teja78
|
Hojla! Kot vidim iz prebranega, danes ni ravno najboljši dan ... čisto preveč zabitih noskov, kašljajočih grl in bolečih zobkov. Zobki hitro na plano, bolezni pa stran in pomislite, da za vsakim dežjem posije sonce in tudi po napovedanem "zimskem" vikendu gotovo sledijo toplejši dnevi. Pomlad, kje si? Midva s Filipom te že takoooo težkooo čakava ... Kaj se pri nas dogaja? Naš korenjak dela kilometre po stanovanju, zunaj je pa tudi vsak dan bolj korajžen in spreten. Morda pripomorejo tudi čevlji? Naša izkušnja ... ker se je začel že kmalu postavljat na noge in dober mesec nazaj štopicljat tudi zunaj, mu je bilo treba kupit kar prave čevlje - skoraj zimske. Najprej smo kupili Pedoodles iz zverinice (http://www.zverinica.net), pa sem k sreči naročila premajhne in smo jih vrnili. K sreči pravim zato, ker so bolj pomladna varianta čevljev, zunaj je pa še vedno tak mraz, da bi Filipa v njih gotovo zeblo. Drugače so bili pa super - usnjeni in zelo mehek podplat, o.k. tudi za v dež. No, tiste zimske, ki jih trenutno nosi, so pa znamke Superfit. Pa še malo k traparijam. Morda se boste nasmejale, če vam povem Filipovo trenutno najbolj "in" igrarijo. Po stanovanju ful rad hodi z rač. miško v rokah. Miš je v rokah, za njim pa opleta cca. 2m kabla, ki ga vztrajno lovi 4 kg gmota črnobelih mačjih dlak. No, to je naša Biba, ki je Filipu ena najbolj smešnih stvari na svetu . Dovolj je, če mu jo uspe pocukati za rep ali pa pobožati po blazinicah... se krohota kot ta velik! Mi vsi pa z njim, ker ima tako prisrčen, neposreden in iskren smeh. Biba je nasploh dobra za lovit. Ima pa srečo, v primerjavi z Nerotom, ki ga lovi Iza, da obvlada tudi skok v višino ... Ja, Biba je res vsakdan na smejalni tapeti. Včeraj jo je med drugim uspel zapret v kuhinjsko omarico. K sreči med lonce in ne hrano . Čez kakšno uro smo zaslišali neke čudne zvoke, ampak jaz sem hitro zaključila, da je to zvok hladilnika. Čez čas sem že priznala, da je Biba, ampak da je v škripcih, mi pa še vedno ni potegnilo. HB, da je bil Filip spet firbčen in je šel odpret isto omarico ... Zdajle se Filip čuva pri babici, zato trenutno ni na programu nobenih traparij "v živo". Jaz pa imam uro, dve samo zase... Tudi MF pride šele okoli šestih. Luksuz!!! Grem malo vandrat po Caminu - moja junakinja je nekje na sredi poti in bo še zanimivo ... A tiste, ki poznate Camino, razmišljate, da bi se kdaj v prihodnosti podale na takšno pot? Mam občutek, da se bom enkrat tudi jaz podala, ampak vem, da ta čas še ni tako blizu ... lp
|