Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 28.3.2009 16:45:57
|
|
|
|
r1ta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR jz pa peglat dokler se mi ne odpegla Tole si je pa vredno zapomnit! O Shorty, ti potrjuješ dejstvo, da je v malih flaškah strup! No, z mojega pohajkovanja po tržnici ni bilo nič, ker sem se zbudila z zabasanim nosom in bolečim grlom. Tako da sem cel dan v postelji. Ati in Ančka sta mi s plavanja prinesla zajtrk v posteljo, pa čajček, potem smo se pa skupaj crkljali čez dan. Zdajle sem iz postelje toliko, da pripravim nekaj za pojest, potem pa spet nazaj... Nič se mi ne da!
< Sporočilo je popravil r1ta -- 28.3.2009 16:48:52 >
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 28.3.2009 18:39:15
|
|
|
|
Shorty_
|
No ta velik dojenček spi že koraj cel dan, res je bogi mala dojenčica pa gleda Slončka Benjamina pa še milijon stvari zraven počne No grem jo počasi začet rihtat za v mižale
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 28.3.2009 18:39:38
|
|
|
|
Shorty_
|
R1ta pozdravi se čimprej
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 29.3.2009 13:15:01
|
|
|
|
Najaa
|
shorty, kako je možek? Kaj bolje? Gnojno angino je imel moj malo preden sem rodila. V bistvu je še v P tisti dan, ko sem rodila, prišel cel bogi. Ej, tip sploh ni mogel požrat nekaj dni! Je jedel zelo tekoč čokolino, pil čaje, juhco... Ful ga je zdelalo. On je itak ful malo bolan. Sam ko pa je, je pa oreng. Kako sem ja, tak veste. Naspana, naspana, naspana. Haha, me je včeraj prijateljica kregala, ko sem ji pojamrala, da imam zvečer premalo mleka, da za mleko moram veliko počivat. In sem hitro nadoknadla. No sej, popoldan imam tud v planu počitek... aja, sej je že popoldan. Ta ura me je čisto zdrmala, ko se je prestavila! Ok, dosti samogovorov, grem malo pospravit, pa - počivat.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 29.3.2009 13:21:01
|
|
|
|
Shorty_
|
Mah tečen je k je čist koma pa avto bi rad spucu pa tablce gor dal pa ne more, pol je pa še mala najbolj vesela če mu teži...mah nora hiša danes re. Dobro da sem še dva dni doma da se sestavimo
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 29.3.2009 13:22:24
|
|
|
|
Najaa
|
Bogi, no. Je dobu igračko in se ne more igrat z njo! Kok so si deci podobni!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 29.3.2009 13:35:31
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bogi, no. Je dobu igračko in se ne more igrat z njo! Kok so si deci podobni! ja sej pomojem če nebi tok dež padu bi že zdavnaj po avtu skakal, sej je šel ven pa rekel da preveč dežuje
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 29.3.2009 14:22:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bogi, no. Je dobu igračko in se ne more igrat z njo! Kok so si deci podobni! ja sej pomojem če nebi tok dež padu bi že zdavnaj po avtu skakal, sej je šel ven pa rekel da preveč dežuje U, pol mora pa res fajn padat, da ga je to ustavlo?¨!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 29.3.2009 16:18:25
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bogi, no. Je dobu igračko in se ne more igrat z njo! Kok so si deci podobni! ja sej pomojem če nebi tok dež padu bi že zdavnaj po avtu skakal, sej je šel ven pa rekel da preveč dežuje U, pol mora pa res fajn padat, da ga je to ustavlo?¨! ne to je zato da ne bo reku da s epreveč slabo počuti moškim je to težko priznat
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 6:56:40
|
|
|
|
tintara
|
Dobro jutro! Pa tole je v resnici se sredi noči (ah, ta ura). No, saj popoldne mi bo pa všeč, ker bo dolg dan. Ko bi se le tale dez umiril. Vsi bolni, pozdravite se (Tija in mozek od Shorty, pa ce je se kdo, tudi). Ostali, ne zbolite. Tudi mi smo se vceraj kopali. Smo mel se ene karte za Atlantis gratis in je bil tak dezeven dan, da je bilo treba izkoristit. NO,pa se prehlajena glih nista. A veste kaj sem vam hotla povedat. Ce se niste poskusile, s temi nasimi +/- decembrcki se da ze cist fajn igrat igro spomin. Mi smo jo zdaj ze ene parkrat in jo cist fajn odigra. Si zapomni precej stvari, tako da ne ostane brez parov. Moj_moj, poskusi, ti si enkrat vabila nasega ta velikega, da bi se lahko igrala druzabne igrice. No, saj lahko da ste ze poskusile, ampak jaz mislim, da pri ta velikem se nismo bili tako zgodnji. Zdaj ko je pa igra ze doma, je pa to druga stvar. Takole, punce moje, lepo se imejte. Se slisimo. T
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 9:42:01
|
|
|
|
emaa
|
Bi pa ji nima ni zanimivo, ni v kategoriji vlakov in avtomobilov, na žalost, razen, če bi bili sami vlaki in avti narisani.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 9:42:49
|
|
|
|
r1ta
|
Jutro! Nekaj komplicirajo s tole RR. Danes zjutraj se je Ana zbudila, prišla do mene v postelji in rekla: "Kakala bom!" In res, grema hitro na kahlico in ji je uspelo! Počasi bo. Bolj problem bo pri lulanju ker ko reče lulala bom, že tudi teče. Zbudili smo se v prelepi sončen dan, tako da ga bova pihnili ven!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 11:13:31
|
|
|
|
Barbk
|
Dannnnnnn, mal sem zabušavala te dni.... pa saj niste hude, a ne. Manči je spet doma že od petka, ker je ponoči zakuhala. Dva dni je bilo bolj tako, zdaj pa samo še kašlja in smrka. Jutri bo verjetno še doma z mano, pol pa v vrtec. Od septembra ni bila nič doma bolana, zdaj pa v roku 14 dni že dvakrat. No da jo še pohvalim-od včeraj hodi lulat in kakat na školjko. Zdaj pa trenutno daje medija Pu-ja lulat na kahljico. Jah eno jo mora uporabljat. Vsi bolančki-ta veliki in mali hitro se pozdravite. Saj bi kaj pripopola pikapok, pa spet neki RR štrajka. V petek sem imela pri svoji G le pregled, srčka sva poslušali in je rekla, da je kar živahno tam notri. Zvečer me pa res prav pošteno zdrmata. Za enkrat mi res bolj trebuh vibrira (je pa tak kar mal smešen občutek ko se vse nekaj trese), včasih prleti že kaj res konkretnega, da kar pobuljim. Kar naj pridno brcata moja škratka. Voda je tokrat ok, zredila sem se pa 1 kilco do zdaj. Zelo pohvaljena...Sam pomoje ne bo dolgo tako, ker sem bila včeraj skoz nekaj lačna. 15.4 pa imam UZ pri Cerarju, pol bo pa on povedal ali me bodo oni vodili do konca al kar moja G. Zdaj pa šibam s fotijem po jutranjo haljo za mojo drago mami, ki je danes na operaciji. Pridne bodite.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 12:32:10
|
|
|
|
Najaa
|
Čestitke vsem, ki lepo lulate in kakate. Barbk, zakaj bi te pa vodili v P? Zarad dvojčkov ali map kak drug razlog? Jaz sem pa sam da se danes. Obe sta bolani. Tija ima vročino poleg vsega drugega in sam upam, da niso spet ušesa. Nika pa ima nosek zabasan in kašlja. Kok mi je hudo posušat to malo bitjece, ko tako grdo kašlja... Popoldan gremo h P. Kaj je že katera slišala, da se da cepit za te streprokokne okužbe, bakterije al viruse? Baje je samoplačniško cca 70 evrov... nedonošenčki so pa sploh upravičeni do tega brezplačno. Emaa, a sta tvoja dva bila cepljena, ko sta bila dojenčka? Kaj pa RSV al neki takega? Baje da tisto prvo (za streptokoke) ful pomaga za prehlade. Če je to res, dam takoj Tijo cepit, ker letošnjo zimo ga je pa res nasankala.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 12:38:54
|
|
|
|
emaa
|
Moja dva nista bila nič cepljena, za RSV (respiratorni sinicjski virus nekaj takega) jih cepijo na intenzivni, vendar samo tiste rojene pred 26 tednom. Nista bila cepljena tudi proti rota virusu ne, si nisem upala, zarad Davida. Sta pa oba imela že RSV parkrat. Prvič je bilo najhuje, nosi zamašeni, kašljala, zaradi kašlja bruhala, spala slabo, sta rabila kar dva do tri tedne, da sta k sebi prišla, pri dobrih 4 mesecih, David je bil komaj mesec doma. Dežurni (ja na vikend je bilo najslabše) me je skenclal, da jima nič ni. Mene pa tako skrbelo zaradi Davida. Drugič (da vem) ga je imel David lani, ko je zdravnica na kontrli v Lj pobruhal, ko mu je grlo gledala, pa so bris vzeli. Samo je bila takrat blaga oblika. Ne vem jaz imam srečo, nista nekaj bolna, zdaj tud enega dneva februarja in marca nista bila bolna. Drugač pa nekje tri dni na mesec, tak da hude krize ni. Pr nas hujšam samo jaz, fanta ne, v tem sem uspešna med nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 12:59:21
|
|
|
|
emaa
|
No sem pozabila napisat, da bi mogla hladilnik spucat, je že precej nagravžen, če ni pa slabo dela, da ga sam odprem, kaj šele kaj več, se bo pa treba prisilit, sej sploh ne vem kaj imamo vse noter.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 14:19:33
|
|
|
|
Najaa
|
emaa, sej te bo še prijela volčja lakota. Kaj pa je RSV sploh? Tako na hitro kakor si opisala je to lahko vsak prehlad. Nos zamašen, kašelj... To ima tudi Nika zdaj.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 16:16:00
|
|
|
|
emaa
|
RSV je v bistvu res dokaj navadna viroza, vendar pa so nedonošenčki in otroci, ki so imeli težave z dihanjem ter sploh majhni radi bolj prizadeti. Ker gre za težko okužbo dihal, nekateri postanejo na umetnih pljučki, pri drugih se iz tega razvije bronhitis. Večina pa to preboli kot navaden prehlad. Tukaj je opis RSv (edini, ki sem ga našla). Volčja lakota je ne poznam, tudi pri fantih nisem tega občutila, hladilnik spucan, sem rašla razne avtohtone vrste plesni in biološko spremenjene hrane.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 30.3.2009 16:43:33
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa RSV je v bistvu res dokaj navadna viroza, vendar pa so nedonošenčki in otroci, ki so imeli težave z dihanjem ter sploh majhni radi bolj prizadeti. Ker gre za težko okužbo dihal, nekateri postanejo na umetnih pljučki, pri drugih se iz tega razvije bronhitis. Večina pa to preboli kot navaden prehlad. Tukaj je opis RSv (edini, ki sem ga našla). Volčja lakota je ne poznam, tudi pri fantih nisem tega občutila, hladilnik spucan, sem rašla razne avtohtone vrste plesni in biološko spremenjene hrane. bogica naj hitro minejo slabosti Najaa kr pejt do P, da pogleda Niki, držim pesti da hitro minejo tele virozice. No moj dragi je pa dobil hudo alergijo(koprivnico) po Ospenu tko da sva letala mal okoli dohtarjev spet, no sej bo bolš. V lekarni se je prav čudila k sem spet recept prinesla nč grem počivat pa Nodija gledat
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 31.3.2009 9:49:35
|
|
|
|
Najaa
|
Tija je pa ful bogica. Ima gnojno angino z bruhanjem in visoko vročino.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 31.3.2009 9:56:54
|
|
|
|
emaa
|
Boga
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 31.3.2009 9:58:13
|
|
|
|
Barbk
|
Tija
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 31.3.2009 10:13:32
|
|
|
|
Najaa
|
Najhuje je to, da se ne da vročine dol spravit. V kopel niti noče več in je nima smisla silit, ker lahko še slabše naredimo. Voltaren ravno ni priporočljiv skoz, navadne svečke šele na 4 ure... krompirjevi obkladki niso kej dosti pomagali... Ima katera kako idejo?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 31.3.2009 10:15:57
|
|
|
|
emaa
|
Edino namesto kopeli, da jo oviješ v mokre tetra plenic, predvsem tudi glavo, čez brisačo, za ene 5-10 minut, ker potem bojo itak plenice čisto vroče. . Drugega takega pa ni nič.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?