|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
26.3.2009 20:47:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Katjuša jaz bom mela tudi oba sabo tako, da bo mel Florijan družbo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super.... sem mu že povedala, da gremo na izlet in se veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image ko bo pa videl, da so otroci tam ga pa domov ne bom spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.3.2009 20:58:01   
birdy
Nas jutr ne bo. Žal smo bolni. Smo bli že na Vrazovmu z sumom na bronhiolitis. Ksreč ma sam noska ful zamašenga, pa tud ostali izvidi so bli ok...
Jst sem pa tud bolna. Počutm se k da bi me traktor povozuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.3.2009 20:58:31   
Urša08
Katjuša super, da maš tko pridenga otroka. user posted image Mene bolj skrbi, da ga ne bom po vsem Merkatorju lovilauser posted image user posted image user posted image . Nazadnje se je ful rad igral na lumpijevem igrišču in je blo fleten, k je ta lokalček zraven in ga lahko skoz gledaš. Upam, da bo jutri tud tako priden.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.3.2009 20:59:26   
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Nas jutr ne bo. Žal smo bolni. Smo bli že na Vrazovmu z sumom na bronhiolitis. Ksreč ma sam noska ful zamašenga, pa tud ostali izvidi so bli ok...
Jst sem pa tud bolna. Počutm se k da bi me traktor povozuuser posted image

Želim da se čim prej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.3.2009 20:59:40   
Urša08
Birdy bogica user posted image katera tvoja princeska pa je zbolela? Čim prej se pozdravte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 21:00:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 21:04:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.3.2009 21:16:42   
piskot
cer.

midve tud prideva. a bomo zunaj ce bo lepo vreme?

kaksni so pa prepoznavni znaki? a moram pridt z rdeco vrtnico?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1433
26.3.2009 21:17:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša super, da maš tko pridenga otroka. user posted image Mene bolj skrbi, da ga ne bom po vsem Merkatorju lovilauser posted image user posted image user posted image . Nazadnje se je ful rad igral na lumpijevem igrišču in je blo fleten, k je ta lokalček zraven in ga lahko skoz gledaš. Upam, da bo jutri tud tako priden.

super, da so igrala tam k ne boma šla domov dokler naju varnostniki ven ne vržejouser posted image user posted image user posted image user posted image sej je priden sam zdej je pa včasih že tud neposlušen in ma dan, ko me čist nič ne uboga... pa saj bo to je šač zdej to trmasto obdobje...

kaj boste ve mele vaše kr v jajčki al nej raje vozek s sabo vzamemuser posted image

birdyuser posted image user posted image user posted image hitro se pozdravite, se bomo pa drugič videlo sej ni zadnjič, da se dobimo vsaj upam da ne.

kolumbo
škoda da gre majkl v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
26.3.2009 21:20:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

midve tud prideva. a bomo zunaj ce bo lepo vreme?

kaksni so pa prepoznavni znaki? a moram pridt z rdeco vrtnico?

super da prideta, verjetno bomo blizu igralnice, da se bodo lahko večji bratci in sestrice igraliuser posted image user posted image user posted image
prepoznavni znak:rdeča rutica po modra kapicauser posted image user posted image user posted image
user posted image

sej nas boš od daleč spoznala k bodo dojenčki na kupu:)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.3.2009 21:23:48 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.3.2009 21:24:11   
birdy
Hvala, upam da bomo res čimhitrej zdraviuser posted image user posted image
Aja, zbolela je pa Kristi, prov revčka je bla, celo noč je bil jok, pa nč ni hotla jest,...
Ve se pa mejte ful dobr, načvekajte se še zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A verjamete da mi je prov hudo k pomislm da bi se lohk mal načvekala, zdej pa tko...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.3.2009 21:26:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hvala, upam da bomo res čimhitrej zdraviuser posted image user posted image
Aja, zbolela je pa Kristi, prov revčka je bla, celo noč je bil jok, pa nč ni hotla jest,...
Ve se pa mejte ful dobr, načvekajte se še zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A verjamete da mi je prov hudo k pomislm da bi se lohk mal načvekala, zdej pa tko...user posted image

vas pridemo obiskat???? en sokec nam boš že dala:)user posted image user posted image user posted image user posted image v zameno se boš pa lahko mal načvekala:)

nič ti nej ne bo hudo, sej bo še veliko priložnosti, zdej je pomembno, da se pozdravite

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.3.2009 21:28:19   
Katjusa
vidim, da ste vse šle al v mižule al pa cartat tak, da šibam tud jst pod tuš pa počas spatuser posted image user posted image user posted image
upam, da se vas ju3 čim več naslika v kranjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.3.2009 22:00:26   
Ajvy
danes sem čist fertik....adijo pamet sem utrujena.....zdjele se z malecko zrihttava...pol pa padm v pojsteljo....

če gre katera če LJ ,se priporočam......sam najbrž nobena ne gre.....lepo se imejte.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.3.2009 22:02:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

če gre katera če LJ ,se priporočam......sam najbrž nobena ne gre.....lepo se imejte.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako to misliš v Lj? Jaz sem iz Ljubljane, pa me zanima ali je še katera?

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.3.2009 22:08:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kako to misliš v Lj? Jaz sem iz Ljubljane, pa me zanima ali je še katera?

hotla sem napisat..če gre katera iz LJ na srečanja, da se priporočam.....sam sem se zmočila....se vid da sem čist adijo....oprost....

Lahko pa LJ -nčanke naredimo srečanje....če sta za.....valda so vabljene tudi druge narodnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 7:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 7:44:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.3.2009 7:53:28   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA KDAJ ŠTARTAŠ OD DOMA...jst mam že glavo oprano, sam še mojga spakiram na Korčulouser posted image ...je reku č sm čist out d se že ob 7h zutri rihtamuser posted image

Kolumbo ti mu pa povej rana ura zlata urauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.3.2009 8:02:23   
Jutro,

se na hitro javim dokler je še delna tišina pr nas doma pravkar se najedle ampak o kakšnem spanju ni ne sluha ne duha za naprej tako da kaj mi preostane bedet z madamuser posted image ...ponoči pa kr lepo spi je pridna ampak sej veste kaj pravijo ne smem prehitro hvalituser posted image ...drugače smo kr ok...

Joj jz pa kr neki oklevam za te ad3 kapljice bi ji dala pa ne upam pa bi dala pa spet ne upam ker ko se spomnim Laure nikoli ni imela krčev po teh kapljicah pa norišnica tako da hmmm poskusila bom prvo z eno kapljico pol pa da vidim situacijo...mi moremo tud mleko zamenjat sedaj imamo aptamil confort ampak je zaprta pa mislim da jo tud kr neki črviči vsi pravijo tale novalac je res tko fajn če ima katera izkušnje dobrodošle...

Šibam sirena se vkloplauser posted image user posted image user posted image sej ni lačna ampak maminih rok se ji luštauser posted image user posted image user posted image ...ne ne duda padla mami se zmotlauser posted image ...mislim da duda ni dovoljuser posted image user posted image

Veliko cartanja user posted image user posted image user posted image

Tiste ki pa se danes dobite pa se fajn načvekajte pa kakšno slikco potem nam le pokažite...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 8:05:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.3.2009 8:11:13   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo tastar je šel, zdej mam pa en teden frejuser posted image ....

Cita zakaj še ti ne prideš, štopaj v Celju, pa te Katjuša pobereuser posted image
Učeri si me sprašvevala če dojim...jst dojim polovično, sm že Majkla tko dojila in mi kr ustreza....doma ga vedno najprej podojim, pol mu dam pa še 30-60ml mleka...če smo kje zunaj pa se ne matram, ker sede ne znam dojit in pol mu dam 120ml.....en obrok je lahko brez  dojenja po ene 6h urah mam pa že tok mleka da moram najdt poslouser posted image ...ponoč ga samo dojim, ker mam več mleka kot podnev k letam k utrganauser posted image ...

Zdej si morm obrvi počupat, d vas bom sploh vidlauser posted image

Ajde čau

Lepo sedaj imaš pa en teden miruser posted image user posted image mal heca...

Aja da bi midve tud prišle danes ni mogoče ker moram po Lauro v šolo ob 13 in mi nikakor ne bi zneslo...upam da bo še prilika...aha lepo glede dojenja jaz pa glih leže mi ni nikoli zlaufalo da bi jo dojila zato lažje sede...ampak tko nimam dovolj mlekca niti za kaj takšnega ko tebi uspeva si ga pa načrpam kolikor ga pač je sej si vedno rečem vsaj nekaj pr Lauri je bila suša do nižin...

NO grem mal počivat če bo madam zaspala nazaj upajmo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.3.2009 11:11:31   
brkn83
čao.

kako ste kaj? Js zdele tk pridno pišem, ko pa hočem končati mi je pa internet ven vrglo. Zdej pa se mi ne da še enkrat vse napisati. Tiste, ki se danes dobite pa se lepo načvekajte, nam pa kakšno slikico pošljite.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.3.2009 11:42:29   
Ajvy
Čvekice ,lepo se načvekajte na srečanju.......user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.3.2009 12:19:39   
Čebel@
ola!
mi je končno uspelo pridet do računalnikauser posted image .......mala je sita,neki se še v posteljici krega z dudo ampak jo bo po moje kmalu zmanjkalo....nočka je bila takšna kot vsaka do zdajuser posted image user posted image user posted image moram se spravit malo pospravit po stanovanju ker popoldne dobimo obiske,najprej moram pa rešiti obrazce za vrtec

noge me tok bolijo da mi bojo vsak čas odpadle,sem čisto brez kondicijeuser posted image .....z aprilom začnem hoditi v fitnes da do poletja vsak kakšno kilico še izgubim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......