prelomila in padla na drva. user posted image user posted image user posted image user posted image

O hvala bogu, da si bla pravočasna user posted image

O ja. Super je. Ponavadi se zbojim knjig od 400 strani, ampak to sem pa kar brala in brala. user posted image user posted image

400 strani bom jaz prebrala ko bom v penziji, zdej mi ne znese. Pa fajn, da te je tako ganila.

Evo tale bo za vse tiste, ki greste v Ljubljano v soping po motiko!!!

Smrka
enga takega s krampom bi pa jaz rabila, a je lahko tale moj user posted image user posted image

Ja,ja ni dvoma , da ŠC nebi bil vredu, sam , da ne bomo pol spet s kartami lafal okol, kot smo zdaj...user posted image user posted image No ja mogoče pa tokrat ratauser posted image Nebi bilo slabo.
Seny mislim, da tokrat predstava bo, zadnjič pa so bli baje res katastrofalni pogoji. Vem iz zanesljivih virov user posted image , ne, res, sem se z eno od "žensk" pogovarjala pa mi je rekla, da 6 ur bit v takih pogojih je grozno. Sej jih razumem, pa ona je tud razumela, da se je folk jezil, bi se ona tud če bi bla na mestu gledalcev user posted image Jih bom šla mogoče pa tud jest gledat, če seveda dobim karte.

Kava v Ljubljani , to je pa user posted image Kolk nas bo ?Jaz sigurno , pa mislim , da pikica , nogica, klepetka , mančy..kaj pa sayuri ..nisem nič sasledila, al sem pa tko površno prebrala.Kaj pa dulci?Smrka verjetno ne bo, al se motim smrka?

Evo seznam za izlet Ribnčank v LJ ( datum???):
1. seny
2. pikica
3. sayuri
4. Menčy
5. klepetkaa
6. nogica
7. .....

Ma kje pa je spet nogica???

kukuc user posted image

Sayuri a lahko mojga na inštrukcije ali pa kar tečaj k tvojmu možku pošljem? Bi rabu nekaj ur, al pa dni, da se nauči kako presenetiti svojo ženo user posted image user posted image user posted image

Zdej moram pa nehat, ker mam vse v nekih oklepajih, sploh ne vem kako bo tole objavljeno, najbrž vse povprek. A tudi vas moti ko so zdej takole zrihtali. Mene moti ker so tako majhne črke, pa tisti oklepaji, ker se nič ne znajdem, prej si kliknil krepko pa je blo takoj, zdej pa oklepaj user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
30.3.2009 9:30:06   
Anonimen
Sej sm vedla, da se bo kak oklepaj zgubil pa bo pol vse čudno user posted image

Ni še nobene na spregled, a še spite? Sej ni čudno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
30.3.2009 9:42:53   
sayuri
Jutro oz. že dan user posted image . Vremenu se je tud pri nas zmešalo. Pada, kot zmešano user posted image user posted image user posted image

Že eno uro uspavam Lovra, pa še kar tečnari user posted image  Tko je zaspan, da se komaj še premika po posteljici...ampak SE. Je vztrajen, ko hudič. Ponavadi rabi tolk cajta za zaspat, da se Zara v tem cajtu že naspi in potem je menjava user posted image  Pa tile zobki ga orng mučjo. Je tak sitko zadnje čase. user posted image

Menčy danes imaš pa orng opravkov v LJ. NAjbolj držim pesti za tisti večerni pregled. Sam ura je pa res user posted image  
dulči NY letos? Opala! To ap ni kar tko. Super sta...da se tkole spustita user posted image . JAz sem tak zajc za potovanja user posted image  Če mi kdo vse zrihta in vodi sem in tja, pa da men tud govort ni treba, potem ok, drugače pa ne user posted image user posted image user posted image . Ma saj maš avtocesto skoz do LJ, pa ti časovno lih tolk znese, kot nam user posted image  Pa vse najboljše tvojemu user posted image
kje je pa Nasy zadnje čase?user posted image
nogica hvala za info. Bom potem kar jutri popoldne poklicala v ZD. Ja kje in kaj si pa delala včeraj cel dan?
smrka kaj nam zdaj tele desce lepiš.user posted image user posted image user posted image
pikica Lana je res prava pesnicauser posted image  POvej če ti kaj govori o nekih oblekah, da jih bomo šivali iz embalažeuser posted image , pa da bojo nastopali, pa da bojo na izletu spali user posted image user posted image user posted image  Filip mi že dva tedna o tem govori. Jaz mojmu govorim, naj na oglasno desko gleda, da ne bomo   česa sfalili. user posted image

Jaz ne vem, kako naj danes izvedem plavanje z L&Z. Rada bi šla, ker je zadnjič, pa nihče nima časa it z mano.user posted image  Sama na plavanje pa res ne upam.  user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
30.3.2009 10:01:20   
Anonimen
nogica hvala za info. Bom potem kar jutri popoldne poklicala v ZD. Ja kje in kaj si pa delala včeraj cel dan?

šiht user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
30.3.2009 10:09:00   
Anonimen
klepetka sem ti pozabila povedat, da sem včeraj dobila raučune za Pampers, tako da ne potrebujem več. A ti imaš za 20 eur?
Danes moram poslat. Mi je pa ostalo 20 eur viška. HVALA VSEENO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
30.3.2009 10:13:13   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Zdej moram pa nehat, ker mam vse v nekih oklepajih, sploh ne vem kako bo tole objavljeno, najbrž vse povprek. A tudi vas moti ko so zdej takole zrihtali. Mene moti ker so tako majhne črke, pa tisti oklepaji, ker se nič ne znajdem, prej si kliknil krepko pa je blo takoj, zdej pa oklepaj user posted image

Kateri brskalnik pa uporabljaš? Pri meni je v IE še zmeraj vse enako. SO pa včeraj res neki po RR popravljali, ker sem tla it mal gor, pa je napisalo, da se opravičujejo...

Nogica, jaz sem pa mislila, da sii ti rez službe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
30.3.2009 10:13:25   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

dulči NY letos? Opala! To ap ni kar tko. Super sta...da se tkole spustita user posted image . JAz sem tak zajc za potovanja user posted image  Če mi kdo vse zrihta in vodi sem in tja, pa da men tud govort ni treba, potem ok, drugače pa ne user posted image user posted image user posted image . Ma saj maš avtocesto skoz do LJ, pa ti časovno lih tolk znese, kot nam user posted image  Pa vse najboljše tvojemu user posted image

Ja, je najdu ene poceni karte za avion. Spala bova pa prek couchsurfinga, pa mal pri bratu od družinskega prijatelja. Če ne bo druge pa hostli in hoteli. Saj odkar je internet, se vse najde. Tudi, kaj je za pogledat. Pa mal ti tud tile gostitelji na CS kaj predlagajo.

Kdo je pa teb reku, da imam avtocesto skoz do LJ? Si že bila kdaj v Vipavski dolini? No, mogoče si pa slišala po TV, da Rebrnice delajo že par let z zamudo. In glih Rebrnice vzamejo pol ure za tistih 7 km. Če je kak počasen kamion pa še več. Ker prehitet se pa skoraj ne da. Z mojo kištico od Corse pa sploh težko.

Ti kar pejd na plavanje. Saj ti bo že kdo pomagal. Mogoče si pa vaditeljica izbrala enega za demonstativni pripomoček...  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
30.3.2009 10:16:03   
dulcinea
Danes praznuje tudi Nasy. Baje da sta bla z mojim cimra v porodnišnici Šempeter, ker se oba od nekje poznata, ampak se ne spomnita od kje...  user posted image

Nasy, VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
30.3.2009 10:23:18   
Anonimen
Nogica, jaz sem pa mislila, da sii ti rez službe user posted image

Sej sem, to delam honorarno. Redno službo iščem user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
30.3.2009 10:24:54   
Anonimen
Z mojo kištico od Corse pa sploh težko.

A maš mogoče kej proti Corsici user posted image user posted image Jaz jo mam pa tako rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
30.3.2009 10:25:42   
smrka
oo Vse naj NASY in M. od Dulcinee!user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
30.3.2009 10:30:01   
Anonimen
Nasy user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.3.2009 10:39:53   
Anonimen
Joj, kolk vsega ste naklofale, kaj bi bilo če bi svoj napad dobile še jaz in Seny user posted image user posted image user posted image
Vreme- punce, meni danes tako paše tole vreme, prav uživam, res. Se tako prijetno počutim, včeraj ko sem šla spat sem se pritoževala, ker nisem slišala kako dež tolče ob streho (postelja pod mansardo) Ma ne vem kaj mi je, mogoče me pomlad daje user posted image
Naša noč- fenomenalna user posted image  Zoja je spala do 8:30, sem prej možu rekla da bomo mi uro premaknili še za kakšno uro naprej user posted image user posted image
Kavico sem posrkala, Zoja pančka, paše mal tišine in miru v hiši, samo ptičke slišim user posted image
Grem vas zdaj malo pokomentirat..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.3.2009 11:02:10   
Anonimen
Nogica- ti si pa spet zelo pridna doma. user posted image user posted image  Tara je v vrtcu?

Sayuri- jap, včeraj smo praznovali D. roj.dan, danes baje nadaljujemo user posted image  Dobro opravite ju3 v RA, je tebi dr.Goluhova že napisala potrdilo, ki ga potrebuješ za podaljšanje PD? Saj verjetno ne komplicira, al?
Gardaland- ja, jaz sem že pomislila na to. Lana bi po mojem uživala full. Saj misliš na Filipa, a ne? Al si mislila da bi vas šlo vseh 5?
Meni Lana nič ne govori- o nobenih oblekah, o nobenemu nastopu user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj ji dogaja, ima verjetno spet eno čudno obdobje, al se ji pa enostavno ne da govorit, vse kar reče je "Dobro, igral smo se" user posted image  Pa kdo koga ščipa in kaj kdo komu reče.. Glede oglasne deske- tud jaz skoz ponavljam..beri, beri, beri...user posted image  
Plavanje danes user posted image  Kaj pa če greš samo z enim? Al pa z obema, saj ti bo tam že kdo pomagal. Pa saj ti vse sama obvladaš! user posted image

Nasy- vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image  Pa oglasi se nam kaj!

klepetka- user posted image  za kosilo. To bi mogli vsi večkrat naredit! Sem slišala za "vašo" mašo. user posted image  za včerajšnjo solidno noč, no, a vidiš da se popravlja user posted image
In da ne pozabiš- danes nič sladkega, mastnega, kaloričnega. In jutri tudi ne user posted image  
Menčy- dobro opravite danes in uživaj v DM-u user posted image user posted image  Jaz bi zagotovo user posted image user posted image  In super za tvojo mami, ki ti zna pomagat, da ti je lažje user posted image

smrka- hvala za kavico. Sladkorja ni nikdar preveč user posted image  In hvala za tistega tipčka z krampom. Meni bo prav prišel. Če boš našla še kakšnega z grabljami, valerjem, lopato, kopačem... ga pošlji k meni user posted image user posted image user posted image

Dulcinea- bi bilo res fino, če prideš še ti na kavico. Glede razdalje te pa štekam.
NY- jooooj, mi delaš lušte. UŽIVAJTA! Meni ob misli na NY tako toplo pri srčku rata. Jaz sem se tam počutila tako prijetno, mi je bilo res fenomenalno. Imam še vedno en mali priročnik z kraji, ki se jih splača ogledat v NY, pa zemljevid je priložen. Če potrebuješ- ti posodim user posted image
In vse najboljše za tvojega! Pa še dobro da si lahko pravočasno ukrepala v kurilnici user posted image

Seny- Upam, da ti je bolje! user posted image user posted image user posted image .  In user posted image  za izgubljen kilogram user posted image

Pogrešam Voni user posted image  ! Voniii, daj se nam kaj oglasi no!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.3.2009 11:08:45   
Anonimen
Nogica- ti si pa spet zelo pridna doma. user posted image user posted image Tara je v vrtcu?

Pikica danes pa res nisem pridna. Ponedeljek oz. sobota po mojeuser posted image , ni moj dan. Dala sem cunje prat, pa nekaj prahu sem zbrisal, ampak me bolj kot tisti prah privlačijo tipke user posted image
Ja Taro imam v vrtcu pa jo grem danes tud prej iskat, ker sva bile ta teden zelo malo skupaj pa me zelo pogreša, jaz pa njo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.3.2009 11:14:46   
sayuri
Celih 15 minut je Lovro  spal. Še prej je nase potegnil vrtiljak user posted image  Pravi lump je postal. Zdajle tlele po blazini oba norita. user posted image  Oba vedno pikirata na isto igračo. In se že začne kreg. Noben ne odneha. Ko se bosta začela lasat, bo pestro user posted image user posted image user posted image

dulči user posted image  ne govori o Corsi. KAdar grem jaz kam dlje z mojim Matizom, se odločam med vožnjo, če ga naj grem porivat zraven, da bo šel hitreje user posted image . DRugače je pa super avtomobilček za tlele okrog skakat user posted image . No ja...probala sem...vseeno si lahko narediš izlet kar tako v LJ. SAj je vse s teboj user posted image  JAz sem velikokrat prav vesela, da si najdem en razlog za LJ. In tokrat bo kavica user posted image
nogica ne vem, zakaj sem tud jaz mislila, da si brez službe user posted image

Nasy, vse najboljše, če danes praznuješ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica saj Filip ima tud obdobja, ko nič ne govori o vrtcu. Zdaj pa skoz melje in melje o tem. Predvidevam, da bomo imeli srečanje, na katerem bomo kaj izdelovai iz embalažeuser posted image  Sem ga vprašala, če je treba spet embalažo v vrtec prinest, pa je rekel, da JA user posted image , da jo veliko rabjo user posted image . Moram se spravit jaz malo prečekirat vse skupaj. Pa na govorilne se moram spet najavit. Sem bila novembra nazadnje. user posted image  ZA GArdaland sem pa Filipa mislila, ja. L&Z sbi se sam matrala na tko dolgi vožnji. Bi ju pustila v varstvu user posted image DR. Goluhovi nism še nič rekla za priporočila. Ji bom jutri. Kolikor sem slišala, ne komplicira. Tudi, ko sem jo prosila za recept za blazino, je brez problema napisala. Čeprav je potem rekla, da zato, ker oba hodita na FT user posted image

Sem pa našla spremljevalca za današnje plavanje. Tadeja bo šla z mano user posted image  (bratova punca). Nanjo tud pomislila nism user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 30.3.2009 11:17:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.