|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 30.3.2009 9:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro , res dobro, razen pogleda skozi okno Jaz sem se iz kavarne gor privlekla. zdej grem pa ropotijo pospravljat. Danes zjutraj sem bila že gasilec. tašča je iz peči pobrala pepel, not pa zapičla leseno palico. Pridem dol, pa je blo vse zakajeno. Ker je bl pepel še vroč, se je palica vnela in je bila lih pred tem, da bi se prelomila in padla na drva. user posted image user posted image user posted image user posted image O hvala bogu, da si bla pravočasna O ja. Super je. Ponavadi se zbojim knjig od 400 strani, ampak to sem pa kar brala in brala. user posted image user posted image 400 strani bom jaz prebrala ko bom v penziji, zdej mi ne znese. Pa fajn, da te je tako ganila. Evo tale bo za vse tiste, ki greste v Ljubljano v soping po motiko!!! Smrka enga takega s krampom bi pa jaz rabila, a je lahko tale moj Ja,ja ni dvoma , da ŠC nebi bil vredu, sam , da ne bomo pol spet s kartami lafal okol, kot smo zdaj...user posted image user posted image No ja mogoče pa tokrat ratauser posted image Nebi bilo slabo. Seny mislim, da tokrat predstava bo, zadnjič pa so bli baje res katastrofalni pogoji. Vem iz zanesljivih virov , ne, res, sem se z eno od "žensk" pogovarjala pa mi je rekla, da 6 ur bit v takih pogojih je grozno. Sej jih razumem, pa ona je tud razumela, da se je folk jezil, bi se ona tud če bi bla na mestu gledalcev Jih bom šla mogoče pa tud jest gledat, če seveda dobim karte. Kava v Ljubljani , to je pa user posted image Kolk nas bo ?Jaz sigurno , pa mislim , da pikica , nogica, klepetka , mančy..kaj pa sayuri ..nisem nič sasledila, al sem pa tko površno prebrala.Kaj pa dulci?Smrka verjetno ne bo, al se motim smrka? Evo seznam za izlet Ribnčank v LJ ( datum???): 1. seny 2. pikica 3. sayuri 4. Menčy 5. klepetkaa 6. nogica 7. ..... Ma kje pa je spet nogica??? kukuc Sayuri a lahko mojga na inštrukcije ali pa kar tečaj k tvojmu možku pošljem? Bi rabu nekaj ur, al pa dni, da se nauči kako presenetiti svojo ženo Zdej moram pa nehat, ker mam vse v nekih oklepajih, sploh ne vem kako bo tole objavljeno, najbrž vse povprek. A tudi vas moti ko so zdej takole zrihtali. Mene moti ker so tako majhne črke, pa tisti oklepaji, ker se nič ne znajdem, prej si kliknil krepko pa je blo takoj, zdej pa oklepaj
|
|
|