|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
26.3.2009 16:47:03   
Onasiss
Ah kondicija je še, sam kile ne grejo dol. Jih imam še vedno 8+.user posted image . Obup. In še nove kopalke bo verjetno treba kupit, ker gremo za prvi maj u Čatež. Dobr, da bom mela malo trebuha, že še gre, ampak premajhne kopalke...user posted image .

Sicer pa jaz sem imela na začetku Novalac, potem pa smo prešli na aptamil in ni nobene panike. Sem mi zdi, da je niti nima preveč krčkov, mal jo napihuje in ima vetrove, ampak sve kar usklajene, ker je odvisno od tega  kaj jem. Saj zdi se mi tko.

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.3.2009 16:48:20   
Onasiss
Aja naša tud zelo obrača glavo, če jo dam na desno stran spat-na desni bok, se prevrne in obrne na levo. Čist je divjauser posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.3.2009 17:21:18   
Urša08
Ojla!

A potem za jutri velja ob 10 v merkator centru Primskovo? Kolumbo, Katjuša, Piškot, Simonakr, Birdy, sem še kero pozabla

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.3.2009 17:25:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

A potem za jutri velja ob 10 v merkator centru Primskovo? Kolumbo, Katjuša, Piškot, Simonakr, Birdy, sem še kero pozabla

jst nisem ziher odvisno od Kolumbo.... sam je šla na sprehod pa je ni več nazajuser posted image user posted image user posted image sej je rekla, da gre na dolg sprehod lahko pa, da je šla novo torbo kupit za ju3user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.3.2009 17:27:37   
Urša08
kayica jaz sem čist brez kondicije. Me že sprehod zmatrauser posted image pa poleg tega sem še kar na +3kilah, da ne govorim da sem jih že prej mela ene 5 do 7 viška user posted image user posted image user posted image user posted image tako da res ne vem če mi bo ratalo 10 kil zgubituser posted image

MIHAILO glede zbujanja ponoči ne vem al misliš kdaj se neha hranjenje ponoči al da otrok prespi vso noč, da ti ni treba vstat bodisi za dudo, čaj, mleko,... V glavnem da je Nejc prvič prespal noč je bilo nekje pri 10 mesecih - samo enkrat do enega leta. Pri enem letu je nehal ponoči jest in počasi začel noči prespati, vendar še danes (pri dveh letih) se vsaj 3 x na teden zbudimo al zarad dude, sanja, velikrat k nama pride sred noči, včasih opaziva včasih ne. Tako je pri nam. Ampak eni otročki so pa že zelo zgodaj pridni in prespijo vso noč. Mogoče je pa tvoj tak user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.3.2009 17:29:14   
Urša08
Katjuša tale merkator je zelo blizu izvozu na avtocesto, tako da v bistvu res par minut dalj po avtocesti in si v Kranju. A prideš z obema? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.3.2009 17:48:32   
Maksi1
Živjo pupke!

Mihailo - mi smo se še pred nedeljo zbujali 2x med 22. in 6. uro, zdaj (pri 5h tedni) pa samo 1x. Smo vsi presrečni. Upam, da se bo uredilo tudi pri vas. Ampak, kot so že ostale napisale, vsak dojenček je drugačen.

Super fotke - od vseh! user posted image  user posted image  user posted image

Kondicija - no comment.

Shuka - lepo pozdravljena. Držim pesti zate in tvojega sončka. Drži se.

Jutrišnje kofetarice - imejte se lepo na zmenku!

Še kako je pri nas:
Dosti se cartamo in gledamo. Ko je sonček, gremo ven. Sem pa malo zaskrbljena zaradi mozoljčkov, ki so posuli obrazek naše Zarje. Upam, da bo kmalu boljše.

Pozdravčk!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
26.3.2009 18:03:18   
simonakr

Ojla!

Oj! Ja velja, samo mene najbrž ne bo, ker morm na CDS - za popuser posted image ! Bom poskušala pridet ampak nč ne obljubim!
Ena prošnja a mi da ena k jutr zazihr pride telefon da preverič če ste še tam in če se mi splača pridet?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.3.2009 18:03:51   
simonakr
Aja mi smo ok, kondicija pa je na psu user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.3.2009 18:08:43   
Katjusa

Katjuša tale merkator je zelo blizu izvozu na avtocesto, tako da v bistvu res par minut dalj po avtocesti in si v Kranju. A prideš z obema? 

ja če pridem pridem z obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.3.2009 18:10:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ojla!

Oj! Ja velja, samo mene najbrž ne bo, ker morm na CDS - za popuser posted image ! Bom poskušala pridet ampak nč ne obljubim!
Ena prošnja a mi da ena k jutr zazihr pride telefon da preverič če ste še tam in če se mi splača pridet?

veš kaj, nema izgovorov, če pridem jst iz dramelj pol boš še ti k si blizu?

kolumbo mi daš telefonsko..... da se slišmo al si si premisla....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.3.2009 18:12:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Še kako je pri nas:
Dosti se cartamo in gledamo. Ko je sonček, gremo ven. Sem pa malo zaskrbljena zaradi mozoljčkov, ki so posuli obrazek naše Zarje. Upam, da bo kmalu boljše.

Pozdravčk!

mozolčki bodo zginli mi jih imamo še malo po bradici.... pač so naši otročki v 1. pubertetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.3.2009 18:17:07   
Katjusa
v kranju sta 2 mercator centra? kateri je pravi?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.3.2009 18:31:12   
Urša08
Katjuša ta na Primskovem je tapravi. Ta je tudi bližji avtocesti.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.3.2009 18:47:46   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ojla!

No ja tolk bliz pa spet ne, ampak se bom potrudla da bom čim prej opravla na CSD in pridem

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.3.2009 18:48:56   
simonakr
Urša08 - hvala za zs

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.3.2009 18:53:16   
Katjusa

Ojla!

No ja tolk bliz pa spet ne, ampak se bom potrudla da bom čim prej opravla na CSD in pridem

jst mam 120kmuser posted image user posted image user posted image user posted image evo to je moja pot: tukaj

urša poslala sem ti ZSuser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.3.2009 18:57:42 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.3.2009 19:07:09   
Urša08
Katjuša  sem ti že odgovorila.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.3.2009 19:16:43   
simonakr

Ojla!

jst mam 120kmuser posted image user posted image user posted image user posted image evo to je moja pot: tukaj

urša poslala sem ti ZSuser posted image

ok sej sm tih user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.3.2009 19:30:00   
Pupka
kayica 24 ti ga pa pihneš user posted image user posted image KONDICIJA??? Kaj je že to za ena teta? user posted image user posted image
Jaz je že prej nisem mela ne vem kaj ekstra, zdaj ko mam 20 kil viška... pa si predstavljaj. Sicer v nedeljo sem mela sprehod z vozičkom eno uro- hitre hoje, ker jaz počasi res ne znam hodit. Kakih 200 m pred domom sem mislila da mi noge odpadejo. Včeraj sem šla spet na pol urno turo hitre hoje. To je blo pa glih fajn. Vmes je blo vreme user posted image tak da ko je le vreme ok, da ne piha preveč naložim voziček in gas user posted image Mi je fajn hodit, pa tudi paše mi. Ponavadi grem sama, tak da ne čvekam in se niti ne zadiham! Če bi čvekala bi sigurno sopla kot parna lokomotiva!

Danes sem bla spet na  masaži- po vsaki je bolje! Drugi teden pa mi je rekla da me bo rabla da bo trenirala eno masažo ki traja od 1,5 do 2 uri. Gre za neko sprostitveno zadevo, tak da komaj čakam user posted image user posted image

Sem vas brala, komentirat žal nimam časa vse posebej.

user posted image user posted image za vse nove podvige

Lepi ste vsi na fotkah- mi je ful fajn vas gledat, tudi v albumih tiste ki mate!

Novalac- jaz ga mam od začetka, pol sem zvedla da obstaja več vrst, in sem šla iskat Novalac AC zraven pa še tistega proti zaprtju, ker je blo en čas kar hudo s kakanjem... SAm zdaj je okej. Se mi zdi. Obstaja pa tudi tak da otrok ostane dalj časa sit. Ne vem če ne bom šla še tega iskat, pa mu bom dala zvečer pred spanjem! Sam Kar lepo spimo, tak da se še odločam!

Sicer pa je Gal na umivanju zobkov, pol gre spat. Rene še panča, in ga bom šla okoli 20.00 nekaj malega pozneje umit, nahranit in pol bomo šli ninat. Še prej se pa jaz umijem!

Tak da prijeten večer. Pa čim daljšo in mirno noč vam želim.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 19:51:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 19:56:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.3.2009 20:16:44   
Katjusa
kolumbo ti si facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si tak k moj brat ko pove za kako pot: prideš v križišče in desna cesta pelje tja, tja tja, sam sem ne zavit, naravnost prideš tja, tja, tja, sam sem ne zavit, levo prideš pa tja, tja tja sem zavij.... in prej k to pove ni nobenmu več nič jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sej v bistvu se ful rada vozim in večina družisnkih izletov sem za volanom, ker ne prenesem vprašanja kam pa zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

te pokličem, ko bom nekje v Lj sam sej pomoje bom našla mam garmina tuduser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da me ne rabiš čakat.... proti morju pa nebi mela nič proti, sem takoj za a se tam dobimo? v kopru (supernova mislim, da je)user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam, da vas vidim punce....

Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.3.2009 20:17:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sm šele zdele vidla, d čist razturaš zemljevide na Googluuser posted image user posted image ...moj mož pravi da se prijavi za inštrukcijeuser posted image

inštrukcije... ja bi kr blo.... rabiš, kolk plačaš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.3.2009 20:43:26   
Urša08
Punce komi čakam da se jutri vidimo in da spoznam vaše sončke. Katjuša jaz bom mela tudi oba sabo tako, da bo mel Florijan družbo.user posted image To se pravi ob 10 v merkator centru (planet). 

Piškot, Birdy nič nista potrdili udeležbo user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?