|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
27.3.2009 12:27:32   
Pupka
Še jaz vas pozdravim
Tamali je dokaj priden danes... sam se smeje in spančka... prej je malo pojokal! Spali smo od 21.00 do 4.00 zjutraj user posted image user posted image pol še dve uri, nakar smo se mogli previjat ker je bil pokakan, pol nismo spali več- malo cumali samo!

Sem napekla že 20 palačink, pa mislim da jih bo še treba! Eno sem pa že zmazala z evrokremom (mljask)

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
27.3.2009 13:35:27   
malaflobe
Pozdravljene Februarčice!

Tudi jaz se lahko pofočkam pri vas. Sem nova na forumu.
Rodila sem 5.2.09. Dvojčka Florijan ( 2800g, 48cm ) in Benjamin ( 3135g, 51cm ).
Pozdravljena Rebeka, k sva bile cimre v porodnišnici.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
27.3.2009 13:44:35   
rebeka84
joj kak si me presenetila! super, da si se javila, no zdaj bomo pa še tukaj lahko klepetale!user posted image

Večkrat se spomnim na tebe in tvoja malčka! Kako ste?

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
27.3.2009 14:00:22   
Onasiss
Ej a nima Katjusa tudi Benjamina in Florjana, sam nista dvojčka? Hudo dobra imena.user posted image user posted image  .
Malaflobe so pa to velike mere za dvojčka.
Pozdravljena pri nas.

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
27.3.2009 14:59:28   
BarbaraGS
cita: jaz sem dajala aptamil comforill in jo je full crvicilo po njem in tezko je kakala, ceprav je drekec imel enako strukturo kot sicer. Pa se res niso sle vstran te grudice. No, potem sem po nasvetu birdy kupila novalac ac in sem full zadovoljna.  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
27.3.2009 15:09:34   
brkn83
majchy - do kdaj pa je treba oddati papirj za vrtec????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
27.3.2009 15:18:40   
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

cita: jaz sem dajala aptamil comforill in jo je full crvicilo po njem in tezko je kakala, ceprav je drekec imel enako strukturo kot sicer. Pa se res niso sle vstran te grudice. No, potem sem po nasvetu birdy kupila novalac ac in sem full zadovoljna.  

jaz sem danes kupila novalac ko je proti zaprtju upam da bo lažje kakala ko je tak bogauser posted image ...hvala punce za pomoč...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.3.2009 15:19:35   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy - do kdaj pa je treba oddati papirj za vrtec????

tle pr nas vpisujejo do konc aprila slišala pa sem da drgje mislim da do 31.03 nisem pa 100%...sem danes k nam klicala pa so mi povedali...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
27.3.2009 15:48:50   
Onasiss
brkn83: po večini do 31.3. V našem vrtcu pa sem sicer tudi opazila, da vpisi osebno potekajo do 14. aprila. Najbolj, da greš osebno tja v vrtec z vsemi papirji in na licu mesta izpolniš vlogo. Pri nas je 401 vloga za v vrtec, sprejmejo pa samo 100 malčkov. Kar malce cvikam. Ampak mislim, da bom dobila..

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
27.3.2009 16:49:51   
brkn83
hvala vam za te informacije

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 17:18:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 17:19:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 17:20:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1463
27.3.2009 17:22:15   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Na srečanju je blo fino, s Katjušo sva še mal potegnile in upam, da se še kdaj vidmo še v večjem številuuser posted image

Ka pa slikice????

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1464
27.3.2009 17:38:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe

Pozdravljene Februarčice!

Tudi jaz se lahko pofočkam pri vas. Sem nova na forumu.
Rodila sem 5.2.09. Dvojčka Florijan ( 2800g, 48cm ) in Benjamin ( 3135g, 51cm ).
Pozdravljena Rebeka, k sva bile cimre v porodnišnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiii kaka lepa imena, rebeka mi je povedala, da je mela ena v P dvojčka in ima imena Florjan in Benjamin no tvoj vidim, da je florijan naš je pa kr Florjan.... sem kr naježena k vidim, da je nekdo dal svojima princema taka imena k mata naša dva tak da dobrodošla in upam, da se kdaj srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje super uspelo škoda, da nas ni blo več (pa drugič) ko sme s Kolumbo ostale same sme vse prešinfaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem prišla pa pred 5 nimutami domov smo se šli še v Lj mal potepat eno kolegico obiskat pa njenega sineka, tak da se je florjan dons naigraluser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam Benjamin kliče oz. se dere MAMI LAAAAAČEEEENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.3.2009 17:50:51   
tanci29
BEJBE MI SMO DOMAAAAAAAAAAAAA

MAM KR EN CMOK V TREBUHU, ME JE malo strah, ampak sem najbolj srecna da smo spet skupaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.3.2009 17:53:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

MAM KR EN CMOK V TREBUHU, ME JE malo strah, ampak sem najbolj srecna da smo spet skupaj

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam, da ste doma in da je Eriku boljše.... zdaj se pa pocartajte in pozdravite do konca....user posted image user posted image user posted image user posted image In kako je kej erik?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
27.3.2009 17:54:47   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Srečanje super uspelo škoda, da nas ni blo več (pa drugič) ko sme s Kolumbo ostale same sme vse prešinfaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem prišla pa pred 5 nimutami domov smo se šli še v Lj mal potepat eno kolegico obiskat pa njenega sineka, tak da se je florjan dons naigraluser posted image user posted image user posted image user posted image

hihihi a zato se mi je kolcal? user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
27.3.2009 17:56:46   
piskot
tanci, super da ste doma user posted image user posted image user posted image .

srecanje: prijetno je bilo klepetati z vami, me veseli, da smo se spoznale, upam da se bomo se kdaj dobile. se enkrat vsaka cast katjusi, da se je tako dalec pripeljala.

slike: ursa08 je slikala. sem pa jaz prosila, ce jih lahko ne objavimo na forumu, ker nas bere cist prevec firbcev. predlagam, da jih damo v kaksen album z geslom ali pa jih posiljamo preko zs. bo pa ursa vec povedala na to temo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
27.3.2009 17:57:00   
Katjusa
Cita zakaj še ti ne prideš, štopaj v Celju, pa te Katjuša pobereuser posted image

sam res bi lahko komot šla polek mene, sej sem Brkn povabla pa ni smsa vidla prej k dons pa neki delajo in je odklonla moje povabilouser posted image user posted image user posted image ane Brkn? no pa drugič al Cita al pa Brkn ena gre z mano.... pa brez kakih izgovorov prihodnjičuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
27.3.2009 18:00:24   
piskot
a veste kaj me zanima, a imamo mi kaksen seznam nasih "real life" imen, pa mailov pa tega? vem da je sunny zbirala telefonske, za drugo pa ne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
27.3.2009 18:05:20   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Sem vesela da ste domauser posted image user posted image user posted image sedaj se pa pocartajte...kako pa je Erik sedaj??In kako kaj mala Hana??In seveda kako si kaj ti in tvoje počutje??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
27.3.2009 18:07:29   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Cita zakaj še ti ne prideš, štopaj v Celju, pa te Katjuša pobereuser posted image

sam res bi lahko komot šla polek mene, sej sem Brkn povabla pa ni smsa vidla prej k dons pa neki delajo in je odklonla moje povabilouser posted image user posted image user posted image ane Brkn? no pa drugič al Cita al pa Brkn ena gre z mano.... pa brez kakih izgovorov prihodnjičuser posted image user posted image user posted image

Ja bi lahko šla če bi bilo vse drugače ampak danes ni bilo mogoče pod nobenim pogojem...sem imela opravke...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
27.3.2009 18:07:36   
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

tanci, super da ste doma user posted image user posted image user posted image .

srecanje: prijetno je bilo klepetati z vami, me veseli, da smo se spoznale, upam da se bomo se kdaj dobile. se enkrat vsaka cast katjusi, da se je tako dalec pripeljala.

slike: ursa08 je slikala. sem pa jaz prosila, ce jih lahko ne objavimo na forumu, ker nas bere cist prevec firbcev. predlagam, da jih damo v kaksen album z geslom ali pa jih posiljamo preko zs. bo pa ursa vec povedala na to temo.

Potem pa se opravičujem ko sem rekla za slikce nisem vedla kako ste zmenjeneuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
27.3.2009 18:08:13   
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a veste kaj me zanima, a imamo mi kaksen seznam nasih "real life" imen, pa mailov pa tega? vem da je sunny zbirala telefonske, za drugo pa ne.

ni druga kot samo tel.številke pr Sunny vsaj mislim da ne...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......