tintara
|
Tatam: želim vam čim hitrejše ozdravljenje in da bi pomožnosti šlo mimo ta malih dveh. Kakšnkrat pa lahko tudi oni ta boljši konec potegnejo, ane? Shorty: sem pogledala flaško, pa sem že pozabila, zdaj se mi je pa ful težko okrog obrnit in še enkrat pogledat . No, naj ti bo : Lactecon (tekoča laktuloza). Ne vem, meni jo je prinesla prijateljica (zdravnica), mislim, da ni na recept. Najbrž gre za kaj podobnega. Lahko jo pa vprašam, če želiš, samo ime tvojega zdravila mi povej. No, pa saj zdaj ste itak že ven iz ta hudega. Važno, da nima tiste psihične zapore več. Otroški sedež: kar sem ga jaz vozila, se mi je čisto v redu zdelo. Kar hitro se navadiš dodatne obremenitve zadaj, tako da ni problema. Se mi je težje zdelo takrat, ko sva z mozem dopustovala na kolesarski način (zadaj na prtljažnik pridejo torbe in vsa roba s šotorom vred), pa tudi tisto imaš po parih kilometrih v nogah, po parih prestavljanjih kolesa pa v rokah. Pol je pa hec, k se že navadiš, daš pa torbe dol si pa k Martin Krpan, k ti kolo ostane v rokah. OOOo, zdaj sem se pa spomnila kako drugače je bilo preden sva imela otroke. No, mal mi je žal za svojo formo (in postavo), moram rečt, ampak to niso krivi otroci, ampak moja lenoba in požrešnost. Essa: tudi jaz sem v nedeljo sklenila, da probam 10 dni zdržat brez sladkarij, ker se mi je to zdelo že čisto nemogoče. Rezultat: 4:0 zame S tem, da sta nama (puncama) moja fanta včeraj spekla muffine, ampak se nisem hotla pregrešit, ker jaz znam samo dvoje: ali jesti sladkarije na polno, ali pa jih ne (pa ne za dolgo). No, bomo videl, če bo kakšna kila padla vmes dol, bo pa sploh super. Ajde, punce, imejte se lepo. Pa kaj več napišite, danes se pa jaz sama s seboj pogovarjam. T
|