sky77
|
Dan No jaz sem pa danes ostala doma, ker je bila Bini ponoči ful boga. Je skozi nekaj jokcala, pa cukala se je in vlekla za ušeska. In celo noč, priklop, odklop. Se mi zdi da je bilo to na vsake 15 minut. In to s tem, da je preden je šla spat, dobila žličko calpola. Ah ja. Vsaj Rok je spal ok, čeprav vsake toliko malo zakašljal. Tako da sva dopoldne z Bini šibale po pleničke v lidl, pa spotoma še hrano nakupili, pa v pikapolonico po kapico (ja končno jo imamo, pa še draga ni bila) in potem k P. Pazite tole, če je bila prej Binika čisto boga, je pri P čisto oživela. Že v čakalnici je vseskozi nekaj prepevala, pa vriskala, nič ni kašljala, nič ni teklo iz noska. Kot bi bila popolnoma zdrav otrok. me je sestra kar malo čudno gledala, kaj delava tam. Pa je bilo kar dobro da sva šli, ker ima vneta ušeska, levi še čisto na začetku, desni malo bolj. In sva dobili samo kapljice, brez ab. Pa panadol baby, ker je alergična na calpol. Še to, alergija na določeno sestavino v zdravilih. Ja ni da ni. Potem pa gremo od P, se pa začne jok, pa iz nosa se ji je kar ulilo, pa kihala in kašljala je. Ma ne moreš verjet. :sm_eek: Si je pa potem privoščila skoraj 2 urno spanje, pa še malo sončka sva ujeli. Sem pa dopoldne iz škatel zvlekla vso Rokovo poletno garderobo, tako da Bini razen kakšen oblekice, pa kaj za šminkirat ne rabi veliko za poletje. Tisto za šminkirat bo pa bolj zame, da se ravno ne bom čisto odvadila šopingirat BM za hujšanje Z Bini čestitava vsem za 1. rojstni dan Za seznam - imamo 7 zobkov Nič, grem do konca zapakirat premajhne cunje in jih spravit za naslednjega dojenčka
|