Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:00:40
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj? Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica) Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj. kam pa? tole zveni pa kar velika zadevica
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:03:29
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro punce. Jaz pa vam moram povedat, da je moj pobral šila in kopita in odšel od nas. Sva se skregala zaradi mame. Sem mu predlagala, da naj da sestri dnar da kupi fasungo. Prišla sva do prioritete je reku da so mu oni bolj pomembni kot mi. Sem mu rekla prav, pol pa lahko greš k njim. In je pobral se. Jaz pa sam berem in komentiram sproti, ampak upam, da je tole kratkotrjano in da ko pridem do konca, bo že pisalo, da je drugače NE MOREM VERJET....PO MOJEM PRIDE NAZAJ HITRO, SAMO DA VIDI, KOLIKO VAS POGREŠA, KO VAS RES NI...DRŽIM PESTI....PO MOJEM RES NI RESNO MISLIM, je rekel v afektu....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:05:00
|
|
|
|
*talcy*
|
OJLA BABURE joj kolk pišete..... našemu sem dala danes skutko pa je pojedel še mene kmalu zdraven ne mara zelenjave, sadja , frutka, ničččččččč....evo skutko pojedu........ a ima katera probleme z GH lep pozdrav
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:09:36
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Pa dobro jutro! Moj otrok je prvič v svojem življenju spal do 20 do 7 Spat je šel 15 čez 6, se prvič zbudil ob pol 4 in potem še toliko potegnil bravo bravo....vidiš, počasi se uredi....joj se pa dostikrat spomnim na tvoje začetke.....ko je kričal in kričal cele dneve skup....no, vsaj tako se jaz spomnim....mogoče preveč grozno**
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:11:15
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, zdaj se je moj premislil in me prosi če se lahko vrne. Toliko sam da veste kako pa kaj je pri nas. uf....sem vesela....no vidiš - če prav sledim uram, je trajalo 2.5 ure, da si je premislil?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:16:20
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Tak, plenice so zlikane, kosilo se kuha in je že skorej gotovo, tretji stroj perila se suši, Nejka je bila že dvakrat nafutrana. Se tok dobro počutim, k sem že toliko naredila, pa se je popoldne šele dobro začelo. Sam kaj, ko sem vedno ob koncu takih dni noooooro utrujena. ampak občutek je pa fajn, ne?? bravo pšemek......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:23:58
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 bravo bravo....vidiš, počasi se uredi....joj se pa dostikrat spomnim na tvoje začetke.....ko je kričal in kričal cele dneve skup....no, vsaj tako se jaz spomnim....mogoče preveč grozno** Se čisto dobro spomniš tudi jaz še nisem pozabila Zdajle Tajko pančka jaz pa pacam neki za diplomsko, mislim da bom jaz diplomirala šele čez kaki dve leti, sploh ne vem kaj naj napišem, katere podatke uporabit kateri so kar neki...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:44:33
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Zdajle Tajko pančka jaz pa pacam neki za diplomsko, mislim da bom jaz diplomirala šele čez kaki dve leti, sploh ne vem kaj naj napišem, katere podatke uporabit kateri so kar neki... Jaz pa spet že dva dni nisem nič za diplomsko naredila. Moram iti spet v knjižnico NUJNO! .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:54:50
|
|
|
|
Pšemek
|
Lucka, mogoče si že napisala, pa sem spregledala, kako je bilo včerej na cepljenju? Je Val lepo prenesel? Ni bilo nobene reakcije?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 13:59:13
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Zdajle Tajko pančka jaz pa pacam neki za diplomsko, mislim da bom jaz diplomirala šele čez kaki dve leti, sploh ne vem kaj naj napišem, katere podatke uporabit kateri so kar neki... Jaz pa spet že dva dni nisem nič za diplomsko naredila. Moram iti spet v knjižnico NUJNO! . Ma jaz kar neki kopiram iz drugih diplomskih in potem vire navajam. Sam ne vem če bodo tako diplomsko sploh sprejeli
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 14:04:44
|
|
|
|
Pšemek
|
Sej podatke in informacije moraš črpati iz drugih virov, ampak moraš pa tudi kar precej svojega dodati. No, vsaj jaz si tako predstavljam in pišem na ta način Bodo več vedele tiste, ki so že diplomirale.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 15:20:33
|
|
|
|
janja 27
|
jolly nič ni slišat je pa uživač ta tvoj tajko pravi smeško .....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 15:25:05
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 a ve slišite zvok??? http://www.shrani.si/?2t/tA/1HODfIyH/6mesecev-040.avi Jaz tudi ne slišim zvoka. Je pa čisto vesel tale Tajko tvoj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 15:37:08
|
|
|
|
jolly123
|
Ma kadar snemam na fotkič se nikoli nič ne sliši, ne vem kaka kamera je to Ja tukaj smo pa vsi trije peli jaz še plešem v ozadju, pa mu je blo čist noro.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 16:15:19
|
|
|
|
Lovely
|
Hej, kje je Gogabojan? Inya je pa spala od 11h do 15h No ja, če ji paše.... Pol je zmazala 170ml mleka in se zdaj carta pri očku. Zelo rada bi napisala kako veliko sem naredila vmes pa ne morem, ker sem večinoma SPALA Z NJO Jaz tudi čakam, da berem kako je Val prenesel pikico in kaj je še kaj novega?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 16:55:20
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hej, kje je Gogabojan? Inya je pa spala od 11h do 15h No ja, če ji paše.... Pol je zmazala 170ml mleka in se zdaj carta pri očku. Zelo rada bi napisala kako veliko sem naredila vmes pa ne morem, ker sem večinoma SPALA Z NJO Jaz tudi čakam, da berem kako je Val prenesel pikico in kaj je še kaj novega? Gogabojan verjetno s svojim . Pravilno si naredila, da si šla počivat z Inyo....delo počaka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 17:15:58
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hej, kje je Gogabojan? Inya je pa spala od 11h do 15h No ja, če ji paše.... Pol je zmazala 170ml mleka in se zdaj carta pri očku. Zelo rada bi napisala kako veliko sem naredila vmes pa ne morem, ker sem večinoma SPALA Z NJO Jaz tudi čakam, da berem kako je Val prenesel pikico in kaj je še kaj novega? Gogabojan verjetno s svojim . Pravilno si naredila, da si šla počivat z Inyo....delo počaka seks sprave
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 17:26:21
|
|
|
|
Pšemek
|
Heeeej! Smo bili kjub oblakom na nebu, na sprehodu po Ljubljani. Je vmes začelo rositi. In ko sem voziček pokrila z dežno prevleko, je nehalo deževati. Sem jo nekaj časa pustila gor in ko sem jo dol vzela, je spet začelo rositi. Itak... Zdej smo že nekaj časa doma, Nejka se spet sama zabava s svojim pingvinom, ati mi pa večerjo pripravlja. Njam, njam... Mam zadnje par dni spet "ta lačno". Bi skos jedla.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 18:11:00
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj? Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica) Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj. kam pa? tole zveni pa kar velika zadevica Na križ oz trtico u bistvu tam vmes.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 18:34:29
|
|
|
|
Lovely
|
jaz si bom tud še enega dala. Na stopalo, med prsti in nartom. Inya z eno zelo lepo pisavo. Ko shujšam mi bo to nagrada. Jaz prisegam na Johna tetovatorja in njjegovega brata Roberta na Mali ulici čeprav mi karakterno nista blizu...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 18:45:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely jaz si bom tud še enega dala. Na stopalo, med prsti in nartom. Inya z eno zelo lepo pisavo. Ko shujšam mi bo to nagrada. Jaz prisegam na Johna tetovatorja in njjegovega brata Roberta na Mali ulici čeprav mi karakterno nista blizu... Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 18:45:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Lovely - a si zdej huda name?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 18:52:30
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Inya je pa spala od 11h do 15h No ja, če ji paše.... Pol je zmazala 170ml mleka in se zdaj carta pri očku. Zelo rada bi napisala kako veliko sem naredila vmes pa ne morem, ker sem večinoma SPALA Z NJO Jaz tudi čakam, da berem kako je Val prenesel pikico in kaj je še kaj novega? Uf dej še meni tako cepivo posodi, da bo čez dan toliko mrknil. danes je bolj slabo spal čez dan, upajmo na boljšo noč. danes se pa ura prestavi a ne? Jaz upam, da nam to ne bo kakega ritma pokvarilo, zdaj ko končno lahko rečem da mamo ritem. OK dobra stran tega je da bo zjutraj verjetno kako uro kasneje vstal, samo ga bom morala pa tud kasneje spat dat. zdaj gre recimo okrog pol 7 pol bo šel ob pol 8. Kar se pa meni že ful pozno zdi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 18:53:38
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek a že na drugem delamo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?