crci06
|
Ojej, spet sem zadaj ostala. Tega ščinkavčka od Tintare se še najbolj spomnim, da sem pozabila komentirat: kako lepo. Kot bi pripovedovala pravljico :) avto, služba, R dopust in očetovska naveza, tudi to ni od muh!!! za kakice in lužice za živahna dvojčka! kar brcajta svojo mamico, zdaj vaju še ne more kregat krepčilni napitek (karkoli že si kdo zaželi ) in rožico za Lovrota, Tijo, Rito, za Shorty-man-a, Manco, pa tudi za nejca. Zjutraj je zgledalo, da mu bo uho odpadel, da je ful kriza, potem se je pa razživel in pozabil, da ga boli. Bom videli, kaj prinese čas. Nos je OK, razen zjutraj je od joka bil tudi smrkav. Imam to srečo, da tudi mene boli uho, tako, da ga zelo razumem. Šment. Spomin se midva že dolgo greva, oz. sestavljanje parov. Včasih so odkriti, je poanta samo kaj je enako, včasih zakriti. Ampak moj naivček vedno odkrije tista dva, ki sta mu najbližje, lahko tudi 3x zapovrstjo Ema, sigurno obstaja oz. jima lahko narediš spomin samo iz vozil. zakaj pa ne?!? Sej to je ja fajn! Lahko poskusiš dobit kataloge igrač, po 2 enaka in potem iz kartona narediš ploščice in zadaj nalepiš. Da ne rečem, da se da sprintat... lahko skup ustvarjate, še z atijem Jaz sem pa pred dnevi ugotovila, da se že ful dolgo nisem BRRRM BRRRRM plazila po tleh in sem imela kar slabo vest. Tolk se da enih fajn stvari počet, da sem kar razočarana, da ne zmorem vsega, pa čeprav imam cel dan časa. Še če nič ne skuham in ne pospravim, mi noben ne teži. No, razen sama seb, to je pa kar dost, v bistvu Zdaj me je pa sploh groza, sem prebrala poste od konca in tale uboga naša Tija, kolk jo je zdelalo... Še eno za čimprješnje okrevanje nas vseh! lp
|